![]() |
Re: E39 - Mr. CAT, proiect si evolutie
frumoasa masina..cred ca am zis asta de prea multe ori..... totusi inca nu ai schimbat jantele.....
|
jantele o sa vina la sfirsitul acestei luni - asa a fost sa fie - dupa ce vin jantele trebuie sa vad exact ce flanse pun ca sa fie linia perfecta intre ele si caroserie si pe urma sa ma gindesc la suspensii
|
Quote:
oricum iti multumesc pt aprecieri si sper sa poti participa cu masina ta la urmatorul show |
Quote:
|
felicitari CED-ule imi place felicitari si drum bun
|
sper sa va intalnesc cand vin in Alba. asta,cred ca va fi peste vreo 3 luni.
|
Quote:
|
ai avut curaj bravo
|
Quote:
MR CAT a fost dragoste la prima vedere - normal ca o mare parte din atractie a fost din cauza puterii ( stiu ca motorul de 2500 - benzina - 192 cp nu e foarte foarte puternic pt multi de pe forum dar pentru mine e super ok) - apoi citiva prieteni au zis ca seria 5 nu e pentru tuning si styling si asa mi-au stirnit ambitia - si acum merg mai departe |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
luni o sa ajunga jantele - numai sa am timp sa ma duc dupa ele - ca mr cat nu mai are rabdare - sper sa ii stea bine cu ele si promit poze cit de repede
|
Quote:
de cit timp ai frumoasa bestie? |
Quote:
|
Quote:
|
jantele o sa vina luni asa ca mai bine astept si o sa pun poze reale - deci e supriza - eu sper ca vor da bine pe masina - cel putin in simulare dadeau bine - dar sa vedem - sa speram ca si de data asta incapatinarea mea de a alege ceva indraznet se termina cu bine
CED vine de la numarul golfului care l-am avut cind am intrat pe forum si pentru mine nu mai inseamna nimic, dar cel care are acum masina a continuat ce am inceput eu cu golful si sper ca la urmatorul show vom merge impreuna |
Quote:
Sa le stapanesti sanatoasa de pe acum iti zic.. fara incidente :D si astept sa le vad puse pe Mr cat , cred ca abia asteapta :D |
fff frumoasa . sa ai grija de ea.
cred ca toti isi doresc o sotie ca tine , cel putin a mea a inceput sa faca crize cand vede ca dimineata masina, dupa amiaza masina seara masina :p:) |
Quote:
a considerat de la inceput ca e o masina prea puternica pt mine - apoi ca lucrez prea mult la masina - ca conteaza masina prea mult pt mine .... sigur cunosti scenariu ....:cry: |
Quote:
|
Quote:
eu nu am vrut sa stabilesc cine conteaza mai mult - competitia nu era intre el si masina ci intre el si ce pot eu realiza |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:D:D eu cred ca apoape toti membri forumului sint cam in aceeasi situatie :D:D
|
Quote:
|
asa e - la cine crezi ca fug eu cind sint suparata - la mr cat:D:D:D
|
Quote:
|
MR CAT are jante noi dar numai miine il incalt - saracu - inca o noapte de emotii
|
masina arata super fain.asa ca nu mai aveti de ce sa fiti sad
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
jantele sint exact asa cum am visat pt MR CAT si zic din nou ca nici un efort nu e prea mare ca sa ii stea lui bine
mai trebuie sa pun distantiere in fata de 1.5 si la spate va fi o modificare de 0.5 cm |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ti-am zis ca asemanator am vrut sa imi pun erau Borbet FS Black polished sau Mak -urile tot in gen dar .. erau de la 17 in sus Oricum Eta beta ...sunt mult mai reusite si au o alura sportiva ...si prin linile ascutite dau agresivitate lui MR CAT :D Sa le stapanesti sanatoasa si fara incidente :D |
1 Attachment(s)
o poza cu MR CAT in peisajul atomic din cartier
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning