![]() |
Re: Discutii si taclale
bah...inainte de Jr.WSR am fost si noi rasculati odata :))))
|
Quote:
2.daca te gaseste vinovat pentru lovire "de prosti" cred ca se mai poate rezolva ceva cu amprente dar nu stiu cat de sigure sunt.poate foosi chiar si manusi de iarna ca prin alea sigur nu lasa amprente.dar eu asa am facut.am dat comanda de baston telescopic si cagula.si daca il vad de la balcon il zapacesc. |
Din partea mea,esti binevenit sa stai cat doresti pe sectiunea Oradea....serios...mai scrie-ne:))...cat mai mult....
|
mda...isi face act medico-legal...baga vreo 20 zile de spitalizare...dovezi oricum o sa aiba impotriva ta...imfine :))
|
pana iti iei tu cagula,manusile si bota...vine ala si te innoada in juru volanului :)) sau il rogi frumos sa te astepte pana te echipezi...
|
Quote:
Sa inteleg ca stai la panda de acum? Daca stai la etaj...mai bun iti era un cartof ceva, sa arunci dupa el :) |
Quote:
Foarte tare!:D:D:D:D |
bai Laviniu, am uitat sa`ti zic atunci cand ne`am intalnit la gara...ce roti JDM ti`ai traaaas!! :>
ii vin bine :D |
Hori eshti tare :))) totushi cati ani are tipu?
|
80...scuze alea-s posturile:D:D
@Hori Cica am pregatit-o de vanzare...dar de atunci au trecut 2 luni si n-am dat nici un anunt nicaieri...:???::???: ...nu pot:lol: |
nu mai da...las :D
|
detroit muscle tu mergi sa il rezolvi pe unu mai dotat ca mascatii. Si ce daca te da la politie. CE cauta la tine in masina cu cd playerul smuls in mana? Si lasa-ma cu bastoanele tale telescopice, nu ai sucitoare acasa, polonic? Apropo, teava mea de aspirator din metal abia e indoita si am facut treaba cu ea.
|
subscriu la ce o zis Edy...aici ii locu ei :D eventual daca iti lasa cineva un calorifer si niste tevi in bara fatza :D numa nu pt incalzire :)))
|
Quote:
|
Ma rog, nu vreau sa ma cert cu nimeni dar sant unii care au niste impresii si comenteaza a prostu. Cat despre tema, adevarul e ca se fura, mai ales pe criza. Trebuie sa fim mult mai atenti. Uite ce se face pe criza in tuning... in mare nimicuri din pacate.
|
relax Edy :)) woosaaaah
|
Sal baieti,auziti care stiti unde imi pot schimba si eu niste arcuri pe cielo?ca am ceva arcuri sport dar nu am apucat inca sa le pun.Daca stiti ceva loc.. mai ieftin asa.. ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Mersi pt info! ;)
|
Quote:
|
sincer va zic,ca ma bucur ca s-a mai animat pe aici atmosfera :-)
rider2009 te rog frumos,incearca sa mai pui niste semne de punctuatie,sau incearca sa le gurpezi pe randuri..sau cum iti este tie mai usor. nu vreau sa ma leg de tine,doar pur si simplu NU SE INTELEGE CE VREI SA ZICI! un cititor,trebuie sa se apuce de mai multe ori sa iti citeasca postul,ca sa reuseasca sa priceapa ce ai vrut sa zici. (Edy,la rider m-am referit si in postul anterior) |
trixi stiu...era o gluma :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Pentru cine e interesat.Am 4 cauciucuri de iarna cu jante cu tot 155/60/13 numa bune pentru dacie.2 sunt pirreli si 2 fulda.merita vazute.Le dau cu jante cu tot la 400Ron.
|
incearca sa le pui si la bazar, poate e cineva interesat
https://forum.4tuning.ro/205-zona-com...i-talcioc.html |
Cine stie unde as putea face un polish in Oradea ?
|
salut.e cineva care este din beius sau stie bine orasul?as vrea sa stiu daca mai este micul atelier de tinichigerie undeva in langa piata din beius.era chiar langa aia unde vand mici,....?ms
|
1 Attachment(s)
Pentru cei interesati dorim sa va informam ca ne-am mutat/facut magazinul pe adresa Oradea, Matei Corvin 192 , in curba cu se iese spre Real 2
|
horiii.... :writers_b
|
igen...
|
mai esti suparat pe viata?
|
cat timp impartim aceeasi masa de aer...pot fi fericit?
|
nu ba.... da pot sa incerc sa til iau pe tot!
|
N/A rullz :boogy:
|
like... :))
|
+1 :lol:
|
n/a zum zummmm :))