![]() |
Re: Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
Quote:
|
Quote:
Totusi hai sa nu-i poluam topicul omului. Mie imi place Bora foarte mult,nu imi place movul pe jante ( de cand le-am vazut la cristi cand le-ai vopsit ) personal le-as face argintii. Spor la treaba si bafta in achizitionarea unei masini mai noi. :-) |
Quote:
Quote:
|
Quote:
din cate stiu sedane ii jetta....oricum irelevant toata treaba ii ca nu are rost sa va aprindeti aiureah:rolleyes2 |
Da, arata bine golf 5/6 variant. Oricum difera doar fata (evident) si stopurile sunt parca mai inchise la culoare decat la 6. Si mie imi plac masinile combi, aici e vorba de preferintele fiecaruia. Dar eu cand ma urc de la un Astra H Hatchback la Caravan-ul meu, parca as urca de la A3 la A4. E mare diferenta, se comporta altfel pe sosea, si mi-se par mai robuste. Dar dupa cum am zis, depinde de fiecare... Spor sa ai!
|
Ce se mai aude de masina? Ai vandut-o?
|
3 Attachment(s)
Nu, nu am vandut-o. Sta in garaj si asteapta sa mai facem cate un drum. :)
A implinit 300.000 de km: |
Ma bucur ca inca este la tine, deja cred ca are valoare sentimentala. E pacat sa te desparti de ea dupa ce ai investit atata pasiune in ea. Bafta si multi km fara probleme.
|
frumusica in miscare....ne-am intalnit pe traseul Mosnita Noua pana in Sacosul Turcesc....
spor la treaba |
Quote:
Ma cam grabeam. :) |
8 Attachment(s)
Cateva poze mai noi.
Masina e de vanzare: 3.999 € |
O masina ca asta nu se vinde! PACAT!
|