![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
LOL... adik sa vopseasca sticla de la far? adin interioru farului?? OGLINDA??
|
1 Attachment(s)
prietene...adik maskatu...invata sa citesti cu atentie...pe urma posteaza. fara suparare. Cand si eu si TopSer postam "rama farului" "nu oglinda" "tot in afara de oglinda" numai tu stii cum intelegi vopsit oglinda. ma rog...de aia una vorbim si alta ne intelegem.
Arnold uite la ce ma refeream. nu e greu de realizat deloc. Succes :D |
topser a zis "margine...adica totu in afar de oglinda.." deci asta se intelege... poate voi va referiti sa vopseasca sticla.. cum e la stopuri la unele masini de tuning.. au vopsita sticla la stop sau au folie pe ea.. la asta va referiti?
later edit: am vazut poza... nu stiam ca la matiz e faru facut cum ati facut voi... am uitat.. daca nu am matiz deh.. deci gaura aia va referiti voi.. sau ce e :rolleyes2 |
Mersi pentru idei,arata interesant da nu se leaga politia sau ceva ca e vopsit???
Si cum anume as putea incepe ca ziceati ca nu e greu:rolleyes2 |
Imi place stopul asa ,ar fi suuuuper :-)
|
Cine imi aduce arcuri sport pentru matiz la pret bunnnnnnn:?::D
Astept oferte ....... |
nu te supara cum se pun 2 poze ca as vrea sa iti arat ce am facut virtual:D de plictiseala... la matizu meu
|
Pai atunci cand dai quote si raspunzi la un mesaj ,mai jos o sa gasesti manage attachments si acolo dai add la poze , dai incarca si gata :D
|
Re: Nou!!! Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
am si eu o intrebare pt spark 88 nu tia zis nimic politia despre filtru ala de aer ca am vazut ca scoate un zgomot mai puternic si frumos ce e adevarat fata de cel original
|
nu se ia politia de filtrul de aer :);de evacuare, da ;akolo se uita prima data;mai rar sub capota;si oricum nu cred ca este ilegal sa-ti pui un filtru sport;
|
Re: Nou!!! Daewoo Driver - Usergrup pentru posesorii de DAEWOO
Nu se leaga politia :D nu au ei treaba ce am sub capota.......nici macar la verififcare nu mi-au zis nimic
|
2 Attachment(s)
Quote:
deci asta e matizul !!! eu lam modificat in paint asa ca si idee :D |
2 Attachment(s)
si inca 2 poze tot matizu dar din fata:D
tot virtual din pacate... si daca nu te superi zimi si o parere... |
Sa stii ca e super 8)chiar imi place .....hm daca as avea si eu asa spoturi:dance:
E masinutza ta? |
Quote:
din pacate numa a lu mama...eu mai am un pic de asteptat pana sa pun mana pe o masina ... abia astept dar cred ca v`a disparea masina din peisaj...cred ca o va vinde mama..si eu speram sami ramana mie...ata ete...alta:D |
2 Attachment(s)
mam jucat un pik si cu al tau numai ca pozitia si ungiul numi permit mai multe...:D
|
Fain ...sa stii ca si eu m-am mai gandit la evacuare dubla da ........nu se merita .......oricum performanta nu da.......(apropo poate dau masina:( )
|
Quote:
si de ce vrei sa o dai ? sau nu vrei dar trebe.... iti iei alta ?:?: |
Cam trebe ca mi-as lua ceva mai mare ..............:sad:
|
poi ce sa`ti zik:D
succes la noua achizitie...bafta multa |
Ce zici de Logan????apropo se vinde tot de pe masinutza ,daca sti pe cineva sau daca te intereseaza sa ma anunti ok????
Si masina se da:D |
Quote:
|
Da stie ..pretul este de 700 ron
|
Se vand toate piesele de pe matiz 8) preturi trimit pe private
|
loganuu e super si ai multe posibilitati de tuning la el....multe variante si mai multe piese decat la matiz...oricum bafta..si ce motor ai vrea ? 1.6 ?
Pai voi intreba daca vrea cineva ceva de pe ea .. app : sami zici cat i pretu la jante ?:D |
Zi-mi cat dai p ele si negociem ok???
|
vb pe mess mai multe:D
tiam lasat id meu.. |
faina masina .... imi place cum se vade filtru la motor...pacat k o vinzi...:sad:
|
Na asta e ce sa fac am nevoie de o masinutza mai mare ......
Mersi pentru aprecieri Bafta :D |
De vanzare tot de pe masina astept ...........nimeni nu vrea nimic?????:D
Parca va placea masina:lol: |
De placut ne place da cred ca mai e si treaba de $$$ :P ti-ash lua si eu cateva de pe ea, dar cand vine vorba de euroi aici zic pas, oricum succes la vanzare.
|
2 Attachment(s)
Mersi mult
Nici semnale albe fata nu iti trebuie???? 60 ron bucata |
5 Attachment(s)
Masinutza e in curs de desfacere ....:(
Am demontat capota,filtrul,muzica :( Mai urmeaza barile si jantele........... Bara se poate deja trimite oriunde in tara ......URGENT (mi-e foarte mila de buburuza mea:sad:) |
Pretul la masinuta stock este de 4200 euro negociabil ......2004 are 17.000km la bord ,inchidere centrlizata ,bine intretinuta:Dastept oferte
|
Cu parere de rau baieti ,dar masinutza e terminata ..........:sad: s-a demontat tot de pe ea ........:sad:acuma este un matiz stok:no:
Insa piesele le mai am........ |
laso ma ca e prea mica trebuie si tu sa ai o masina mai mare nu buburuze ..... :D
|
Da' ce are man daca e buburuza?! Nu e tot masina?!
|
e masina si buburuza ....m-am atasat foarte tare de ea ,dar chiar am nevoie de ceva mai mare.....:rolleyes2
Maine ma duc prima data cu masina la piata de masini....sper sa am noroc:shock: |
spor la vanzare:D ...oricum era prea frumoaa...dar chiar i trebuie un frate mai mare :D
|
6 Attachment(s)
Masina arata asa acuma......se vinde cu 4200 neg ,la fel si toate piesele care erau pe el......:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning