![]() |
Re: vand flanse ;distantiere;prezoane ;inele centrare
un nr de tel se poate ?
|
1 Attachment(s)
recomand ;) calitate,pretz,seriozitate...si ca sa nu zicetzi ca vb balarii pun si dovada :)
|
salut sti cunva ce inele de centrare se pun la jantele pe 17 ? am niste jante originale keskin si nu stiu ce dimensiune de inele sa le pun
si 2 ) cat costa sa schimb prinderea de la masina eu am golf 4[5x100] vreau sa ii pun flansha care sa mearga jantele de 5x112 la golf 4 cu 5x100 si ce pret au 4buc |
salut flansa 4*100 cu 4*108 sa fie prindere pe masina, vreau sa trec de la 4*108 la 4*100 sunt mai multe modele de jenti.
|
1 Attachment(s)
8)4buc 20mm cu dubla prindere 400ron
|
pentru un audi 80 b3 se poate ? cat ar costa distanriere , prezoane si ce mai este necesar
pt cele 4 roti |
Aveai un set de jante originale Mercedes pe 17". Le mai ai? Cat vrei pe ele (un ultim pret). Rog PM.
|
prezoane pt trecerea de la 4x98 la 4x100?
|
Quote:
pt ce masina contact pe tl sl |
2 Attachment(s)
pentru inele de centrare trebuie ceva mai precis decat ce am masurat ?
butucul este de fiat , jantele sunt dotz daytona pe 17" un pret pentru inele ? |
Quote:
|
am bagat butucul in janta,ca le am demontate si e jocul destul de mare ,ca sa nu mai vorbesc ca peste 80 la ora vibreaza destul de tare volanul .
|
am un hyundai coupe di 96 si nu stiu daca pot sa ii pun distantiere ca nu are prezoane cu surub de intra in butuc ci am cu piulite si nu stiu exact ce imi trebe sa ii scot rotile de spate mai inafara. daca ma poti ajuta apreciez ms
|
am un hyundai coupe din 96 si nu stiu ce imi trebe ca sa ii scot rotile de spate inafara ca nu are prezoane cu surub ce intra in butuc ci cu piulita.un sfat va rog ms
|
1 Attachment(s)
imi faci o flansa de la 4x100 la 5x100
sa fie ca si latime de 3cm !! iti las o poza aici astept raspuns pe maill sau aici [email protected] doar o bucata imi trebuie urgent !! de la 4x100 ; vreau sa se potriveasca jante de golf 4 :) |
3 Attachment(s)
Quote:
dim corecte 60,1 interior si 57 guler janta are 57,1 am de 20mm sunt cu prezoane pe ibus flansa din dreapta am pe stok de 20mm 8) |
salut! piulite pentru jante de aliaj ai? imi trebuiesc 6 bucati pentru un ford. multumesc.
|
Salut ... un pretz pt distantiere: 4buc 20mm cu tot cu prezoane(Pm)
Masina in cauza VW Passat 3bg(2003) |
Scuze de Dublu post
|
Salutare, am o rugaminte, ai de vanzare 16bucati suruburi lungi + piulite ? la Tico janta se strange cu piulita, si ce am acum sunt prea mici, trece piulita prin gaura jantei. as vrea sa le schimb cu totul din butuc + alte piulite. Multumesc anticipat
|
salut...am si eu nevoie de un set distantiere pt o Honda 5x114.3 care sa aiba 10 sau 20 pe fata si 20 sau 30 spate(inca nu sunt decis)...problema este ca masina are prezoane pe fuzeta iar janta se strange cu piulita....stiu ca e mai complicat....daca se poate un pret te rog.Multumesc.
|
2 bucati inele de centrare de la 57,1 la 60mm?
|
Salut ! vreau sa pun pe masina jante 5x112 pe 17 si eu am prinderile 5x120 imi poti face un set de flanse ? trebuie sa roluiesc sau evazez aripile pentru a urca jantele pe un bmw e39?
Lasa-mi te rog un Pm cu id-ul tau de messenger ! |
salut. am un golf 3. prindere 4x100 si vreau sa ies cu jantele mai in afara doar pe spate cu 2 sau 3 centimetri . de ce am nevoie si cat ma costa ? astept un pm . sau aici . mersi
|
am un golf 3. prindere 4x100 . vreau sa ies cu jantele dupa spate mai in afaara cu vre 2 sau 3 centimetri . ce trebue sa pun si cat ma costa ?mersi . un pm ar fi super
|
Antifurturi vinzi? (prezoane)
|
sal,am si eu nevoie de 2 flanse pt bmw , jantele sunt rh 5x112 si imi trebuie 5x120, cu tot cu prezoane pt flanse si inele de centrare.dar imi trebuie cea mai mica grosime. ai si inele de centrare pt jante?
|
2 distantiere pentru Peugeot 4x108. Trebe si prezoane lungi, nu?
Un pret pentru 2 distantiere si 4 prezoane lungi. |
Flanse de la 5x100 la 5x112 ai cumva??
|
ai PM si de la mine.....
sal..... |
salut. ai flanse sa fac din 5x110 in 4x100(sau altceva,alte distante, ca nu gasesc nici o janta pt mine)
un pret 4 un set de 4 + cele 20 prezoane? |
pt doua flanse distantiere cu tot cu prezoane ,am vb de pasti,nu stiam de pe ce masina sunt jantele,itit pot trimite butucu masinii pt a putea face flansele?are aproximativ 2kg,imi dai pm cu adresa daca esti deacord?multumesc
|
salut piulite de jante ai? imi trebuie 12 x 1,5 cu cap scurt si sa mearga cheie de 17 . pt jante de aliaj.
eventual iti pot oferi 16 prezoane cromate cu cap scurt pt cheie de 17 (pt jante aliaj cu gauri mai mici) si 16 piulite cu cap lung tot pt jante aliaj 12x1,5 |
imi lasi te rog un id sau nr de tel imi trebuie niste inele de centrare pt un golf 3!
|
Salut,
Ai suruburi pentru prezoane? Am nevoie de 16buc pentru o toyota corolla din 2002 - spre rusinea mea nu stiu caracteristicile. Multumesc anticipat. |
3 Attachment(s)
8)flanse 4buc 20mm 400ron8)
|
Salut, imi trebuie si mie 2 distantiere pentru un peugeot 406 4x108, am luat janta cu et 27 si cica trebuia et 18, deci nu stiu de cat trebuie sa fie distantierele. Pe langa astea vreau si niste prezoane lungi pentru fata si normale pentru spate ca am inteles ca pe spate nu imi trebuie distantiere si nici prezoane lungi. Fa-mi te rog un pret la astea. Mersi
|
Ai niste flanse care sa faca din 4x100 la masina - 4x114,3 la roata?
|
up....8)
|
valabil8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:17. |
- Copyright 2026 4Tuning