![]() |
Re: Tipe la volan...
Quote:
|
... :) :) :)..pai,nici nu stiu,cui ii va fi rusine mai tare,daca trecem p-acolo..k isi convinsa,k nici Ariana nu are dc sa se rusineze...:) :) :)...
sorry,mingea o fo' mult prea inalta!!! |
:woowoo: ... poate ne facem aparitzia pe acolo... oricum .. noua ne mai trebuie doar mashina.. ca femei SUNTEM :D
|
Quote:
|
Ariana a pus o poza cu ea...pe pagina anterioara:)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Uite,ce idei ne da omu'!!!:D :D :D Fii si tu,te rog,mai explicit...cunosti tu pe cineva dispus de "negociieli"????Poate are cineva nevoie de o soferita,si ne angajam si noi ,p vreo masina tuningata...:D
Altfel,daca ai probleme cu cineva,spune,k te sustinem noi!!!;) Oare de la cine poti sa "primesti" tu???Ma faci curioasa...:D Cit despre poza..iata,e singura despre care pot sa zic k e acceptabila. |
Quote:
trixi poza de mai sus iti apartine ?! |
Psycho,bun venit p la noi!:D Opera asta de arta??:D :D :D Da,cam asta as fi eu...:D
|
Trixi esti sotia lui Mumu ?
|
Acuma...chiar conteaza???
|
nu, doar intrebam ca mi s-a parut ca te stiu ca sotia lui Mumu .... nu ?
|
Da,sunt.Dar va rog, sa nu luati in seama acest amanunt.
|
pai oricum, nu multi cred ca stiu cine e Mumu :???: , cred... oricum mie mi-a placut cum s-a descurcat la B.B. ;)
|
Pai daca pana acum nu,dupa ultimul tau post sigur si-o dat seama toata lumea...
|
vedem .... :-P
|
Quote:
|
eu nu mi'am dat seama...is mai greu de cap...
da unde e volanu` in poza? :):):):) |
Quote:
un indiciu : fratele cel mare :lol: |
Quote:
|
Multumesc!!!!!Ma bucur foarte mult ptr cuvintele tale...:)
Apropo de "vazut in oras"...sper k nu te-am suparat si p tine...k te asigur orice am facut nu era intentionat!!!:) Doar asa conduc.... |
Quote:
|
:) :) :) Super!!!Pe aceasta cale recomand tututor sa faca asa!!!Poate si eu ma aleg cu mai putine "observatii" ...:)
|
Quote:
congratz` ;) |
Quote:
fara sutiene si tanga sa fii cat mai sexi si atragatoare catre masinile noastre......:):):)restu e discutabil....pareri lume ?e bine asa?:):):)iooooiiiii amu chiar mi frica:):):) |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity]hmmm daca ma gandesc bine am 2 masini tuning si una de familie cica...la aeroport nu am soferitza!!!!poate te angajez ptr. o zi de lucru intr-un show mare tuning...mai pe scurt te bagam in pita tuningului direct...obligatoriu:top sus mini sau pantaloni stramtzi ...
fara sutiene si tanga sa fii cat mai sexi si atragatoare catre masinile noastre......:)restu e discutabil....pareri lume ?e bine asa?:)iooooiiiii amu chiar mi frica ...nah,intial m-am gindti ca tinuta propusa de tine sa fie bagat la vot..dar cum va cunosc p voi,nu cred k cineva ar fi votat impotriva...:D !!!Dar totusi,nu se poate discuta acolo despre oarecare amanunte???Un sutien ,ceva???Vezi ca la virsta mea nu este foarte indicat tinuta asta,poate ma aleg cu o pneumonie!:D Apoi m-am gindit la ink un amanunt.Anume:cred k pozele de la aeroport ar ajunge acasa inaintea nostra:D ,si p luni dimineata am avea mai multe urechi decit dinti!!!:D So,in consecinta ideile propuse de tine sunt FOARTE daunatoare sanatatii!!!:D Astept alte sugestii!! |
Quote:
|
Eu din punct de vedere al sotiei chiar am noroc ca ma intelege intru totul cel putin pina acum a fost chiar mai intelegatoare decit ma asteptam !!!!!
|
[QUOTE=Trixi]
Quote:
|
[QUOTE=Trixi]
Quote:
|
[QUOTE=SoundIdentity]
Quote:
|
[QUOTE=wtcvictim]
Quote:
|
Sandule.....iara io cred k iti mai revizuiesti tu punctul tau de vedere dupa 4 iunie....:) :) :) !!!!
Ciky,tu iara dc ai fi nereabdator..in locul lui????Fiti mai expliciti pls...:)..k altfel n-are farmec...:) |
Apoi mai baietzi ce propuneri ne faceti voi pe aici, imi pare ca tot la un singur luru vedeti bune fetele =)) ... Mah, voi numa cat mai sumar imbracate pe langa(pe,prin) masini vreti sa le vedeti?? :P :P :P
|
Quote:
cat despre fete .. la volan ... acum depinde de cat de bine dau la pedale si cum tin covrigu in mana .... imi palce sa le vad si in mashina la stop .. si pe mashina la tuning show .. si sub mashina si pe capota .. si peste tot :) .. daca e ceva piesa demna de " incredere " ;) ... White powah :) |
Quote:
@Psycho:bat-o ameteala,da' greu iti poate fi sa ajungi pe la noi...:D Cit despre fete/femei care tin "covrigul" k lumea....pot sa vezi in oras la noi,k nu ducem lipsa de ele.Poate este ceva aici in aer ,ce ziceti???:D :D :D |
Quote:
....i`auzi deja pleci la fete si nu am mai intrat de 3 zile pe forum :lol:.......ce sa mai zik....... ....ar fi tare sa avem si noi intalniri de fete cu carnet de pe la noi da momentan nu prea are cine :rolleyes2.... |
:) :) :) ahaaaaaa...chiar m-am mirat eu,cind l-am vazut postand aici :)
...si la intilniri,daca altfel nu se poate,cel putin aici te asteptam,oricind!!!:) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning