![]() |
Re: FOTO CU MASINI TUNATE DIN SUCEAVA(EXLUSIVITATE FOTO)
e ok.... nu e cn stie ce......totusi lateralul si bara din spate fale cumva sa intre in liniile cu bara din fata.....................
C&O am fost ieri in sv si am vazut Duba ...... foarte frumoasa...... |
O sa i schimb si bara din spate putin mai incolo.
|
deci e prea tare masina acuma am si yo o speranta ca sv o sa rupa stilu cu nij rachetele din alea care vibreaza tot in tine cand pleaca de la semafor
|
deci nuj dc o pus ala cu dacia poze crec o inebunit ala ce vrea sa arate ca are cu ce cara marfa in bazar
|
apropo de bazar.... am trecut sambata p la cel din sv..... adik frate....melteanu d acum isi poate lua ,,volan sport" .... din dacie isi scrie bmw..... lipeste 2 becuri de bricheta pe undeva pe dacie .... si nu mai stiu eu ce alte porcarii...... am vazut pana acum vreo 2 dacii care erau prinse cu shuruburi sau banda de izoler si pe ele scria fritz....... si mai pe alta parte semnu la nike.......... asta e bataie de joc..... ar trb sa eradicam pe astia cumva :D
|
Fara off topic ...pt kitsch tuning ...este topic ...;) ...Bafta si respect...:)
|
... lasati discutiile... eu ajt nijte poze... cu bestia lu andrei(golf2).. pot zice ca arata super super tare majina aja tunata ;)
FELICITARI ANDREI |
6 Attachment(s)
Quote:
meritul e celor de la firma Special Car Center.... ;)))))) |
foarte frumoasa.....pozele cam blurry......dc ai nr de cluj ? :D
|
Am vazuto si eu pe viu ... arata bine cu kitu asta masina ... sincer ... dar eu daca is fi fost in locul tau sincer i-as face paint job cu scc .... daca tot si-o bagat nasu ...
|
4 Attachment(s)
.......................... si ala verde ii fain :)
|
mie mai mult imi place aia neagra.... :))
|
Mijto Golfu lu Andrei, chiar a iesit parfum ;) lam vazut intro seara pe la policlinik
|
frumoasa duba Ovidiu ;) ;)
|
ceva poze cu interioru d la duba nu ai???? k stiu k e mai mult dekt periculoasa ;)
|
nu stii sa pui mai multe mesaje in unu ? :)) ...............
|
se crede p messenger:)
eu nu comentez d masina :D adik...n-am cuvinte ..:"> imi place...mult mult masina.. |
6 Attachment(s)
Azi am dat nas in nas cu ea in spatele blocului. O cunoasteti?
|
e tunata cam ideal :) ...... nu prea mult nici prea putin... perfecta...... mei mergeau pleoape si niste stopuri mai frumoase..... ...in leg cu intrebarea, yo unu nu o stiu :)
|
Insomnia cumva ..??? sau mi se pare mie .>??
|
e a lu ala din buc care are si interviu in primu nr din COX ... cu masina lui toxic love cik lol :) Oricum e facuta fain masina porbagaju` e incinta facuta din fibra fain fain .. :P
|
majina e a unuia Shaggy din Insomnia racing team... de vre-o saptamana o tot vad pe o strada din obcini... sincer nush c treaba are pe aici ...
|
d kn cautam poze cu 307-le ala verde,e pe viatza lui. nij stopuri iar mai trebui, si anulat manerul d la portbagaj. iar sta mai bine asa, zik io ;)
|
3 Attachment(s)
MADE BY C&O TUNING uitati nij poze cu interiorul de la Transporter SV 08 AZS dativa cu parerea!!! ;)
|
Salutare fratilor! tin sa va spun ca faceti treaba buna.....cu ocazia asta mai schimbati imaginea orasului(in frumos ma refer). As vrea sa-l salut pe Ovidiu,fost vecin cu mine.Eu scriu din SUA acum......Sunt din suceava de loc(din T33) si as vrea sa intreb si eu daca dati voie la poze cu masini ale sucevenilor(dar care nu mai sunt in Suceava).
|
Quote:
e loc si ptr pozele tale...esti binevenit printre noi |
@C&O... super majinutza... te-am vazut si prin trafic...
@svt_cobra... poti posta poze cu majina ta chiar dak nu ejti in tara ;) |
3 Attachment(s)
uitati si voi ce'am vazut pe zamca. stie cineva al cui e? si cine la modoficat?????
|
dragutz, in spate in loc de sigra scrie over :) ..... nr din fata cred ca se poate pune in alta pozitie fara ca sa strice designul :P
|
11 Attachment(s)
Mustang SVT COBRA ....Nu e in SV dar ma rog....sunt eu de acolo.Are un motor de 4,6 V8 32 de supape. In momentul de fata are 448 de cai,dar o sa aiba mai mult dupa ca o sa mai fac ceva modificari la compresor si injectoare.
pozele nu sunt chiar recente dar nu e mare schimbare decat pe sub capota si lampile pe spate le-am facut negre.cealalta masina e un mustang din 1969 la care lucrez acum la restaurare. sper sa va placa o sa revin cu poze mai recente...... Apropo Ovidiu eu sunt Dorin.am stat in T33 la et 9 si aveam o dacie gri cand eram in tara. BAFTA |
uite romanu :) ce trecere....de la dacie la 2 mustanguri ........clar..... plec si yo din tara :))
frumoasa masina ;) ...... |
Quote:
bafta |
frumoase majinutzele ;)) felicitari.. si ajt poze cu mustangu din 1969... dupa restaurare ;)
|
@JeLuKu: majina e a lui over... cel care are (sau dak a reusit sa il vanda... l-a avut) golfu 4 care are capota neagra.. sigur l-ai vazut.. sau i-ai auzit muzica...
|
>KAmikazee< kre golf 4? ala alb SV ... AMO ??? dak e asta lam vazut
|
:) dak e ala api vad k pastreaza tonurile la culoare si pe masina asta ;))
|
deci golfu ala 4 amo are acelasi proprietar cu golfu 5 postat de tine.. acu nush dak a reusit sau nu sa dea golfu 4..
|
Quote:
|
am uitat sa pun o intrebare ......cam cat ar costa un motor de VW VR6 in romania .???..uzat dar bun.
|
mai bn cumperi din germania cv cu motor de asta ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:19. |
- Copyright 2026 4Tuning