Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

2ddy 03-10-08 22:07

Re: Accidente Baia Mare

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1790657)
Frumos modelu tau de primera ;) Ai grija de ea si ai grija la trafic, ca e din ce in ce mai nasol.

Ca si prima mea masina e perfecta.merge bine si in plus mai am o masina de piese in curte...8)

ceea ce poate multi o sa zica ca nu e bine,dar pentru buzunarul meu e fff bine e ca am o instalatie de gaz,printre ultimele modele.tot sistemul are unitate centrala,se regleaza din laptop tot,inclusiv debitul,si am 4 injectoare mici ce imi baga gazul direct in admisie.a costat mai mult,dar se simte la demaraj:D

dar oricand se poate trece pe benzina:twisted::twisted:

Brabus 03-10-08 22:12

frumos, dar revenind la tema topicului, am auzit si eu ceva de o masina de scoala cu rotile in sus. stie cineva mai multe?
cred ca nu mai vrea permis bietul invatacel ...:lol:

Soche 04-10-08 00:52

Quote:

Originally Posted by Brabus (Post 1790712)
frumos, dar revenind la tema topicului, am auzit si eu ceva de o masina de scoala cu rotile in sus. stie cineva mai multe?
cred ca nu mai vrea permis bietul invatacel ...:lol:

ironic dar s-ar putea sa ai dreptate :lol: nasol oricum.

Bata 05-10-08 23:54

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1789510)
despre accidentul in care a fost implicata o masina de scoala nu stie nimeni nimic? din cate am aflat cica sar fi rasturnat si ca instructorul avea alcolemie foarte mare!!

eh nu, ii de la mine de la liceu copilu, tu cred ca il sti din vedere de prin octopus. instructorul avea care 1 la mie shi cel care a dat in el avea ceva 0.3-0.4 shi era ceva examinator/politist. ceva aprope imposibil, stiu ca era la a3a ora de condus, ca nu avea facuta legislatia(mama/tata se intelege f bine cu instructoru bla bla sa ia copilu repede carnetu) nu avea centura nici el nici instructoru, baiatu are doar o zgarietura la cot, instructoru ceva coste rupte shi fracturi multiple. din cate am inteles a fost undeva pe langa lic economic dar nus sunt foarte sigur, a facut un viraj, probabil nu so asigurat shi o dat in el examinatoru care era cu masina personala; o atins bordura shi cik so rasturnat pe ceva casa sau pe ceva gard de la o casa in constructie :|

Soche 22-10-08 11:35

Azi in jurul orei 9:30 mergeam spre facultate si am observat o masina, cred ca era ceva VW combi mai vechi sau ceva Audi lovit bine la intersectia Caragiale cu Victoriei. N-am apucat sa fac poze ca era aglomeratie mare pe acolo pt ca masina ocupa o banda + ca o blonda jmechera cu un golf 1 sau 2 negru mi-a taiat calea desi eu aveam prioritate ea nu. I-am zis cateva de drag si am mers mai departe.

T@m@ngo 26-10-08 09:55

1 Attachment(s)
Va informez k am pierdut un membru al forumului, raul bad a decedat in urma unui accident, inmormatarea v-a avea loc astazi. Dumnezeu sa il odihneasca

MephistoBM 26-10-08 11:20

:no: :rolleyes2

RIP

http://www.emaramures.ro/Stiri/Stire...-azi-in-spital

Brabus 26-10-08 11:58

R.I.P.

:sad:

Soche 26-10-08 13:44

R.I.P...

cristiano304 26-10-08 13:51

Condoleante familiei:sad:Dumnezeu sa-l odihneasca in pace:sad:

tuner_cata_05 26-10-08 14:30

R.I.P. Raul...:no::cry::sad::sad::sad:

robbyxX23 26-10-08 16:28

R.I.P :cry::sad:

tuner_cata_05 26-10-08 17:32

Am gasit profilul lui Raul pe youtube...
https://www.youtube.com/profile?user=...us&view=videos
Pacat ca a plecat asa tanar...:sad::sad::sad:

IonutzMFF 26-10-08 20:58

Raul BAD , nu se poate !!!! prea repede a plecat , era un baiat bun ....Raul o sa ne lipsesti la toti ...:((( Condoleante

Norbertinio 26-10-08 21:21

Rest in peace Raul!!..:(

3B_S2 27-10-08 00:45

Dumnezeu sa-l odihneasca.Condoleante familiei indurerate

IonutzMFF 27-10-08 09:25

puneti ceva poze cu el , sa stie lumea despre cine e vorba

tuner_cata_05 27-10-08 10:06

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 1828979)
puneti ceva poze cu el , sa stie lumea despre cine e vorba

Am gasit eu niste poze cu el postate pe forumul motociclism.ro...
http://picasaweb.google.com/raulciurus

T@m@ngo 27-10-08 10:12

1 Attachment(s)
una dintre cele mai madre poze :cry::cry: R.I.P

adriano9 27-10-08 17:46

R.I.P.

TRX 07-11-08 16:57

https://i166.photobucket.com/albums/u...vT-Rex/1-1.jpg
https://i166.photobucket.com/albums/u...vT-Rex/2-1.jpg

razvyrulz 07-11-08 17:04

ceva mai multe detalii? nu stii ce nr avea leon'u' ?

pacat de leon ...

Norbertinio 07-11-08 18:10

ce putin sa sifonat leon-ul pe langa vw...

TRX 07-11-08 18:11

Eu eram la volanul Leon`ului
Nr. lui e MM 88 TRX. Eram la trecere , trecea o tanara. La un moment dat am vazut ca se panica, fugind inapoi. La nici o secunda , incep sa fluiere cauciucurile golfului pret de 2 secunde.. si imediat dupa ma trezesc cu pasagerul din spate langa mine ;)). Leon`ul e gata joi ... nu are probleme , trebuie schimbata Toba, Hayon`ul si Bara spate. 8-| Golf`ul ... nu mai poate fi salvat.
In momentul in care s`au facut pozele , numerele de pe spate erau la el sub capota :rolleyes2

VG30DETT 07-11-08 18:18

da am vazut accidentul aseara linga Sala Sporturilor.Golful arata rau dupa izbitura.

razvyrulz 07-11-08 18:29

OFFTOPIC: ... :( speram sa nu fie masina cu acest nr ... pt ca o vad des prin orash si imi place mult ... :(, din cate stiu si am obs, iti e putin indoit pragul drept :-? ma insel?

Oricum ... "insanatosire grabnica".

TRX 07-11-08 18:47

:) Pana luni nu`mi elibereaza constatarea (Ardaf suxx). Luni se face comanda , si cu putin noroc pe vineri e aranjata:)
Cat despre pragul dreapta ... e asa de vreo 2 luni 8-| Astept sa intre unu`n mine din dreapta :)))

Soche 09-11-08 03:02

Iar ti-ai spart leonul taica?... Pfff numa ghinion ai :( Ma gandeam eu ca ceva e ca nu te-am mai vazut prin oras de ceva timp, doar FR-ul l-am mai zarit. Insanatosire rapida.

TRX 09-11-08 10:27

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1852233)
Iar ti-ai spart leonul taica?... Pfff numa ghinion ai :( Ma gandeam eu ca ceva e ca nu te-am mai vazut prin oras de ceva timp, doar FR-ul l-am mai zarit. Insanatosire rapida.

Merci merci :)

robbyxX23 11-11-08 17:58

Acum cateva minute.. maxim 1 ora.. inainte de Podul de la Baitza, un tir a dat intr`un pieton care a trecut regulamentar pe trecere (cel putin asa am auzit cat timp stateam in coloana de masini ce s`a format), nu a fost omorat, dar nici nu stiu starea in care se afla pietonul.. ambulantza a venit destul de tarziu. :rolleyes2

Soche 11-11-08 18:52

Yeah, a fost coloana mult timp in fata casei mele. Banuiam ca undeva prin zona pod Baita s-a intamplat ceva. Dupa vre-o juma de ora am primit si eu informatii despre accident si se pare ca da, pieton lovit de tir pe trecere. Am inteles ca era ceva muncitor la canalizare sau ceva de genu. Sa speram ca o sa supravietuiasca.

MephistoBM 11-11-08 20:28

azi dimineata am trecut prin zona palatului de justitie si langa biserica de lemn, la trecerea de piertoni era oprit un matiz si ambulanta langa. se pare ca a calcat pe cineva pe trecerea de pietoni. nu stiu mai multe detalii

robbyxX23 11-11-08 21:26

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1857755)
Yeah, a fost coloana mult timp in fata casei mele. Banuiam ca undeva prin zona pod Baita s-a intamplat ceva. Dupa vre-o juma de ora am primit si eu informatii despre accident si se pare ca da, pieton lovit de tir pe trecere. Am inteles ca era ceva muncitor la canalizare sau ceva de genu. Sa speram ca o sa supravietuiasca.

eh.. puteam sa intru la tine la un pahar de vorba :lol:

#e destul de aiurea .. mai nou lumea se arunca in fata masinii fara sa se uite sau ceva :rolleyes2 si eu am patit sa`mi sara in fata..

Soche 11-11-08 22:05

matizul pe om sau invers?

zed13 11-11-08 22:27

Accident in fata la McDonalds la ora 22:10, Taxi(Albea) si un vw Touareg, nu stiu cum s-a intamplat dar taxiul era destul de shifonat si a fost dus pe platforma:sad:

Soche 11-11-08 23:40

super, 3 intr-o zi ... mama lor de soferi de duminica

IonutzMFF 11-11-08 23:51

Quote:

Originally Posted by zed13 (Post 1858190)
Accident in fata la McDonalds la ora 22:10, Taxi(Albea) si un vw Touareg, nu stiu cum s-a intamplat dar taxiul era destul de shifonat si a fost dus pe platforma:sad:

Am trecut si eu pe'acolo cand sa intamplat , se pare ca a fost vina celui cu tuareg , nu a acordat prioritate

TRX 12-11-08 07:50

Cand am trecut pe`acolo, nu mai era niciun taxi , doar Touareg`ul ... si platforma pe care era urcat ... Oare sa fi fost implicat alcoolul ?

mosky 12-11-08 11:45

Quote:

Originally Posted by GroupieLuvva (Post 1858595)
Cand am trecut pe`acolo, nu mai era niciun taxi , doar Touareg`ul ... si platforma pe care era urcat ... Oare sa fi fost implicat alcoolul ?

mai mult ca sigur :paper:

robbyxX23 12-11-08 12:14

Prin oras e plin pe jos de ..cioburi bucati, de bara, stopuri, faruri .. din ce in ce mai multe accidente. :???:

All times are GMT +2. The time now is 11:10.

- Copyright 2026 4Tuning