Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Grecu is back... with a GT-R (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/61432-grecu-is-back-with-gt.html)

mrnej 23-07-09 23:05

Re: Grecu is back... with a GT-R

ok u ce masina folosesti ? sa stiu cu ce vin :-)
unde vrei u ne intalnim. un sfat pe A2 pe la km 100 in sus akolo asfaltu e bun langa B nu e asa de grozav masina mea e un Bentley continental gt Speed . stock . te astept cu un pm

Pinky 26-07-09 22:55

ma dau io cu tine.. din mers, de pe loc, pe A2, pe macadam :)
da-mi un pm.

YCSNHT 28-07-09 11:14

astazzi masuram gtr-ul ......:D:D:D..........raspunsul o sa-l aflam dupaamiaza

bobiMOM 28-07-09 14:11

Ma dau si eu cu Gtr-ul asta! Sunt chiar curios!

dragos1989 28-07-09 21:00

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2517616)
astazzi masuram gtr-ul ......:D:D:D..........raspunsul o sa-l aflam dupaamiaza

Asteptam raspunsul :D

Pinky 29-07-09 00:32

Quote:

Originally Posted by bobiMOM (Post 2517985)
Ma dau si eu cu Gtr-ul asta! Sunt chiar curios!

eu vorbeam cu baiatul cu bolidul de drag Bentley :lol:

baluba 29-07-09 01:26

raspunsul.......

bobiMOM 29-07-09 07:52

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 2519237)
eu vorbeam cu baiatul cu bolidul de drag Bentley :lol:

Eu vb de gtr!

YCSNHT 29-07-09 11:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by baluba (Post 2519289)
raspunsul.......

683 LA MOTOR

YCSNHT 02-08-09 21:51

8 Attachment(s)
DRAGI PRIETENI

Avem onoarea a va informa ca EXELIXIS MOTORSPORT SRL este patener cu : RBN CAR PERFORMANCE ,PIASINI ENGINEERING ,DYNOTECH ,DP PRODUCTS , SSP PRODUCTS , DODSON MOTORSPORT ,GTC23 ENGLANG , V-TECH, pana in acest moment .
In urmatoarele fotografii va vom prezenta ce componente pt NISSAN GTR-R35 vor fi instalate pe masina companiei si deasemenea mai sunt in stock si pentru clienti interesati de acest upgrade.

Daca pana in acest moment masina are 683 cai targetul nostru este de 850 cai si va vom informa despre modificari atasand poze si detalii .

76BPR 03-08-09 14:17

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2529705)
DRAGI PRIETENI

Avem onoarea a va informa ca EXELIXIS MOTORSPORT SRL este patener cu : RBN CAR PERFORMANCE ,PIASINI ENGINEERING ,DYNOTECH ,DP PRODUCTS , SSP PRODUCTS , DODSON MOTORSPORT ,GTC23 ENGLANG , V-TECH, pana in acest moment .
In urmatoarele fotografii va vom prezenta ce componente pt NISSAN GTR-R35 vor fi instalate pe masina companiei si deasemenea mai sunt in stock si pentru clienti interesati de acest upgrade.

Daca pana in acest moment masina are 683 cai targetul nostru este de 850 cai si va vom informa despre modificari atasand poze si detalii .

Pt GTR avem si noi un bmv seria 5 daca acceptati o liniuta dar numai cu plecare dupa loc.

YCSNHT 03-08-09 16:22

CU MARE PLACERE DAR DUPA CE VA FI GATA !!!!

gollum_ 03-08-09 21:38

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2519844)
683 LA MOTOR

Exista si un JPG cu o fisa a acestei masuratori ?

mrnej 04-08-09 00:24

ok PINKY sper ca am scris corect :D ne vedem intr o sambata.cum vrei din mers ,de pe loc sau ambele cand vrei imi dai un pm poate facem un filmuletz :D a si scz ca te intreb ce masina ai ?

DZ1 04-08-09 14:56

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2531675)
CU MARE PLACERE DAR DUPA CE VA FI GATA !!!!

Ma bag si eu cu Supra din mers, se poate?

YCSNHT 04-08-09 17:09

2 Attachment(s)
SIGUR DAR NUMAI DUPA CE VA FI GATA
o sa atasez acum poze cu primele componente ce se inlocuiesc!!!!!!!!

Pinky 04-08-09 22:19

Quote:

Originally Posted by mrnej (Post 2532780)
ok PINKY sper ca am scris corect :D ne vedem intr o sambata.cum vrei din mers ,de pe loc sau ambele cand vrei imi dai un pm poate facem un filmuletz :D a si scz ca te intreb ce masina ai ?

un subaru. da un PM inainte de weekend..

gollum_ 04-08-09 23:29

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2534383)
SIGUR DAR NUMAI DUPA CE VA FI GATA
o sa atasez acum poze cu primele componente ce se inlocuiesc!!!!!!!!

Foarte frumos :D Fisa dyno de 683 cp exista ?

zGb 05-08-09 04:22

am facut si EO un daino, n-am fishe jāpeg dar mi-a dat 476,39AWHP cu turbina de serie la 0.69bar (adica trafalet) - pentru cunoscatori

YCSNHT 05-08-09 06:57

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2535187)
Foarte frumos :D Fisa dyno de 683 cp exista ?

fisa se poate vedea doar la sediul EXELIXIS MOTORSPORT
si momentan nu mai are valoare fiindca se modifica masina :lol::lol::lol:

blazeyblaze 05-08-09 10:46

hai ma totusi oamenii sunt interesati sa vada ca nui e o baliverna...ce va costa mandria sa urcati fisa?

YCSNHT 05-08-09 15:10

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 2535853)
hai ma totusi oamenii sunt interesati sa vada ca nui e o baliverna...ce va costa mandria sa urcati fisa?

FIECARE CREDE CE VREA
MA REPET FISA SE POATE VEDEA NUMAI LA SEDIU EXELIXIS MOTORSPORT

WRT-SHARK 06-08-09 21:49

Quote:

Originally Posted by zGb (Post 2535430)
am facut si EO un daino, n-am fishe jāpeg dar mi-a dat 476,39AWHP cu turbina de serie la 0.69bar (adica trafalet) - pentru cunoscatori

Pai ce ti-au facut?? Ti-au suflat NOS prin ventilator, Exelixilirusus Vietii??De unde atitia awehashpei?? Eu nu am gasit pe Gougles decit :"
Printre cei prezenti l-am zarit si pe "Trafalet" celebrul cameraman care era in exercitiul functiunii."
Ce treaba are el cu asta si de ce nu ai jepege,printuri ceva, ca doar ai dat ceva drahme pe DYNOTEST IN PIPERA patru ori doi doi ori doi, nu??

VW-G60 06-08-09 22:48

Ce glumeti este unii traiasca dyno-ul lor stramutat, cum e domnu' cu cursili alea pe loc merje sau merje doar cand sta ? :)

Raul_WST 07-08-09 00:20

Romanul tot roman e; rācä, injurii, invidie si toate cele .. Nu ar fii mai bine ca aplaudacii sa-si tina ideiile pentru ei si sa posteze aici doar cei interesati intradevar de provocare !?

P.S: in cat timp e gata GT-Rul ? daca in stadiul de 683 cp nu mai este dornic de sprint .. (as ruga daca se pot pune aici rezultatele obtinute de GT-R in confruntarile directe :lol:, pentru mine e "deranjul" destul de mare sa vin pana in Romania si sa raman cu venitul ... )

Numai bine.

yoda 07-08-09 06:34

Quote:

Originally Posted by VW-G60 (Post 2540162)
Ce glumeti este unii traiasca dyno-ul lor stramutat, cum e domnu' cu cursili alea pe loc merje sau merje doar cand sta ? :)

bai sa stii ca merg ceva masini facute de Maier...chiar merg bine iar omul este jos palaria spre deosebire de altii...;) in rest numai de bine ca la cate "dinouri" d'astea au aparut.... masini puternice sa fie! :D

VW-G60 07-08-09 08:30

Adevar grait-ai ! Pana acu' tara cerea dynouri....acu ne trebe cai, uite asa facem noi ce facem si tot nemultumiti estem.
Partea buna a cursei "inarmarilor" e ca poate ajungem sa vedem si noi masini noi in loc de aceeasi combatanti in decoruri diferite.

YCSNHT 07-08-09 10:11

Quote:

Originally Posted by WRT-SHARK (Post 2540011)
Pai ce ti-au facut?? Ti-au suflat NOS prin ventilator, Exelixilirusus Vietii??De unde atitia awehashpei?? Eu nu am gasit pe Gougles decit :"
Printre cei prezenti l-am zarit si pe "Trafalet" celebrul cameraman care era in exercitiul functiunii."
Ce treaba are el cu asta si de ce nu ai jepege,printuri ceva, ca doar ai dat ceva drahme pe DYNOTEST IN PIPERA patru ori doi doi ori doi, nu??

IN PRIMUL RAND ZGAIBA NU A FACUT NICI O MASURATOARE LA NOI .

POATE DACA AR FI VENIT AR FI VAZUT REAL CATI CAI ARE....DAR POATE VINE LA TINE SA-I MASORI CU SUBLERU:lol::lol::lol:

UNII ESTE TARE INVIDIOSI:lol::lol:...

gollum_ 07-08-09 17:18

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 2540669)
IN PRIMUL RAND ZGAIBA NU A FACUT NICI O MASURATOARE LA NOI .

POATE DACA AR FI VENIT AR FI VAZUT REAL CATI CAI ARE....DAR POATE VINE LA TINE SA-I MASORI CU SUBLERU:lol::lol::lol:

UNII ESTE TARE INVIDIOSI:lol::lol:...

Multi dintre noi cand au sustinut o putere pe dyno au probat si cu fisa. De ex. prietenul nostru Florin care la fircare modificare facuta la compania lui apare si cu o fisa dyno pe net. Din cate stiu eu dyno au acelas fabricant deci nu este o problema tehnica sa scoti o fisa in format electronic.
In plus sunt ceva persoane care au vazut acea fisa si sustin ceva diferit fara de ceea ce ai spus tu.:D

YCSNHT 07-08-09 18:52

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2541600)
Multi dintre noi cand au sustinut o putere pe dyno au probat si cu fisa. De ex. prietenul nostru Florin care la fircare modificare facuta la compania lui apare si cu o fisa dyno pe net. Din cate stiu eu dyno au acelas fabricant deci nu este o problema tehnica sa scoti o fisa in format electronic.
In plus sunt ceva persoane care au vazut acea fisa si sustin ceva diferit fara de ceea ce ai spus tu.:D

ACELE CATEVA PERSOANE NU EXISTA
masuratoarea s-a facut cu usile inchise:lol::lol::lol::lol:

blazeyblaze 07-08-09 19:38

felicitari pentru masina....theo e prietenul meu dar nu inteleg un lucru..de ce atata secretizare a unui document?

yoda 09-08-09 15:58

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 2541600)

tu nu stii ca Florin masluieste fisele ?!:lol::lol::lol:
restul spun adevarul...dar doar pe forum, nu si in realitate!ce era asa de greu sa puneti fisa de dyno?!sau era problema cu softul local?!:oops:

aviator 09-08-09 21:00

Omul isi prezinta masina si cred ca pentru asta merita respect.
Intradevar e o mica problema ca nu o face chiar el, dar tinand cont de faptul ca nu e roman..., e de inteles.
Spune atat cat vrea sa spuna si arata cat considera ca este avantajos pentru el.
Probabil ca este in topul GT-R-urilor de pin zona noastra si probabil ca o sa vrea mai mult.
Tot probabil este si faptul ca o sa vrea sa combata cu masina , iar atunci putem vorbi de realitate, nu timp nu nimic... cursa in paralele care de obicei ofera aceleasi conditii si sanse pentru fiecare concurent.

All times are GMT +2. The time now is 22:06.

- Copyright 2026 4Tuning