Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   AMALGAM (https://forum.4tuning.ro/85-arad/5202-amalgam.html)

morghen 09-07-05 16:26

acuma...ash putea sa zic ceva tare urat...dar ma abtzin...ca asha is eu...baiat simtzit....cum ma stie toata lumea....baiat finutz shi intzelegator :twisted:

bwaahaha !

BlueDana 09-07-05 16:31

:) :flower:

criss 09-07-05 17:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"morghen\"
acuma...ash putea sa zic ceva tare urat...dar ma abtzin...ca asha is eu...baiat simtzit....cum ma stie toata lumea....baiat finutz shi intzelegator :twisted:

bwaahaha !

morghen combina mah fata pe ym...
baga ratu si treci la actiune...ca vezi ca deja am reklamatii de offtopic...

continuati fratzilor pe ym :lol: :lol: :lol:

Street Shark 09-07-05 17:55

Re: Let`s see ya !

Quote:

Originally Posted by \"BlueDana\"
Ce modesti sunteti...
Voi va credeti asa de bunoci? Parka va vad : slabutzi de va bate vantu!
Ia puneti ceva poze pe aici sa va vad si eu 8) Sa vad daca merita sa`mi pun si eu poza :bat:

Vezi ca tu esti noua pe aici nu noi.

cioli17 09-07-05 17:57

mah RCS iara te distrezi la lucru in loc sa lucrezi ? 8)

aR99bMw 09-07-05 19:13

Re:

Quote:

:lol: :lol: Intradevar curge grasimea dupa mine... :lol: :lol:
Apropo am 1.75 inaltime si vreo 57 de kg... Voi sunteti baieti destepti... Folositi`va imaginatia :P

ejti cam grasa la varsta ta doamna..... :)

BlueDana 09-07-05 19:14

Street Shark .. Si voi sunteti noi pt mine. :!:

aR99bMw 09-07-05 19:15

Re:

Quote:

hahahahhahahhaha :)) si mai vb. de mine !! :lol: :lol:
Nu prea aveti tupeu in voi :twisted:

deja ne batem joc de ridicol

:lol:

RCS. 09-07-05 19:20

Re:

Quote:

Unde o plecat prietenul meu RCS. ? Nu vrea sa ma ajute ku micile mele probleme :P ?
Tekin te ajut sa ti le rapari daca ma ajuti si tu cu rulment de toba :P

Auzi dsoara, clona, barbat cu tate, femeie de 50 de ani, mosneag sau D-zeu stie ce esti tu cu adevarat....moi, adica eu nu ieu, de cand sunt prieten cu tine ??? :twisted: :twisted: ...na hai sa fim rezonabili ,,gagico''...gluma, gluma dar pana la ,,prieteni'' mai este multa cale de batut...!!!! Cat despre ,,micile tale probleme'' eu zic sa vb cu ,,pustanii aia de 16 ani''...daca tot zici ca esti la varsta pubertatii cand la fete le cresc ,,airbagurile''... :lol: :lol: :lol: ..sau poate la tine sunt deja ,,activate''...!!! Da o poza cu tine ca sa vedem si noi ce si cum...cum de altfel ti-am mai zis..iar daca esti ceea ce zici tu, eleva, pardon dsoara de liceu, atunci mai stam de vb...dar asa daca o tot dai la intors ,,ca la Ploiesti'', sorry, tratam clonele cum trebuie tratate....!!!! :lol: :lol: Poze cu noi sunt pe forum...adica nu ne ascundem...asteptam si de la tine o poza...dupa care...RESPEKT :wink: ...dar pana atunci... :twisted: :twisted: :twisted: !!!! KAMIKAZE de pe SpeedRacing...!!!!! :twisted:

RCS. 09-07-05 19:24

Re:

Quote:

ar 99 bmw pe cat punem pariu k BlueDana asta nu`i un domn cu burta de 60 de ani ci o tipa de 16 ani? :twisted: te tzine pariu?

Mah...ce tipa, model Fiat Tipo..dar de care...??? :twisted: ...iar daca esti de 16 ani Fiat Tipo..esti cam uzata deja dpdv moral si tehnic....!!!! :twisted:

BlueDana 09-07-05 19:27

:sadblinky domnishorule ... la intaltimea de 1.75 greutatea normala ii de 65 de kg... eu am ku vreo 8 mai putin...
don`t be so mean... nobody is perfect :?

aR99bMw 09-07-05 19:35

BA...apropo de liniutze.......i-am dato aseara la supra aia.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ai plecat ca **** Tekin......ca so incins atmosfera....o vinit si politia...numa fain o fo.....

RCS. 09-07-05 19:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aR99bMw\"
BA...apropo de liniutze.......i-am dato aseara la supra aia.... :lol: :lol: :lol: :lol:

ai plecat ca p**a Tekin......ca so incins atmosfera....o vinit si politia...numa fain o fo.....

Mah....lasati-le dracu de linii mah..de la varsta asta va bagati deja la linii??? :lol: :lol: :lol:

aR99bMw 09-07-05 19:36

Re:

Quote:

:sadblinky domnishorule ... la intaltimea de 1.75 greutatea normala ii de 65 de kg... eu am ku vreo 8 mai putin...
don`t be so mean... nobody is perfect :?

da rapid..o poza ..sau nu mai posta aci... :lol: sa nu ne batem joc.... :D

aR99bMw 09-07-05 19:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RCS.\"
Quote:

ai plecat ca p**a Tekin......ca so incins atmosfera....o vinit si politia...numa fain o fo.....

Mah....lasati-le dracu de linii mah..de la varsta asta va bagati deja la linii??? :lol: :lol: :lol:

VREAU SATZI ZIC CA ESTI SEFU OFFTOPICULUI :lol: :lol: :lol: :lol:

RCS. 09-07-05 19:41

Re:

VREAU SA-TI ZIC CA AICI SUNTEM LA...AMALGAM MAH...ASA CA....!!!!!! :lol:

akimoto 09-07-05 20:03

io nu vreau sa zic nimik, da' daca tot e amalgam....de ce sa nu scriu si io ceva :)

RCS. 09-07-05 20:05

Intrebare pt Blue Dana: cand s-a inventat vtecul la motoarele diesel Mercedes???? :?: :?: :?:

BlueDana 09-07-05 20:10

join the silance ... si in legatura ku poza ku mine... o so vedeti when i`m back . Pana atunci continuati`va amalgamu` fara mine :wave: And Boys come one .. Nu am intrat aici sami fac reclama :|

RCS. 09-07-05 20:12

Re:

Quote:

join the silance ... si in legatura ku poza ku mine... o so vedeti when i`m back . Pana atunci continuati`va amalgamu` fara mine :wave: And Boys come one .. Nu am intrat aici sami fac reclama :|

Raspuns gresit.....!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

akimoto 09-07-05 20:16

nah bravos, speriaratzi fata :evil:
hai ca pun io o poza cu mine daca tot vreti sa vedeti poze

RCS. 09-07-05 20:24

Re:

Quote:

Originally Posted by \"akimoto\"
nah bravos, speriaratzi fata :evil:
hai ca pun io o poza cu mine daca tot vreti sa vedeti poze

Mah...noi nu vrem...clona vrea...!!!! :twisted: :twisted:

aR99bMw 09-07-05 20:29

MERRY CHRISTMAS!!!! :wave:

RCS. 09-07-05 20:31

Re:

Quote:

MERRY CHRISTMAS!!!! :wave:

Mah....hai sa mergem sa facem cerculetze ,,pe zapada''...este alba..buna si faina...!!!! :lol:

TEKIN 09-07-05 21:33

mah ar 99 bmw normal ca vine si politia...... bre a fost vreo 10 masini si vreo 20 persoane ce **** mea..... am crezut ca suntem la power tuning show..... toata lumea sa adunat langa honda.... mam speriat si am plecat de acolo ..... :) da da tu ai facut supra fara turbo incerca cand ii mere turbo :lol:

morghen 09-07-05 22:43

cum nu ii mere turbo mah ? pe ce dinstantza atzi facut ? shi cat i-ai dat ? autobuze ceva ? next time cand va datzi...mai chematzi shi voi lumea...

criss 09-07-05 22:49

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TEKIN\"
mah ar 99 bmw normal ca vine si politia...... bre a fost vreo 10 masini si vreo 20 persoane ce p**a mea..... am crezut ca suntem la power tuning show..... toata lumea sa adunat langa honda.... mam speriat si am plecat de acolo ..... :) da da tu ai facut supra fara turbo incerca cand ii mere turbo :lol:

Cati cp tre' sa aiba masina ca sa participe la intalnirile voastre? :workout: :suspiciou

apropo de supra,daca merge bine tre sa aibe cel putin 235cp,si aprox 350 cuplu la vreo 3500 de ture si sa faca 400m in vreo 14,7 sec daca nu ma insel :wink:

morghen 09-07-05 22:52

bah atunci ii mere turbo...atata ca nu stie ala sa o mane cum trebe....
caline tzi-ai pus bobinele pacii ?

BlueDana 09-07-05 22:54

1 Attachment(s)
Uite am pus si eu o poza ku mine...asa sa ma cunoasteti si voi pe mine :)
Mam tinut de promisiune :p Akuma voi decideti daca ma mai vreti prin preajma :?:
Sper k akuma sunteti multumiti ! :) Cred k neam terorizat reciproc destul in zilele astea :poke: O fost chiar distractiv :P
RCS. nu uita de ai zis :P RESPEKT
Ma gandesc k puteti sa fiti mai de treaba decat pana akuma :)
Nice 2 meet ya` all : rcs. , ar99bmw, tekin , morghen , neo007rx4 , akimoto :chick:
kissez :wave:

TEKIN 09-07-05 22:54

mah nu mergea turbo am vorbit cu omu daca mergea turbo il face praf pe calin :lol: dupa cate am vazut eu aveau vreo 3 masini adica calin era in fata

TEKIN 09-07-05 22:57

bluedana bravo :bunch:

aR99bMw 09-07-05 23:02

mda........cum nu merjea turbo ma?....nu merjea bine aia e altceva...el mo futut la cap sai dam forje....asa ca m-am dus la forje......de la a-3-a m-am distanta...si... :wave:

bobine am pus de m3......si merje mult mai bine.... +eram cu fomeia in masina......are 48kile

:lol: +lada ....etc:)

p.s. din pacate nu o vrut fomeia sa se dea jos si sa tina lada de bas in bratze.....poate ma distantam mai tare... :lol:

BlueDana 09-07-05 23:06

:wink:

aR99bMw 09-07-05 23:06

ce rau imi pare acu ca n-am dat la pariu.... :lol: :lol: :lol: :lol:

TEKIN 09-07-05 23:09

lasa ca ne dam noi una pe pariu tu cu femeai ta cu 48 kile eu cu varu cu vreo 89 kile :lol:

aR99bMw 09-07-05 23:13

sa nu uiti ce-ai zis :lol: :lol:

TEKIN 09-07-05 23:23

am uitat deja :lol: mah am de vanzare garnitura de chiluoasa daca vrei :lol:

morghen 09-07-05 23:38

mah calin o scos 14.9 fara spoiler shi fara bobine...supra scoate 14.7 deci e acceptabila treaba ca shi-a furat-o de la calin..ala nu stie sa mane mashina cum trebe...trebuia sa dai la pariu mah ;)

aR99bMw 10-07-05 00:21

supra nu o fost condusa de ala a cui...ci de un mare forjor..... :lol: :lol: :lol: de bmwuri... :)....a cui era 88 bmw inainte...acu are 66 bmw....

NEo007RX4 10-07-05 01:39

bluedana... respect.. se pare ca nu esti clona, nici mos.. :)) Dar ince e posibill sa fi fata lui S....lui SSSSS.... lui Se.... a lui :2gun: :lol: :lol: :lol:

Bineinteles ca ca am glumit :flower:

Felicitari pt victoriile dela liniute :)

All times are GMT +2. The time now is 23:26.

- Copyright 2026 4Tuning