![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
Quote:
|
AxelSS ..momentan imi conduc soarta la o moarte sigura ...si in rest mai nimic ...:)
Intalnirile de Club se fac in ziua de Duminica dupa orele 8 :) depinde ...lasami in PM un numar de tel sau dak vrei sa vb ai idul meu de mess...nu cred k mai e nevoie sa il scriu ...vezi de unde sa il iei :) |
Quote:
Inainte de a da un joing la un Club de pe aici, ar trebui sa te consulti cu membrii "care este". Eu unu asa am facut. La prima intalnire a aceste comunitati pe care am organizat`o pe 21 Ianurie 2006 (deja au trecut 2 ani...maaaaaaaaamaaaaaaa am avut niste discutii cu Alex (cu Leonu), cu Stefan si La Misto (vad ca nu mai posteaza pe aici) si atunci am fost primit in Club alaturi de Kazimir (KZY-Cielo).Deci...Daca Presedintele si VicePresedintele nu au nimic...8) Aaaaa..si am primit si 2 stickere pe care le pastram pt viitoarea masina...ca atunci eram pieton ! (da nu au fost gratis :lol:) |
Sa povestesc si eu cum a fost la inceput dak tot ati inceput :) ...in urma cu vreo 3 ani cand am inceput sa postez si eu pe 4tuning ..am postat si eu pe comunitatea Suceava ( eu fiind originar din SV ) ..apoi Domnul Stefan Ciocoiu ma invitat ( prin intermediul forumului ..pt k altfel nu avea cum si nu jtia nimeni de existentza clubului ) la reprezentantza Toyota unde lucra el atunci unde am stat de vorba ...si unde mia zis k pot participa la proaspat inceputele intalniri pe atunci la ora X locul Y ..:) si ..am ajuns si eu .,..am stat de vb cu oamenii de acolo :) nu mia dat nimeni in cap ..a trebuit doar sa intreb si sa vad ce si cum trebuie sa fac ..acu 3 ani ..nici nu se jtia prea multe de clubul CD ..mai mult de atat nici nu era facut vreun topic pe acest forum cum k Crazy Drivers ar fi vreun club ..deci ...AxelSS...sa ma fac inteles ...discuta ...socializeaza .,..nu da nimeni in cap ..:) sa nu crezi k tragem lumea cu fortza :) trebuie sa vrei ;) multa bafta si sper sa ne vedem ;)
|
lx... c vremuri frumoase au fost pe la sv :(( pakt ca nu mai sunt si sv e in hibernare completa ;))
|
Lasa Madaline ... acum ...lumea trece printro perioada grea ...se jtie ..dar ..ne vom intoarce ...tot ce trebuie e sa ramanem unitzi ....eu asta am invatzat de 3 ani incoace ...dak ramai unit si nu iti pierzi increderea totul merge bine :) ...
|
Quote:
Crazy Drivers Iasi prezinta W123 Coupe ...Proprietar : Constantin si Cosmin :) ...pt cine e curios :)...sper sa ne vedem cu ea de sapt viitoare incolo ..in fiecare Duminik la ora 9...scuzati greseala :D |
Haallooo stai asa ca eu sunt strain de o "cestie"!!! Duminica la ora 21.00 P.M. huuundeeeeeeeeeee?
|
Suni si afli ..nu avem loc stabil...:) ai numarul nostru ..al meu ...al lui Cristi ...Razvan ..:) ..;))si stii unde ne gasesti
|
Pe tine am sa te urechesc!Ca ai zis ca vii ... si nu ai mai venit! Am sa te tin minte!
|
Salut sunt Cozmin unul din proprietarii mercedesului w123 coupe si a unuia din microcar-uri. In sfarsit pot sa postez si eu din nou pt ca am mai fost inregistrat cozmin_designer ,dar e cam rusinos ca am uitat parola. Sper sa reusim sa terminam ultimul proiect pt a ajunge la 4tuningdays, dar ii rog pe cei care ne preseaza cu timpul sa astepte ca nu totul se face cu bataie din palme. :lol: :lol:
|
cum adica unu din proprietarii ?
|
adik ....sunt 2 proprietari la masina ..:P ce e asa de greu de inteles :P
|
Quote:
|
Cosmin nu vreau sa te superi,dar nick-ul tau este E X C E S I V de lung, si deranjeaza. Cred ca vei primi un warning, dar nu de la mine, sa nu fie de la altcineva din "conducere". Asadar ia si citeste acest topic
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25937 si alegetzi alt nick, mai scurt,care sa nu deranjeze pagina! Multumesc! |
am ales alt nickname . Sper ca cel nou sa nu deranjeze .
|
Quote:
|
am si eu nevoi de cineva care stie sau care stie pe cineva sa imi puna si mie instalatia electrica la motorul de 2,9 pe ford taunus, ea ar cam trebui facuta de la zero ca a fost de ffoarte multe ori carpita :sad:
CRyS`nu te supara numele meu e Cozmin ;) cu Z . :-P |
Cozmine ...am vb cu cineva de la AFA si a ramas sa merem sa vb mai detaliat in leg cu vopsitu ...in leg cu userul ..nu cred k e o problema :) stai linistit ...nici al meu nuy e asa de scurt si nu ma deranjat nimeni de 3 ani :)
SI ..diseara ..:D dupa ora 9 ne intalnim :) pt cei ce doresc info ...sunatzi la 0746761459 :) sau la altii care ii cunoasteti ;) |
Quote:
|
Salut.Nu am putut veni aseara :sad: am fost la meci ;) ne intalnim noi prin oras :twisted: si putem vb si la telefon, trebuie sa gasesc un vopsitor bun si ieftin ca sa vopsesc mercedesul w115 220d :sad: ca sau cam terminat bani :???: si trebuie sa se apuce si de tapitarie (culoarea ei este alba) :-P si anvelopele trebuie sa imi vina deci mai este treaba. Daca puteti ajutati-ma si pe mine cu cv ponturi 8) numarul meu de tel 0740080041
|
Cozmin cand mai treci pe langa Ford,cu MicroCar`ul.....daca tu esti ... intra si putin in showroom sa ne cunoastem si noi! :D
|
ok man :-P am sa trec azi pe la tine :-)
|
nu am mai putut trece :sad: sa imi dai un telefon ;) sa imi zice intre ce ore te pot gasi la ford
|
0740 962 971 patroane! :D cand vrei tu....ma suni cu 15 min inainte!
|
Salut.is cam vorbaret cred :sad: dar va rog care dintre voi stie unde pot gasi o motocicleta speed avariata sau macar motorul sau macar carburatoarele contactatima . Respect for all crazy drivers
|
motocicleta de viteza pe carburatie?
|
da pe carburatie am nevoie sa fac o modificare ;)
|
Sar putea gasi pe la Suceava la Dezmembrarile alea de motoare ...dar nush cine are drum pe acolo ..si nush ce motoare gasesti ...am sa intreb sa vad kre e akasa si poate sa se duka incolo ...ne auzim diseara sa stam de vb neaparat
|
ma ofer eu sa il ajut pe matt.... dak imi zice alex unde e atelieru ala si sa imi zica exact c are nevoie ;)
|
nu jtii unde e ...e in Ipotesti ...unde sunt dezmembrarile de scuter...dak are timp Poto sa iti arate maine k vine in sv...el jtie unde e :)
|
Ne intalnim diseara sau maine? :D
|
Maine seara se tine :) ...dai un tel :)
|
am sters eu off-topicul, reveniti la sentimente mai bune :)
|
Te iubim Aleks! :*
|
Danke Aleks ..:) sentimente bune sunt tot timpul :P ...
|
asta e dragoste cu nabadai cum s-ar spune :)
va amintesc principalul lucru care ne deosebeste de restul cluburilor? suntem in primul rand prieteni, si apoi soferi, tuneri, racri, sau orice altceva :) hai sa nu abdicam de la principiul asta, ca de aia am si facut crazy pe vremuri, nu? :) de aia unii am renuntat la mr, la nsl, etc... :) |
Vreau sa ne intalnim Vineri 04.04.2008 absolut toti cei din Crazy Drivers Iasi ... dar absolut toti ... Nu la o intalnire 4Tuning de la ora 21.00 la Palat, nu la o intalnire OSMS de la ora 21.00 ... ci la o intalnire Crazy Drivers Iasi. (PUNCT). Ora sa fie undeva la 21.30 in Parcarea de la Ford (Tester) sau Praktiker, sau la cea de la Fortus, sau la Mall, sau la Selgros, sau in Bucium... oriunde!
Credeti ca putem face acest lucru ...? |
intalnirea Crazy Drivers Iasi are loc in fiecare dumineca, dupa cum au stabilit de comun acord mambrii care activeaza..... deci daca vrei sa participi la intalnire, poti veni atunci, de obicei in jurul orei 22.00.... asta daca nu esti cumva ocupat cu ......
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:38. |
- Copyright 2026 4Tuning