![]() |
Re: Dacia masina mea
daca te duci pe la rar sau itp sa iti pui carcasa de filtru de aer originala
|
da mersi asa o sa fac pt ca am inteles ca leaga de orice lucru schimbat.
am dat jos si pedalele,abtipildurile,volanul,folia de pe stopuri,am facut jantele tot negre,o sa ii pun si manerele spate si aierisirile de pe stalpii spate dar vor fi lipite provizoriu cu silicon,am dat jos toba finala si am cumpacat una de fabrica,am dat-o cu antifon pe dedesupt,am pus la loc cauciucuri de 155/70/13 pt ca eu avea 175/60/13 si sigur de luau de cauciucuri,am dat jos folia de pe parbriz. acum e adusa la starea de fabrica. |
Quote:
|
nu mai omule pt ca eu ma duc la RAR pt schimbare de culoare si nici dracu nu o primeste asa modificata.chiar si cu 200e nu ti-o primesc aia asa.
si sa iti raspund la intrebare pt mine a meritat pt ca e masina meu si banii mei. |
Quote:
|
hai ca sunt curios cum o sa arate rosie...multa bafta
|
ma o sa fie ff frumoasa pt ca o sa fie un rosu mai rar care are influente de portocalie si o sa dea bine cu jante albe si interior alb cu rosu.
|
azi am fost la un mecanic al meu care se ocupa la masina mea doar de frane si am schimbat discuri de frana placute de frana cilindrii spate si cablu de la frana de mana,acum e fff bine cu franele.
si acum m-am intors de la alt mecanic care se ocupa de partea de motor si mi-a reglat-o super bine mi-a reglat si tachetii si un pic avansul.merge super bine acum. |
tu vrei sa iti scrie acolo "participant curse"...ai participat la vre-una!?
|
18 Attachment(s)
poze noi..............
si pt baiatul din AG am participat. acum lucrez la caroserie si apoi o sa o vopsesc daca e si timpul mai bun si nu ploua. |
culoarea e magnifica...
|
e o culoare f frumoasa adica e un rosu de curse cu influente de portocaliu.
daca ma ajuta Dumnezeu poate o vopsesc sambata. |
hai ca abia astept sa o vad...terminata..bafta ca ai nevoie:D
|
mersi mult.
singurul lucru care nu ma ajuta e vremea. |
cine poate sa imi ofere o flansa cu 4 gauri ca sa o pot adapta la carburatorul meu sa pot sa pun un carburator cu dublu corp?
|
galerie de papuc.
sau de injectie |
nu exista flansa de aia pt ca merge bne carb dublu pe galeria de 1400! ;)
daca vrei o galerie de 1600 dai un semn si vedem cum facem... |
pai eu am motor de 1300 si pe asta pun dublu corp.
|
de ce ai sudat aripile de caroserie?
|
1 Attachment(s)
o poza asa informativa pt culoarea masinii.
|
de ce nu o dezechipezi daca vrei sa o vopsesti???cea ce faci tu,pe bucati,nu se numeste vopsire mai ales cand ii schimbi culoarea.
|
6 Attachment(s)
poze......
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
adica sa ii sudez tabla acolo la faruri ca pleoape?
scuze ca am postat de mai multe ori si nu am dat toate pozele astea odata dar nu imi mergea netul bine. |
ba te-ai apucat de masina...mare greseala faci daca nu dai toate alea jos de pe ea...o sa iti iasa naspa...bafta si mai vb
|
hooo
mai oameni am dat asa sa vad cum arata culoarea. o sa dau jos anumite componente oglinzi faruri stopuri chedere clante..... |
10 Attachment(s)
azi am fost pe la domnul OZN_YAKUZA si lucra de zor la masina.iata si cateva poze
|
sar putea sa iti crape cu chit norma, tr sa dai cu dala de fibra....
|
orice chit crapa daca nu adera bine pe suprafata si daca zona unde este pus este o zona care oscileaza.
mersi Mihai pt poze. |
Quote:
|
vorba gaborilor care mau amendat pe mine: ''daca iti pun magnetu pe ea nici nu sta din cauza chitului'' :lol:
|
pt ce te'au amendat ?
|
nu statea magnetu! :D
|
sa va mai uitati si pe afara cum fac aia masinile si cum le indreapta tabla si sa vedem daca la aia sta magnetul.
ca tie iti trebuie sa iti stea magnetul nu sa fie tabla dreapta fara indoituri si urme de rugina nu frate tie trebuie sa iti stea magnetul pe ea. |
gata mai am aripa stanga fata si gata o vopsesc.
|
la aia nu sta magnetu dar arata si bine masinile! ;)
|
eee mai ! nu vezi tu bine.
|
cine imi zice si mie de ce mi-se incinge o janta pe fata la care i-am schimbat placutele si am eu impresia ca roata aia merge si nitel infranata.sa fie ca sunt placutele noi?
|
Eu cred ca e de la garnitura aia de la frana...e ceva garnitura ca am patito si eu
|
mai mergi umpic si o sa isi revina....asta in cazul in care nu e prea uzat discul..iese pistonasul prea mult si nu se mai intoarce...;)
la fel am si eu pe stanga...e discul cu 30-40% mai tocit decat unu normal!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:24. |
- Copyright 2026 4Tuning