![]() |
Re: Identitati/Despre noi - prezentati-va comunitatii!
Nume:-----
Prenume:Alexandru(aleks,alexutz,dadu) data nasteri: 02.06.1990 Masina: e motor:)) aprilia rs 125( in curs de modificare ) oras:buc hobby:MOTOARE,masini,tuning,trabucuri cubaneze,bauturi fine:))=)) si nu in ultimu rand FEMEI(nu fete) FEMEI |
Prenume: Anca
Data nasterii: 19 august--> sa-mi spunetzi la moolti ani Porecla: Kat Orash: tulcea Hobby: Masini,moto ,sporturi extreme,imi place sa profit de fiecare clipa :P |
Mama ma striga Alex. Prieteni Ciochy!
Ma tot mut asa ca nu sunt nici de aici nici de dincolo. Momentan din Pitesti. Student Inginerie Electrica. Si sunt electrician Next Automobile Toyota Pitesti. "Nu imi plac pc.-urile im plac masinile nu vorbesc despre multe dar ma dau cu multe(masini)!" Cam atat despre mine. By |
Nume> XXX
Prenume> Vlad Porecla> Magu Data nasteri> 01.06.1989 Varsta> 17 ani Masini> VW Passat Locatie> Mogosoaia Ocupatie> Kamikaze Hobby> aproape orice |
Nume: Popescu
Prenume: Aaron Nickname: AaronNel Data nasterii: 03-12-1989 Ocupatie: elev Masina: bicicleta :)(in primavara scuter:P) Hobby-uri: masini, internet, fete :)) |
Prenume: Ovidiu
Data nasterii: 29.03.1987 Ocupatie: student la ISE in Timişoara Masina: Logan Laureate 1.4...aproape stock Hobby-uri: masinile in primu rand...femeile..si tuningul... |
Nume: Chiculita
Prenume: Marcel NickName: Alkatraz Data Nasterii: 10 Septembire 1990 Ocupatie: Elev Locatie: Galati Masina: Nu am una a mea! Hobby-uri: Masini, Basket, Arme, Desen. Vreti mai mult???:D |
Nume:Alin
Prenume: Botis Porecla: KOS (KOS'u) Data nasterii: 13.08.1985 Ocupatie: Reprezentant vanzari Masina: japoneza ...inca ma documentez inainte de a lua o masina (low buget) Hobby-uri:sporturi cu motor, fotbal, drifting mai nou |
1 Attachment(s)
Nume : XXX
Prenume : Maryuk Porecla : Magos, M-K Varsta : 19 Masini : :-s... 1310... foarte curata as putea zice... :D in curs de "renovare" Ocupatie : Studenta'n Cantemir Oras : Bucuresti Hobbyuri : Masinile si karting'ul... si nu in ult rand muzica.. :D |
Prenume : Dragos
Nick : dra sau sunshine Data nasterii: 12.06.1987 Ocupatie : frecator de menta ,aaa pardon student la Mecatronica si Robotica Oras : Brasov Masina : fascinanta 1310 .. pe cale sa dispara din peisaj ;) Hobby : electronica , fetele si binenteles masinile |
6 Attachment(s)
Nume : Cosmin
Prenume : Gabriel Porecla : Xel'Naga ( Directoru' ) :lol: Varsta : 28 Masini : in special nemtesti ... detin un VW Bora ... BORA POWER ... in curs de "tunare" si mai mult decat este in prezent !! :twisted: Ocupatie : Director Asigurari Oras : Bucuresti Hobbyuri : Masinile, calatoriile, femeile, sportul ... etc :rolleyes2 PS: Cateva poze si si masinuca mea !! |
Nume: începe cu C;)
Prenume: Geanina Poreclă: n-am Data naşterii: 14.01.1974 Varsta: 33 Masină: Oltcit Club 11 R TA, din 1989. Nu vreau s-o schimb pe nici o altă marcă:mrgreen: Locatie: Bacău Ocupatie: funcţionar M.Ap. Hobby: oltciturile, animalele de casă, lectura şi muzica. |
2 Attachment(s)
Nume: Incepe tot cu C :P
Prenume: Andrei Porecla: Bontzay Data nasterii: 03.01.1987 Varsta: 20 Masina: Peugeot 307 CC 2006, 136Cp Locatie curenta: Bucuresti-student Homeland: Roman Ocupatie: Student, webdesigner Hobby: Plimbarile luuuungi cu masina, trip-urile spontane, biliardul si mai ales bowlingul Cateva poze: |
Nume: Luca
Prenume: Vlad Porecla: Vlady ( Wlady ) Varsta: 14 Masina: inca nu :-P Locatie curenta: Bucuresti Ocupatie : School, VT Hobby: Plimbarile in parc, basketball, bowling, muzica. |
poi dak toata lumea face asta sa ma prezint si io:
NUME: Cristea Mihai DATA NASTERII: 21 oct '86 ORAS: TG_JIU MASINA: opel kadett hobby : tot ce e legat de masini OCUPATIE: Student |
ma prezint si eu pe aici:D
Nume:Stirbat Prenume:Dumitru-Laurentiu Data nasterii:13.04.1989 Oras:Onesti Hobby:masinile,calculatoarele,muzica Ocupatie:elev Varsta;17 ani |
PREZENT!
