![]() |
Re: Atelier, strungar ptr dublat jante ??????
cat oferiti pt manopera ?
|
Quote:
eu din cate am auzit ii undeva pe la 70lei bucata.. oricum prea mare pret nici nu renteaza daca luam sa calculam datele problemei...adica circa 300 lei lei manopera,mai vreo 200-300lei cele 8jante tabla + gume pentru ele,sa le luam cele mai ieftine 400lei setul deci un total de +/- 900 lei lejer...deci vreo 250 de eu + finisajul lor dupa prelucrare(vopsit,polisat sau ce o fi)sare peste 300 eu...insa ai jante unice zic eu:D dar totusi fara exagerari de pret;) |
la 300 de euro deja iti iei niste jante de alu' mai mult decat satisfacatoare .... usoare, centrate, rezistente :lol:
|
Service tinichigerie
Sal, care stiti un service de tinichigerie bun? Ma intereseaza sa lucreze cu asigurarile, ca am asigurarea unuia ce m-a lovit, deci nu ma intereseaza preturile, si sa lucreze foarte bine, si sa am cu cine vorbi acolo, ca mai am niste "defecte" care as dori sa le fac cu ocazia asta. Am fost mai demult la reprezentanta Renault cu o portiera care mi-a fost frecata si nu mi-a placut deloc cum au lucrat, au gazat geamurile, linia usii nu a mai fost perfecta, etc...
|
Quote:
|
Re: Caut electrician urgent!!!
ai rezolvat dilema cu electricianul?
|
salut. nu am rezolvat
|
Salut, nu stiu daca ai rezolvat sau nu, dar eu stiu un electrician foarte bun. Se pricepe si la masini vechi. E sarb deci e mai ingamfat uneori, dar lucra bine si stie ce face, nu da teapa. Branco: 0722632084
www.graficcar.ro Quote:
|
Re: Service tinichigerie
Eu am un service si baietii mei lucreaza foarte bine; lucram si cu asigurarile si sigur cadem la intelegere si cu problemele suplimentare. Intra pe www.graficcar.ro pentru detalii. O zi buna
|
Re: Caut Atelier Tuning Interior-Exterior
Vorbeste cu baietii de la Log Tuning. Intreaba de patron, dl. Ogarcin, ca e de treaba si ii plac modificarile. In plus gasesti cam de toate pe acolo.
www.graficcar.ro Quote:
|
Re: Caut vopsitorie in Timisora
O vopsitorie buna gasiti in Chisoda. Intrati pe www.graficcar.ro pentru detalii. Orice ati alege, v-as recomanda sa evitati reprezentantele pe cat posibil, ca nu au oameni buni. Toti meseriasii lucreaza independent sau la cate o firma mica. Alegeti o firma mica daca primiti recomandare, nu ezitati.
|
Re: Caut Atelier Tuning Interior-Exterior
Quote:
Un kit pentru masina mea, pe site la soft-vision aia costa 3000 ron; de pe ebay il iau la 350 de lire sterline(inclus transport) deci ~1500 ron. |
re: Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
da un tester bun pt BMW 320d ???
inafar de reprezentanta :D |
re: Intrebari si raspunsuri despre auto, tuning si comercial in Timisoara
La carlos in buziasului, 50 ron
|
Quote:
|
Re: sablare jante tabla
Quote:
lasal pe Sosy, e in lumea lui:arrow: |
face reclama....
|
Re: sablare jante tabla
Quote:
|
Ai reusit sa-i dai de capat problemei ?
|
salut sunt vopsitor un vopsit poate sa plece de la 300 e
|
nài pt ve sir xiro
|
tu vrei sa`ti vopsesti masina?
|
daca vreti sa vopsiti masina integral sau anumite parti sau bandouri, stopurile negre etc recomand cu caldura pe Marius 0726343906
|
mergeti la suzuki pe lugojului,e ce trebe,acol miam facut si eu cate ceva la masina si multi altii si iese excelent 8)
|
recomand si eu pe cei de la suzuki. vopsesc excelent, la pret decent!
|
help folie
sal. daca stie cineva unde as putea pune si eu folie pe un golf3?
|
Re: help folie
LLUMAR, ALFAROM!...
Caută aici pe forum şi o să găseşti mulţi oameni care se ocupă cu aşa ceva! |
si la ce bani aprox daca sti te rog?
|
Re: folie geamuri
sal. imi dai si mie te rog un nr de tel al baiatului care pune folie?
|
Depinde... Preţurile variază!... Aruncă un ochi la link-urile care le-a postat mai jos!... Sper să te ajute!
https://forum.4tuning.ro/531-firme-fo...ia-llumar.html https://forum.4tuning.ro/531-firme-fo...to-llumar.html |
in timisoara au atelier?
|
Folie in Timisoara
sal la toti. imi poate spune si mie cineva unde pot pune folie in timisoara si la ce pret pe un golf 3?
|
Re: ShadowCrew - club timişorean
La Oravita cu 280 de lei parca iti pui Llumar... 0727495713 suna si intreaba.
|
si directia =))
|
de ce directia? asa rau e drumul? pana la deta am mai fost
|
pana la deta ii beton ... de la moravita sa vezi ce fain e =))
|
nu am mai fost demult pe acolo. si atunci ere ddestul de rau
|
sal prin 27 ajung si eu in timisoara din baiamare poate ne intalnim sa schimbam cateva cuvinte.eu sunt din Red Line Racing Club https://forum.4tuning.ro/439-baia/155...club-baia.html poze la pagina 6.
|
bine domnule daca se poate ne vedem
|
s-a terminat folia in timisoara? nimeni nu mai face nimic?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:33. |
- Copyright 2026 4Tuning