Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   '07 Octavia II RS - 2.0TFSI (K04, REVO Stg3, etc.) (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51751-07-octavia-rs-2-0tfsi-k04-revo-stg3-etc.html)

central 28-03-08 22:05

Re: SKODA vRS

si ce masina ti-ai luat?:>

naka66vio 28-03-08 23:51

topik inckis pls!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

alexGTI 29-03-08 12:39

da zi ce masina ti-ai luat mai intai :)
ca acum chiar sunt curios ...

SpeedeR 29-03-08 14:27

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1452370)
ooops..... m-am dat cu Speder !acum pot vorbi?! :lol:

nu k mas baga eu in treburile voastre,dar a zis poti vbi daca se intampla cva anume ce nu sa intamplat :p
dar oricum,dreptul de a vbi este asigurat de constitutie :)

naka66vio 29-03-08 16:37

pana la urma care a fost rezultatul intre speeder si yoda?

gollum_ 30-03-08 09:53

Quote:

Originally Posted by SpeedeR (Post 1453940)
nu k mas baga eu in treburile voastre,dar a zis poti vbi daca se intampla cva anume ce nu sa intamplat :p
dar oricum,dreptul de a vbi este asigurat de constitutie :)

deci 2 la1 nu se pune...sau cum?poate intra si martorii sa confirme.

SpeedeR 30-03-08 16:55

3-1 ;) ... martori care nu erau in masinile implicate sau filme? :twisted:

alexGTI 30-03-08 17:00

pana la urma ce masina are naka ? ca e cam dubios sa zica ca pune 10.000 la bataie :)

gollum_ 30-03-08 17:28

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1455948)
pana la urma ce masina are naka ? ca e cam dubios sa zica ca pune 10.000 la bataie :)

Domnilor lauda sa terminat am aflat SECRETUL !!!!!!!!
Trabant cu turbo Garrett gt 35 + NOS / 1000 Hp pe 500 kg.

Super tare frate.

PS. nu va mai uita-ti atat in gura lui ca pute la final :D

naka66vio 30-03-08 17:28

:lol:pana la urma care a fost rezultatul?speeder daca ai un filmuletz deja pls punel sa ma destind si eu de aici de pe plaja din palma de mallorca:lol:

naka66vio 30-03-08 17:33

gollum am impresia ca nici macar nu ma cunosti si vb numai deliratii cum ai mai zis ca stau rau cu tfsiurile si nici macar nu sti daca mam dat vreodata cu vreun tfsi sau cu vreo masina....pana una alta vezi de opelul tauu.ce te roade invidia ca esti un mediocru pe domeniu financiar si nuti poti permite decat un opel?oate chiar trabant miam luat nu se stie niciodata.asta e problema mea.dar asta se intampla sa se manance kk doar pe un site din ro.iti repet numai vorbi aiurea fara sa fi macar pe aproape sau in tema.nu sti cum merge masina nici cu cine mam dat si care a fost rezultatul esti in pom total si ceva te face sa fi frustrat?oare de ce?

gollum_ 30-03-08 17:44

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1456008)
gollum am impresia ca nici macar nu ma cunosti si vb numai deliratii cum ai mai zis ca stau rau cu tfsiurile si nici macar nu sti daca mam dat vreodata cu vreun tfsi sau cu vreo masina....pana una alta vezi de opelul tauu.ce te roade invidia ca esti un mediocru pe domeniu financiar si nuti poti permite decat un opel?oate chiar trabant miam luat nu se stie niciodata.asta e problema mea.dar asta se intampla sa se manance kk doar pe un site din ro.iti repet numai vorbi aiurea fara sa fi macar pe aproape sau in tema.nu sti cum merge masina nici cu cine mam dat si care a fost rezultatul esti in pom total si ceva te face sa fi frustrat?oare de ce?

Dl. Tentean spunea : UNEORI O SINGURA PROSTIE CONSACRA UN PROST

La tine din pacate se aplica 100 % // Te lauzi ca un cacat colorat. Stai calm sunt multi peste tine pe acilea prin RO.

Mult succes off topic cu matale.

Albush 30-03-08 17:47

cata destrabalare din partea unora si cata frustrare din partea lui yoda si a prietenului sau gollum care nici macar nu stie despre ce vorbeste.dar sa revenim care a fost rezultatul?3-1 pt gti?cum un gti cu soft de la rbn evacuare apr si admisie evoms sa bata cel mai nebatut si mai tare din lume skoda rs a lui yoda nemuritoru care are evacuare custom,admisie apr,ambreiaj racing,si un soft race++++ cu 270 de cai de la cea mai mare firma de renume din europa dim sport care ma rusineaza si pe mine care am de la giac .ai ca numi vine sa cred incredibil domnilor incredibil

alexGTI 30-03-08 17:49

Quote:

Originally Posted by Albush (Post 1456024)
cata destrabalare din partea unora si cata frustrare din partea lui yoda si a prietenului sau gollum care nici macar nu stie despre ce vorbeste.dar sa revenim care a fost rezultatul?3-1 pt gti?cum un gti cu soft de la rbn evacuare apr si admisie evoms sa bata cel mai nebatut si mai tare din lume skoda rs a lui yoda nemuritoru care are evacuare custom,admisie apr,ambreiaj racing,si un soft race++++ cu 270 de cai de la cea mai mare firma de renume din europa dim sport care ma rusineaza si pe mine care am de la giac .ai ca numi vine sa cred incredibil domnilor incredibil

esti cumva prieten cu naka ? (location: granada ...)
o intrebare ... mai stupida poate ... dar na incerc si eu ... de ce nu se da naka cu yoda ca sa incheiem discutiile ?

Albush 30-03-08 17:51

pai eu nul vad se se fi laudat ca facut nu stiu ce.ca a luat o masina tare pt care ca sa il bati u cu opelul mai trebuie sati traga inca 2 roti siti maitrebuie si vreo 100 si ceva de cai asta stie toata lumea aici.altceva cu ce sa mai laudat eu vad clar ca zice ca nu a facut c nimeni sil stiu ca nu prea face.asa ca de unde sti u ca sta prost cu tfsiurile masina lui care din cate stiu eu are acelasi soft ca a lui speeder doar ca nu are admisa si evacuarea montate?de ce nuti vezi u de topicurile de la rubrica opel nu stiu.dar ma repet ca lucrurile astea se intampla doar pe melagurile mioritice

gollum_ 30-03-08 17:58

Quote:

Originally Posted by Albush (Post 1456037)
pai eu nul vad se se fi laudat ca facut nu stiu ce.ca a luat o masina tare pt care ca sa il bati u cu opelul mai trebuie sati traga inca 2 roti siti maitrebuie si vreo 100 si ceva de cai asta stie toata lumea aici.altceva cu ce sa mai laudat eu vad clar ca zice ca nu a facut c nimeni sil stiu ca nu prea face.asa ca de unde sti u ca sta prost cu tfsiurile masina lui care din cate stiu eu are acelasi soft ca a lui speeder doar ca nu are admisa si evacuarea montate?de ce nuti vezi u de topicurile de la rubrica opel nu stiu.dar ma repet ca lucrurile astea se intampla doar pe melagurile mioritice

Prietene incearca sa scrii ceva in limba romana ... sau de la prea multe capsuni nu mai sti romaneste. Nu este treba lu matale ce stiu eu. Eu vad pe acest topic ca se lauda excesiv cel mai tare din parcare... bla bla ... masina de$$$$$euroi multi numai el are xxxxx cai rupe tot ... probabil ca tot din capsuni.

naka66vio 30-03-08 18:01

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1456035)
esti cumva prieten cu naka ? (location: granada ...)
o intrebare ... mai stupida poate ... dar na incerc si eu ... de ce nu se da naka cu yoda ca sa incheiem discutiile ?

nu ati inteles nici acum.cearta nu este intre mine si dl yoda.1 la mana ma repet din nou masina mea are doar soft normal nu modificarile lui yoda si sfot race,2 la mana nu vad ce importanta are daca ma face pt ca ar fi si normal dar cu alt sofer in lokul meu e discutabila treaba,3 la mana cearta este ca pe cineva deranjeaza RBN asta e toata treaba daca intelegi acum.nu intelege grsit ca de ce nu ma dau eu cu yoda si gata pt ca asta nu are nici o relevantza.na eu zic acum ca ma face.dar treaba este ca pe cineva deranjeaza RABANNE.si o sa deranjeze mereu pt ca e cineva.de ce nu prezinta s baietii ca yoda si gollum masinile pe forum?intrebarea asta tiai puso?certuri de genul asta de kk ecista doar aici de aia am si cerut inchiderea topikului.si ca sa nu zica nimeni ca ma laud o sa pun poze cu masina doar cand o sa o am.pana atunci baieti........fir intains:-P

alexGTI 30-03-08 18:03

ok in cazul asta asteptam noua masina

naka66vio 30-03-08 18:04

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 1456051)
Prietene incearca sa scrii ceva in limba romana ... sau de la prea multe capsuni nu mai sti romaneste. Nu este treba lu matale ce stiu eu. Eu vad pe acest topic ca se lauda excesiv cel mai tare din parcare... bla bla ... masina de$$$$$euroi multi numai el are xxxxx cai rupe tot ... probabil ca tot din capsuni.

pai daca nu e treaba lui nu e nici treaba ta dealtfel pt ca ce stie el sti si tu.SI CU CAPSUNILE AI GHICITO PERECT.MERGE ASA DE BINE ANUL ASTA .........CA NICI MIE NUMI VINE SA CRED:rolleyes2

skoda boy 30-03-08 18:06

Quote:

Originally Posted by gollum_ (Post 1456051)

Chiar sunt curios si io...masina ta cati cai putere are??si unde ai vazut tu scris ca masina lui rupe tot???dar ma rog..poate invidia poate lipsa e ocupatie...;)

central 30-03-08 19:34

fratilor ce dracu va tot agitati omu ala are unul din cele mai tare opel din tara nu va mai tot agitati pe aici aiurea. Oamenii nu isi prezinta masinile pentru ca asa considera ei, ca nu are rost. Masina lui yoda este prezentata pe skodaclub.ro ma rog asta nu are relevanta dar nu vad ce atata agitatie aiurea.....

skoda boy 30-03-08 19:52

Da...acuma am vz si eu masina lui gollum...WAW no comment..

yoda 30-03-08 21:27

Quote:

Originally Posted by Albush (Post 1456024)

esti retardat mare...scorul a fost in favoarea mea!vorbea prietenilor nu mai suge atat p**a ca deja a inceput sa-ti curga din gura!

yoda 30-03-08 21:36

ca sa se termina tot balciul lucrurile au stat in felul urmartor : totul se poate proba cu martori:
1.pt.inceput ne-am dat din mers la dorinta lui speeder.
2.startul a fost dat de o masina din spate nu de mine sau el.
DECI :
1 cursa de la 40 km/h s-a dat startul , EU pe 2 am plecat jumate de masina, pe 3, 1 masina, 4 inca o masina, iar pana la 250 am fost in fata aproximativ 3 masini.nici eu nu ma duceam mai mult nici el nu se apropia.se pune frana. DECI 1-0 PT MINE
2 cursa de la 40 km/h s-a dat startul, la fel am plecat jumate de masina , aproape ratez 3, timp in care speeder ajunge langa mine, iar pe capat de 4 s-a dus jumate de masina.dau claxon, pun frana, prostia mea.daca nu ratam 3 se intampla ca la cursa 1.in fine.castiga el.DECI 1-1
3 cursa se pleaca putin ciudat pe 2 de la 60, masinile stau una langa cealalta 3, si pe capat de 4 incep sa ma duc cam jumate de masina, dau 5 incep sa ma departez, speeder pune frana DUPA CE I-AM TRECUT IN FATA, fapt confirmat si de masinile din spate.DECI 2-1 PT MINE.
ideea este ca masina lui speeder chiar trage in comparatie cu alte basini de tfsi-uri care iau bataie de la dieseluri.
cam asta a fost.sa vedem lungul sir de comentarii generate de aceasta intamplare.
exista vreo 4 sau 5 masini cu oameni diferiti care pot sa confirme toata isprava!

yoda 30-03-08 22:00

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1452929)
sti tu asta?numai vb asa pt ca cred ca ai ati cunoscut doar partea mea buna.doamne fereste sa o cunosti personal si pe cealalta cu toata ca nu pare a fi cinestie ce.vb sa nu adormi cred.oricum de varza ramaneti voi ca sa ajungeti la nivelul meu din toate punctele trebuie sa mosteniti ori o avere ori sa castigi la loto pana atunci veziti de treaba.ori ar trebui sa vinzi ce ai agonisit toata viatza cu sudoare ca sa iei o masina care o am eu.eu am luato pt mine atat si tot varza este asa ca succes cu tdiurile si tfsiurile in continuare domnii mei.PANA UNA ALTA IL ROG PE TIR SAU PE UN MODERATOR CARE EXISTA PE TOPICUL ASTA SA STEARGA SAU SA INCHIDA ACEST TOPIK PANA CAND IL VA DESCHIDE ALTCINEVA.

si asta:

chiar ti-ai dat arama pe fata...sau sa-i spun frustrare.visezi bani si masini...te visezi faimos?!ce e cu figurile acestea de ce bani ai tu si ce masina ti-ai mai luat?!poate te crezi mare rechin la tine la tara dar aici la noi esti cam pestisor...puiule!
crezi ca noi nu avem bani?!cred ca daca iti vinzi masina pe care abia ai cumparat-o cred ca faci bani de 4 cauciucuri si un schimb de ulei la lexusul meu!lasa figurile si vino cu ceva concret!intamplator sau nu te-ai luat de oamenii nepotriviti!
nu ne trebuie loto sau mostenire...ii avem deja.lipsa ta de respect spune totul despre tine.
cred ca toate masinile tale cu care te lauzi prin poze sau forumuri nu fac cati bani a bagat gollum in masina lui!
iar ref la cei 10.000 euro si cei 50 m...fiecare pasare pe limba ei piere...poate nu prea intelegi dar iti trebuie o masina care sa scoata sub 10 sec pe 402 metri ca sa ai o sansa la cei 10.000 euro!nu mai abera si visa frumos!ti-ai luat masina BRAVO. pupa-te avioane , ai ce-ti trebuie dar spune-ne si noua ce tip...sa nu murim prosti !

p.s.sfat ex-prietenesc: nu mai crede toate fabulatiile cunoscutului tau de prin bucuresti...nu cunoaste situatia.exista macar 1 % posibilitatea in visele tale de mare mafiot ca noi sa fim oamenii nepotriviti pt tine asa ca hai SA OPRIM ACEST SCANDAL!FIECARE RAMANE CU OPINIILE SI VISELE LUI!UNELE REALE ALTELE...FABRICATE!

BAFTA!

naka66vio 30-03-08 22:01

waw!!am ramas marcat dupa toate astea:lol::lol:si dupa ce iai spus lui albush mai sus cred ca acum chiar tiai facut rost de o bataie buna de la el.vb ta uni tac si fac pakat tine ca ai gura mare si nai stiut cu cine vb.daca e asa succes in continuare si felicitari si numai crede deliratii cu alte tfsi care iau bataie de la dieseluri o sati dau odata masina sa condusi u sa vezi ca nu e asa.tu chiar nu poti vb frumos.in primul rand ca nu te tine abslout nimik sa fi atat de inganfat.ajung pana la urma sa cred ca ai ceva cu persoana mea si nu e bine asta.fi baiat calculat si vb ce trebuie.iti repet din nou treaba c dieselul de o crezi u e o mare aberatie.bye

yoda 30-03-08 22:18

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1456700)
in primul rand ca nu te tine abslout nimik sa fi atat de inganfat.

chiar crezi?!btw...nu incercam decat sa va trezesc ..si pe tine si pe ou!

yoda 30-03-08 22:18

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1456700)
in primul rand ca nu te tine abslout nimik sa fi atat de inganfat.

chiar crezi?!btw...nu incercam decat sa va trezesc ..si pe tine si pe ou!
si vezi ca pt ce ai scris tu acolo...te alegi cu ban! ;)

naka66vio 30-03-08 22:19

si treaba cu dieselul ca sa fie clar pt toata lumea inclusiv pt tine dupa ce am scos esp na mai stat langa mine deci sa zica aici sonyscorpion daca ma facut vreodata dupa ce am scos esp.ca nu stiu sa plec nu e nici o scuza am recunoscut si am zis.eu chiar nu te inteleg pe tine ce ai?suferi chiar asa tare esti damblagiu ce ai?nu mam scuzat da ma facut de 2 ori din 3 dar eu aveam esp pus!!!!si era si din mers aiurea si era prima oara cand ma dadeam asa ce u e normal?dupa ce am scos esp nu sa mai apropiat de mine?asta crezi u ca e egal?ok inseamna ca asa este.daca vrei sa lamurim totul cel mai corect uite eu dau masina la cineva sa vina la buc si sa faca cu masina lu sony si sa vezi ca nu o sa piarda nici macar 1 din 6.si asta tio zic sigur.2 la mana intelege ca eu si speeder avem exact acelasi soft nare cum sa traga altfel singura diferentza este soferul si nu ma feresc sa zic asta ca nam habar cu plecarile.ce te mai preocupa acum?balba de la nustiu cat tiam pus filmuletz.altceva?lexusul tau?afla si asta ca tot jos esti si cu lexusul.nu ma preocupa pe mine de alti nam intrat pe topicul nimanui nu intra nici u aici.sincer ce vrei sa demonstrezi?aaa si sati mai zic ceva eu am doar soft in caz ca nai uitat .si tot nu ajung sa te inteleg ce vrei.dar cred ca dupa toate astea tiai gasit si nasul si spre deosebire de mine baiatul nu e de la tara cum ai zis u car dai dovada ca esti mult mai taran ca mine si ma depaseste sati spun mai departe ramane sa vorbiti voi 2 ca de la barbat la barbat.in rest succes cu masina si invatza sa vorbesti ce trebuie vorbit nu sa delirezi.mai da un sfat mai una alta daca tot le sti pe toate.

naka66vio 30-03-08 22:20

pai cu ban ar trebui sa te alegi u domnule yoda nu eu eu nam zis nici macar un cuvant urat spre deosebire de tine care esti oricum in plus pe topicul meu.repet cred ca se poate sa vb si frumos si sami explici clar ce ai?ce te deranjeaza?

naka66vio 30-03-08 22:24

si apropo de bani care spui cai a asa ca sa ma laud si eu putin daca tot spui ca ma laud afla ca eu castig intro zi deci repet intro zi putin peste ce castigi u intro luna.ce dracu ma esti chiar copil?chiar ai luato razna?mai omule tu esti nebun?mai vazut pe mine ca fac curse liniutze sau alte nebuneli cu masina?tiam zis eu tie sau pe aici ca am facut cu vreun tfsi ?am zis ceva de genul asta?ca am zis ca miam luat o masina tare da miam luat si e problema mea.nam zis ca e cea ma tare din ro am zis ca e ma tare ca a ta cu mult.te deranjeaza si asta?poate o sati iei si u ca ai zis cati iei 4x4.ce cauti pe topicul meu?ce vrei sa demonstrezi pana la urma?ceva ce nu poti sa demonstrezi?zi aici cu voce tare si lasama te rog numa mai deranja

blazeyblaze 30-03-08 22:30

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1452929)
sti tu asta?numai vb asa pt ca cred ca ai ati cunoscut doar partea mea buna.doamne fereste sa o cunosti personal si pe cealalta cu toata ca nu pare a fi cinestie ce.vb sa nu adormi cred.oricum de varza ramaneti voi ca sa ajungeti la nivelul meu din toate punctele trebuie sa mosteniti ori o avere ori sa castigi la loto pana atunci veziti de treaba.ori ar trebui sa vinzi ce ai agonisit toata viatza cu sudoare ca sa iei o masina care o am eu.eu am luato pt mine atat si tot varza este asa ca succes cu tdiurile si tfsiurile in continuare domnii mei.PANA UNA ALTA IL ROG PE TIR SAU PE UN MODERATOR CARE EXISTA PE TOPICUL ASTA SA STEARGA SAU SA INCHIDA ACEST TOPIK PANA CAND IL VA DESCHIDE ALTCINEVA.

catzash talentu tau...tu esti ala care sufereai pe vwforum ca ai dat 30.000 pe o masina si ti se parea ca cine stie ca rahat de bani ai dat cash? ma cac pe mine de ras

naka66vio 30-03-08 22:32

domnu eu nici macar nu am cont pe VWFORUM MAI VERIFICA

yoda 30-03-08 22:35

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1456768)
si apropo de bani care spui cai a asa ca sa ma laud si eu putin daca tot spui ca ma laud afla ca eu castig intro zi deci repet intro zi putin peste ce castigi u intro luna.

:lol::lol::lol::lol: ai idee cat castig eu pe luna?daca esti asa de bine informat poate te iau contabil..ceva!hai ca te faci de ras rau de tot!PA!ultimul post!

blazeyblaze 30-03-08 22:38

aveai la un moment dat si sufereai grav
parerea mea este sa iti vezi lungul nasului ca e posibil sa zbori si de aici in curand
iar vis-a-vis de amenintarile tale si lui albush la adresa lui yoda.....ca isi ia bataie yoda...MWAHAHAHAHAH.....ati mancat cu paiul pana acum?

yoda 30-03-08 22:41

Quote:

Originally Posted by blazeyblaze (Post 1456808)
aveai la un moment dat si sufereai grav
parerea mea este sa iti vezi lungul nasului ca e posibil sa zbori si de aici in curand
iar vis-a-vis de amenintarile tale si lui albush la adresa lui yoda.....ca isi ia bataie yoda...MWAHAHAHAHAH.....ati mancat cu paiul pana acum?

frate lasa-i in pace asta e ..fiecare cu parerea lui!se poate vedea ca prostiile au fost incepute de cei doi!bafta si celui cu gti-ul bafta si lui naka cu viitoarea fosta masina!
p.s.oricum trebuie sa-mi mai caut de lucru ceva......ca nu prea ma ajung cu banii...nici nu stiu daca merg la mare anul asta...iar altii de ja sunt pe plajele din spania..offf ce greu e cu munca asta!asa ca nu prea o sa mai am timp de stat pe forum....:lol::lol::???::shock::cry:

yoda 30-03-08 22:44

Imi Cer Scuze Daca Am Jignit Pe Cineva!este Adevarat...nu Am Nimic De Demonstrat...decat Daca Va Fi Nevoie!caz Inchis Pt Mine!rog Toti Prietenii Mei Si Cunoscutii Sa Nu Mai Scrie Pe Acest Topic!cu Stima!
De Aici Fiecare Va Intelege Ce Vrea!bafta! ;)

sonyscorpion 30-03-08 22:46

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1456747)
si treaba cu dieselul ca sa fie clar pt toata lumea inclusiv pt tine dupa ce am scos esp na mai stat langa mine deci sa zica aici sonyscorpion daca ma facut vreodata dupa ce am scos esp.ca nu stiu sa plec nu e nici o scuza am recunoscut si am zis.eu chiar nu te inteleg pe tine ce ai?suferi chiar asa tare esti damblagiu ce ai?nu mam scuzat da ma facut de 2 ori din 3 dar eu aveam esp pus!!!!si era si din mers aiurea si era prima oara cand ma dadeam asa ce u e normal?dupa ce am scos esp nu sa mai apropiat de mine?asta crezi u ca e egal?ok inseamna ca asa este.daca vrei sa lamurim totul cel mai corect uite eu dau masina la cineva sa vina la buc si sa faca cu masina lu sony si sa vezi ca nu o sa piarda nici macar 1 din 6.si asta tio zic sigur.2 la mana intelege ca eu si speeder avem exact acelasi soft nare cum sa traga altfel singura diferentza este soferul si nu ma feresc sa zic asta ca nam habar cu plecarile.ce te mai preocupa acum?balba de la nustiu cat tiam pus filmuletz.altceva?lexusul tau?afla si asta ca tot jos esti si cu lexusul.nu ma preocupa pe mine de alti nam intrat pe topicul nimanui nu intra nici u aici.sincer ce vrei sa demonstrezi?aaa si sati mai zic ceva eu am doar soft in caz ca nai uitat .si tot nu ajung sa te inteleg ce vrei.dar cred ca dupa toate astea tiai gasit si nasul si spre deosebire de mine baiatul nu e de la tara cum ai zis u car dai dovada ca esti mult mai taran ca mine si ma depaseste sati spun mai departe ramane sa vorbiti voi 2 ca de la barbat la barbat.in rest succes cu masina si invatza sa vorbesti ce trebuie vorbit nu sa delirezi.mai da un sfat mai una alta daca tot le sti pe toate.

Cred ca deja exageram aici, in viata ei masina ta nu s-a miscat un centimetru fata de a mea, atunci cand ai crezut ca m-ai facut ai plecat in fata si nu te ai departat deloc dar ca sa fie treaba treaba te astept in bucuresti si ne dam unde vrei tu. Vad ca deja o dai in minciunele urate, aveam alta impresie despre tine si apropo de castiguri ce dracu ba nene las-o balta ca unu care castiga nu sta in skoda, laso-n **** mea de smecherie chiar nu vrei sa te opresti din zis tampenii, ca acu chiar m-ai enervat ,te astept!

naka66vio 31-03-08 00:04

si ca sa demonstrez inca odata pana unde duce prostia umana chiar daca o sa ies de pe acost forum de tot kk plini de oameni de kk cum sunt yoda ca sa vada toata prostimea unde se poate ajunge cu minciuna acestor oameni care nau macar curajul sa recunoasca nimik odata in viatza.intre el si speeder au fost 4 curse pe care lea castigat speeder care mai era cu o persoana in masina care a filmat totul spre deosebire de yoda care era singur si totusi a pierdut toate cele 4 curse.bine ca exosta telefoane mobile si filmari care nu mint.o sa le puna cineva aici filmuletzele ca sa fie totul clar ODATA PT TOTDEAUNA.EU NAM AVUT NICIODATA TOPIC PE VWFORUM DECI NICIODATA SI NICI MASINA LA 30 DE MI.si nu am zis eu a bat pe nimeni domnule draga pt ca nam nimik de impartit cu nimeni am zis ca ma depaseste si sigur va depaseste si pe voi pt ca nu stiti despre cine e vb.RUSINE CELOR CARE MINTE AICI DE MAMA FOCULUI SI NU RECUNOASTE CA LUAT BATAIE ASTEPTAM FILMULETZELE.

SpeedeR 31-03-08 00:07

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1456614)
ca sa se termina tot balciul lucrurile au stat in felul urmartor : totul se poate proba cu martori:
1.pt.inceput ne-am dat din mers la dorinta lui speeder.
2.startul a fost dat de o masina din spate nu de mine sau el.
DECI :
1 cursa de la 40 km/h s-a dat startul , EU pe 2 am plecat jumate de masina, pe 3, 1 masina, 4 inca o masina, iar pana la 250 am fost in fata aproximativ 3 masini.nici eu nu ma duceam mai mult nici el nu se apropia.se pune frana. DECI 1-0 PT MINE
2 cursa de la 40 km/h s-a dat startul, la fel am plecat jumate de masina , aproape ratez 3, timp in care speeder ajunge langa mine, iar pe capat de 4 s-a dus jumate de masina.dau claxon, pun frana, prostia mea.daca nu ratam 3 se intampla ca la cursa 1.in fine.castiga el.DECI 1-1
3 cursa se pleaca putin ciudat pe 2 de la 60, masinile stau una langa cealalta 3, si pe capat de 4 incep sa ma duc cam jumate de masina, dau 5 incep sa ma departez, speeder pune frana DUPA CE I-AM TRECUT IN FATA, fapt confirmat si de masinile din spate.DECI 2-1 PT MINE.
ideea este ca masina lui speeder chiar trage in comparatie cu alte basini de tfsi-uri care iau bataie de la dieseluri.
cam asta a fost.sa vedem lungul sir de comentarii generate de aceasta intamplare.
exista vreo 4 sau 5 masini cu oameni diferiti care pot sa confirme toata isprava!

omu care se lauda cu cel mai tare tfsi d 200 fara interne skimbate sia pierdut gradele si nu poate recunoaste acest lucru in interiorul sau?!:)))) hai sa recapitulam...

prima...nu auzisem de flashuri ,asa k hai 1-0...ai crezut k asa a fost si teai bucurat
a 2a...1-1...probabil teai speriat knd te "dadeam" si ai zis wtf?! ratand viteza d uimire :))
a3a si a4a sunt cele mai ok dpdv al amandurora,nimeni nu a ratat nimic ...p a2a am stat "impreuna"...dar de pe sfarsitul treptei a3a in sus (unde se vad mai bine diferentele) incepeai sa inapoiezi k sa imi vezi stickerul de pe spate si stii prea bine asta :)

si eu am FILME nu oameni care erau la 100-200m in spate ,ah, si am un martor de la mine din masina... da, mai aveam o persoana in + si 3/4 de benzina in rezervor deci avantaj tu dar tot degeaba :)) asadar filmele sunt mult mai obiective pentru ca pot aduce si eu 20 martori care erau intrun elicopter :D

uiti cine zicea,cand am oprit, "cred k te prindeam pe a5a?!" k aia care nu suport infrangerea?! :)) si da, am lasato moale pt k erai in spate( mai exact un pic dupa bara mea) si nu ii dadeam la 230 in curba cu cauciucurile astea doar pt domnia ta si a3a oara vazusem un logan "suspect" ...ai noroc k am facut asta k sa minti u acu k erai in fata...daca nu o faceam, ce mai ziceai?! k ai 7 trepte si oricum recuperai?:))

mai facut sa imi schimb parerea despre tine prin ceea ce ziceai dupa si ceea ce zici aku...trist si ipocrit din pacate

All times are GMT +2. The time now is 02:59.

- Copyright 2026 4Tuning