![]() |
Re:
Quote:
cat despre acord... gandeste-te ca masina ta ai scos-o pe strada, nu te poti astepta doar la aprecieri pozitive ( nici pt alea nu-ti cere nimeni parerea) am avut kiar o discutie la intalnireaa de sambata despre masina ta, pt k am vazut-o toti prin oras. ideea e ca eu inteleg ce inseamna sa muncesti atat la masina ta ( fosta mea masina fusese muncita de mine centimetru cu centimetru, si stiu ce greu e ), dar rezultatul nu a fost kiar pe masura efortului depus... pentru a o transforma in ceva frumos, si nu doar intr-o idee neterminata, mai trebuie putina munca. e doar o parere subiectiva, nu trebuie sa te deranjeze. |
k.....
Am inteles si stiu ... e normal sa mai fie si pareri negative.... si asta e bine, ca de ... din greseli se invata.... :o Mie nu mi-a placut faza cu ...... care a zis-o andr3i... :oops: Asta e... daca eu am jignit pe cineva imi cer si eu scuze.... Oricum s-ar putea sa ne vedem sambata la stadion.. :wink: |
Ok! Imi place cum ai reactionat si ai inteles intentia... Imi cer scuze daca ce am spus prima oara te-a jignit intr-un fel... Si imi sterg si postul.
Peace :wink: |
mai da ce mult imi place cum va certati ..oricum masina asta eu am vazuto de asta vara era in curtea unei societati (la care nu ii dau numele) si atunci era cam tot in acest stadiu dar oricum omul din greseli invata si inca o chestie pt cei care zic ca isi fac banii singuri de masina si se stie cine sa o lase mai moale ca nu face el 8000 de euro sau poate mai mult sau mai putin) la varsta lui asa ca ...
si in leg cu olticitu fiecare cu parerea lui oricum cine vrea sa isi mai aranjeze o masina sa o stilizeze poate sa se uite si el pe niste forumuri ca acesta de exemplu si sa isi fac o idee in leg cu asta ca sa nu ajunga masina la sectiunea asta |
Re:
Quote:
Domnu Al3xxx, vrei sa iti demonstrez ca i-am facut singur? Zi! Ca stam o data de vb ;) Sau daca vrei intrebam pe mama si pe tata de cat timp nu am mai cerut eu macar 10.000 Lei ;) Peace! |
lasati bai omul im pace
ce aveti cu el? eu cand am trecut sambata pe la intalinire v-am spus cum sta treba cu acea masina ganditiva ca totusi e un OLTCIT nu e vreun Peugeot sau Audi sau VW ca sa ai zeci de cataloage de unde sa alegi spoilere sau roti ganditi-va ca e cam singura varianta pe care a putut-o alege omu' daca erati voi in locul lor ? |
nu e chiar singura varianta ... dar ce sa spun asta mi-a placut mie....
Apropos sunt doar vreo 3-4 variante Acum ca le-am pus pe astea ... asta e , sper sa am timp si bani , ca la astea sunt cam stramtorat... ca ideile imi vin ... dar nu prea apuc sa le pun in miscare(de exemplu ma chinui cu un amarat de eleron sa il fac de anu trecut prin toamna , la fel cu un vinyl .... inspirat din NFS Underground :( ) :shock: Asa imi place mie sa fiu... :wink: Just SHOCKING!!! :( Cat despre jante si alea alea e cam complicat la Oltcit. .... o sa va spun eu de ce ... poate la vreo intalnire , ceva :wink: Unii dintre voi stiu despre ce vorbesc :arrow: |
stiu ca e mai complicat la olcit cu jantele, trebuie adaptatat. dar exista si jante pt olcit (3 prezoane), stiu ca parca erau pe unul din linkurile date de mine.
chestia cu shocking, aici tine de gusturi, si nu de altceva, dar eu nu as adopta un look prea racing pt olcit, si chiar la unele din olciturile pe care le-am dat drept exemplu, sunt spoilere care nu prea imi plac, pt ca sunt prea agresive. |
daca omu vrea sa faca performanta sa stranga ceva cascaval si sa se duca la Brasov la Bogdan sa-i faca ala ceva frumos ; ca omul ala are o gramada de idei, bani sa ii dai ca iti face orice, si o dacia 1100 cum a zis Cristi
|
pai chiar este o dacie 1100 f frumoasa in iasi ... daca gasesc poze o pun, ca le am pe calc.
|
oricum cele mai tari intalniri vor fi cele din martie incolo, cand o sa poti sa stai afara fara probleme sa mori de frig
din martie- aprilie incep si legalele prin tara si chir si tuning show-urile asa e frumos sa ne strangem, sa mergem la iasi , la suceava, la bucuresti SFW SI ALEX stiu SI E FRUMOS CA SA AVEM SI CEVA MASINI FACUTE CA ATUNCI CAND IESIM TOTI PE STRADA SA AIBA LUMEA DUPA CE SA INTORCA CAPUL, NU DUPA DACII PAPUC SAU MASINI CU CAPACE |
Re:
Quote:
|
BA DA MONSTRULE DAR DUPA CE AM CONFIRMAT MI-AM ADUS AMINTE.
CAND NOI MERGEAM LA CURSE PE BUNE SI CONCURAM SI MAI MERGEAM SI PE LA SHOW-URI DE TUNING ALTII SE RUGAU DE MAMA SA IASA AFARA DIN CASA . NU CU TINE SI CU MISU AM FOST LA IASI? CUM SA UIT DE TINE? ========= am impresia ca uiti ca am fost doar doua masini atunci : a ta si a mea pe drum.baietii erau deja acolo :lol: -aleks |
:twisted: Am auzit ca cica vin caldurile alea mari.....da DOAMNE!!!
|
MISU SI CRISTI DACA SUNTETI CUMINTI PROMIT CA VA FAC CUNOSTINTA CU FETELE ALEA DE PE AEROPORT DE LE-AM AVUT CU FUNDUL PE MASINA MEA
CE ZICETI? EU SPUN SA IL LUAM SI PE ALEX , CA SI EL E CANCERUL FEMEILOR NU MAI ARE LOC LUMEA DE EL PRIN DISCOTECI VREI SA TE SUI SI TU PE O MASA NU POTI, CA E ALEX |
Re:
Quote:
am mai auzit eu ca nu se poate urca lumea pe mese ca e si aleks pe acolo si sare la bataie :lol: pai daca nu am peugeout jumate portocaliu .... ma plac fetele? ... ca la tine trageau ca albinutele la o floare :lol: (numai ca nu erau ele cu polenizatul .....) |
Re:
Quote:
|
Re:
LASA CA ORICUM VOI AVETI MAI MULT SUCCES DECAT MINE
EU AM IMBATRANIT, AM 28 DE ANI MA INSOR, CE NAIBA O SA MA ROG DE VOI SA MAI IMI FACETI CUNOSTINTA CU CATE O FATA |
Bay bay... de ce vorbiti de intalniri la kitch? :) Ne bagam toti aici? :D Haideti sa scriem pe intalniri sau eu...continuare
Pt sfarsit asa ca sa ma simt bine, imi cer scuze pt cuvintele adresate omului cu Olcitu (dea, mai greseshte si omu, dar bine ca recunosc) si cred ca Silviu a avut dreptate. Nu trebuia sa-mi bat p*** de munca lui (ca omu sincer cred ca a muncit ceva) ci doar trebuia sa bag niste comentarii ;) Oricum, sper sa fiu iertat. :wink: Bafta! |
pai vezi mai Andrei?
daca vrei sa facem un club in Bacau, vom ajunge sa ne cunoastem, nu trebuie sa luam in ras pe altii |
Re: RE
Quote:
************************* P.S. Privitor la modul de a cistiga banii, am specificat destul de clar: in mod CINSTIT. P.P.S. Pt TOTI: nu am avut si nici nu am pretentia sa mi se adreseze cineva intr-o discutie cu \"domnule\" sau \"dumneavoastra\". P.P.P.S. Multumesc ca mi s-a respectat cererea - stergerea fotografiilor. =================== nu am nimic personal cu tine, am editat postul tau ca si alte posturi pentru ca disputele nu trebuie sa ajunga la amenintari si acuzatii, iar tonul trebuie sa fie moderat. deasemenea editez sau sterg posturile off-topic total sau care intretin sau provoaca alte conflicte.toti ne supunem acelorasi reguli-aleks |
3 Attachment(s)
iar postez dar dac nici asta nu-i kitch --- :lol:
|
mai da ce i kitsch la masina asta ?
ca are capace de dacia 1300 vopsite rosu ? sau poate nu vad eu bine .... |
Nu e chiar kitch, adica in afara de capacele alea, dar daca ar fi sa punem toti cu dacii care au capace din alea cu bling-bling :P
|
Capacele alea nu sunt pana la urma antifurturi? zic si eu ... nu ma pricep. :)
|
da sunt antifurturi asa au avut daciile alea vechi cand ieseau din fabrica
|
am stat 2 ore si am sters si editat 6 (sase) pagini de off-topic si certuri.
am lasat discutia sa evolueze, acum sper ca v-ati calmat, cearta a disparut si putem continua postarea fotografiilor cu kitchuri si a comentariilor referitoare la ele. daca doriti totusi sa continuati discutiile anterioare, va rog s-o faceti pe topicurile speciale ( \"eu...continuare\", \"topic de off-topic\", etc) multumesc. |
1 Attachment(s)
nu-i din bacau, da e prea tare :lol:
|
utila dacia asta :lol: :lol: :lol:
|
cine poate sa faca poze la opelul ala verde. sio tras niste dungi albe super meseriashe(adica naspa puse, o inceput sa se exfolieze). sio scos filtrul ala de mormoloci.
|
referitor la solenza rosie omul nu incearca un tuning ci si-a pus antifurturi.e mai de moda veche dar e precaut.opelul verde ar trebui pozat pentru ca e o jjjjaaaaaaaaaaaaaalllleeeeeeeeeeeeeeeeeeee.nu tu gust,nu tu pricepere,nu tu
|
ala e istorie. si tot nambar uan e pe bacau
|
ba...da oltcitului nu ii faceti un post special....e cea mai tare masina...merge pe baza hamsteri
|
1 Attachment(s)
...... hmmm.....
quote: BUG MAFIA!!! :wink: Multumesc Neo si Mertan(pt soundul superb al motorului de Beeeemer) pt Soundtrack !!! |
sa innebunesc daca pot sa il vad cu vreun pleyer.
|
e mp3
da forumu nu lasa sa uploadezi decat MP4 :wink: |
pai fa o arhiva :wink:
|
ms pt piesa. nu tre sa o downloadez pt ca o am. :evil: :x :x ! eu am facut o gluma. dar daca tot vrei cu piese si cu din astea asculta si tu PARAZITII.....- FAKERI. pt oltcitul tau. vezi ca iar e o gluma. dar tu poti sa intelegi ce vrei :D
|
si la mine a fost incercare de gluma.... :lol:
Eu nu ma supar... chiar asa una cu 2 (oare :?: :?: :?: )... Apropos misto melodia... o stiu.... :wink: |
poate tura asta nu mai incepeti o noua cearta de vreo 10 pagini asa...
si... fara off-topic, omuletzi, pls :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning