![]() |
Re: E30 - Inca o cotoarba...
am vrut azi sa trec dar nu am avut timp. saptamana viitoare sa pregatiti cafelele alea :))
|
Si cu ajutorul lui EPU, astazi am reusit sa termin tot kitul de M-Tech 2... apelati cu incredere, omu` e bun ;)
|
Quote:
|
:)))) Acum depinde si ce hartie igenica era...daca era daia Puffy e destul de fina :D
|
1 Attachment(s)
Offf, asteptarea e lunga, dar intre timp.... de plictiseala... ;):lol::D
|
Ce faci ma la jeep...ba ce om :D:D
|
Quote:
|
Zamburic................ceva noutati???...........urmaresc evolutia ursuletului de mult timp si vad ca nu s-a mai facut nicio miscare.sau s-a facut si nu stim noi??Daca da...........pune niste poze!
|
Quote:
|
sper ssa fie ok....[/QUOTE]
trebuie sa fie la cat ai asteptat |
asa este..............bine zis.nu zic tre sa arate aspectuos dar important e sa ti-l faci asa cum vrei tu!Spor la munca dar in primu rand la bani!FORTZA BMW E CU NOI!!!
|
Quote:
|
:)))) urat ura...daca mai si fumati mai aveti vreo 2 ani si gata :D:D
|
8 Attachment(s)
Dupa multe ganduri am ramas la Diamant schwartz metallic...:D
|
Superrr......Buna alegere...Tine-o tot asa !
|
in poza 4 se vede scursa vopseaua:lol: nu mi place cum a iesit e prea frumoasa:D lasand gluma se vede ca mai e putin si va iesi pe strada in forta bafta in continuare
|
Pff... cum arata culoarea! :D
O sa fie putin cam grav, sau mi se pare? Bafta! |
Foarte misto nuanta...bravo.. Meseriasa treaba.
|
Quote:
|
Mancaiasi talentu lui de urs. :) Sa fie intr-un ceas bun.
|
Quote:
|
Va multumesc la toti, ma bucur ca va place... ;)
|
Daca si restul o sa iasa ca vopseaua o sa arate demential!A meritat asteptarea!Hai baga tare ca poate ajungi la 4tuning days!
|
misto
sa o stapanesti sanatos fara incidente:) |
super a iesit vopseaua bv bv
|
Frumos! Detaliaza-mi in PM ce a insemnat din punct de vedere material vopsitul masinii si ce vopsea ai folosit. Merci.
|
mi-am furat culoarea de pe M. hai mai repede ca de cand asteptam masina asta
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
8) Inca cateva...
|
a iesit super frumos.................imi place culoarea enorm................bafta in continuare zamburic...................presimt ca o sa iasa ceva super tare!
|
Foarte frumos,imi place ca ai avut rabdare.Bravo.
|
ce draq sa mai zic .... sa il conduci sanatos si fara incidente neplacute ... te asteptam pe strada :D
|
Mc mc :)
|
Daca vreodata am urmarit o masina pe forumu asta de la inceput pan la capat...........asta a fost.Inca odata felicitari si eu unul astept poze cu masina finito!
|
hai cerbule dai lu ala cu ceva in cap sa se apuce mai repede de masina :D:D:D
|
Masina este de vanzare... astept oferte... se va primi la ea absolut tot...
Aripa stg fata Aripa dr fata Pasaj aripa stg spate Pasaj aripa dr spate Acoperit maner usa stg/dr spate Prag stg Prag dr Tragar Bara fata/spate M tech 2 Laterale+praguri M tech 2 Podea reparata Fusta spate stg Geamuri electrice (4 buc) instalatie Parbriz Role motor Motor 2.5 M50 E34 Radiator E30 318is Cutie viteze ZF Grup 3.64 LSD Cardan Tobe Obc Instalatie check control Oglinda interioara M Technic Rezervor Interior Sport BMW(scaune+bancheta+fete usi+perdeluta spate) Fusta fata 90 + proiectoare Cablu baterie 325i Arcuri Weitec fata/spate 60-60 Amortizoare Jambe groase Discuri fata+spate Zimmermann Placute frana fata+spate ATE Caseta directie servo E36 Capete bara E36 Servo frana E21 Conducta frana dreapta fata Etrieri fata Consumabile( ulei+filtru benzina+filtru ulei) Bara intre oale fata Bord Suporti Motor Bucse bascule fata M3 E30 Flanse amortizor Bielete de directie Tampoane motor Cal schimbator Geamuri laterale (4 buc) Cablu capota Curea alternator Electroventilator AC E34 Bara stabilizatoare Bielete antiruliu fata + spate Bucse bara stabilizatoare fata + spate Fusta spate Spate cu stopuri Jante Borbet 9J ET30 Usa dreapta fata Roluit aripi fata + spate Vopsitorie totala + interior portbagaj Plafon custom (negru) plus multe altele care nu mi le mai aduc aminte... |
nu pot sa cred... dupa atata timp. dupa cat ti-ai dorit masina asta ?
|
Hai frate...ce s-a intamplat ? :( pacat, chiar imi pare rau.
|
Un pret ? As fi interesat de cumpararea unui urs...
Ai depus foarte mult efort...pacat ca o vinzi.. |
ba ai inebunit vrei sa ti sparg chelia revino ti cumetre ce dracu :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:06. |
- Copyright 2026 4Tuning