Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/48594-conduita-soferilor-profesionisti-trafic.html)

-LEXION- 15-10-09 22:20

Re: conduita soferilor (ne)profesionisti in trafic

O intamplare mai stupida am avut azi in parcare la Iulius. Mie nu imi plac cand sunt ocupate locurile de handicapati de persoane "jmekere" , cum pot alti 100 de oameni sa parcheze langa si sa faca cativa pasi in plus, asa ar trebuii sa faca oricine. Dar tot timpul se gasesc niste jmekeri care sa parcheze pe ele, fara sa fie in cauza. Azi am vazut 2 baietzashi cu un Ford Focus parcati pe unul din acele locrui, care era mai aproape de intrare, chiar daca la 3-4 locuri distanta de ei, erau altele libere. Cand trec pe langa ei, nu ma abtin, si ii intreb daca ei sunt chiar handicapati sau semnul si portiunea vopsita cu albastru nu inseamna absolut nimic pentru ei. IN primele secunde nu si-au dat seama cat de groaznica a fost insulta mea, dupa care si-au dat drumul la carne si mame pana am intrat in magazin si nu i-am mai auzit....

Acum 2 ani am parcat DIN GRESEALA pe un loc de handicapat in Munster. M-a vazut un politist, care nu era in timpul serviciului, a venit la mine, mi-a aratat legitimatia , mi-a spus cu ce am gresit si in 10 minute mi-a venit si amenda de 75 de euro.

In vara era o politista in fata la Cora care inmana biletele in care scria sa nu se lase lucruri la vedere in masini si alte tampenii. I-am zis ca mai bine ar supraveghea locurile pentru handicapati sa nu mai fie ocupate de toti comozii din Cluj, la care mi-a zis foarte senin, ca ea trebuie sa ii vada pe acei soferi cand parcheaza acolo, iar daca nu ii vede cand sunt la masina nu le poate face nimic. I-am zis ca eu nu am vazut scris asta in lege si am plecat.

Fixius 15-10-09 22:44

nu trebe sa iti pui minte cu tot felul de cretini, pt simplul fapt ca eu sunt bolnav din nastere si sunt mai rotund, cand ma iau de oamenii astia care parcheaza pe locurile special amenajate pt persoanele cu handicap, automat cretinii se i-au de fizicul meu..
si de acolo am tras concluzia ca: acei oameni care parcheaza in locurile alea, nu se respecta nici pe iei, daramite pe acele persoane care au dreptul sa parcheze acolo

mai bine iti vezi de treaba ta..
acesti oameni care fac parte din tara asta atat de frumoasa si de culta nu se vor schimba nici odata
si din pacate tot mai multi oameni de genul sunt atat in cluj cat si in romania asta..

CJ-01-WOB 15-10-09 23:34

daca ar fi amenzi pe masura nu s-ar mai parca pe acele locuri
oriunde in tarile civilizate PLATESTI GROS pt aroganta de a parca pe locurile amenajate special pt persoanele cu handicap.

MadManOvi 16-10-09 00:28

Problema nu e ca amenzile sunt prea mici (is destul de piperate de fapt :)) Problema e ca nu se dau amenzi la cine ar trebui sa se dea.

team namo 17-10-09 00:37

Quote:

Originally Posted by -LEXION- (Post 2722496)
O intamplare mai stupida am avut azi in parcare la Iulius. Mie nu imi plac cand sunt ocupate locurile de handicapati de persoane "jmekere" , cum pot alti 100 de oameni sa parcheze langa si sa faca cativa pasi in plus, asa ar trebuii sa faca oricine. Dar tot timpul se gasesc niste jmekeri care sa parcheze pe ele, fara sa fie in cauza. Azi am vazut 2 baietzashi cu un Ford Focus parcati pe unul din acele locrui, care era mai aproape de intrare, chiar daca la 3-4 locuri distanta de ei, erau altele libere. Cand trec pe langa ei, nu ma abtin, si ii intreb daca ei sunt chiar handicapati sau semnul si portiunea vopsita cu albastru nu inseamna absolut nimic pentru ei. IN primele secunde nu si-au dat seama cat de groaznica a fost insulta mea, dupa care si-au dat drumul la carne si mame pana am intrat in magazin si nu i-am mai auzit....

Acum 2 ani am parcat DIN GRESEALA pe un loc de handicapat in Munster. M-a vazut un politist, care nu era in timpul serviciului, a venit la mine, mi-a aratat legitimatia , mi-a spus cu ce am gresit si in 10 minute mi-a venit si amenda de 75 de euro.

In vara era o politista in fata la Cora care inmana biletele in care scria sa nu se lase lucruri la vedere in masini si alte tampenii. I-am zis ca mai bine ar supraveghea locurile pentru handicapati sa nu mai fie ocupate de toti comozii din Cluj, la care mi-a zis foarte senin, ca ea trebuie sa ii vada pe acei soferi cand parcheaza acolo, iar daca nu ii vede cand sunt la masina nu le poate face nimic. I-am zis ca eu nu am vazut scris asta in lege si am plecat.

si sa nu uitam de toti magarocii care opresc inainte de donermaxx la cafeneaua aia de cacat, tin sa la multumesc ca blocheaza banda, sa nu uitam de aia care parcheaza in intersectiile de prin cartiere pe langa celalalt rand de masini parcate deja la marginea drumului, etc...

p*la mea, concluzia ii ca traim intr-o tara de mocani inculti, ignoranti si lipsiti de bun simt, si nici maine nici poimaine, nici peste 20 de ani nu v-a fi diferit pentru ca asa ne este neamu prost si prostie transmitem mai departe la urmatoarele generatii...

CJ-01-WOB 18-10-09 04:31

azi o faza demna de un bizon autentic .. la iulius o masina de rahat a parcat pe 2 locuri de handicapati ( sa nu cumva sa fie atinsa)

felicitari dobitocului, esti un magar.

vlad_VSV 18-10-09 08:25

wob , aceeasi faza la polus :))

-LEXION- 18-10-09 11:35

Quote:

Originally Posted by CJ-01-WOB (Post 2728180)
azi o faza demna de un bizon autentic .. la iulius o masina de rahat a parcat pe 2 locuri de handicapati ( sa nu cumva sa fie atinsa)

felicitari dobitocului, esti un magar.

Zici de acea Alfa 147 neagra de pe la ora 18? Am vazut-o si eu, rusine proprietarului.

CJ-01-WOB 19-10-09 00:19

nu era o alfa era o masina ''se servici '' colantata , nici nu stiu ce era .. o cutie .

inseamna ca nu sunt unicati astia , umbla peste tot.

Dolce CST 19-10-09 00:23

de* servici:-P

CristianD 20-10-09 11:14

daca mergeti la Polus o sa vedeti ca toate locurile pt cei cu dezabilitati sunt ocupate si nici unul de cei carora li se cuvin. S-au poate ca ma insel eu si ei recunosc ca nu sunt tocmai intregi la ultimul etaj.

Champion 20-10-09 13:59

Quote:

Originally Posted by CristianD (Post 2735064)
daca mergeti la Polus o sa vedeti ca toate locurile pt cei cu dezabilitati sunt ocupate si nici unul de cei carora li se cuvin. S-au poate ca ma insel eu si ei recunosc ca nu sunt tocmai intregi la ultimul etaj.

Nu recunosc dar din moment ce ocupa acele locuri inseamna ca sunt.

jmf_ 20-10-09 20:29

Adevarul ca, chiar daca pare greu de crezut, sunt si multe persoane cu dizabilitati care parcheaza pe acele locuri. Intr-o zi m-am dus de curiozitate sa ma uit si aprox 10% din masini aveau bulina. Sincer m-as fi asteptat la 0.1% :)

Si eu m-am luat o data de un ciuri-buri de paznic de la parcarea polus, care mi-a comentat mie ca parcasem langa o bordura (nu cea de pe drumul principal) in timp ce pe locurile de handicapati parca...o duba! Pana la urma, cum ziceti voi, a curs carne, salam, lichide :D

Ah era sa uit, acum cateva zile era un passat de SJ parcat la Cora pe 3 locuri de handicapati, perpendicular pe marcaj :shock:

Dolce CST 20-10-09 20:42

Quote:

Originally Posted by jmf_ (Post 2736650)
Ah era sa uit, acum cateva zile era un passat de SJ parcat la Cora pe 3 locuri de handicapati, perpendicular pe marcaj :shock:

http://cocalari.com/2009/01/sa-parcam-corect/ de asta zici?:lol::lol::lol::lol:

http://cocalari.com/2009/06/handicapatul/ mai sunt si altii MULT mai handicapati...probabili ca is grasi...de ocupa atatea locuri de parcare:x:x:x:x:x

Jokerman170 20-10-09 20:47

le-as picta cu stray albastru pe masina un semn de handicapat in marime naturala

Dolce CST 20-10-09 20:49

Numa tu?:lol: unii is chiar nesimtiti...azi am mers pana la polus si mam uitat la parcarile pt persoanele cu handicap...APROAPE TOATE ERAU PARCATE...unul singur o fo...mai bine am zis ca ma ploua decat sa ocup un loc de parcare....multa multa carne pt cei care ocupa locurile de parcare!!!

jmf_ 22-10-09 07:00

Dolce nu era ala, fiindca al tau nu e la handicapati :) :)

Dolce CST 22-10-09 16:45

Quote:

Originally Posted by jmf_ (Post 2740564)
Dolce nu era ala, fiindca al tau nu e la handicapati :) :)

Drept ai:-P

nyctalus 06-11-09 07:43

Din ciclul no comment:
http://www.ziuadecj.ro/action/article?ID=33499

Lil' D 09-11-09 15:40

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2736685)
http://cocalari.com/2009/01/sa-parcam-corect/ de asta zici?:lol::lol::lol::lol:

http://cocalari.com/2009/06/handicapatul/ mai sunt si altii MULT mai handicapati...probabili ca is grasi...de ocupa atatea locuri de parcare:x:x:x:x:x

Ultima poza am vazut-o pana si pe ceva site american :lol:

Tot in ton cu parcarile aiurea, azi in fata la BRD Marasti era o masina mica, parcata total aiurea (ocupa 2 locuri) cu roata din fata blocata. Foarte bine din partea celor cu parcarile...

Dupa ce mi-a taiat calea un "drag" de sofer, a incercat si sa dea in mine (eram pe scuter) cand il depaseam. cj-10-hot, polo negru in 2 usi. E foarte frumos sa faci grozavenii cand esti cu masina mai mare...

jmf_ 12-11-09 07:56

No lasa ca si mie ieri s-a apucat sa-mi faca din astea un gras intr-un logan. L-am incurcat ca m-am pus paralel cu el intr-o intersectie venind de pe o strada cu sens unic. Desi nu m-am pus in drept cu el, tocmai ca sa-i las loc sa vada, desi l-am lasat dupa intersectie sa treaca primul, tot ceva l-a deranjat, n-am reusit sa aflu ce anume, era prea ocupat sa bage si sa scoata p**a, iar apoi taieri de fatza, frane bruste, semne, disperare... Parca tot mai nashpa ii si cluju asta... :sad:

elnino 12-11-09 11:22

Quote:

Originally Posted by Dolce CST (Post 2736711)
Numa tu?:lol: unii is chiar nesimtiti...azi am mers pana la polus si mam uitat la parcarile pt persoanele cu handicap...APROAPE TOATE ERAU PARCATE...unul singur o fo...mai bine am zis ca ma ploua decat sa ocup un loc de parcare....multa multa carne pt cei care ocupa locurile de parcare!!!

idem Aeroport.Toate parcarile speciale pt handicapati sunt ocupate..Poate din cauza ca e santier in zona de est a parcarii si nu sunt locuri..

mafiozzo 14-11-09 00:50

1 Attachment(s)
taximetristi.. si iaar taximetristi, in zorilor langa sigma tirurile au o banda speciala pe care urca pe calea turzii ptr a nu intra in sens... daar.. ce l intereseaza pe taximetrist a blocat o vreo ora.. si a pus avarile si dute...

CJ-01-WOB 14-11-09 02:24

in vizitele mele acasa am constatat ca, cei mai nesimtiti soferi sunt taximetristii plus ca era sa-mi nenorocesc masina din cauza la vre-o 2 .

in schimb cei mai ordonati m-i s-au parut si de data asta TIR-istii.

nu a scapat insa cluju de bizonii care se cred buricu targului si fac ce vor in masinile lor de rahat , genu ce poarte ochelari de soare cand afara ploua si geci de piele & freza facuta la stilist

Neeeeext

oq 20-11-09 10:48

o faza ce am patit-o zilele trcute la iulius... intram in parcarea subterana sa merg in zona auchan... in spate un mercedes de BN,mergem ok.. din parcare iese un leon tunat in fatza mea,clar merge mai incet la speedbump.. eu ca un om civilizat dupa el.. frumos incet.. tipa cu mercedesul nu mai avea rabdare si o ia pe langa noi si se duce..Ajung la parcare la auchan... pe cine vad.. pe tipa care parcheaza pe un loc de oameni cu handicap... ii fac blitzuri, se uita la mine si ii arat ca sus scrie ceva mare si ar trebui sa respecte... bineinteles bombaneste din gura si continua manevra... si klar eu gasesc loc de parcare cu 3 masini mai incolo.... si klar tipa nu avea nici o broblema urca isi ia coshu si la cumparaturi... in rest no comment:|

jmf_ 20-11-09 20:47

Singura "educatie" ce se mai poate face in sensul asta e cu bota. Daca s-ar da niste amenzi semi-usturatoare cred ca in maxim 2 luni ar fi goale locurile alea.

CJ-86-UHE 21-11-09 10:06

Am vazut pe clinicilor masini parcate pe locurile de handicapati cu roata blocata..Se pare ca au inceput sa ia masuri

oq 22-11-09 11:03

da e f bine dar ar trebui desemnat eventual un om si la supermarketurile astea mari la fiecare cate unul angajat cumva ori de politie ca ei au dreptul de a da amenzi ori de magazin dar ei nu stiu cum au dreptul de a da amenzi si uni nu i-ar lua in seama. si e greu pana invatam sa ne respectam :(

flip 23-11-09 08:57

Ieri cateva masini din iulius de pe locurile de handicapati aveau sub stergatoare hartii de avertizare, in genu "daca mai faceti va dam cu liniaru peste degete". Dar nu roti blocate sau ceva...

CSU SIBIU 23-11-09 11:56

Am un mesaj pentru soferul/soferitza masini cu nr CJ 06 ALN (mica,rosie,nu am apucat sa vad marca): preda-te te rog carnetul la politie inainte sa provoci o tragedie!
Daca tot intri in giratoriu de pe banda de langa axul drumului si vrei sa iesi pe prima iesire ( in dreapta) macar semnalizeaza si da prioritate celor care isi continua drumul prin giratoriu.Sau mai bine incadreaza-te direct pe prima banda.
Altfel poate prinzi un adormit,orgolios sau incepator si faci o minune.

23.11.2009,7 20 am,giratoriu sigma pe coborare c turzii

Dolce CST 23-11-09 12:00

Cred ca ii un polo:lol:

CJ-86-UHE 26-11-09 23:37

Quote:

Originally Posted by CSU SIBIU (Post 2829376)
Am un mesaj pentru soferul/soferitza masini cu nr CJ 06 ALN (mica,rosie,nu am apucat sa vad marca): preda-te te rog carnetul la politie inainte sa provoci o tragedie!
Daca tot intri in giratoriu de pe banda de langa axul drumului si vrei sa iesi pe prima iesire ( in dreapta) macar semnalizeaza si da prioritate celor care isi continua drumul prin giratoriu.Sau mai bine incadreaza-te direct pe prima banda.
Altfel poate prinzi un adormit,orgolios sau incepator si faci o minune.

23.11.2009,7 20 am,giratoriu sigma pe coborare c turzii

Daca esti cu A3-ul ala negru de pe calea baciului, nu mai sta parcat noaptea, in locuri stramte, cu farurile aprinse, usa de la sofer deschise si tu sa stai cu capul in portbagaj ca poate ti-o inchide careva si nu te mai asteapta pe tine sa te trezesti la realitate ;-)

CSU SIBIU 05-12-09 14:31

Nu am A3 negru :) am un seat albastru :-P

CJ-86-UHE 06-12-09 01:01

Quote:

Originally Posted by CSU SIBIU (Post 2864129)
Nu am A3 negru :) am un seat albastru :-P

k. scuze..nu am fost atent la poza de la avatar

-LEXION- 25-03-10 22:50

2 Attachment(s)
Am observat in ultima vreme, ca soferii de ungaria se cred stapanii soselelor in Romania....

Acum cateva zile cand am venit in tara am prins doua specimene de boi. Cel din poza, care depasea oriunde , in curbe, pe linie continua, cand m-a depasit pe mine, venea o Ambulanta din fata, atat eu cat si ambulanta am intrat cat mai pe marginea drumului, sa treaca magarul.

Altul cu o Skoda Superb TDI dadea blitzuri de mama focului, chiar daca eram in localitate si in coloana, iar depasirile le facea in acelasi stil cu conationalul lui.

Eu ma intreb, astia nu au niciun fel de frica? Intr-o tara straina pe drumuri care sigur nu le cunosc, sa faca magarii din astea......

CristianD 26-03-10 14:15

Lexion ... eu m-am dus intr-o seara pe la vreo 21 pana in Luna sau Lona cum ii zice aia spre Gherla. In Jucu si Bontinda si ce sate mai sunt pe zona am circulat cu 60 (asta pt ca nu ma grabeam si mai e si plina zona de radare) si am fost depasit si pe stanga si pe dreapta, dublu depasit (BMW si Logan) si blituit si clanxonat si bagat peste tot (cred) de tolomaci care au brevet de pilot, doar ca nu aveau aripile scoase la "avioane". Si apropo , aveam semne de incepator ca eram cu masina lui pretena-mea. Sapoi sa nu ii calci pe cap pe toti prostii astia?

bebeko 26-03-10 19:40

Vazut si eu in trafic intre Gherla -Cluj, BMW-ul albastru cu nr de Ungaria. Intradevar, circula foarte imprudent ...
Dar nu e singurul ... :sad:

Dolce CST 26-03-10 20:15

Pe cuvantu meu ca lumea se prosteste pe zi ce trece! intra pe accesu interzis si tot ei is cu pl pe sus ca cica ei nu ai facut nimica....dar de taximetristi sa nu mai vorbim:| ei isi fac standurile pe unde apuca..se pun pe colturi de strada de nu vezi daca vine ceva masina! si daca le zici ceva...mai sa se suie toti pe tine!

PS feriti-va de CJ 69 SOT " https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274...ml#post3036905 "si CJ 85 FFR! 2 soferi prosti si nebuni ca altfel nu ai cum le zice...

Dolce CST 13-04-10 23:01

nu stie nime pe soferul unui Audi TT negru CJ 01 ALE?

Sebi 14-04-10 07:30

Audiul TT a unei tipe blonde.

All times are GMT +2. The time now is 16:25.

- Copyright 2026 4Tuning