![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
Mi se pare mie sau in ultimul timp au aparut multi "colectionari" de pe okazii ? Nu de alta dar am vazut cam multe threaduri cu machete la vanzare la preturi "mokaaaa" :twisted: :evil:
|
Quote:
Nu ...nu este greu ;) pentru cei care cunosc si au mai achizitionat / interesat de ele ;) gen :-) ms oricum |
Cam pe la ce pret se invarte R12 Monte Carlo rally?:D
|
A coandat cineva de la www.machete.ro ?
|
Am o mica intrebare , stiti ceva de machete de golf 2 .... eu am gasit de la hot wheels , micuta de tot cred ca e 1/72 dar era numai la set de 5 masinute vw si nam vrut sa iau tot setul ? Stiti unde pot gasi sau are cineva ?
|
Quote:
|
Arunca un ochi pe topicul in care se dau comenzi de pe modelcarworld. Exista pe site-ul lor un model de Golf 2 1:24 facut de Fabbri parca.
|
Nu mai zice nimeni nimic de ideea cu "machetele saptamanii". Mie mi se pare foarte interesanta. Ma asteptam aici sa fie argumente despre machetele din saptamana aceasta, sa dam sugestii pt. machetele de sapt viitoare, dar din pacate nimic:cry:
|
S-a facut thread separat ...
|
Stiu, dar e inchis si numai voi, moderii, puteti posta acolo :lol: Si plus de asta ia uite ce a zis Manu:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://65.36.134.172/models/32992towblue06.jpg |
Da, dar din pacate modelul acela de Ford F100 Pick UP este cel din anul 1948, cel care il caut eu este din '56. :cry:
Oricum, ce vreau eu 1/24, acela e 1/18. Si oricum problema aproape rezolvata, am aflat ca Jada il face la 1/24 EXACT modelul pe care il caut :D:D:D |
Modelul pe care l-a aratat arctix e 1:24, l-am vazut si eu azi.
|
Mii de scuze caci continui aceasta discutie, dar sincer deja sunt disperat dupa cateva machete Jada Toys.:cry:
Deci, exista Jada in magazine inafara de benzinariile Agip? Intreb asta pt. ca mi-e greu sa ajung intr-un Agip, pentru ca sunt numai in sud benzinariile astea. Daca a vazut cineva intr-un magazin (nu hipermarket) machete Jada il rog mult sa ma anunte |
eu nu inteleg ce se intampla cu posta romana...pana acum stiam doar de modul de operare cu coletele al lor ...iar acum stiu si de intarziat...de exemplu de 3 ori consecutiv mi sa intamplat sa pun pachetul luni si sa ajunga vineri...stie cineva de ce?:|
|
cine stie de ce....la mine a venit urmatoarea zi de la trimiterea pachetului....deci,ramane un mister!!!
|
Cand se mai fac concursuri ?!
|
Propuneți teme și noi le vom analiza. Nimic nu e bătut în cuie.:)
|
Quote:
Oricum s-ar putea face si battle-uri de genu': cea mai frumoasa colectie de anumite machete, de ex: cea mai frumoasa colectie de Ferrari de pe forum, cea mai frumoasa de Lambo...si chestii de astea, sunt sigur ca idei sunt:-) |
Se pot face battle-uri intre machete reprezentand aceeasi masina, dar apartinand unor useri diferiti, dar trebuie sa cautati pe forum.
Battle-urile clasice "Cea mai frumoasa macheta 1:18", "Cea mai frumoasa macheta 1:24" etc presupun ca vor fi prin preajma Craciunului? Parca anul trecut asa au fost. |
Eu nu inteleg de ce si aici si la poze se fac asa de rar ...:-??
|
Quote:
|
Quote:
|
hai cu cea mai frumoasa macheta sau cea mai frumoasa poza cu macheta 1/24:D...unii stiu de ce:D
|
Faceti un concurs si pentru motoare ....:| ca si alea sunt machete :( !
|
Re: Sunteti multumiti de sectiunea "HOBBY - Modelism, machete & stuff"
Apropo ...as avea o intrebare ...de ce nu se pot pune mai multe poze cu machetele prezentate pe topic ?!
|
12 poze / macheta sunt suficiente ... :)
|
Probabil te-ai aștepta să-ți spunem că pentru a nu încărca forumul, ei bine, nu de asta.
Limita de 6 poze a fost implementată pentru a stârni interesul celor care-și arată colecțiile, să nu pună totul o dată și topicul să devină inactiv o perioadă lungă după.:) |
Da intradevar aveti dreptate , dar na , eu de exemplu cand pun poze cu o macheta , numai pun si a doua oara poze cu aceeiasi macheta , si d-asta ziceam ca ar fi mai frumos sa punem mai multe poze , macar 15 de macheta :-?? , doar am zis nu am zis ca vreau neaparat ...
Eu cand fac poze la o macheta nu fac fix 12 sau fix 6 , fac mult mai multe si iti dai seama ca as vrea sa pun mai multe ca deh sunt mai multe cadre / detalii etc ..:) |
Hai ca estu dura! :lol: Fix 6 sai fix 12 ... :lol: Eu cred ca in 12 poze se poate prezenta o macheta! ;) Nu a zis nimeni nimic daca a pus cineva 13 poze, de exemplu, la o macheta care merita ... In 12 poze, cine stie sa faca fotografii, poate sa cuprinda toate detaliile! Si tu stii! ;)
|
Quote:
Oricum mersi frumos pentru raspuns , as mai avea o intrebare pe care am pus-o in alta parte dar probabil nu ati vazut-o ... Se poate face la concurs si unul pentru motoare ? Plzzzz :sad: Ca am atatea ...si chiar s-ar merita ca am vazut multe persoane care au in colectie si motoare ...macar sa incercam ( zic eu ) Multumesc |
Mâine promit că dau eu startul la unul moto. Asta dacă-mi merge bine.:lol:
|
Dadadadada !!!
Mersi mult :hug: o sa-ti mearga bine , presimt :rolleyes: |
Quote:
Să crești mare!;) Concurs moto |
Quote:
:o Mersi mult de tot :hug: p.s: Raman datoare ! |
vreau sa va intreb pe voi,daca stiti......s-a fabricat vreodata dodge m4s???daca la la ce scara si de cine????masina este cea din filmul "the wraith"...
p.s:am postat aici ca in alt loc nu am stiut:( |
Quote:
|
1 Attachment(s)
fine...
|
Nu faceti o competie "cea mai frumoasa macheta 1/64 a anului 2009"? :sad: Ca doar si mititicele 1/64 sunt machete, intr-adevar mici dar simpatice:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:31. |
- Copyright 2026 4Tuning