![]() |
Re: Accidente Baia Mare
Quote:
Ca si prima mea masina e perfecta.merge bine si in plus mai am o masina de piese in curte...8) ceea ce poate multi o sa zica ca nu e bine,dar pentru buzunarul meu e fff bine e ca am o instalatie de gaz,printre ultimele modele.tot sistemul are unitate centrala,se regleaza din laptop tot,inclusiv debitul,si am 4 injectoare mici ce imi baga gazul direct in admisie.a costat mai mult,dar se simte la demaraj:D dar oricand se poate trece pe benzina:twisted::twisted: |
frumos, dar revenind la tema topicului, am auzit si eu ceva de o masina de scoala cu rotile in sus. stie cineva mai multe?
cred ca nu mai vrea permis bietul invatacel ...:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Azi in jurul orei 9:30 mergeam spre facultate si am observat o masina, cred ca era ceva VW combi mai vechi sau ceva Audi lovit bine la intersectia Caragiale cu Victoriei. N-am apucat sa fac poze ca era aglomeratie mare pe acolo pt ca masina ocupa o banda + ca o blonda jmechera cu un golf 1 sau 2 negru mi-a taiat calea desi eu aveam prioritate ea nu. I-am zis cateva de drag si am mers mai departe.
|
1 Attachment(s)
Va informez k am pierdut un membru al forumului, raul bad a decedat in urma unui accident, inmormatarea v-a avea loc astazi. Dumnezeu sa il odihneasca
|
|
R.I.P.
:sad: |
R.I.P...
|
Condoleante familiei:sad:Dumnezeu sa-l odihneasca in pace:sad:
|
R.I.P. Raul...:no::cry::sad::sad::sad:
|
R.I.P :cry::sad:
|
Am gasit profilul lui Raul pe youtube...
https://www.youtube.com/profile?user=...us&view=videos Pacat ca a plecat asa tanar...:sad::sad::sad: |
Raul BAD , nu se poate !!!! prea repede a plecat , era un baiat bun ....Raul o sa ne lipsesti la toti ...:((( Condoleante
|
Rest in peace Raul!!..:(
|
Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante familiei indurerate
|
puneti ceva poze cu el , sa stie lumea despre cine e vorba
|
Quote:
http://picasaweb.google.com/raulciurus |
1 Attachment(s)
una dintre cele mai madre poze :cry::cry: R.I.P
|
R.I.P.
|
|
ceva mai multe detalii? nu stii ce nr avea leon'u' ?
pacat de leon ... |
ce putin sa sifonat leon-ul pe langa vw...
|
Eu eram la volanul Leon`ului
Nr. lui e MM 88 TRX. Eram la trecere , trecea o tanara. La un moment dat am vazut ca se panica, fugind inapoi. La nici o secunda , incep sa fluiere cauciucurile golfului pret de 2 secunde.. si imediat dupa ma trezesc cu pasagerul din spate langa mine ;)). Leon`ul e gata joi ... nu are probleme , trebuie schimbata Toba, Hayon`ul si Bara spate. 8-| Golf`ul ... nu mai poate fi salvat. In momentul in care s`au facut pozele , numerele de pe spate erau la el sub capota :rolleyes2 |
da am vazut accidentul aseara linga Sala Sporturilor.Golful arata rau dupa izbitura.
|
OFFTOPIC: ... :( speram sa nu fie masina cu acest nr ... pt ca o vad des prin orash si imi place mult ... :(, din cate stiu si am obs, iti e putin indoit pragul drept :-? ma insel?
Oricum ... "insanatosire grabnica". |
:) Pana luni nu`mi elibereaza constatarea (Ardaf suxx). Luni se face comanda , si cu putin noroc pe vineri e aranjata:)
Cat despre pragul dreapta ... e asa de vreo 2 luni 8-| Astept sa intre unu`n mine din dreapta :))) |
Iar ti-ai spart leonul taica?... Pfff numa ghinion ai :( Ma gandeam eu ca ceva e ca nu te-am mai vazut prin oras de ceva timp, doar FR-ul l-am mai zarit. Insanatosire rapida.
|
Quote:
|
Acum cateva minute.. maxim 1 ora.. inainte de Podul de la Baitza, un tir a dat intr`un pieton care a trecut regulamentar pe trecere (cel putin asa am auzit cat timp stateam in coloana de masini ce s`a format), nu a fost omorat, dar nici nu stiu starea in care se afla pietonul.. ambulantza a venit destul de tarziu. :rolleyes2
|
Yeah, a fost coloana mult timp in fata casei mele. Banuiam ca undeva prin zona pod Baita s-a intamplat ceva. Dupa vre-o juma de ora am primit si eu informatii despre accident si se pare ca da, pieton lovit de tir pe trecere. Am inteles ca era ceva muncitor la canalizare sau ceva de genu. Sa speram ca o sa supravietuiasca.
|
azi dimineata am trecut prin zona palatului de justitie si langa biserica de lemn, la trecerea de piertoni era oprit un matiz si ambulanta langa. se pare ca a calcat pe cineva pe trecerea de pietoni. nu stiu mai multe detalii
|
Quote:
#e destul de aiurea .. mai nou lumea se arunca in fata masinii fara sa se uite sau ceva :rolleyes2 si eu am patit sa`mi sara in fata.. |
matizul pe om sau invers?
|
Accident in fata la McDonalds la ora 22:10, Taxi(Albea) si un vw Touareg, nu stiu cum s-a intamplat dar taxiul era destul de shifonat si a fost dus pe platforma:sad:
|
super, 3 intr-o zi ... mama lor de soferi de duminica
|
Quote:
|
Cand am trecut pe`acolo, nu mai era niciun taxi , doar Touareg`ul ... si platforma pe care era urcat ... Oare sa fi fost implicat alcoolul ?
|
Quote:
|
Prin oras e plin pe jos de ..cioburi bucati, de bara, stopuri, faruri .. din ce in ce mai multe accidente. :???:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:10. |
- Copyright 2026 4Tuning