![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Suceava
ee..e si asta o optiune pe care nu am luat-o in calcul...trb scos "suceava"
|
no problem
deci 1 ar fi sa scot suceava... vreau sa mai vad opinii pana mainde dupa-amiaza ca sa le dau baietilor sa le scoata la imprimanta.... |
1 Attachment(s)
Quote:
Doi la man, da , pare ok.. insa ai putea sa scori fondul negru si sa pui deaspura scrisul care l-am avut pe banner, mai exact pun atasament, Mule mai simplu si mai elegant. Corect? Eventual doar scrisul care era pe banner, si sub el mai mare numele fiecaruia. by the way, la mine scrii Cristi Semeniuc O alta idee ar fi sa pu i la fel , sigla de mai jos, si sub ea sa scrii MEMBRU. Scurt, si la obiect, ca nu va mai avea nimeni asa ceva. Corect? Aici va horati voi,. Oricum fondul aala negru nu merge. |
da cam fondul negru nu prea merge...shi in plus caci consumi mult cartush numai cu fundalu... unu alb e mai k-lumea... in rest e OK
|
mi se pare super modelu....insa hellboy are dreptate, prea mult tush pentru fundal....nu are rost......bafta
|
1 Attachment(s)
alt model.. dupa cum a zis cristi...
|
Salut vreu si eu un ecuson daca se poate PLS
|
Ai putea sa pui pe undeva si un nickname sau un nume.Pentru recunoastere, sa stie omul cum sa se adreseze. :D
|
e bun si simplu :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Edited: Sau eventual pe margine imprejmuit cu un chenar, chiar ar fi nice. |
kamikze ai uitat sa scrii numele si nick name`ul frate :) .. apropo la mine scrie Vlad Taropa si la nick name nitro fara majuscule ;)
|
la mine kamikaze sa fie...robert rusu la name...iar nick "the_transporter"......apropo daca e cineva pe aici care ma poate ajuta cu un motor sau o informatie despre un motor de 125 pentru un scuter intrati pe id de mess:robertzelr
|
Am o intrebare duminica poate sa concureze oricine chiar daca nu sunt in club? am niste prieteni care sunt interesati
|
la curse ? normal ca pot
|
IN legatura cu motorul pt scuter pot sati dau un nr de tel sau o adresa unde sa mergi ok?
|
k...poti sami dai nr de tel...ms fain
|
Suna la nr asta 0740335121 sau la iesire din sv(salcea) spre botosani dupa petrom la 100 de metri pe dreapta
|
0740335121 Cristi
|
k...ms.....;)
|
PT ecuson.. la name sa fie velniciuc costel si la nick DOZZA daca se poate daca nu e OK
|
PT ECUSON LA NUME SA FIE : " VIERU MIHAI-ALEXANDRU "(Daca e prea lung numele puneti numai Vieru Mihai :) ) si la Nick sa fie TND-TEAM :) :) ca si pe forum :)
|
Pentru ecuson Huzau Alexandru nume --- nick Heparu
|
sa inteleg ca pana la urma se merge pe ultimul model??? cel cu crazy drivers pe fundal alb???
|
nume Fasoleac Adrian nick MantuS
|
daca sunt gata legitimatiile pana azi dupa amiaza le pot lamina eu am la servici laminator si pot sa le laminez
|
Nume: Sandu Ionut, Nick: Shumi sau daca vreti de pe forum Yonut21.
|
1 Attachment(s)
Un alt model si o incercare cu bordura pe margine. :D
|
pana la urma care este modelu? si ma intereseaza dak trebuie scris si numele sau scriem numai membru?
|
Parere personala: puneti prenumele primul, numele de familie are mai putina importanta (ca de fapt lumea ar trebui sa stie prenumele nostru, dupa asta or sa ne strige sau dupa nickname).
Apropos~ numele meu este Ana Budu ( de fapt e Ana Adagena Ciocoiu-Budu dar e prea lung:D ) , nickname KillerB. Ce zicetzi, nu e mai bine numai cu prenume? |
vreau sa imi ziceti mai repede ca sa le dau la rpintat si k sa le dam dupa aia lui mantus ca sa le folieze.. ca sa le mai folosim cand avem nevoie! eu zic sa avem toti chestie d-aia in care punem legitimatiile la fel.. sunt in jur de 20mii
|
Quote:
|
mantus a vb cu stefan si a zis sa scriem asa: numele si prenumele si dedesupt scrii organizator
|
killerb hai ca tu ejti acu sefa :P zii cui tre sa fac legitimatii.. tuturor membrilor crazy drivers sau numa celor din sv si celor 2-3 din bt?
|
1. Uite, am vorbit cu Stefan si a zis sa fie numai Prenume si nickname si deasupra "Crazy Drivers";
2. Numai persoanelor care au vreo treaba in organizarea cursei le trebuie ecuson. Asta e si scopul: sa stie lumea de unde sa ne ia (la intrebari). |
Vor ramane cu nume club, prenume si porecla. Dar fara chenarul ala negru ca arata ca la inmormantare. De asemenea, pana sa le laminati listati-le si sa vina cineva cu ele la mine sa le semnez. Asa nu o sa mai poata face altele nimeni sa se laude cu ele sau sa le foloseasca in alta parte.
Eu voi fi ori la birou ori la stand in centru. |
1 Attachment(s)
Uite mi-a mai venit o idee in ecuson.
Am pus numai prenumele in stanga si nickname in dreapta :D Ideea de care vorbeam e cu orasul din care facem parte pusa deasupra logo`ului. KillerB daca tot esti sefa spune care ecuson ramane ca sa ne grabim ca timpul e scurt. :D Daca ramane vreunul de-al meu sa spuneti sa va dau sursa sa modificati pentru fiecare user. |
deci nu mai scriem organizator! bun.. eu zic ca modelu meu e bun mai ales ca e facut la dimensiuni de legitimatie.. acu sa se alega ca sa stiu...
|
ionut nush dak trebuie si orasul pt ca numai voi 2 sunteti din bt si o sa aveti legitamtie din cate stiu eu...
|
deci.. cum facem... ideea mea sau a lui ionut? nu de alta dar eu tre sa dau la 10:30 legitimatiile la printat... dupa care vor merge la stefan ca sa le semneze si apoi matus le ia si le lamineaza.....
|
Nu se va trece nici un oras. Deoarece 4tuning este o comunitate virtuala si noi mai mult ne vedem aici pe forum. Orasul nu are importanta. Mai ales ca deja multi dintre noi ne stim.
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning