![]() |
Re: Recomandari ...FILME SI VIDEOCLIPURI...
http://www.nearlygood.com/smilies/gives.gif a inceput .. de fapt a re - re - re - inceput familia bundy pe pro`tv la 3 - 3 30 dupa-amiaza
http://www.nearlygood.com/smilies/dots.gif |
Luati-va OVERHAULIN' la noi nu se gaseste asa k va trebui sa luati de pe extern.Sunt vreo 3 sezoane, eu am reusit sa iau 6 episoade din sezonul 3.Daca aveti si voi da-ti si mie.Daca nu stit cu ce se ocupa emisiunea, este un gen de Pimp my ride numai ca este gazduita de designerul Chip Foose si se bazeaza cel mai mult pe MOTOARE AMERICANE de la 350CP in sus si pe aspectul exterior care este proiectat de Chip Foose si mai putin pe ecrane si muzica si alte accesorii.Eu nu pot urca aici pentru ca un episod are 1 gb pt k sunt encodate aiurea.Daca aveti sa-mi dati un encoder sa le fac mai mic voi urca aici cateva sa vedeti despre ce e vorba.
|
mda, luati episodul 6 :D din sezonul 2 , din The O.C , e ... pe putin genial ,partea proasta e ca .. tre sa luati si sezonu unu , si sezonu doi ep. 1,2,3,4 si 5 , ca sa intelegeti episodu 6 :D
e genial :D |
1 Attachment(s)
mama ce entuziasmat... esti....
eu sunt abea la sezonu 1 ep nu stiu care il dau astia la tv.... ;) |
eu abia am tras primele 4 episoadae...pe care nu am avut timp sa le vad...deci sunt la seria 1 episodu 1 :))...de fapt am vazut cand ainceput pe protv :) deci pot sa spun k sunt la episondu 2 :P din seria 1
|
mie daca mi-ar merge netul mai bine...le-as lua si eu ... momentan ma limitez la protv
|
dk aveti si voi subtitrarile la serialele din prima serie The O.C pls faceti o arhiva cu ele si puneti-le aici
|
abea la episodu 11 ;) sunt eu
|
sezonu 2 , ep 18, spre 19 acum :D
nu pot sa dorm ,inca unu .. inca unu .. si se face 3 dimineatza ... e genial .. |
Intre focuri
(Running Scared) si DOMINO |
Video option - DRIFT HEAVEN au o groaza de volume cu granprixurile de drift de la zgaitzi
|
frate eu va recomand V for Vendetta
nu prea are de-a face cu masinile dar e misto e facut de fratii care au facut seria Matrix,deci trebuie sa fie ceva de capul lui |
Aeon Flux daca nu l-ati vazut vi-l recomand....
Si baietii...spuneti-mi si mie: THE O.C. il luati dup torente sau se gasseste si pe odc ? :p merci aniticipat :D |
este plin odc de O.C :)
|
eu .. sunt .. bine ..
fratimiu .. a ajuns la modul .... ca.... azi .. era lansat pe net ep. 18 din sezonul 3 .... azi la 8 30 dim. aparea pe net .. el cu 4 zile inainte avea ... trailerul ... :)) de la ep. 18 din sezonul 3 ... din the o.c .... iar eu .. dupa el :) copy paste in pc`u meu .. deci.. e foarte tare ! ------------------ totodata.... LA FAMILIA - PUNE-I LA PAMANT ...... am vazut clipul ... s-a terminat ! ce montaj ! ce efecte ! ce cadre ! ce sincronizari muzica-imagine , s-a cam terminat cu smecheria , poate sa-l urce cineva ? o calitate mai buna asa.. p.s: astia de faceti/facem montaje :) va recomand clipu` ... avem de invatat ;) |
stiu videoclipu... e mult prea marfa.. si melodia e si mai misto :;)
ps: nu am.. videoclipu |
video calitate buna zic eu ...
|
am vazut Get rich or die tryin' cu 50cent,marfa filmul,il recomand
|
BumFights 3
e nebunieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
North Country -e misto filmul
merita vazut ,unde mai pui si ca e cu Charlize Theron:) |
requim for a dream... tare .. rau
|
Doctor dolittle 3 2006 :D nebunieeeeeeeeeeeee
|
roadtrip
boat trip si... date movie comedii :) prea tari |
Un film foarte misto din america...cu streetracing.
2fast2real for hollywood. Se gaseste pe DC++. |
a mai fost recomandat de vreo 6 ori :P
|
coana mare 2 !!!! super tare filmul !
|
"She's the man", super comedie, merita vazut filmul.
"The legend of Zorro" mi-a mai placut... |
ice age 2 deci genial...mai ales finalu...:):D
|
cacaiosii aia 2 , mici , cei de stateau cu tipa .. mamut :)
mult prea tari ... MULT prea tari .. |
daaaaa doamne torpile in adevaratu sens...
doamne superb filmu... mi-a placut cum l-au salutat pe mamut cand au plecat cu turma ziceai ca e rapper :):D |
......mie mia plakut mult "national tresure" nu asa de nou da miam adus aminte de el ;)....
|
cautatzi pe youtube.com pablo francisco .... face tot timpu .. va recomand .. am vazut o parte maine ami am de vazut una de 20 de min ;)
https://video.google.com/videoplay?do...ncisco&pl=true una sa va starneasca pofta .. sunt si pe google ;) |
da filmul acela care este facut in china sau japonia am vazut la tv dimineata arata la stiri filme nominalizate la nush ce oscaruri sau premii acolo in tara lor tot asa cu masini cum se numeste ... ca titlul nu lau zis amarati aia oricum trailerul era misto poate stie cineva cum se numea
|
dark water si v for vendetta
cel putin ultimul e super misto |
1 Attachment(s)
marfa nu .....DANGER :D
|
mama bestial .. sa`mi trag una cum se vede woaoooooo
|
It's all gone Pete Tong
o lectie de viata foarte buna;) pe mine m-a marcat acest film documentar;) |
uitativa la doc asta de pe discovery azi la 13
Cei mai bogaţi oameni din Europa, Cei mai bogaţi oameni din Orientul Mijlociu O incursiune unicat în vieţile extraordinare a patru oameni care au câştigat milioane de dolari, lăsându-şi amprenta asupra regiunii Orientului Mijlociu. cine face rost de el este tare !!! ...arata mai mult masini !!!o colectie de peste 200 de masini ...faimosul SLK cu motor de SLR alb ! |
Quote:
|
deci cum ziceau si baietii mai sus ice age 2 ii besital!!
si banuiesc ca aicea se incadreaza si seriale nu? :D dc da se uita cineva la LOST ? sau la one tree hill? ambele sunt mortale :D |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning