Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii machete (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete.html)
-   -   Discutii, Anunturi, Barfe etc. (https://forum.4tuning.ro/583-discutii-machete/58820-discutii-anunturi-barfe-etc.html)

THUNDER77 24-10-09 18:35

Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.

Mi se pare mie sau in ultimul timp au aparut multi "colectionari" de pe okazii ? Nu de alta dar am vazut cam multe threaduri cu machete la vanzare la preturi "mokaaaa" :twisted: :evil:

DTH 24-10-09 20:10

Quote:

Originally Posted by GrAnDe (Post 2746770)

Nu ...nu este greu ;) pentru cei care cunosc si au mai achizitionat / interesat de ele ;) gen :-)

ms oricum

Winnetou.K. 28-10-09 20:43

Cam pe la ce pret se invarte R12 Monte Carlo rally?:D

EaRL 02-11-09 19:27

A coandat cineva de la www.machete.ro ?

venom_sb 09-11-09 21:55

Am o mica intrebare , stiti ceva de machete de golf 2 .... eu am gasit de la hot wheels , micuta de tot cred ca e 1/72 dar era numai la set de 5 masinute vw si nam vrut sa iau tot setul ? Stiti unde pot gasi sau are cineva ?

venom_sb 10-11-09 22:53

Quote:

Originally Posted by venom_sb (Post 2794101)
Am o mica intrebare , stiti ceva de machete de golf 2 .... eu am gasit de la hot wheels , micuta de tot cred ca e 1/72 dar era numai la set de 5 masinute vw si nam vrut sa iau tot setul ? Stiti unde pot gasi sau are cineva ?

Asa de curiozitate e cineva interesat sa cumpere setul acesta fara golf 2 ?

bmwh548 11-11-09 13:02

Arunca un ochi pe topicul in care se dau comenzi de pe modelcarworld. Exista pe site-ul lor un model de Golf 2 1:24 facut de Fabbri parca.

Racer21 11-11-09 16:03

Nu mai zice nimeni nimic de ideea cu "machetele saptamanii". Mie mi se pare foarte interesanta. Ma asteptam aici sa fie argumente despre machetele din saptamana aceasta, sa dam sugestii pt. machetele de sapt viitoare, dar din pacate nimic:cry:

coman razvan 11-11-09 16:53

S-a facut thread separat ...

Racer21 11-11-09 20:24

Stiu, dar e inchis si numai voi, moderii, puteti posta acolo :lol: Si plus de asta ia uite ce a zis Manu:
Quote:

După cum știți , pe https://www.4tuning.ro/ apar săptămânal 2 machete.
În alegerea machetelor nu se ține cont de dimensiunea lor ci de cât sunt de îngrijite și de poze calitative.
Eventualele discuții despre acest topic se vor purta pe topicul „Discuții-anunțuri-bârfe”

venom_sb 14-11-09 12:49

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2798485)
Arunca un ochi pe topicul in care se dau comenzi de pe modelcarworld. Exista pe site-ul lor un model de Golf 2 1:24 facut de Fabbri parca.

Salut m-am tot uitat pe diferite site-uri ce leam gasit dar tot ce am gasit legat de golf 2 sunt golf 2 rallye cu faruri dreptunghiulare si cu aripile mai late, si nu vreau asa ceva, iar cele normale parca nu au nici o trasatura in comun cu masina reala ... parbrizul e mai inclinat , fata e mai inclinata .... arata mai degraba a polo decat a golf, am o macheta de golf 3 si seamana perfect cu masina si ma gandeam ca gasesc si de golf 2 !

arctix 15-11-09 22:08

Quote:

Originally Posted by Racer21 (Post 2700891)
Scuzati ca ma bag si eu cu offtipic pe aici. Dar sper ca nu-i problema din moment ce Cipilica a postat aici si nimeni nu a zis ca nu e voie :-)

Intreb daca exista cumva macheta Ford F100 '56 sau apropiata de anul asta. Scara sa fie 1/24 sau 1/43. Multumesc anticipat

Pe aici se gaseste asa ceva la Carrefour:
http://65.36.134.172/models/32992towblue06.jpg

Racer21 16-11-09 14:02

Da, dar din pacate modelul acela de Ford F100 Pick UP este cel din anul 1948, cel care il caut eu este din '56. :cry:

Oricum, ce vreau eu 1/24, acela e 1/18. Si oricum problema aproape rezolvata, am aflat ca Jada il face la 1/24 EXACT modelul pe care il caut :D:D:D

bmwh548 16-11-09 15:30

Modelul pe care l-a aratat arctix e 1:24, l-am vazut si eu azi.

Racer21 18-11-09 16:36

Mii de scuze caci continui aceasta discutie, dar sincer deja sunt disperat dupa cateva machete Jada Toys.:cry:

Deci, exista Jada in magazine inafara de benzinariile Agip? Intreb asta pt. ca mi-e greu sa ajung intr-un Agip, pentru ca sunt numai in sud benzinariile astea. Daca a vazut cineva intr-un magazin (nu hipermarket) machete Jada il rog mult sa ma anunte

L4uR 28-11-09 10:10

eu nu inteleg ce se intampla cu posta romana...pana acum stiam doar de modul de operare cu coletele al lor ...iar acum stiu si de intarziat...de exemplu de 3 ori consecutiv mi sa intamplat sa pun pachetul luni si sa ajunga vineri...stie cineva de ce?:|

Darius DMS 28-11-09 19:21

cine stie de ce....la mine a venit urmatoarea zi de la trimiterea pachetului....deci,ramane un mister!!!

DTH 02-12-09 13:40

Cand se mai fac concursuri ?!

manu_96xls 02-12-09 14:40

Propuneți teme și noi le vom analiza. Nimic nu e bătut în cuie.:)

Racer21 02-12-09 15:12

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2855141)
Cand se mai fac concursuri ?!

TTe referi la chestii de genu aluia din vara - "Machete in actiune - Battle cea mai realistica poza"? Sincer n-am vorbit cu Razvan de asta chiar deloc sa mai fie una, s-ar putea incerca un battle de iarna :-)

Oricum s-ar putea face si battle-uri de genu': cea mai frumoasa colectie de anumite machete, de ex: cea mai frumoasa colectie de Ferrari de pe forum, cea mai frumoasa de Lambo...si chestii de astea, sunt sigur ca idei sunt:-)

bmwh548 02-12-09 17:06

Se pot face battle-uri intre machete reprezentand aceeasi masina, dar apartinand unor useri diferiti, dar trebuie sa cautati pe forum.
Battle-urile clasice "Cea mai frumoasa macheta 1:18", "Cea mai frumoasa macheta 1:24" etc presupun ca vor fi prin preajma Craciunului? Parca anul trecut asa au fost.

DTH 02-12-09 17:08

Eu nu inteleg de ce si aici si la poze se fac asa de rar ...:-??

coman razvan 02-12-09 17:28

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 2855803)
Se pot face battle-uri intre machete reprezentand aceeasi masina, dar apartinand unor useri diferiti, dar trebuie sa cautati pe forum.
Battle-urile clasice "Cea mai frumoasa macheta 1:18", "Cea mai frumoasa macheta 1:24" etc presupun ca vor fi prin preajma Craciunului? Parca anul trecut asa au fost.

Da! O sa facem luna asta! :)

Darius DMS 03-12-09 08:08

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2855884)
Da! O sa facem luna asta! :)

SUPEEEER!!!!de abioa astept:lol::D:D:D:D

L4uR 04-12-09 23:57

hai cu cea mai frumoasa macheta sau cea mai frumoasa poza cu macheta 1/24:D...unii stiu de ce:D

DTH 07-12-09 14:04

Faceti un concurs si pentru motoare ....:| ca si alea sunt machete :( !

DTH 07-12-09 21:31

Re: Sunteti multumiti de sectiunea "HOBBY - Modelism, machete & stuff"

Apropo ...as avea o intrebare ...de ce nu se pot pune mai multe poze cu machetele prezentate pe topic ?!

coman razvan 07-12-09 21:33

12 poze / macheta sunt suficiente ... :)

manu_96xls 07-12-09 21:35

Probabil te-ai aștepta să-ți spunem că pentru a nu încărca forumul, ei bine, nu de asta.
Limita de 6 poze a fost implementată pentru a stârni interesul celor care-și arată colecțiile, să nu pună totul o dată și topicul să devină inactiv o perioadă lungă după.:)

DTH 07-12-09 21:41

Da intradevar aveti dreptate , dar na , eu de exemplu cand pun poze cu o macheta , numai pun si a doua oara poze cu aceeiasi macheta , si d-asta ziceam ca ar fi mai frumos sa punem mai multe poze , macar 15 de macheta :-?? , doar am zis nu am zis ca vreau neaparat ...

Eu cand fac poze la o macheta nu fac fix 12 sau fix 6 , fac mult mai multe si iti dai seama ca as vrea sa pun mai multe ca deh sunt mai multe cadre / detalii etc ..:)

coman razvan 07-12-09 21:45

Hai ca estu dura! :lol: Fix 6 sai fix 12 ... :lol: Eu cred ca in 12 poze se poate prezenta o macheta! ;) Nu a zis nimeni nimic daca a pus cineva 13 poze, de exemplu, la o macheta care merita ... In 12 poze, cine stie sa faca fotografii, poate sa cuprinda toate detaliile! Si tu stii! ;)

DTH 07-12-09 21:49

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 2870848)
Hai ca estu dura! :lol: Fix 6 sai fix 12 ... :lol: Eu cred ca in 12 poze se poate prezenta o macheta! ;) Nu a zis nimeni nimic daca a pus cineva 13 poze, de exemplu, la o macheta care merita ... In 12 poze, cine stie sa faca fotografii, poate sa cuprinda toate detaliile! Si tu stii! ;)

Da asa este dar am avut zile cu chef mare de pozat si machete pe masura cum este cea pe care am prezentat-o azi , si de exemplu i-am facut poze ( mai mult de 12 ) , am vrut sa pun dar am zis ca iar iau warn sau se sterg ...si n-am mai pus :D

Oricum mersi frumos pentru raspuns , as mai avea o intrebare pe care am pus-o in alta parte dar probabil nu ati vazut-o ...

Se poate face la concurs si unul pentru motoare ? Plzzzz :sad: Ca am atatea ...si chiar s-ar merita ca am vazut multe persoane care au in colectie si motoare ...macar sa incercam ( zic eu )

Multumesc

manu_96xls 07-12-09 21:53

Mâine promit că dau eu startul la unul moto. Asta dacă-mi merge bine.:lol:

DTH 07-12-09 21:56

Dadadadada !!!

Mersi mult :hug:

o sa-ti mearga bine , presimt :rolleyes:

manu_96xls 08-12-09 21:04

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 2870895)
Dadadadada !!!

Mersi mult :hug:

o sa-ti mearga bine , presimt :rolleyes:

Nu mi-a mers așa bine, dar fie...:lol:
Să crești mare!;)
Concurs moto

DTH 08-12-09 21:24

Quote:

Originally Posted by manu_96xls (Post 2873566)
Nu mi-a mers așa bine, dar fie...:lol:
Să crești mare!;)
Concurs moto

:o Mersi mult de tot :hug:

p.s: Raman datoare !

Darius DMS 09-12-09 09:08

vreau sa va intreb pe voi,daca stiti......s-a fabricat vreodata dodge m4s???daca la la ce scara si de cine????masina este cea din filmul "the wraith"...

p.s:am postat aici ca in alt loc nu am stiut:(

model collector 09-12-09 11:11

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2874669)
vreau sa va intreb pe voi,daca stiti......s-a fabricat vreodata dodge m4s???daca la la ce scara si de cine????masina este cea din filmul "the wraith"...

p.s:am postat aici ca in alt loc nu am stiut:(

Pune o poza mai bine. Cred ca acela e alt indicativ, eu nu am auzit pana acum

Darius DMS 09-12-09 19:52

1 Attachment(s)
fine...

Racer21 10-12-09 15:10

Nu faceti o competie "cea mai frumoasa macheta 1/64 a anului 2009"? :sad: Ca doar si mititicele 1/64 sunt machete, intr-adevar mici dar simpatice:cry:

All times are GMT +2. The time now is 01:31.

- Copyright 2026 4Tuning