Nume: Nu conteaza :) Prenume: Alex Varsta: 15 si ceva..vreo 5 luni Oras: Tulcea ( nowhere ) :)) Masina: inca nu.. Hobby: mai multe.. masinile in primu rand ( old school de preferat ), basketu, calculatoare, muzica .. Ocupatie: elev :( PS: chiar vreau sa precizez asta.. inainte sa zica cineva " alt pusti teribilist " :)! nu sunt unii dintre pustii cu nfs'u in cap si nici nu visez tokyo drift si mai stiu eu ce filme cu masini in somn :lol: .. numai bine :!: |
Nume:Dmn
Prenume:Bogdan Porecla: negru Data nasterii: 3 feb '82 Oras:Bucuresti Masina: 1998 Volvo S40 2.0T 1948cmc 160cp stock inca pentru ca fiind perfectionist prefer sa fac un lucru cum trebuie si cap-coada! daca nu, nu-l mai fac! Ocupatia: elev-pilot Academia Romana de Aviatie Hobby: aviatie, sofat, muzica ...in ordinea asta |
Nume: starts with B.
Prenume: David Porecla: PLuraL Data nasterii: 10.07.1990 Varsta: 16 si ceva maruntis Masina: un Oltcit amarat club 11 R Locatie :Tulcea…..se stie Ocupatie: elev… :( Hobby: halbere,coniac-canoe,plimbarile cu bicicleta fara maini.....si designul auto !!! |
Nume: Nitza
Prenume: Adinel Nick Name: fratzika Data nasterii: 14.11.1977 Masina: Dacia Logan 1.4 MPI...urmeaza sa nu o mai am in curand, dar vine altceva tare, mult mai tare.... Ocupatie: Operator date(magazioner materiale pt. industria de cablaje auto) ;)...unii stiu despre ce e vorba -Lucrez in "industria de Automotive HD" ...(cablaje pt. BMW(E90,E81), Rover Mini One R56/R52) Hobby-uri: Masini, computer, 4Tuning.RO...si MULTE altele. |
Name: Bogdan
Data nasterii: 18.02.1989 Masina: Logan(by renault:D ) 1.4mpi Ocupatie: elev... deocamdata Hobby-uri: automobile:D |
Prenume: Alex
Nick: LEXION Data Nasterii: 04 08 1988 Varsta: 18 Oras: Cluj-Napoca Masina: VOLVO V40 Limited Sports Edition, Fiat Punto Diesel, MAN TGA XXL 480 CP :D:D:D si in curand un Scania Irizar PB 440 CP... Ocupatie: elev inca vreo 2 luni Hobby: masini, camioane, autocare, travel, turism..... ID: classlexion |
3 Attachment(s)
hop si eu pe aici
nume:incepe tot cu C:D prenume:mihai-madalin data nasterii:10-04-1983{{adica azi e ziua mea}}:D :D :D domiciliu:targoviste ocupatie:vopsitor auto hobby:masini ,masini,masiniiii si bineinteles tuningul la masini masina:deocamdata o DACIA 1310under construction |
Nume: Larisa
Data nasterii: 29 iunie 1989 Ocupatie: eleva in clasa a XI a... Masina:nu am una personala..a familiei un Audi 100 si a fratelui meu, un Opel Astra 1.6 Hobby-uri: masinile, mecanica (as vrea o meserie in acest domeniu), muzica, computerele.. Cam atat.... |
Nume: Georgescu Sorin
Ocupatie: worker :lol: Masini personale: un bichon din 2003 -un Rolls-Rois(de plush) -mitzubishi lanser evolusion 9-3=5 |
Daca tot is nou p-aici, tre sa zic ceva si yo ca tot omu, nu?
