![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
Quote:
|
3 Attachment(s)
Masina a iesit bine, daca se poate sa-i puneti si jantele din poza 2 pe ambele poze cu masina?!?! Multumesc anticipat.
|
2 Attachment(s)
puteti sa fceti va rog si fatza cum e spatele...adik capota neagra si bara cu negru la fel ca pe spate????va rog?
|
Vlad & OMB astept detalii pentru transfer in privat. Felicitari ! iar asta era surpriza mea, primit amandoi ce am promis. Ce va fi in realitate... peste cam 6 - 8 luni e gata tot.
Va multumesc. O seara buna |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
salutare...am facut si eu ceva la masina in photoshop... puteti sa o modificati si voi darc un pik mai agresiva??plzz ca sunt curios
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Baieti aveti in semnatura mea poze cu masina (hyperlink pe smiley) sau ca sa fie mai simplu, va dau eu link-urile direct ...
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=159 https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=160 Alegeti ce poza vi se pare mai potrivita si modificati jantele actuale cu modelul din poze. Am facut tot posibilul sa va ofer tot suportul necesar, daca mai trebuie ceva ... please advice! Totodata astept si parerile voastre daca se merita sa le schimb sau nu cu modelul din poze ... Stima! |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
poftim man
cred ca vin destul de bine jantele pe masina :) cred ca ai facut alegerile potrivite la masina ta |
multumesc, dau f bine :)
|
1 Attachment(s)
uite aici ceva
parerea mea ca mai bine le pastrezi pe astea sau cauti altele mai diferite,astea mi se par prea asemanatoare cu ce ai tu ,zic si eu........... :( |
2 Attachment(s)
uite aici ceva facut in graba ca tre sa plec
plus ca pe BMW-uri niciodata nu am putu sa lucrez prea bine......:((((( |
bara de octavia??????????? :|
|
dap :(
E singura care am gasit-o in graba :) |
Quote:
Iti multumesc inca o data .. |
1 Attachment(s)
cum o vezi tu????????
|
Quote:
ca ne dai unda verde sa facem ce vrem noi ? :) |
9 Attachment(s)
Va rog frumos baieti. Puneti-mi si mie la s 500 daca se poate niste spoilere si niste praguri. Ceva mai discret ca mi se pare tuning-ul destul de pretentios la masina asta ,sa nu dea in kitsch. Sau mai bine dati frau liber imaginatiei, cu cat mai multe idei cu atat mai bine ca am de unde alege. Multumesc anticipat.
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
3 Attachment(s)
Fratilor faceti-mi shi mie mashinutza asta...cam cum credeti voi k i-ar sta mai bine asa ... k nu stiu ce sa-i fac k sa n-o transform intr-un ... kitch tunning ... :P
|
1 Attachment(s)
Mercedes..:???: :???:
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi
Quote:
|
Merci Andrey 2003,arata bine asa coborata de suspensie si cu geamuri negre iar stopurile arata bestial. Insa voiam spoilerele si pragurile cumva mai detaliate ,din mai multe unghiuri ,sa iau model dupa ele, sa pot pune si proiectul in aplicare.
|
nu prea ai ce sa faci la masina asta.. o strici daca incerci sa o faci gen NFS......................................
Bafta... |
2 Attachment(s)
Puneti pe ea ce`i mai lipseste,fara sa schimbati jantele
|
o inspiratie pt o alfa 147 as dori
8 Attachment(s)
asa arata acu.nu doresc ceva exagerat,ce as dori un kit de gta montat pe ea,deoarece il am dar nemontat datorita faptului ca nu stiu culoarea exterioara si interiorul cum sal fac,si vopsita in mai multe culori si combinate daca se poate de gri cu rosu-visiniu si putin alb,si sa dori niste aripi evazate ca la aceate alfe pe neagru si rosu spate.sau poate aveti voi idei mai bune de evazare a aripilor da ceva realist multumesc anticipat,la cea verde asa arata spoileru fata
|
5 Attachment(s)
Nu fratioare , sa nu ma intelegi gresit , nu vreau nfs,nu vreau spoilere exagerate sau mai stiu io ce.... vreau ceva elegant,cuminte,cu niste proiectoare ceva,cu niste guri de aer nu prea mari ceva sa nu strice linia masinii... Sper sa fie o provocare pentru voi,sa pot sa imi iau si eu modele
|
Incercati va rog cu astea daca se poate. Sa vedem cum da pe masina.Cu pragurile de la ultima de jos.
Poate va foloseste si linkul asta la ceva. http://www.carlsson.de/commstore/com...s.html?P1=news THX |
E bine ca ai vointa, da', totusi, citeste primul mesaj din topic, ca o sa dai de niste nenorocite de reguli, pe care va e al dracu' de greu sa le respectati !
|
La mine te referi?
|
3 Attachment(s)
Vreau un look ceva mai agresiv!... Cine m-ar putea ajuta?!... Ms!... (doar capota si bara)...
|
ma ajuta cineva cu putin virtual tuning pt alfa 147
|
4 Attachment(s)
Salutare la toata lumea,
Am reusit sa-mi iau si eu masina, si acum sunt curios cam ce idei ati avea pt custom-izarea ei. Pun pozele si cine are chef de ceva VT si vrea sa o lucreze... cu rugamintea sa se pastreze limitele realismului. |
Nimeni nu vrea sa faca S-ul?
|
Quote:
citeste asta mai intai |
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Salutare . Nu-mi facetzi si mie nimic ?? am pus poze...dar nimic :( asa k again :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:16. |
- Copyright 2026 4Tuning