![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
n-am venit ca am constatat ca masina mea nu poate sa plece de pe loc...si am si ceva probleme pe la timonerie...m-am dat cu un clio destul de rau...care m-a batut...si atunci am zis ca nu are rost sa bat drumu ( sa ma enervez) plus ca imi si atingeau rotile pe spate , nu am rezolvat inca problema cu umflatul aripilor....vineri am dus masina la garaj sa se ocupe tinichigiul meu minunat de ele....
acum sunt in madeira...nu stiu nimic de slatina...!??!? ma intorc pe 15 in tara...:rolleyes2 |
Care Clio e asa de grav ??
|
e un clio sport de 174 doar cu 2 scaune in el...proprietarul zice ca are undeva la 890 de kg cu tot cu sofer...ceva de genu...admisie , soft, evacuare , axe si injectie cu metanol...asta e cam la secret ca omu " a uitat " sa zica de ea...
pe la a 4 a il prindeam....din mers nu a vrut sa se dea ....a zis ca trage mai tare din mers :)) dar s-a incins dupa o cursa...si cu alta ocazie...o sa pun si filmuletul ca l-am pus azi pe tube. eu am plecat prost...am patinat mult , am plecat de pe praf...am ratat toate treptele din cauza timoneriei , care daca vrei sa schimbi repede nu prea reusesti ...si de acolo a rezultat castigul lui...oricum masina lui merge f bine pentru un motor aspirat. nu vreau sa creez discutii...cum am mai spus , masina mea nu e facuta pentru curse....doar jantele mele de pe spate cantaresc cat toate rotile clio-ului...m-am dat de fun , si de fiecare data cand ma dau , o sa ma dau de fun... si link-ul https://www.youtube.com/watch?v=XoGAAF6BdYc |
Frumos tare filmuletul :) Lasa Dany ca rezolvi timoneria si atunci arati ce poate ;)...oricum, cum ai zis si tu...jantele nu prea te avantajeaza.
|
daca masina nu e de curse atunci de ce te dai cu ea ? :lol: si mai ales de ce cauti scuze acum dupa cursa ? era timoneria rupta , atingeau rotile...bla bla...trebuia sa nu te dai , nu ? :lol:
|
Clio are 1020 de kg cu sofer (cantarita in 2 locuri diferite, statie ITP si la LAF-u, vizavi de atelieru lui), nu are w/m, garantat, au mai venit la mine 2 baieti cu opeluri si au vrut sa se convinga ), decat W/M mai bn maresc compresia... din cate imi aduc eu aminte te-ai uitat la motor...din mers nu m-am dat ca nu isi avea rostu'. Recomand pe viitor sa nu mai provoci pe cineva daca masina nu este optima de liniuta (reproduc vb lui Mihai Spanachi..."ai o provocare de la un Kadet cu LET- 200CP la baza dus in 240 cp")
|
Quote:
sa va iau pe rand. 1 masina nu e de curse...daca era de curse ,a vea slick-uri..nu avea bancheta, mai multe , stiti si voi nu are rost sa le explic aici , timoneria nu e rupta, intra prost in viteze cand schimbi repede , din cauza ca motorul si cutia aia au niste tampoane improvizate...si e mai greu de reglat pe acolo , am sa comand tampoanele de la MATTHIASTEHNICS ,,,sau cum dracu se scrie si sper sa se rezolve... unde au intrat 11000 mai intra....nu asta e problema. daca eu cautam scuze pe net , nu puneam nici filmuletul si nici ziceam nimic pe aici ...rotile atingeau , dar nu din cauza asta am pierdut ca atingeau...ma ofticam doar ca fusese masina la umflat aripile si tot atingeau...nici nu stiu de ce ma obosesc sa va explic , ca voi luati lucrurile TIPIC ROMANESC IN PLM... 2 eu nu am provocat pe nimeni ,masina venea de la atelier de pe dn1 , si am zis sa ma opresc sa ma dau ...nici nu stiam de existenta renault-ului....Mihai a aranjat , el mi-a spus si de injectie...te felicit pentru masina , nu-mi place ca nu ai spus de modificarile care le are masina...toate...nu vreau sa discut ca nu-mi palce sa ma contrazic cu oameni pe forum ca nu are nici un rost...nu duce la nimik bun... si ca sfat ptr tine...daca dupa o cursa masina ta s-a incins ....vezi , mai bine lasi compresia aia...si faci ceva cu racirea :))))))) si in afara de asta....inseamna ca ai inventat apa calda...daca masina ta de 174 , bate una de 280 sau hai 240 cum vreti voi...e bine...inseamna ca faci tu niste vraji pe acolo . este ultimul meu post legat de acest subiect. PENTRU CEI CARE COR SA DISCUTE IN CONTRADICTORIU EXISTA MESS.... MULTUMESC. |
Am banuit ca Mihai a zis,are interes omu sa vanda...ceva de genu...din cauza asta merge asa bine Clio asta ca are w/m de la MINE...prosti...am rezolvat problema cu racirea la admisie, priza in dreptu colectorului cu directionare...Apa nu se incinsese,deschid capota ptr ca se incinge colectoru de aer...Bafta cu masina Dany si cand o fi in mintile ei iesim la cumparaturi, fara intermediari...
|
Quote:
deci mihai e de vina :). nici nu s-a pus problema de mediatizarea injectiei cu apa :), ma stiu cu danny de mult la fel cum ma stiu si cum tine si chiar sunt putin dezamagit ca ai gandi astfel despre mine...eu stiam de la tine ca ai pastrat W/M de pe Logan. Anyway asta conteaza mai putin, injectia fiind probabil unul din upgrad-urile cele mai nevinovate comparativ cu axele, compresie, etc pe motor aspirat. Cand am "organizat" cursa :) i-am spus lui Danny ce modificari stiu ca ai tu la fel cum ti-am zis si tie ce modificari stiu ca are Danny. Mi se pare corect din punctul meu de vedere. Eu zic sa nu va mai impungeti si sa va mai intalniti o data cand toate sunt puse la punct in ambele parti. Kaddett-ul nu e facut de 400m, asta e clar, e masina de show, doar rotile alea cantaresc dublu cat oz-urile de pe clio, totusi sunt placut impresionat de performanta clio-ului (am auzit ca bate si STI-uri :), asta apropo de mediatizarea produselor vandute de mine, deci imi aduci clienti dornici de upgrade-uri ca sa isi ia revansa :) ) Succes cu proiectul Danny, ii stiu inceputul de cand ai vandut bertonele si apreciez toate etapele prin care a trecut, fiind recondionata de la 0. |
Sper si pe viitor Mihai sa iti aduc clienti cu STI-uri...ma saturasem de faza cu w/m pe masina, l-am vandut lui Dan de la Booster si la montat pe un DCI.
|
Quote:
Quote:
Bafta ! |
nu se impunge nimeni....clio trage grav...ce sa zic...e f misto masina , vroiam din mers ...sa vad care e treaba ...oricum , subiect inchis pana nu pun la punct masina.
|
ma bag ca musca-n ... dar w/m ce inseamna ? :|
|
whater/metanol :)
|
whater=... ? sau water ?
cazule...se poate da mai multe detalii ?:D |
|
Quote:
|
pai aripile sunt umflate si in pozele alea care sunt mai sus....acum nu am cum sa pun poze ca nu sunt langa masina...de umflat le-am taiat si sudat si chin mare, ca nu poti sa le tragi atat cu rola.
o sa pun poze , cand o sa fie gata vopsita , nu cred ca o sa se vada diferente... |
Quote:
|
pai le-am mai umflat cam 1 cm in plus...nici eu nu le-am vazut...dar nu cred ca o sa se vada diferente in poze.
ma duc azi sa o vad...si poate fac si poze. daca am la ce. multumesc. |
4 Attachment(s)
asa arata azi....nu am facut probe sa vad daca mai ating....am ales motoru...kadett-ul poate sa mai astepte putin :rolleyes2
|
nenea e frumoasa rau masina.....
Bravo...dar vad ca iti cam plac ....."bicicltetele cu motor" Nu mi-ai prezentat si mie motoreta ta...vineri seara....:P o sate tin minte si o sa pun militia pe tine:) |
sefu , nu mi-am dat seama ca te intereseaza...mobra e de vanzare ca vreau ceva un pic mai puternic....cu prima ocazie ti-o prezint...nu e problema .
mai intra si u pe mess sa mai vb . cum merge atelierul ? |
in curand o sa urc niste poze mai profi cu masina , sa vedem ce iese...va tin la curent...:rolleyes2
|
poti explica cum ai facut evazarile?...au iesit fain tare
am si eu nevoie pe spate.. multam |
pai sunt taiate si facute cu rola...sudate...chit...vopsea....daca vrei poti sa vii la mine la garaj si se fac. nu e problema.
|
Quote:
ms oricum! |
threadul acesta merita sticky
|
Quote:
sunt sigur ca gasesti si in Iasi unde sa le faci. |
Quote:
Ne vedem...in centru:P |
ne vedem pe oras! :lol:
|
1 Attachment(s)
doar 1 deocamdata....:rolleyes2
|
Superba!!! Pacat ca e cam mica dimensiunea imaginii...altfel desktopul o manca :)
|
Quote:
|
Quote:
|
pai ce mai astepti!? pune si restul pozelor..
geniala masina,geniala poza... |
din pacate nu le-am primit de la baietii care le-au facut...cand le primesc am sa le pun...:rolleyes2
|
ce-ai pus e un fel de teaser , huh?
|
Dany, masina ca masina, da' pozaaaa!!! :)
Acum, pe bune, masina a iesit extrareusit, iar fotografia... hmm, ce sa-ti mai zic... te invidiez. |
Quote:
pai daca vrei iti dau id-ul baietilor cu pozele si pot sa-ti faca si tie...nu e problema. |
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning