![]() |
Re: NSL, filiala Piatra-Neamt
mai lipsesc femeile dezbracate :pelvic_th
|
Quote:
|
|
Facem un apel catre toti cei care doresc sa ii ajute pe cei care au avut de suferit in urma inundatiilor din ultimele zile din judetul Neamt!
Campanie sprijinita de Actual TV si Prefectura judetului Neamt. Ajutoarele vor pleca spre urmatoarele localitati:ADJUDENI,TAMASENI,ROTUNDA, LUTCA, GADINTI, BURUIENESTI,ION CREANGA, HORIA SI SAGNA. Ideea este ca puteti veni cu tot ce se poate ... cu haine,cu papuci, cu orez,zahar,paine...alimente neperisabile ...absolut orice credeti ca le-ar putea fi de ajutor acestor oameni aflati la nevoie. In curand si un numar de cont in care se vor putea vira sume de bani pt ajutorarea sinistratilor! Acestea se vor strange Vineri 01.08.2008 la Stadionul Municipal incepand cu ora 19:00. |
hai si cu filiala pe la bacau :ss
|
se face filiala si la bacau?
|
nu cred...de fapt nu se stie...este deja una la Onesti:D
|
N'ar strica una si in bacau :D
|
Quote:
|
pai eu ash vrea sa se faca..asta este faza...dar doritori pe aici _()_...sa fie si in orashu asta putina competitie...:<
|
Daca nu ma insel este filiala Crazy Drivers si in Bacau, dar de ce sa vorbim de concurenta cand ar trebui sa fim uniti si sa ne intelgem cu totii ca doar avem aceeasi pasiune comuna, nu ?
|
crazy drivers, anonymous... am stat vara asta ceva mai mult timp prin bacau si am observat ca nu prea exista spiritul de comunitate
|
Cand am zis concurenta...m`am referit sa inviem putin orash...cu ma multe cluburi in orash se mai lasa de o alegatura prin orash..una alta...asha numai cu Anonymous...Crazy drivers eu nu am vazut sincer...o fi ascunsi...
|
Asa da ! Dupa ce am postat m-am gandit ca poate te refereai la o astfel de concurenta :D.
|
un orash PLICTISITOR...1 club...ei fac legea in bacau...daca ar mai aparea 2-3 dar sa fie masini nu oltict si 1310 (fara suparare pt posesorii masinilor) atunci se mai lasa cu curse...poate se mai organizeaza niste intalniri mai mari prin bacau...sa se anime si orasu asta fantoma...m`am cam saturat sa vad prin orash numa pe zoz si silviu...chiar daca au super masini..si foarte frumoase...dar parca odata si odata...ti se apleaca :)...de asta ziceam...daca sunt amatori prin bacau...ash fi mai mult decat onorat sa deschidem filiala la Bacau ! daca topicul este considerat off topic rog un moderator sa il stearga..ms }{
|
pai ...cauta prin bacau ...inca 2 baieti ...care vor sa te ajute sa deschizi filiala :)..
|
hehe...de ar fi asa usor am cautat dar na e "responsabilitatea prea mare" :\..nah...mai asteptam...poate intre timp mai apar amatori !
|
Quote:
|
Cart , cand mai intri pe mess , da'mi un buzz :) sa vb ceva ...
|
O sa vreau un reprezentant de la voi sa vina sa vorbeasca in fata camerei ...despre clubul vostru!!! Desemnati persoana si luati legatura cu mine!
|
data si ora la care trebuie sa fiu prezent ?
|
Lasa un nr de contact pe privat si te voi anunta telefonic;)
|
0746603676 echivalent cu 112...degeaba il las pe privat :paper:
|
adica? degeaba il lasi pe privat?nu inteleg...
|
Vineri 29.08.2007 intalnirea saptamanala 4Tuning va avea loc incepand cu ora 19:00 dupa cum ne-am obisnuit in ultima vreme, in parcarea Stadionului Municipal din Piatra Neamt!!! Invitam si pe cei din orasele apropiate sa ne faca o vizita
|
vom fi si noi prezenti :)
|
|
sincer...slabutz reportajul :(
|
asta e....pt inceput e bun...o sa urmeze si altele ;)
|
Mie unul mi-a placut cel putin ideea reportajului. De data asta nu se mai vorbea de pusti teribilisti si de bani gata care fac curse prin oras, cum am fost obisnuiti pana acum de unele posturi care doar sa faca rating stiu, ci au aratat adevarata fata a pasionatilor, punand chiar problema unui loc amenajat ! Cine a vazut acest reportaj si nu e pasionat de acest fenomen cu siguranta a ramas cu o impresie buna despre cei care iubesc sporturile cu motor. Din punctul asta de vedere am tot respectul pentru cei de la Actual TV. Doar showul a lipsit, dar intr-un fel acest lucru a fost si bun, dar si rau, aducand o oarecare monotonie intre interviurile luate.
Asteptam cat mai multe reportaje de genul acesta in continuare ! |
aici nu mai traieste nimeni ????
|
Vineri 12 Septembrie 2008 ora 20:00, in parcare la Stadion intalnire NSL!!!
|
prezent :)......si asa nu mai e mult pana o sa plec iar la bucuresti :)
|
i-a ajuns masina lu cartman ?
|
Quote:
|
ii boon atunci :)....
|
Quote:
|
nu si-a luat nici o masina .... e tot cea pe care o stii :)
|
DISEARA LA ORELE 18:00 INTRUNIRE ANIVERSARA MARCA "NO SPEED LIMIT" !!!
Se implineste un an de la infiintarea filialei de la Piatra Neamt! Pasionatii sunt asteptati in parcarea Stadionului Municipal! |
sper sa pot ajunge si eu :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning