![]() |
Re: Chat
da vineri de ce nu e bine?
|
Quote:
Oricum eu in mare parte vinerea nu prea sunt in Tg-Jiu decat in cazuri extreme. Si multi altii care-si mai fac planuri pentru weeekend :). |
tocmai de asta trebuia anuntata mai din timp ca sa-si faca lumea planuri :)
|
Quote:
|
numai daca depinde de tine :) daca nu..ti le planifici ca n-ai cum altfel...
|
Cate polemici cand ar putea sa fie decat un raspuns simplu " Vin si IO" sau " NU MERSI" ... and over :).
Dificile fetele la Tg-Jiu aici . |
dificil nu e nimic decat ceea ce incerci tu sa faci :-P si au mai fost incercari d-astea.. si crede-ma ca n-ai cum sa "strangi" lumea in 2 zile :)
In fine.. daca e poate o sa apar si eu vedem.... |
O sa vina vreo cativa .... si o sa vi si tu :).
Si cei care o sa ne strangem o sa discutam cum sa ii scoatem si pe ceilalti din casa si o sa stabilim o zi si o ora. Nu stii vorba aia "din ceva mic se face ceva mare " :). |
greu cu intalnirile astea !
|
Greu :)
|
Nu mai stiu exact in ce thread, dar nu de mult am postat eu o varianta si cred ca ar fi cea mai buna. Usor usor pana devine un obicei...
|
In Tg-Jiu nu prea ai cu cine....asta e parerea mea pana acum.
Sa vedem de maine seara incolo ce o iesi :) |
care trece sa ma ia si pe mine? :)) ca mie mi`a expirat asigurarea :">
|
Quote:
Sau telefon : 0745.407.511, 0766.287.462 :D |
hehehe eram la tip top cu anka si cu jim.. si ni s-a parut ca te-am vazut Snake :))) dar acum vad ca gresisem nr de inmatriculare...
s-ar putea sa aparem si noi maine seara pe la interex... :) |
Quote:
|
Poate apare si Jimmy, daca e vremea frumoasa :>
|
snake ai id meu...ti l`am bat in lista acu cateva seri...mi`ai trimist tu pm
|
Quote:
Ia sa apareti si voi maine seara :). |
Si unde mergem ,ce facem :D?
|
Vedem noi acolo ce facem .... votam si mergem la un suc .... ca soferii n-au voie bauturi alcoolice ... dupa codul rutier :)
|
mergem sa beau eu o bere :)) (manu..data viitoare promit sa scriu cum trebuie)
|
:) va doresc distractie placuta azi.si vedeti ce faceti cu alcoolul si cu "alunecarile" alea,nu vreau sa va vad iar la stiri :D
|
Cum „alunecări” Lucian? Se numesc „raliu cu frāna de mānă!”:lol: Doar la știri poți să vezi așa ceva.:lol:
|
Asta seara nu facem din alea.....suntem cuminti :)
|
Quote:
|
Ba nu va mai prostiti ... ne intalnim sa socializam...ca suntem oameni civilizati...sa discutam discutii.
|
se mai lasa cu ceva in seara asta?
|
...ploua. e frig.
|
Am fost, am plecat, a fost OK! 6-7 masini, eu cu motocicleta, Sasha cu fetele :))
Baut suc si energizant in Caractere, socializat, plecat acasa :D Neeext!! |
Quote:
|
vedeti ca se poate ?
|
Se poate, trebuie doar putina implicare. Astazi a fost si vremea mai naspa, dar organizam una big pe la inceputul lui Martie :D
|
JIM tu chiar ai avut vointa :). Ai dreptate facem una misto cand s-o face mai cald :) sa fi si tu in elementul tau ca aseara .... cam naspa vremea.
Va multumesc tuturor pentru participare ! |
hehe..da am fost... am stat... am barfit repede... 1-2-3 chestii...am plecat...fetelor le-a placut...asta-i bine:lol::lol::lol:
o sa urc niste poze cu 2 JEGOASE :lol::lol: Le : pozele |
Si pana la urma tot la PECO ai ajuns unde iti place tie :)
|
e viata mea :)))))))))
|
cu locul intalnirii...eu sunt decord cu sasha...sa fie in peco...asa la caractere..regal..tip`top...ne intalnim si fara masini...nu are farmec..
|
E bine si la PECO :)
|
baietiiiiii...am o serioasa...:))) cum pot sa dau de baiatul cu evo IX ?? DBB parca la numar...are si cont aici...cine ma poate ajuta?:|:?
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning