![]() |
Re: Br 40 Yul
Iulica,cum iti mai merge masina cu noua motorizare?
|
merge f bn, mai merg linistit cu el vreo 100-200 km si ...:D:D:D
|
multumesc lui Ja_rule pt "curatenie"!:D:D
crede`ma ca daca nu erau Gabi si Aleks (supermoderatorii) nu faceam fata tuturor aberatiilor ... le multumesc pe aceasta cale .. By Ja_Rule |
lasa-i ma sa se dea si ei baieti.... hai poate ne vdm peste vreo 2 saptamani sa ma plimbi si pe mine cu unu-patru:D:P....
|
te astept!!! :twisted::twisted:
|
nimic nou ?
|
din pacate....nu!
de fapt am mici probleme cu motorul asta care l-am pus acum, si atat. o tin spalata, curata, frumushik!:D:D:D ps, caut axa cu came sport.:twisted: |
acum o cauti ? este deja pe motor :lol:
|
asta e...
dak e sa gasesc, bn dak nu... deocamdata masina o las asa k arata f bn, zic eu,:D nu prea mai am ce sa ii fac. Gandul ma bate spre alt motor, cutie jenti, dar nu stiu ce imi rezerva viitorul, asa k pana la alea... apa ceara benzina ulei si TALPA!!!:D:twisted: (get it) |
te anunt cant schimb motorul ;)
|
:lol:La ce motor te-ai gandi sa ii pui ...ceva gen SgM :lol: ??
|
Nu, un motor de logan, 2.0, V6, 16V.
|
:lol: donez motorul de pe EDH :lol:
|
nu, io vreau ce am scris mai sus!:D
|
read my signature :lol:
|
:lol:Cred ca ai fi primu cu o dacie 1300 cu motor de logan 8):lol: ar fi super tare :)) pacat ca e doar o gluma :oops::cry:
|
ar alerga mai bine decat un logan... fiind mai usoara :)
|
Logic....cred ca ar fi mai rapida dekt fostul SGM :-P
|
:D:D:D
da era o gluma, cine ma cunoaste stie gluma!:D:D nici nu stiu ce motor o sa ii pun. depinde ce imi pica...:D |
dar asta de il ai acu de ce zici ca iti face figuri?ce are?
|
Quote:
sar putea sa fie segmentii naspa, k scoate fum cateodata.dar nu stiu nimik concret. mai rumeg problema si dupaia vad ce ii fac. |
nasol!motor abea facut sa se manifeste asa..........urat din partea lui!:P
|
liniutele alea cu DNL-ul isi spun cuvantul :lol:
|
liniutzele alea cu DNL-ul erau cu 1.3-ul! :D
|
pun un fsi pe ea .. stiu eu .. nu motor de aspirator :)) cum e pe golan ;)) nu ca nu merge dar na .. sa rada toti de tine ca ai dacie si cand colo sub capota e un monstru!!! MUHAHAHAHA :)
|
NU, serios acum, k sa stiti la ce sa va asteptati, am sa strang bani si pun un mot de vw g2, o cutie de ce so potrivi:D, jenti, aripi evazate... samd.
cam astea sunt planurile. pt anu viitor.:D |
eu sunt de parere ca la exterior arata bine asa cum este... canade late sa fie si motor bun
|
nush dar parca mai bn iar sta cu niste capace nichelate, bari de fibra, coada de rechin si cu niste zaruri la oglinda.
aaa, da si triple clare... |
lexus :lol:
|
Quote:
|
coada de rechin .. nu stiu ... acum cum iti place tie ..
|
Quote:
|
bandeanradu : esti pe langa rau tati
|
Baieti,stati linistiti ca nu pune Iulica panarame d-astea pe masina..mai face si el conversatie;)
Eu stiu conceptia lui pt Dacii..cat mai putina greutate pe masina,un motor care sa traga si sa mearga cat mai bine si benzina Carerra 1008) |
ai uitat si de metabond , bogdane!!! ;)
|
:lol:heiii dar cu coada de rechin cum ramane :lol::rolleyes2 sa nu faci asa ceva..:cry::cry:;)ca e prea beton batranica....arata ca o tipa la 20 de ani :-P
|
Da, arata ca o "tipa" de 20 de ani... de cand a iesit la pensie, purtand un tricou cu "Gigolo italiano Sexx star" :D:D:D
Stati linistiti, masina o sa ramana asa cum este acum. In curand o sper sa pun mana pe un set de scaune de piele.:D:D Dar nu promit nimik. |
Scaune Sport...piele...sau ceva clasic piele?:twisted:
|
pai scaunele o sa fie dp o masina din 97. o fi ceva clasic.:D am sa va spun ce fel de scaune sunt doar atunci cand o sa fiu sigur k o sa fie ale mele!
|
9 Attachment(s)
Am mai facut cateva poze astazi... am mai lucrat la cateva mici detalii.
I-am facut rost de o prelata k sa o pot proteja ziua si noaptea.:D oare isi poate da seama cineva ce dacie este?:D:D:oops: Si va cer sfatul in privinta acelei steme UAP.. unde sa o pun... in grila sau pe aripa?? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:04. |
- Copyright 2026 4Tuning