![]() |
acuma...ash putea sa zic ceva tare urat...dar ma abtzin...ca asha is eu...baiat simtzit....cum ma stie toata lumea....baiat finutz shi intzelegator :twisted:
bwaahaha ! |
:) :flower:
|
Re:
Quote:
baga ratu si treci la actiune...ca vezi ca deja am reklamatii de offtopic... continuati fratzilor pe ym :lol: :lol: :lol: |
Re: Let`s see ya !
Quote:
Vezi ca tu esti noua pe aici nu noi. |
mah RCS iara te distrezi la lucru in loc sa lucrezi ? 8)
|
Re:
Quote:
|
Street Shark .. Si voi sunteti noi pt mine. :!:
|
Re:
Quote:
deja ne batem joc de ridicol :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:sadblinky domnishorule ... la intaltimea de 1.75 greutatea normala ii de 65 de kg... eu am ku vreo 8 mai putin...
don`t be so mean... nobody is perfect :? |
BA...apropo de liniutze.......i-am dato aseara la supra aia.... :lol: :lol: :lol: :lol:
ai plecat ca **** Tekin......ca so incins atmosfera....o vinit si politia...numa fain o fo..... |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
VREAU SA-TI ZIC CA AICI SUNTEM LA...AMALGAM MAH...ASA CA....!!!!!! :lol:
|
io nu vreau sa zic nimik, da' daca tot e amalgam....de ce sa nu scriu si io ceva :)
|
Intrebare pt Blue Dana: cand s-a inventat vtecul la motoarele diesel Mercedes???? :?: :?: :?:
|
join the silance ... si in legatura ku poza ku mine... o so vedeti when i`m back . Pana atunci continuati`va amalgamu` fara mine :wave: And Boys come one .. Nu am intrat aici sami fac reclama :|
|
Re:
Quote:
|
nah bravos, speriaratzi fata :evil:
hai ca pun io o poza cu mine daca tot vreti sa vedeti poze |
Re:
Quote:
|
MERRY CHRISTMAS!!!! :wave:
|
Re:
Quote:
|
mah ar 99 bmw normal ca vine si politia...... bre a fost vreo 10 masini si vreo 20 persoane ce **** mea..... am crezut ca suntem la power tuning show..... toata lumea sa adunat langa honda.... mam speriat si am plecat de acolo ..... :) da da tu ai facut supra fara turbo incerca cand ii mere turbo :lol:
|
cum nu ii mere turbo mah ? pe ce dinstantza atzi facut ? shi cat i-ai dat ? autobuze ceva ? next time cand va datzi...mai chematzi shi voi lumea...
|
Re:
Quote:
Cati cp tre' sa aiba masina ca sa participe la intalnirile voastre? :workout: :suspiciou apropo de supra,daca merge bine tre sa aibe cel putin 235cp,si aprox 350 cuplu la vreo 3500 de ture si sa faca 400m in vreo 14,7 sec daca nu ma insel :wink: |
bah atunci ii mere turbo...atata ca nu stie ala sa o mane cum trebe....
caline tzi-ai pus bobinele pacii ? |
1 Attachment(s)
Uite am pus si eu o poza ku mine...asa sa ma cunoasteti si voi pe mine :)
Mam tinut de promisiune :p Akuma voi decideti daca ma mai vreti prin preajma :?: Sper k akuma sunteti multumiti ! :) Cred k neam terorizat reciproc destul in zilele astea :poke: O fost chiar distractiv :P RCS. nu uita de ai zis :P RESPEKT Ma gandesc k puteti sa fiti mai de treaba decat pana akuma :) Nice 2 meet ya` all : rcs. , ar99bmw, tekin , morghen , neo007rx4 , akimoto :chick: kissez :wave: |
mah nu mergea turbo am vorbit cu omu daca mergea turbo il face praf pe calin :lol: dupa cate am vazut eu aveau vreo 3 masini adica calin era in fata
|
bluedana bravo :bunch:
|
mda........cum nu merjea turbo ma?....nu merjea bine aia e altceva...el mo futut la cap sai dam forje....asa ca m-am dus la forje......de la a-3-a m-am distanta...si... :wave:
bobine am pus de m3......si merje mult mai bine.... +eram cu fomeia in masina......are 48kile :lol: +lada ....etc:) p.s. din pacate nu o vrut fomeia sa se dea jos si sa tina lada de bas in bratze.....poate ma distantam mai tare... :lol: |
:wink:
|
ce rau imi pare acu ca n-am dat la pariu.... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
lasa ca ne dam noi una pe pariu tu cu femeai ta cu 48 kile eu cu varu cu vreo 89 kile :lol:
|
sa nu uiti ce-ai zis :lol: :lol:
|
am uitat deja :lol: mah am de vanzare garnitura de chiluoasa daca vrei :lol:
|
mah calin o scos 14.9 fara spoiler shi fara bobine...supra scoate 14.7 deci e acceptabila treaba ca shi-a furat-o de la calin..ala nu stie sa mane mashina cum trebe...trebuia sa dai la pariu mah ;)
|
supra nu o fost condusa de ala a cui...ci de un mare forjor..... :lol: :lol: :lol: de bmwuri... :)....a cui era 88 bmw inainte...acu are 66 bmw....
|
bluedana... respect.. se pare ca nu esti clona, nici mos.. :)) Dar ince e posibill sa fi fata lui S....lui SSSSS.... lui Se.... a lui :2gun: :lol: :lol: :lol:
Bineinteles ca ca am glumit :flower: Felicitari pt victoriile dela liniute :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:26. |
- Copyright 2026 4Tuning