Nume > Bogdan, born pe 7 oct 86', masina:avut opel calibra , distrus opel calibra...acum dacia lu fratello, 1310 din 92, o sa pun si poze cu ea...pasiuni asa cum am mai zis : breakdance, muzica, masini, cam tot ce inseamna surplus de adrenalina, is si la faculta :-' la info...a good day 4 everyone |
Nume:nuuu
Prenume:Mihai Data nasterii: 9 dec 1991 Ocupatie:Elev Masina:Voi avea un Hyundai accent Hobby:masinile si tuning-ul |
Uite inca unu' nou! Yo sint ala ,asa ca hai sa zic o vorba - doua:
Nume : Madalin Data nasterii : 18.05.1982 Ocupatie : inginer:| Domiciliu: Bucuresti Masina : Dacia 1300, cit de curind spera fratili vostru negru la un Golf 3 (si daca nu s-ar f*&e aia de la banca in the ass, si un Opel Calibra, dar...the bank has my $$$:evil: ) Hobby: Muzica, fete, femei si alte feline, desene animate, berea, netul si TV-ul...aaaa de masini am zis? P.S.: R.I.P. TXA!!! Am aflat prea tirziu, dar....Offffff:cry: |
Prenume: Cristian - Florentin (mi se zice Chitzi) :D :D :D
Data nasterii: 30-05-87 Ocupatie: sofer Masina: logan 1.4MPI Hobby-uri: masinile,tuning-ul,muzica hip-hop,net-ul:twisted: ....etc:D |
hop si eu...
Nume........... prenume Marian data nasterii 09,12,1984 ocupatia - tanar pensionar masina - Seat Leon hobby - masini, femei, piromania(ard tot ce prind) |
Buna tututor, sunt noua pe aici...sa zic si eu cateva cuvinte despre mine:
Nume: Duta Prenume: Claudia Data nasterii: 7 august Locatie: Constanta Hometown: Buzau Masina: inca nu am inca :cry: (decat cea a prietenului - APV :evil: ) Ocupatie: translator Hobby: fotografie, calatorii, masini si tuning (fff incepatoare :oops: ) |
Nume: Miclăuş
Prenume: Horia Data Nasterii: 24 Martie 1991 Ocupatie: Elev(Liceu) Locatie: Oradea Masina: sper in viitorul apropiat 07 Hyundai Coupe 2.0 Hobby: Masini,Virtual Tuning,Karting,Scaldat in locuri neamenajate :) |
Nume:Nicodim
Prenume:Cezar Data Nasterii:14 Mai 1988 Ocupatie:Elev clasa a XII a Locatie:Onesti Masina:Nu am :cry: Hobby-uri:IT&C,Masini,Muzica si cam atata ca ajunge |
Prenume: Silviu
Data nasterii: 10 august 1988 Ocupatie: student Facultatea de medicina Timisoara Locatia: Timisoara Masina: Logan 1.6mpi, Clio3 1.2 16v Hobby-uri: masini, sculptura....si tot felul de nimicuri |
Nume : ALeXaNdRa
Data nasterii : 20.08.1989 Ocupatie : ELeVa cLs a-XII-a:neutral: Domiciliu: PLoIeStI Masina : Nu Am Pt MoMeNt Hobby: Muzica, desene animate,netul etc |
Prenume : Sandrin
Data nasterii : 14.11.1989 Ocupatie : elev clasa a-XII-a Domiciliu: Constanta Masina : Solenza 1.4 MPI Hobby-uri : muzica,webdesign, foto masini &tuning,virtual tuning. |
Nume:Gherman
Prenume:Claudiu Data nasterii : 27.07.1990 Ocupatie : elev clasa a-XI-a Domiciliu: Constanta Masina : In curs de achizitie Hobby-uri : Tuning , Masini ,Kickboxingu , Femei , Bautura , Freehand designul ........exact in ordinea asata :)))))))))) |
Nume: Andrei
Data Nasterii: 27 Decembrie 1990 Ocupatie: Elev(Liceu) Locatie: Piatra Neamt Masina: sper la 18 ani un E30 sau un BMW seria 8 Hobby: Masini,Tuning, programare |
nume:alex
data nasterii:19.08.1981 ocupatie:consultant-daune auto locatie:bucuresti masina:skoda fabia 1,4 tdi hobby:munca(la cat ma platesc,altceva nu poate fi),masinile si femeile |
Prenume : Mari
Ocupatie : student :-P Domiciliu: bucuresti Masina : inca nu . am ce vreau :( Hobby-uri :bani . masini . femei . muzica . drift |
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning