![]() |
Re: Sa ne cunoastem...
nimeni nicaieri!!!!!!!!!!
|
a cam expirat topicu' asta,deshi nu cred ca ar fi timpul!:(
|
no fresh meat?
|
nothing seems to have come!
|
Eu as sugera ca cei care vin noi pe topic sa intre pe aici prima data ca sint persoane noi si topicul asta de asta a fost creat ca sa ne cunostem .Caci siny persoane noi care scriu si ar fi bine sa ii cunoastem si noi .
|
cam asha este,deshi eu n-am procedat ca atare!:)
|
Lasa ca tu o faci cind vine LOGANU ca oricum mai ai doar un pic !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
nu ai citit gata cu loganurile
|
keloo!nu ma mai amagi!:(
|
Lasa Ma Loganuuu:))
|
A lui ii pus deoparte asa ca sigur ii pe vine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
no bine no:(
|
oameni buni...io m-am prezentat pe aci?
|
Nu tin minte dar si daca ar fi asa mai fa-o odata ca n-a fi bai !!!!!!!1;)
|
apoi...shi incepem asa... Ma numesc Valeriu Blaj, stau in Salonta, am 18ani, fac culturism de 2ani buni, imi plac masinile de prunc mic(bunicul era vopsitor auto, asa ca am invatat meserie nu gluma).
posed un Oltcit 11R aflat in pregatire(boala mea e oltcitul), si un Peugeot 206 1,4HDI din iulie 2005. Ma ocup cu comercializarea de piese pentru Oltcit:) si cu tot ceea ce imi pica in mana si din care iese un ban. ce va mai intereseaza? |
Asa e bine Valer acum stiu si eu cui sa ii multumesc pentru prima remarca legata de masina mea pe acest forum . Mersi oricum !!!!!
|
:)
sper ca nu am zis ceva de rau:) |
Nu din contra ziceai ca ai remarcat paintul de pe masina caci eram in mers pe podul de linga OMV.
|
remember that:)
o sa te opresc cand te prind prin oras...sa vad mai deaproape:) numa nu stiu cat de des ajung eu prin oras:) |
Linistit cind ajungi si ma vezi poti sa ma opresti mai ales ca am inteles ca bunicul tau era in domeniu poate te apuci si tu de ceva de genul........
|
unchiu'meu vopseste si acum masini, so daca vreti munca buna, ieftina...drumu` la salonta:)
doar ca nu face paintjob... am invatat meseria de vopsitor...am vopsit(de fapt am incercat, caci e nevoie de rabdare), demontam masinile care veneau la vopsit, etc...dar e munca grea...nu stiu...nu ma vad facand asta(desi si banii vin pe masura). Ma orientez spre calculatoare...electrotehnica...ceva de genul. desi nu stiu nici acum la ce facultate sa ma duc:) Apropo...sunt la Grupul Scolar Agricol Salonta....XII-A, profil economic, sectia contabilitate (sa nu va deruteze, nu imi place matematica, am numa 5-6-7, nici contabilitatea) :) |
Parerea mea sincer ca mai bine vopsesti masini caci daca ajungi sa te stii cu asa ceva nu mori niciodata de foame si daca ai si pasiunea masinilor chiar poti imbina utilul cu placutul !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
deocamdata sunt satul sa am degetele imbibate cu vopsea, sa ma spal cu diluant/benzina pe maini/fata, sa imi pierd amprentele de la degete de la atata slefuit, sa ma doara spatele de la atata aplecat pe langa masini.
asa ca deocamdata ma orientez spre altceva:) dar cine stie in viitor ce va fi:) |
Quote:
ar fi ideal daca ai pune niste poze cu oltcitul sau cu 206le. Bun venit pe forum!!!!! |
oltcitul e semi-demontat prin curte...iar 206le e gri iceland...si e stock:)
|
tu stii ce scrie in carte de utilizare a olcitului???la primi kilometru are consum de 25%,am un amic care are olcit si zilnic mere 2 km unu dus unu intors la servici si consuma de numa:)
|
pai pe distante scurte consuma ca un hummer:) (iarna mai ales)
dar ce sa'i fac...pasiunea'i pasiune....stiti si voi bine:) mai bag si un turbo...si trebuie sa leg benzinaria de masina:) |
LA MULTI ANI civic_ex si sa ne vedem cu bine :drunk: :drunk: :drunk: |
la consumu ala riscate totusi la unn hummer
|
Da ma SANDU da cite oltcituri si cita benzina ia omu de banii aia .........
|
Quote:
multumes!!!!! dai si tu accept pe mess!!!! hehe |
nu e vorba de bani...ca am pejo`ul...si puteam sa renunt la oltcit. Dar asta e pasiunea mea, in asta vreau sa bag bani, nu ma intereseaza ce zic altii. Fiecare cu boala lui:) Nu ma deranjeaza consumul...atata timp cat isi merita fiecare picatura.
|
tot respectul pentru tine,oltcit,shi pasiunea ta pentru mashina respectiva!
|
in muzica bagi banuti?
vrei ceva bunicel in ea? in oradea esti full de ofere!!! |
asha cum zici!
|
bani sa fie:)
|
oferte shi muzici sunt,da banu' conteaza!
|
domi m3 sa fii cu rabdare...
|
cam tarziu
|
Pentru Ce?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning