![]() |
Re: BZ 88 CVM
de 2 saptamani este inceputa lucrarea.... si pana in prezent, am ajuns aproape de final.In tot acest timp am circulat cu masina si nu am a aparut nici macar o fisura.
Am lucrat f atent , am protejat zonele neutre ale spoilerului cu scoci si dupa fiecare strat pe care il dadeam si apoi il smirgheluiam.... dadeam jos scociul si puneam altul la loc si repetam operatia( sa mentin zona de lucru cat mai uniforma).... de vreo 3 ori am facut acest lucru.... Sunt multumit de cum arata in prezent dar mai e pana la final. revin cu poze in cel mai scurt timp.promit ;) |
Cat de mult imi place masina asta8):-)
Felicitari Sika:-) P.S: Cred ca arata mai bine satozele originale si se aseaza si mai bine..parerea mea:rolleyes2 |
salutari bogdane...:lol:
nu ti-am mai vazut masinutza , las ca termin si eu "trebutzele" pe la albastrica si ne gasim sa mai vb. bafta si multa grija cu masina... ;) |
frumoasa masina sika , am vazut-o aseara la patinuar.Felicitari , ce alte planuri mai ai pentru ea ?
Numai bine |
felicitari syka e frumoasa tineo tot asa
|
Va multumesc mult!
Bogdan, ti-am dat un PM cu nr meu, da' nu ai dat niciun semn, panourile usilor inca nu sunt terminate, vor fi imbracate in fibra si vor avea incinte pt difuzoare. Keemo, acum doresc sa-i modific deskiderea capotei (sa se ridice din fata) pentru a putea sa-i fac un bad_boy_look mult mai agresiv si sa-i scot clapele de pe fata. Dupa aceea, mai vedem... |
foarte frumos ce ai facut pana acum.cine a pus pasajele pe fata tot YLI???
poate pe viitoar o vopsesti toata sa nu se mai vada diferentele de nuanta... |
Quote:
Am sa te sun la momentul potrivit, tu arunca o vorba la baiat,ca sa pregatim treburile;) |
nu am cuvinte arata traznet bv sika si spor incontinuare ;)
|
Reusit broscoiul. keep up the good work, syka! ;)
|
Salutari si multumiri tuturor! Nu bolidule, deocamdata cu Yli nu am lucrat nimic la masina. Sper ca in viitorul apropiat sa ajung prin Bucuresti sa scoatem clapele de pe fata... vopseaua integrala va veni la final.
|
Re: Bz 88 Cvm
Quote:
|
Ti-am lasat un PM
|
Felicitari,arata foarte bine !
|
Quote:
|
Momentan nu am ce sa va arat, nu am poze... dar va zic ca am facut tapiteria plafonului (plafon rigid, fara "coaste" cu plafoniera incorporata) am vopsit jantele si am montat balamalele capotei (front open)... Momentan nu sunt in oras, ma intorc cam in 2 saptamani si sper sa postez atunci ceva poze. Va salut si aveti grija de voi!
|
Quote:
|
Intr-adevar RNR... este mai spatzioasa si arata mult mai bine, mai compacta... poate reusesc sa postez cateva poze la inceputul saptamanii cateva poze pt ca ajung acasa...
|
Ms tatutzu'! Asa sa fie!
|
nu prea am mai vazut masina prin buzau:) ori vrei sa ii faci vreun transplant ceva:P?
|
sincer cred ca este cea mai frumoasa dacie din buzau :) poate nu le stiu eu pe toate dar alta n-am vazut. s-o stapanesti sanatos si fara incindente :) te-am vazut azi treceai pe langa podul d la dragaica. coborata rau :) bft
|
De ce e bara de pe fata asa lasata? Sau ai pus tu numarul mai in jos si se vede lasat?
|
arata bn..o masina reusita, bft
|
Quote:
|
e bara stock de dacie , ca prelungire fata, sika a folosit o prelungire spate de vectra c (adaptata) ,d'asta ti se pare tie asa iesita din comun , n-are nicio treaba numarul pus mai jos cu garda la sol :lol:
|
e fortzaa masina super smechera !:D:lol:
|
Felicitari ! Masina.....nu am cuvinte ,de la frumoasa in sus ! Apropo,esti in Buzau ? Poate ne mai intalnim la un gratar ca pe vremurile frumoasa ! Bafta!
|
Paste fericit Sika !
E bine ca nu stai degeaba, arata din ce in ce mai bine. |
frumoasa masina , am vazut-o la azi la casa alba , foarte tare..
bafta |
7 Attachment(s)
Va multumesc tuturor! Au sosit si pozele promise...
Spoileru' gri din ultima poza l-am facut pentru cel mai bun prieten al meu... Ce parere avetzi? |
Arata bine,nu vrei sa ne imprietenim? :lol:
|
De ce nu? Sikossu' are multzi prieteni... :))
|
Nu zic ca nu are,oricum ziceam de bara,dar noi ne-am intalnit odata in parcare la patinoar,de atunci nu am mai avut ocazia dar cine stie ce rezerva viitorul :P
|
...asa e...
|
frumos spoilerul,finut
|
4 Attachment(s)
Inca patru poze...
|
proiectoarele ai renuntat la ele sau...???
|
Proiectoare nu mai pun pe spoileru' asta. Asta e provizoriu, imi voi face unu' custom...
|
E foarte tare masina asta,sincer imi place ff mult8)8)..e de apreciat ca ceea ce faci la ea nu e in graba si e de efect;)
Sa dai o vopsea si la aripile fata si va arata bestial broscoiul:-) |
Foarte bine arata :)
felicitari pentru ea ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:56. |
- Copyright 2026 4Tuning