![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
A 2-a imi place:D
|
A 2-a e draguta..a 3-a si a 4-a sunt niste modele stupide care le-am vazut acum ceva timp pe net cand imi cautam si eu si din punctul meu de vedere sunt oribile..abia alea arata ca unele cumparate din targ. Stickere ar fi pacat sa iti pui pe masina.. simple = love. Cum merge cu licenta ?
|
Quote:
Quote:
Cu licenta destul de bine sunt pe la jumate in procesul de realizare a ei , cu examenele care or sa urmeze e mai greu ca am mult de citit dar ma chinui. bafta multa si tie ca am inteles ca esti in aceasi situatie |
Mie nu imi place nici una !
|
Modelul din poza 2 mi se pare clasic la vorma si in acelasi timp frumos...si merge bine cu restul masinii. 1 ar merge ca nuca in perete (asa cu rosu), al 3lea si al 4lea mi se par modele SF cocalaresti. :) Alegerea ta...
|
De ce nu cauti o nuca un pic mai simpla , cu forma rotunda sau trunghi de con ... parerea mea ca ar da mult mai bine.
|
Quote:
|
Omu' degeaba intrebi pe aici, o sa primesti 100 de raspunsuri diferite:rolleyes2 pune-ti ce nuca vrei tu pana la urma e masina ta si conteaza sa iti placa tie;)
Bafta la ce vrei alege! |
Quote:
P.S: mersi pentru link ;) |
A 2-a
|
mestere... se anunta cumva o schimbare de jante... sau ....:rolleyes2
|
Quote:
|
Am comandat un filtru sport K&N pentru cutia originala. o sa revin cu poze cand ajunge :D
|
Pai tu te concentrezi pe licenta sau comanzi pt masina? Ia vezi ! :poke:
|
Quote:
|
Siiigur ca da. :)
La cum te stiu eu pe tine... o sa faci "tranzactii" d'astea si in licenta. :D BAFTA!! Si eu sunt cu o restanta la Mate maine... si dupa aia 2 saptamani sunt in priza... Sa ne auzim cu 10. :) |
Quote:
P.S: ce sa fac ma daca masinutza asta e pasiunea mea cea mare :-) |
imi place matizu tau:)) cu nuca iti propun ceva care sati fie confortabil la mana al 3 era confortabil dar avea modelu' cam urat:)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
A venit si filtrul sport K&N panel :D
|
La cat timp se curata filtrul asta:?:
|
Quote:
|
Quote:
Sa-l stapanesti sanatos si fara incidente :) |
Quote:
|
Undeva in viitor (nu se stie cand) masinutza o sa primeasca un volan sport Sparco sau Momo. deocamdata cade pe locul 2 pentru ca am alte prioritati :-)
|
sa ne anunt cat iti va papa dupa! totusi cat e unul?...sincer am incercat si eu sa vad daca duce mai bine fara filtru si fara toba (date jos) diferenta am simtit-o doar la consum!
|
nu cred ca o sa-mi influenteze consumul. a costat 200 ron dar eu cred ca merita pentru ca nu mai trebuie sa-l schimb si e de calitate superioara made in UK :D
|
Quote:
Ca daca scoti catalizatorul, iti garantez ca trage mult mai bine. Tu ai spus asa ... simplu: fara toba... Fara toba, zvacneste. Si zvacneste serios. Asta daca e toata toba scoasa. ;) |
cataliztorul a fost spart. ma rog, ceramica din el. toba mare a fost data jos iar filtrul de aier a fost dat si el jos. avea "un zvak" dar mai mare cand era vorba de alimentat. diferenta a fost de 2 litriiiii pe gaz la 100km. sincer parerea mea nu se merita. oricum e pusa la vanzare. urmeaza a lipesc anuntul pe ea!...
nota moderator: n-ar strica sa folosesti si semnele de punctuatie din cand in cand. |
Re: Matiz-ul meu B 06 MPG
ce iti mai face buburuza? nu ai mai scris nimic de ea pe aici de vreo 2 luni :)
|
S-a cam dat la fund.
|
Nu am mai scris pentru ca nu am avut timp in ultimele 3 luni mai deloc sa mai postez am avut licenta si restante de luat.
Mustang-ule nu face afirmatii gratuite si cu conotatii aiurea, postezi si tu sa te aflii in treaba |
Dr3adLorD...lasa suparea si spune-ne ce ai mai facut la masinuta:)...eventual niste poze...
|
3 Attachment(s)
nu am mai facut nimik la masinutza deoarece consider ca am cam terminat "proiectul". mai pun niste poze noi... :D
|
Quote:
|
La partea tehnica te-ai gandit? Suspensie ai, dar ma gandesc la ceva mai multa putere... asta asa, ca sa nu se termine proiectul :D
|
Quote:
Quote:
|
Am facut un drum pana la Giurgiu si mi-am fisurat parbrizul de la o pietricica :cry:
|
La mine de la o pietricica mica si o crapatura in dreapta jos s-a transformat intr-o crapatura care traverseaza parbrizul din dreapta pana in stanga la sofer, si e si in campul vizual :( Ai grija ca sunt chestii care te pot ajuta sa opresti crapatura sa nu mai avanseze, ca altfel o sa patesti ca mine.
|
am fost pe la vreo 2 centre de parbrize si mi-au spus ca deja e prea mare fisura si ca nu se mai poate face nimic singura solutie fiind inlocuirea :cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning