![]() |
Re: Dacia 1410 MRu
Pana nu se vinde masina sper sa nu se inchida thread-ul pt ca ....cine stie omu se razgandeste....nu se stie niciodata:lol:
|
Simpatica Daciuta asta...
|
13 Attachment(s)
:lol:MRu revine in forta :D o surpriza la usii:Dcine spuea ca dacia nu este masina se INSALA AMArNIC!
|
f frumoasa masina, ai tot respectul din partea mea!
dar in privinta usilor... nu te supara pe mine, dar sunt prea simple si cam lipseste originalitatea! |
Simple dar elegante,parerea mea.
|
ce originalitate? pai...sunt cam unice din cate stiu eu...daca el atat a vrut...nu te poti kk in gusturile omului...si mie personal imi plac...masina per ansamblu e super ok..acum sa vedem ce mai pregateste maretul MRU
|
de unde fetele de usi ? ma int si pe mine..........
|
Pacat ca se vad toate suruburile de prindere,exista solutii fff simple pt a nu se mai vedea acele suruburi dar daca chiar vrei sa se vada uite un sfat : vopsestele in culoare fetei de usa.In rest ce sa zic cam simpla usa dar dragutza.Din fibra de sticla ai realizat fetele?si cat te-au costat..de curiozitate
|
Foarte frumaose panourile usiilor fata!... :)
|
tovarase ai trecut pe langa mine aseara, nu imi arati si mie fetele de usi ?
|
Exista solutii dar el are si motorase pt geamuri electrice dak nu ati observat si dekt sa le prinda definitv si sa se strice motorasu si sa nu aibe ce sa faca mai bn lasa asa, si cu originalitatea ia sa imi aratati si mie un tuning "ORIGINAL" in fine este super masina a ajuns prea bine masinuta asta!;)si in fete de usi nu se stie exact cat s-a bagat...oricum sa bagat destui bani in toata masina si cum a zis supapa nu te poti C*C* in gusturile omului...!
|
si o sa se mai continue chiar cu niste surprize...ce a facut cu ats-urile alea pana la urma?
|
Habar nu am dar a spus ca sambata se duce dupa o toyota celica 1.6 16 valve....si opreste si dacia ....DACIA MRU NU MAI SE VINDE !:lol:
|
ieeee felicitarii uraa da totusi cine ia facut fetele de usi ?? cati bani au fost bagati ?
|
Quote:
|
a facut bani de celica nebunu? de unde o ia...treci pe mess si da-mi add ca eu nu te am in lista
|
Quote:
|
Quote:
|
Ceva dupa sierra :D :lol: :lol: P3L3 :X o minune :arrow:;):idea:
|
toate respectele mele pentru propietar..masina este facuta cu bun gust si calitate;)
|
Quote:
|
mie unu imi place cum arata, nu imi placea cum caraia a 3-a dar sper ca sa rezolvat :)
|
Prea tare masinuta imi place,felicitari.un sfat scoate-i pleoapele,nu stiu dak ai observat dar p timp d noapte nu bat farurile cum trebuie crede-ma ca asa e cu astea rotunde si in al 2-lea rand nu o aranjeaza.capacele jos,din cate vad ai jenti canada,intoarce-el si da-le 1 vopsea misto sau macar vopseste-le si lasa-le fara capace.in rest masina e super ok
|
Apropo cat te-a costat sa-i pui angel eyes ca m-ar interesa si pe mine/ Raspuns pls
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
ca bine face, ne dam golan vs celica ? :lol: si mru vs. sti ? :lol:
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
dc sa ma tragi ma de urechi?:|
|
ma baieti chiar asa de mic o fi loganul meu de treceti mereu pe langa el ? claxoane flash-uri...
|
ne bucuram pentru achizitia facuta .. sa o stapaneasca cu placere si sa`si faca topic la sectiunea toyota .... aici e sectiunea "dacia" iar topicul se numeste "Dacia 1410 MRu"
|
MRU , sa stapanesti sanatos noua achizitie si ai grija de ea ;) vreau sa fie mai ceva ca MRU !
Bafta in continuare ;) |
parca tot mai frumoasa este Dacia.
Bafta! |
5 Attachment(s)
Noutati,MRU bord CN + Scaune RECARO P!ELE de sierra....cum vi se pare ? ;)
|
ar da bine sa imbrace bordul intr un gri mai deschis:rolleyes2
|
Quote:
|
si mie imi place acel albastru doar ca sunt prea multe componete albastre sa ramana mai putine shi bordul sa fie un gri mai deschis decat ce are el shi ar arata foarte bn ;) parerea mea
|
Quote:
|
din pacate nu lucrez cu photoshop shi cred ca trebuie neaparat dat jos plus ca ar putea sa il imbrace cu o imitatie de piele intoarsa cv cum au masinile de rally pe bord eu asa mi as face ;)
|
foarte tari scaunele ;)si bordu arata bine asa bafta;)!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:09. |
- Copyright 2026 4Tuning