![]() |
Re: Ce 4x4 conduci? (SUV sau Tot-teren)
Drifturile alea is pentru dacie fara suparare, masina aia poate mult mai mult decat atat. Incalt-o corespunzator si ia drumu TAF-urilor :D
|
Era primul meu drift. Iar masina e a lu' tata eu am o Laguna I. Iar ptr offroad am un nissan
|
Quote:
Lasa-te ca nu-i de tine. Masina e de asfalt ,stai chill......... Sa nu te bagi in padure cu ea ca ramai in primul noroi....... |
Ce rau esti...
|
Lasa ca nu ramane in primul noroi, masina aia poate foarte mult.
Nu are rost sa mai confirm ca e destul material pe net. |
baga si u un filmulet si arata ce poate masina ta. ca eu atat am putut sa ii dau
la masina |
Quote:
|
Emy_bike, esti cumva LorD'eko de pe forumul "mama" ?
|
Bravo pastreaza ptr tn offroadu ptr ca eu rama tot pe asfalt.
|
salut, am si eu un Geo Tracker din '95 prezentat aici https://forum.4tuning.ro/426-masina-m...cker-95-a.html ... masina de asfalt
|
el e cristiane :P
|
Daca se pune unchiul meu conduce un nissan terrano3 din 2005 200mii km piele de fapt full full merge bine pentru un nissan in off road.EU PERSONAL AM MERS CU UNCHIUL MEU IN OFF ROAD CU EL.
|
Conduc un Land Rover Freelander! In general pe asfalt dar si un pic de offroad(light).
|
Ma joc putin off-road cu un Kia Sportage 4x4 2.0 din 2002.2-3 ori pe luna.in rest sta in garaj.
|
va salut eu sunt koko si de curand am achizitionat un Gmc Jimmy Monotorizare 4.3 Benzina 4x4 full option masina , sunt foarte multumit de ea trage cum trebuie consumul e decent ptr cine poate 18 in oras 12 in afara , revin si cu 2-3 poze precizez ca masina va intra in tunning cat de curand ptr ca acum este intro stare nu tocmai buna de apreciat :) :shock::shock:
|
vezi sa nu ii faci tuNNing
|
Dece ?????
|
de dodge nitro ce parere aveti? 2.8d 177 cp este vb.
in off road se descurca onorabil? stiu ca este mai mult de oras, dar pe drum accidentat cum se comporta? |
Toyota Hilux 3.0. Double Cab.
An fabricatie 2009, 171 cp, cu bena acoperita de baietii de la CarryBoy. Nu e masina "de teren" in adevaratul sens. Aderenta e foarte buna, dar e prea lunga pt teren. Mai sunt si altii pe aici cu Hiluxuri? Ati avut momente faine cu ele? Sau si rele? |
Quote:
Quote:
|
salut baieti :-)
conduc mandru un "sclav" - mazda B2500 din 2001, incet si sigur, nu caraie nu maraie nu se supara si pe deasupra mai tine si cu casa :D |
Re: Ce 4x4 conduci?
e de vis patrolul:X foarte frumos...la patrolul lui cristi81 ma refer:D
|
1 Attachment(s)
Suzuki x90 turbo 200hp din 96
|
O pregatesti pentru Drag Racing? :rolleyes2
|
Quote:
|
range rover P38 96 4,6 224 cai blocant ARB fata-spate,roti pe 38 , suspensie +12,5 , roll-cage 76mm,statie,bara fata cu suport troliu,,,,etc pret 5500 (patrick 0745574715
|
5 Attachment(s)
Attachment 2347378Attachment 2347378
Attachment 2347379Attachment 2347378 Attachment 2347379 Attachment 2347380 Attachment 2347381 Attachment 2347382 Attachment 2347380 Attachment 2347381 Attachment 2347382 Quote:
|
Kia Sportage 2002 4x4 2.0i
|
as vrea sa conduca si altcineva un Hyundai Galloper ... 4000 euro https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...-galloper.html
|
4 Attachment(s)
salut!
conduc un nissan navara 2004 si un mitsubishi pajero 1987 |
Off-road fara cauciucuri bune e ca driftul cu diferential open...
Ambele sunt pline de noroi, dar pe niciuna nu ai cauciucuri bune. Degeaba ai 4x4 si reductor daca aluneca si cand o lasi din ambreiaj... |
Cum sa te bagi in ditamai noroiul cu slick-urile alea? :))
|
Ambele masini sunt bune de off-road, din punctul meu de vedere, dar cu cauciucuri bune. Eu am cauciucuri cu crampoane mai mari pe un Logan...
Am avut un Sorento de 2.5d. Masina clar nu e facuta pentru off-road, dar cu cauciucuri bune ieseam din noroaie ca alea. Cauciucurile fac mai mult de 50%, din punctul meu de vedere. |
2 Attachment(s)
Salutare baieti ... de un ML 320 4WD benzina 218cp hidramat full options trapa panoramica an 2000 ce ziceti ?
Masina trage fff bine, multe masini noi nu se tin dupa mine ,kick-down f impecabil .. ca minusuri : a) consumul relativ mare 18-19 oras(mers sportiv) iar in afara 13/14 ..dar intr-un fel merita,acum depinde ce vrei de la masina b)se pare ca si cativa cetateni de "etnie" au atractie catre aceasta masina .. Iar ca si plusuri : Exceptionala la drum, nu se strica never ! nu ramai blocat niciunde cu ea (in cel mai rau caz folosesti LowRange si tragi avionu dupa tine :D ) ,foarte sigura la accidente (preintr-e cele mai sigure masini) ... |
Quote:
|
Quote:
|
KM2 ca virgula KM1 nu mai prea gasesti in comert, care duce ~ 60.000
Un BFG A/T duce aproape 100.000 km |
Quote:
|
Sa nu ma intelegi gresit dar pozele mie-mi zic alt lucru si anume acela ca se cer cauciucuri putin mai dedicate.
Faci acelasi traseu/mergi pe acelasi drum fara sa trebuiasca sa chinui masina asa tare (care duce la o uzura prematura a motorului, etc) probabil ca nu ar trebui s-astepti nici tractorul sa vina sa te traga din noroi de 20 cm (chiar daca ai pus Nissanul pe burta sunt convins ca inclusiv cu AT-uri o scoteai de acolo cu balans). Trebuie sa iei in considerare faptul ca ai masini lungi si fara cauciucuri putin mai dedicate o impotmolesti mult mai repede. Oricum masinile sunt doua masini bune fara nici o discutie. |
Ce sa faci cu Navara aia? Ce face masina aia nu se numeste offroad........
Ca ai gasit o balta la 50m de sosea si dai inainte inapoi sa faci masina varza de noroi, ala e offroad????? Ala e un cotet cu multa electronica si PLANETARE pe fatza..... Daca o incrucisezi putin si dai span, zboara planetarele ca la balamuc. Pajero ala vechi e bun. Daca il ridici vreo 5cm si pui niste MT mai de doamne ajuta se descurca mai mult decat onorabil. Numai ca nu trebuie sa-l chitai pe incrucisari sa nu rupi planetarele. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:54. |
- Copyright 2026 4Tuning