Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini de gagici (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici.html)

Claudia 07-03-08 10:20

Re: Masini de gagici

Pentru ca exista inca acel orgoliu pentru sexul de care apartii....:chick:
Asa sustineam si eu pana sa ma avant in traficul zilnic... ma atacam pentru ca barbatii subestimeaza puterea noastra de a ne descurca.:raving: Am avut dreptate, dar in privinta mea ... si o spun fara nici o urma de modestie. Degeaba tin eu partea femeilor doar pentru ca ma numar printre ele. Nu pot inchide ochii la toate tutele din trafic (si sunt de multe categorii). Desigur ca sunt si barbati care fac gafe ... dar despre asta am mai vorbit in posturi anterioare. :bat:
Sunt de parere ca nu tot ce are fund si sani trebuie sa ia permisul ... ;) Se stie ca femeile obtin mai usor permisul fiindca politistii merg pe ideea ca sunt mai prudente. Dar pana la urma totul tine de bun simt in trafic: "esti prost? stai pe banda ta!" :punch:

Sasha 07-03-08 10:30

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406508)
pai asta vroiam si eu sa zic. corect. dar mor cand vad ca unii sustin asa sus si tare sexul pe care il reprezinta..si cand li se spune ca sa nu mai sara de spate in sus.... se zice ca am fitze...

:no::no: stiu unde bati...dar gresesti... eu nu iau parte tuturor femeilor care au permis sau care conduc 10-20 km cand mai bea barbatu`...
Dar cele care conudc zilnic zeci de km daca nu saptamanal sute de km trebuie "sa suporte" criticele facute de catre barbati ca vai domne` nu`i condusul pt femei:rolleyes2 n`o fi dar asta e...sunt cateva care au demonstrat contrariul:peace:

bogdan_wrc 07-03-08 10:31

:)))) f tare..cate dreptate ai, clauditza

oriocum, de multe ori ..o femeie care merge prea prudent...mergea incet si incurca circulatia f rau.

Sasha, stii f bine ca de cate ori zicea cineva..de femei la volan...din generalizare tu limitai exemplu la tine. si asta nu e bine. tu stii sa conduci..ok..dar sunt multe care nu.
si cand ziceai cineva ca unele masini nu sunt de fete...nu s erefera la cazuri particulare ;)

Sasha 07-03-08 10:35

Daca asa e ea invatata sa conduca,sta crispata la volan... se uita de 732819 de ori in oglinzi si de sarbatori schimba in a 4`a... mai bine o lasi asa...decat invers sa mearga cat de cat cu viteza si cand greseste nu recunoaste ca sunt si din astea:no:

Sasha 07-03-08 10:52

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406551)
:)))) f tare..cate dreptate ai, clauditza

oriocum, de multe ori ..o femeie care merge prea prudent...mergea incet si incurca circulatia f rau.

Sasha, stii f bine ca de cate ori zicea cineva..de femei la volan...din generalizare tu limitai exemplu la tine. si asta nu e bine. tu stii sa conduci..ok..dar sunt multe care nu.
si cand ziceai cineva ca unele masini nu sunt de fete...nu s erefera la cazuri particulare ;)

nu ma dau pe mine drept exemplu:no: sunt destule (intradevar - putine),dar sunt care se pricep destul de bine in ale sofatului;)

bogdan_wrc 07-03-08 11:07

eu asa am inteles din discutia de aici:
https://forum.4tuning.ro/28-femei/56843-masini-gagici/page-17.html
mai ales din postul de aici
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=253

Sasha 07-03-08 11:15

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406617)

pai daca Lucian a precizat ca EU nu am condus :blahblah: normal ca s`a rezumat la persoana mea toata discutia:|

indianu 07-03-08 11:36

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406173)
sau facem altceva..uite mai usor aplicabil. hai 10 cu 10 la AMCKart. vedem ce si cum....
barbat in kart care sa rupa cronometru am vazut,..fata...nu am avzut. desi stiu ca sunt.

eu personal provoc in asa test persoanele care tot sustin ideile alea de mai sus...!

hai sa lasam vorbele pt copii tastaturisti, hai sa trecem la fapte !

Iti spun eu ca ordinea invariabil va fi asta: baietii iar apoi fetele cand vine vorba de circuitul de la AMCKart.

Totusi sunt exceptii(foarte rare) care intaresc regula. De exemplu stiu o persoana care ma bate de ma zvanta pe circuitul respectiv si acum 3 ani detineam recordul pe tur parcurs(inca nu cred ca a fost batut :D). Si nu ma bate neaparat ca ar pilota mai bine ca mine ci datorita diferentei de 40+Kg in favoarea ei.

In mod normal la prima experienta pe circuitul respectiv ar trebui sa fie fetele in avantaj datorita greutatii dar nu se intampla asa pentru ca se compenseaza cu "nepriceperea" lor si faptul ca nu au forta sa traga de cart in viraje.

Sa ma anuntati cand treceti la fapte sa ma prezint si eu. :D

Si ca sa ma refer si la subiectul topicului, eu pana acum am intalnit o singura femeie care sa stie sa conduca si cu care ma simteam in siguranta pe scaunul din dreapta. Restul: catastrofe.

bogdan_wrc 07-03-08 11:39

iar o dam in cazuri particulare? sau e prea greu cuvantul "generalizare" pt unii?

Sasha 07-03-08 11:40

Quote:

Originally Posted by bogdan_wrc (Post 1406680)
iar o dam in cazuri particulare? sau e prea greu cuvantul "generalizare" pt unii?

o dam in particulare ca sa dam exemple asta nu inseamna ca toate sunt la fel....ca toate stiu sa conduca 100% bine sau invers;)

bogdan_wrc 07-03-08 11:44

exceptia poate intari regula.

exemple particulare exista f multe. de ambele parti. in fine...

indianu 07-03-08 11:46

Pai este evident ca sunt foarte putine femei care stiu sa conduca (orice are roti si aici includem si carucioarele de la carrefour).
As putea spune chiar ca sunt o "specie" pe cale de disparitie.

aleks 07-03-08 20:31

plus pentru carucioarele de la carrefour , foarte tare :lol::lol:
minus pt secia pe cale de disparitie, eu vad exemple de soferite care nu stiau diferenta intre verde si rosu la semafor, si acum fac cu naturalete triplari si plecari de la semafor la stanga venind de pe banda pt dinainte de raman uimit :)

needBrain 07-03-08 21:15

2 Attachment(s)
masina asta merge pt o fata?:P

Sindrom 07-03-08 21:57

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1407920)
plus pentru carucioarele de la carrefour , foarte tare :lol::lol:
minus pt secia pe cale de disparitie, eu vad exemple de soferite care nu stiau diferenta intre verde si rosu la semafor, si acum fac cu naturalete triplari si plecari de la semafor la stanga venind de pe banda pt dinainte de raman uimit :)

da....atunci io ce sa mai zic....cand azi pe la ora 7 imi fac curaj sa duc maisna la spalatorie toate bune si frumoase pana cand una cica domne i-am taiat fata....io in oglinda vazusem foarte bine ca aia plecase dupa ce ma inscrisem io pe banda si ce sa vezi se pune in fundu meu si claxoane si flashuri...pun masina pe avarii si ma dau frumos jos...si ii spun pe un ton civilizat daca nu termini dau in marsalier si te car pe la politie ca io si-asa ma plictisesc...problema s-a rezolvat bineinteles ca io am dat in marsalier dar cat sa o sperii :P
asa ca soferitzele cu botu mare si tare sa mai taca din gura...am si io sora am si io mama care conduc si conduc prudent in sensu bun.(nu incurca)

Mustang 08-03-08 00:36

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1408024)
masina asta merge pt o fata?:P

Nu, ca e tunata ... :lol::lol::lol:

DoDo NSL 08-03-08 01:17

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1408494)
Nu, ca e tunata ... :lol::lol::lol:

pai e bine atunci mai:D
eu unu as fi mandru sa vad o gagica in una d`asta si cu stickeru 4tuning in spate :D

DoDo NSL 13-03-08 17:10

numai exista masini de femei/barbati ... in 2 zile ... in umilul meu orasel vazut asta :
-Cayenne Turbo S - blonda
-Cayenne Turbo - Blonda
-Bmw X5 4.4i - Bruneta
-Bmw X3 - Roscata
-Calibra tuning - Blonda
-Touareg - Bruneta

+ sotia lu` Radoi de la Steaua care conduce un Cayenne ....

b01uxd 13-03-08 22:26

=)) sotia lui radoi..........numi spune nimic......acu sincer, sunt femei cu ditamai dulapurile de masini si nu folosesc nici 20 la suta din spatiu masini......io zic ca ar trebui sasi aleaga masinile dupa cum le folosesc.......suvuri si jeepuri pt alea de la tara masini mici gen 107 c1 aygo pt oras....si asta e valabil si pt barbati/baieti/baietei.......degeaba ai s-classe dak mergi singur.......sau mai bine va luati ca nea gigi masina de 7 metri si o conduce singur=))

Sasha 14-03-08 08:24

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1423137)
=)) sotia lui radoi..........numi spune nimic......acu sincer, sunt femei cu ditamai dulapurile de masini si nu folosesc nici 20 la suta din spatiu masini......io zic ca ar trebui sasi aleaga masinile dupa cum le folosesc.......suvuri si jeepuri pt alea de la tara masini mici gen 107 c1 aygo pt oras....si asta e valabil si pt barbati/baieti/baietei.......degeaba ai s-classe dak mergi singur.......sau mai bine va luati ca nea gigi masina de 7 metri si o conduce singur=))

unde vrei sa bati?? ca daca iti iei masina mare trebuie sa umbli cu cate 4 dupa tine neapart???? masina o iei pt tine daca iti place si daca esti in stare s`o conduci nu dupa dimensiuni si nu cred ca, conteaza daca mergi singur sau nu:!:

Sindrom 14-03-08 15:19

hai sa va zic ceva...
cel putin 50% din femeile de la volan sunt femei de afaceri...unele sunt nevoite sa-si shimbe masina...pentru ca altfel partenerii de afaceri(femei sau barbati da asta femeile cred ca au inventat-o) cred ca daca nu isi schimba masina cu una mare si scumpa nu mai are putere financiara...cam aici s-a ajuns cu rahatu asta.

Danutz Bratosin 14-03-08 16:13

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1424259)
hai sa va zic ceva...
cel putin 50% din femeile de la volan sunt femei de afaceri...unele sunt nevoite sa-si shimbe masina...pentru ca altfel partenerii de afaceri(femei sau barbati da asta femeile cred ca au inventat-o) cred ca daca nu isi schimba masina cu una mare si scumpa nu mai are putere financiara...cam aici s-a ajuns cu rahatu asta.

de aceea vezi femei numai cu BMW-uri sau SUV-uri:)

tox 14-03-08 16:33

eu nu cred ca o blonda gen fufa no brains care conduce un Lexus IS 250 e femeie de afaceri...si nici pustoaicele de aseara de la Dorobanti cu audi S5 negru

al3x82 18-03-08 12:11

2 Attachment(s)
Singura masina conceputa dupa parerea mea ptr femei este Beetlelul fiindca in interior are o vaza in care e pusa o floare, asa ca nu vad cum constructorii s-au gandit ca masina asta ar fi ptr barbati, dar sincer mai merg si eu cu masina prietenei mele (dar ii scot floarea :)))) ca ma distrez cu ea

al3x82 18-03-08 12:24

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 1406702)
Pai este evident ca sunt foarte putine femei care stiu sa conduca (orice are roti si aici includem si carucioarele de la carrefour).
As putea spune chiar ca sunt o "specie" pe cale de disparitie.

Indiane sa iti zic ce mi s-a intamplat intr-o noapte ca si eu ziceam ca femeile nu prea le au cu sofatul dar ma intorceam de la Urziceni si era o masina care mergea numai in fundul meu (aveam 160 - 180) pana la buc s-a tinut numai dupa mine iar cand am intrat in voluntari tot imi dadea flashuri, asa ca m-am dat la o parte, fiind curios cine conduce la fel de nebuneste ca mine am avut surprinderea sa fie o femeie care mai arata si super bine :P si m0am tinut dupa ea pana in colentina, dar foarte greu fiindca conduce foarte repede si mergea numai pe linia de tramvai, mie mi-a placut super mult cum conducea acea femeie iar daca as mai reintalni-o intr-o zi m-as tine dupa ea oriunde s-ar duce :))) fiindca e o placere sa vezzi o femeie conducand asa sportiv

Bea69 18-03-08 15:04

2 Attachment(s)
....nu demult am ajuns acasa.am fost la romexpo cu fordul tovarasului meu de club.masina se vinde,si ma jur ca masina aia va fi cumparata ori de o femeie,ori din cauza unei femei!nush cum se face,dar 90% femeile s-au oprit sa faca poze cu ea...si erau lesinate...:D

Spark 18-03-08 16:13

faina masina ;)
se stie :P

Sindrom 18-03-08 16:13

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1430317)
Indiane sa iti zic ce mi s-a intamplat intr-o noapte ca si eu ziceam ca femeile nu prea le au cu sofatul dar ma intorceam de la Urziceni si era o masina care mergea numai in fundul meu (aveam 160 - 180) pana la buc s-a tinut numai dupa mine iar cand am intrat in voluntari tot imi dadea flashuri, asa ca m-am dat la o parte, fiind curios cine conduce la fel de nebuneste ca mine am avut surprinderea sa fie o femeie care mai arata si super bine :P si m0am tinut dupa ea pana in colentina, dar foarte greu fiindca conduce foarte repede si mergea numai pe linia de tramvai, mie mi-a placut super mult cum conducea acea femeie iar daca as mai reintalni-o intr-o zi m-as tine dupa ea oriunde s-ar duce :))) fiindca e o placere sa vezzi o femeie conducand asa sportiv

cred ca notiunea de condus sportiv la tine este ca a celor care moama am 500 cp ii dau cu 250 cand e linie dreapta in Bucuresti....moa ce tare esti...gagica aia iti zic io era nula pe cheia sau pe orice drum de munte cu serpentine...am venit acu o sapt de la rm. valcea...erau cu 206-le ce vrei sa-ti zic ca am fost doar 8-9 masini care depaseau pe serpentine???restu stateau dupa camioane...pana unde?...pana pe autostrada acolo flashuri nebunii....claxoane...apropo cele 8-9 masini care depaseam pe autostrada am mers tot in coloana si nu cu 180 160...cu 140 145 max...intelegi tu .... si aia ce face o opreste militia ca merge pe sina de tramvai...face bot cui trebuie si scapa tu...
apropo de gagicile astea cu masini smekere de merg asa de "sportiv" cum zici tu....eram acum 2 ore veneam de la moghioros spre cora lujerului...ce sa-ti zic una cu un santa fe...nebunie mare sa se bage n-am lasat-o ca ma enerva si avea loc sa ma ocoleasca...la un moment dat hop salvarea...ce face gagica se pierde...o claxonau toti numai stia ce sa faca ca era rosu la semafor si cine stie era frica sa treaca...
.....asta a fost off....
on-topic: masina de gagica: Fiat Panda 4X4

Claudia 18-03-08 18:11

Quote:

Originally Posted by al3x82 (Post 1430317)

Mi s-a intamplt de curand o faza asemanatoare...(totul in Bucuresti)
Intorcandu-ma acasa intr-o noapte... obisnuita sa fim pe sosea doar eu si taximetristii.... mergeam mai tare (nu prea depasesc suta in oras - decat unde stiu ca nu-s reflectorizanti). La vreo 12 km de casa vad un seria 3 ca-mi "sufla in ceafa"... asa ca am eliberat banda, sa il las pe om sa treaca. Spre surprinderea mea a ramas in paralel si apoi m-a lasat sa o iau inainte....
In cele din urma imi dau seama ca ma urmareste si sincer m-a speriat ideea(totusi era 3 a.m.) asa ca am incercat sa-l pierd, dar s-a tinut dupa mine.... Ajung la bloc, parchez, se opreste langa mine... si vine sa vorbim. Prima replica a fost: "taaare mai mergi". Nici el si nici altul nu au de unde sa stie ca asta e stilul meu de condus ... ideea e ca nu tre sa ai super masina(cum zicea sindrom) ca sa practici asta.... De precizat ca am 65 de caluti pe un motor de varsta mea ;)
Dupa ce am stat de vorba cu tipul si am realizat ca e ok m-a amuzat ideea ca s-a abatut cu f. multi km de la traseul lui, doar ca sa ma opresc.

bogdan_wrc 19-03-08 07:22

si de ce i-a luat asa mult?: )))

bodyspeed 19-03-08 09:46

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1430600)
....nu demult am ajuns acasa.am fost la romexpo cu fordul tovarasului meu de club.masina se vinde,si ma jur ca masina aia va fi cumparata ori de o femeie,ori din cauza unei femei!nush cum se face,dar 90% femeile s-au oprit sa faca poze cu ea...si erau lesinate...:D

Asta ti-am zis...., :D am remarcat de cum au inceput sa vina vizitatori .. sambata...;)

aleks 19-03-08 10:55

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1430693)
gagica aia iti zic io era nula pe cheia sau pe orice drum de munte cu serpentine
.... si aia ce face o opreste militia ca merge pe sina de tramvai...face bot cui trebuie si scapa tu...

stii ca nu se descurca pe cheia sau ca daca o opreste politia se transforma in prostituata...
nu va mai dati cu parerea asa radical, ca daca era vorba de cineva cunoscut voua va suparati repede...

b01uxd 20-03-08 22:49

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1423657)
unde vrei sa bati?? ca daca iti iei masina mare trebuie sa umbli cu cate 4 dupa tine neapart???? masina o iei pt tine daca iti place si daca esti in stare s`o conduci nu dupa dimensiuni si nu cred ca, conteaza daca mergi singur sau nu:!:

asa si dak mie imi place sa conduc un tir de 20 de tone, mas simti mai periculos nu? ce dak nu am nimic in remorca......doar sa vada lumea ca am cea mai mare masina si ca ocup toata strada cand parchez, sau eventual cand ma duc la mall sa le zgarii masinile la fraierii cu masini mici nu? asta e bine nu? io am zis din pc meu de vedere, nam condus des berline, prefer hatchurile, am vazut zeci de femei care nu le au cu parcatu, nu am nimic cu ele dar siar usura munca dak ar avea masini mai mici si dak tot le intereseaza pretu masini , inca raman multe masini de ales si cu o proportie mult mai mica

Sasha 21-03-08 08:22

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 1435751)
asa si dak mie imi place sa conduc un tir de 20 de tone, mas simti mai periculos nu? ce dak nu am nimic in remorca......doar sa vada lumea ca am cea mai mare masina si ca ocup toata strada cand parchez, sau eventual cand ma duc la mall sa le zgarii masinile la fraierii cu masini mici nu? asta e bine nu? io am zis din pc meu de vedere, nam condus des berline, prefer hatchurile, am vazut zeci de femei care nu le au cu parcatu, nu am nimic cu ele dar siar usura munca dak ar avea masini mai mici si dak tot le intereseaza pretu masini , inca raman multe masini de ales si cu o proportie mult mai mica

atunci bafta la achizitionarea TIRului :lol::lol:

DoDo NSL 06-04-08 15:43

New Opel Corsa :D 1.2 16v ... 140km/h la ora pe drum uitat de vreme ... in rodaj de 2 zile :-)) si mai avea talpa :D 8)

e o masina frumoasa de femei .. mie nu`mi place neam ... dar toate fetele care au vazut`o .. (mama,var`mea s.a.m.d.) au zic ca e mai frumoasa ca Leon`ica al meu :(( mai ales ca amandoua`s rosii :(( :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry:

Sindrom 09-04-08 14:42

alfa brera....mi se pare foarte feminina masina...nu stiu dc da asa cred.

indianu 10-04-08 13:19

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1407920)
minus pt specia pe cale de disparitie

Bre' sa ma scuzi dar parerea mea mi se pare foarte normala si argumentata. Eu ii spun blestemul craciunului si incerc pe cat posibil sa ma feresc de specimene in perioada aia ca pare sa fie acelasi scenariu an de an.

@Alex82: Sa stii ca pentru mine notiunea de condus bine nu se mai aseamana cu ce zici tu. Dupa ce iti vezi viata prin fata ochilor de cam multe ori ajungi sa te bucuri de alea 5-10 minute in plus pe care le faci din A in B.
Mai mult apreciez fetele care se descurca in traficul din Bucuresti neobservate, fara sa incurce pe nimeni, decat categoria mentionata de tine.

Sasha 10-04-08 13:22

Quote:

Originally Posted by indianu (Post 1477114)
... iti vezi viata prin fata ochilor de cam multe ori...

asta inseamna pt tine sa conudci bine :?:

indianu 10-04-08 13:33

Dimpotriva Sasha, credeam ca se intelege din post.
Daca in trecut sa conduci bine se confunda cu mersul la limita, acum este sinonim cu mersul fara incidente.
Nu ma intelege gresit, in situatiile alea cu vazutul vietii prin fata ochilor nu e vorba de accidente, ca daca erau accidente sigur nu mai scapam viu. Dar nu-mi explic cat "bulan" trebuie sa ai sa eviti atatea situatii ce pareau fara scapare fara sa faci accident. Cred ca mi-am epuizat "bulanul" la volan si pentru urmatorii 10 ani.

In schimb, daca as fi fost atunci un sofer bun nu prea aveam cum sa ajung in situatiile respective si nu ma mai credeam zmeul soselelor.

PS: Rog un moderator sa stearga tentativa de dublu post de mai sus, ca eu nu gasesc butonul la ora asta. :P

Antilles 10-04-08 13:37

Quote:

Originally Posted by Sindrom (Post 1475214)
alfa brera....mi se pare foarte feminina masina...nu stiu dc da asa cred.

u kiddin' me right?!?!?!?eu unu as fi foarte mandru sa am brera,sau un gt..hmmm...
Masini de "gagici",parerea mea e ca nu prea sunt diferente intre ce conduce un barbat si ce conduce o femeie.In orlando am vazut tipa cu Murcielago care manca jar si eu pe Ducati ma uitam ca prostu',alta amica cu un Lancer la fel,dadea de gandit oricarui barbat,mai stiu si in cluj cu un Golf R32....si se misca bine tipa(nu am vazut sa conduca repede dar parcari si alte alea poate sa faca mai bine decat mine). Pana la urma o femeie poate sa conduca orice,adica orice-i place,sunt care preferea masinile mici caci le pare greu sa se incadreze in circulatie cu SUV-uri,dar asa gandesc si unii barbati,sunt care vor masini mari sa se simta mai in siguranta,la fel ca unii barbati,sunt care vor lux,sau sportive....atata doar ca sunt mai putine femei,aici e intrebarea...oare chiar nu arata o pasiune pentru motoare?!sau pur si simplu e vina lumii care spunea ca locul femeii e la oala(nu vreau sa par un feminist,dar cam asa e).
Eu unu am fost placut surprins de femei soferite,totodata am vazut si unele care abia parcau....dar chestiile astea se vad la ambele sexe(yo is pasta la parcare...dar de condus repede...alta poveste:D)

All times are GMT +2. The time now is 16:14.

- Copyright 2026 4Tuning