![]() |
Frumos animalu' !!! Mdeah... Vezi ca anul asta apar si eu in SUA, si vreau sa-ti vad masina si sa ma plimb cu ea !!!! :wink:
|
Cool Eclipseu....
ce poate? :twisted: |
Salutare lume am si eu un Renault 25 GTX din 85' cutie automata motor de 2165 modificat (i-am pus turbo) ca am gasit unu motor la dezmembrari care cerea foarte putin atat ca erau axa cu came stramba si mi-a comvenit sa dau 50 de euro fara cutie si un filtru de aer destul de bun si buji cu patru craci dalea cica bune (e adevarat iti mareste performantele masini) si i-am ma-i luat si toba de esapament dubla la 20 de euro amandoua motoarele sunt pe injectie si sunt destul de bune la viteza si se infige masina atat ca am cutie automata si imi consuma mai mult din cauza ei in loc sa-mi consume 12% imi ia 14% in oras e destul pentru o masina grea nu credeti adika cam 1600 de kg nu credeti ca se merita sa o tunez in continuare adika o cutie manuala, chiptuning sau sa modific calc da imi consuma mai mult daca fortez calc masinii
|
3 Attachment(s)
Inca niste poze care le-am mai gasit pe calc. O sa fac o lista cu tot ce 'poate' mai in colo.
Si ne plimbam cum sa nu ;) |
e fain bordu ma...
|
este work in progress....mai sint citeva treburi de instalat pe bord pina o sa fie terminat...treburile instalate sint de la www.speedhut.com
|
1 Attachment(s)
My car...
|
1 Attachment(s)
:chuckel:
|
coool mashina... mi-a placut shi la TM, da nu tzin minte stopurile cu sticla clara... oricum... is faine...
|
sha cat au fost stopurile ca la tm nu le aveai ?
la noi is cam 100 de euro |
SHA mi-am luat si eu car in sfarsit.....
www.emedia.dap.ro/slz.htm - this is my new car....face 1 sapt miercuri :) |
Felicitari de masina!!! Merge super, nu?
1ooeuroi :shock: stopurile?? Acum zici, ufo??? Astea-s de-afara...Multe multumiri :D |
2 Attachment(s)
inainte de noile jenti
|
Cali...nV6 parca ne stim de undeva.. :lol: :lol:
|
1 Attachment(s)
Am facut si eu o poza masinutei mele..e destul de aiurea poza datorita combinatiei camera foto proasta + lenea de a o scoate din garaj. O sa-i fac altele mai reusite in curand.. Ignorati jegul de pe ea, va rog :)
|
kozz: tare rau de tot masinutza.
PS: in botu' ei e cumva un Mini One ? |
gabi, thanks, sunt foarte mandru de ea :)
da..de fapt e un mini cooper. e al sora-mii dar nu m-a lasat niciodata sa-l conduc :) |
kozz: vorba alora de la Partizan \"Am cu ce ma lauda, sa stie toata lumea, va prezint masina mea, e model si mai ceva\" :lol:
PS: am vazut in Craiova un Mini One rosu aprins... Vai de intestinele mele cat de marfa era. Mai ales sa pui mana pe unu' d-ala cu 200+ cp sau cati dracu' are. Mama... nici nu vreau sa ma mai gandesc. PPS: spune-i sora-tii ca-i rea :evil: |
eh, asta desi e rosu aprins nu are 200cp :) oricum e distractiva masina, foarte stabila in curbe si etc...doar ca are jenti si oglinzi albe (gay!)..deh, masina de gagica :)
stiu ca e rea, dar tot o fur eu o seara din garaj :twisted: sper sa n-o lovesc ca va trebui sa fug de-acasa :lol: |
Quote:
Jantele si oglinzile se pot vopsi, da' asta depinde doar de surioara ta. Oglinzile negre si jantele argintii (sau pot ramane albe, ca se poarta). PS: ai grija :D |
1 Attachment(s)
Uite si bebelusul meu, sau \"tomberonul argintiu\", cum il alinta nevasta-mea... Nu radeti :wink:
|
lool
aritstica poza! |
\"tomberonul argintiu\" ? lolza, interesant
chiar k e artistica poza, imaginatzie bogata :twisted: mashina e frumoasa, s-o conduci sanatos aah, shi inca un aspect, e FULL OPTIONS, bravo, a cam costat ceva |
Fara suparare? Cum ti-ai dat seama ca e full options?
|
Quote:
Episcope, nu e chiar full option, dar e cea mai full disponibila in pachet-oferta (xenoane and sh|t). DoDo a stiut dupa spalatoarele de far. Najpa e c-as mai baga niste bani in ea, dar nu e voie cat timp nu e a mea (citeste \"pana nu platesc si rata reziduala\"). Oricum, am de gand s-o vand dup-aia si sa-mi iau Octavia 4X4 la 150 CP 8) |
Quote:
super super, sa ai grija de ea! PS: cat ai dat pe ea? |
kozz, chiar vroiam sa intreb, e V8 sau V6? nu se vede prea clar pe margine daca scrie Z28 sau ba :D
Din ce an e? |
pimp_lex, mersi :) a costat cam $12000..dar nici nu-ti zic cat dau pe benzina :lol:
INSane: e V8 din '98 :) |
chiar frumoasa poza cu skoda....felicitari...se vede si f clar
|
Quote:
Kozz tata ce masinutze \"ai\"...bravo! |
io inca n-am implinit 18 ani :( ,dar mai am putzin (iulie). shi are tata in garaj un volvo 242 parca din `82, 2000cm, model sport, 1.7 tone. spuneti-mi shi mie daca e bun, sau bun de fier vechi :wink:
|
se mai poate face scoala inainte de 18 ani?? ca am gasit diverse versiuni...
|
dak ai o pilutza buna se poate... da tre sa dai examenu la timp (minimum 25 zile dupa ce implineshti varsta de 18 ani).
|
bai, hold it, 1,7 tone ??? model sport??? ia mai verifica o data certificatu, k mie nu prea imi vine sa cred
|
2 ushi, cutie 4 trepte etc (nu ma prea pricep la motor)...
|
:lol: pai si de unde e sport?
|
1 Attachment(s)
hehe...daca stii ce sa faci cu ea...unde mai pui ca poate e si turbo ?!
|
1 Attachment(s)
credeti ca e destul de sport ?
Motor: Rebuilt b23ft, Decked and Oringed topped with a ported & polished 398 head. Enem K15 cam 298* duration, 12.8mm lift spools the Holset HY35W turbo with a Tial 38mm wastegate. The exhaust consists of a 4” down pipe, 3” Catco Cat, 3” Dynamax Bullet Muffler straight out the passenger side. An Innovatemotorsports Wideband o2 sensor helps tune the Megasquirt EMS w/ 56lb/hr lucas injectors. An NPR Intercooler and 230 intake feed the motor the air it needs. A TurboXS TypeH BOV HKS Turbo Timer Blitz EBC-S boost controller MSD 8mm wires complete the electronics portion of this twisted project. |
arata fain mashina... are standard turbo?
|
Kozz - ai dat chiar putin pe ea, 12 000 e un pret SUPER,probabil vroia sa se scape de ea fostul propietar! si cand te gandesti pe ce arunca oamenii bani pe piata SH in RO, te iei cu mainile de cap!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning