Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Radare - zone de amplasare si anunturi (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/43573-radare-zone-amplasare-anunturi.html)

sfigmo 25-10-08 09:01

Re: Radare - zone de amplasare si anunturi

Daca tot maresc astia salariile bugetarilor cu 50%, asteptati-va sa intalnim camere din 200 in 200 de metri ca numai din amenzi si din loteria de stat vor putea suplimenta bugetul de stat...taxa auto acuma o dau inapoi deci saracii nostri guvernanti vor fi obligati sa faca ceva in privinta banilor din buget...treaba cu camerele fixe e ca statul are doar un procent din amenzi iar restul banilor sunt ai firmelor care administreaza camerele radar...

JunKer_hP 05-11-08 20:13

am o dilema....Panoul de pe feleac e radar? ca am venit dinspre cluj spre turda si am trecut pe langa el cu vreo 60-70 si depasit pe linea aceea contiuna....(dak era radar oare m-a prins? ca din cate am vazut panoul e pus pe cealalta parte a drumului):???:

UnuFain 06-11-08 00:36

nu e radar iti arata viteza informativ si daca mergi de la cj la td nu ai nici o treaba cu el ;)

JunKer_hP 06-11-08 04:50

ok ms..ca m-ai linistit...:D

RA_2fast4u 02-01-09 15:06

Chestia aia de pe 21 decembrie de pe la mijloc e cumva radar?? !!

Kent8 02-01-09 18:09

din cate zice lumea da, din alte povesti am inteles ca ii pentru stopuri.
in functie de aia stie stopul cand sa fie verde

JunKer_hP 11-01-09 16:47

este vreun turdean p`aci care stie ceva despre camerele de la Pennymarket?

vali_cd 16-01-09 16:18

stie cineva ceva de camerele de la Jucu(Apahida - Jucu)?

Mi-am adaugat in GPS o lista de camere si imi arata ca ar fi 3 in zona aia

Stiti cumva daca sunt functionale?

Eagle_flyaway 16-01-09 17:31

da astea cand s-au mai inventat?! :x

-LEXION- 16-01-09 18:38

Quote:

Originally Posted by vali_cd (Post 1986460)
stie cineva ceva de camerele de la Jucu(Apahida - Jucu)?

Mi-am adaugat in GPS o lista de camere si imi arata ca ar fi 3 in zona aia

Stiti cumva daca sunt functionale?

Eu trec saptamanal pe acolo, si stiu ca in Jucu este un radar mobil care sta in 3 locuri.....Adica, un Logan albastru care sta langa gara, langa Ge-Tur si langa blocuri, lai iesire spre Gherla. Si aproape de fiecare data este acolo, iar in 2 ani de cand trec pe drumul asta, nu a fost odata sa nu fie radar mobil intre Cluj si Gherla. Probabil de aia iti apare in lista....

vlad_VSV 20-01-09 23:52

in ultima curba de pe calea turzii (la urcare) este camera?

RA_2fast4u 21-01-09 01:14

Quote:

Originally Posted by vlad_VSV (Post 1997335)
in ultima curba de pe calea turzii (la urcare) este camera?

s-a mai vorbit de multe ori despre aia.. camera este. detectoarele ar zice ca este si ceva fel de radar, dar pana acuma nu stiu pe nimeni sa fi primit amenda acolo, desi am trecut de multe ori pe acolo peste limita... poate stau vreo 3-4 ani, le aduna si dupa aceea le trimit :))

KoKozula 21-01-09 08:56

Ala din Feleac e radar informativ, sau cel putin asa stiu eu. Iti masoara viteza cu care circuri, dar doar te informeaza si atata tot. :)

Eagle_flyaway 21-01-09 18:43

daca nu ma insel se refera la curba inainte de a ajunge la sensu giratoriu de unde incepe str Observatorului, acolo detectoru baga pana la intensitate maxima dar nici eu n-am primit nimik pana acuma de acolo.

Si ipoteza cum ca asteapta cativa ani sa se stranga amenzi si dupaia ti le trimite pica .... in caz ca nu s-a schimbat legea, amenzile trimise acasa dupa 3 luni de la savarsirea "faptei" se prescriu! Adik se anuleaza. :-P

bebeko 25-01-09 19:40

Se prescriu dupa 6 luni ...

KoKozula 26-01-09 09:02

un coleg de servici a luat o camera ficsa spre oradea... prin 18 decembrie... a sosit instiintarea la firma dupa o luna ... deci incep sa fie seriosi baietii :))

KoKozula 16-02-09 22:00

Quote:

Se extinde monitorizarea video asupra şoferilor!

Reprezentanţii Poliţiei Rutiere Cluj se gândesc să amplaseze camere de supraveghere şi pe porţiunea de drum Cluj-Dej, dar şi în municipiul Cluj.

În prezent, 13 camere fixe supraveghează şoferii care apasă prea tare pedala de acceleraţie pe drumurile din judeţul Cluj. Amplasate în 2007 pe tronsonul Cluj-Turda, iar în 2008 pe Cluj-Huedin, acestea s-au dovedit o investiţie bună pentru că, susţin poliţiştii, pe respectivele drumuri numărul accidentelor de circulaţie scăzând simţitor. Anul 2009 a adus încă 6 camere video de supraveghere pe Drumul European nr. 81, ruta Zalău-Cluj, şi pe Drumul European nr. 58, ruta Dej-Zalău-Satu Mare. „Avem în vedere într-o a treia etapă de dezvoltare a acestui sistem, instalarea acestora pe raza municipiului Cluj-Napoca, probabil vom avea o discuţie cu reprezentanţii Consiliului Local şi ai Primăriei. Într-o etapă următoare ne gândim să amplasăm radare fixe pe DN1 C, pe tronsonul Cluj-Dej, dar numai când vor fi finalizate lucrările de reabilitare la acest sector de drum”, a declarat Alexandru Mureşan, şeful Poliţiei Rutiere Cluj.

Radarele prind autoturismul numai din spate

Conform reprezentanţilor Poliţiei Rutiere Cluj, aceste radare surprind şoferii care circulă cu viteză numai de la spate. În anul 2008, camerele de supraveghere au constatat peste 80.000 de cazuri de încălcare a vitezei pe tronsonul de drum Cluj-Turda şi Cluj-Oradea. „Pe ambele tronsoane de drum am înregistrat 83.249 de cazuri de depistare a depăşirii vitezei în aceste localiţăţi. Urmează acum ca acestea să fie procesate şi aplicate sancţiuni. Şoferii trebuie să ştie că au obligaţia să reducă viteza de deplasare în aceste localităţi, independent de prezenţa camerelor fixe de supraveghere”, a declarat Mircea Rotar, de la Serviciul Poliţiei Rutiere Cluj.

Cum funcţionează sistemul?

În cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere a fost înfiinţat un dispecerat, care prelucrează datele şi imaginile trimise de camerele video amplasate în aceste localităţi. Pe baza imaginilor va fi identificat numărul de înmatriculare al autoturismului şi contravenţia comisă, proprietarul autovehiculului urmând să primească la domiciliu o înştiinţare. În termen de cinci zile acesta va comunica cine a condus autoturismul, urmând ca pe numele şoferului să fie întocmit un proces verbal de contravenţie care va fi trimis prin poştă.

Unde sunt amplasate camerele?

DN 1 Cluj-Napoca-Huedin: Căpuşu Mare (două), Păniceni (o cameră), Izvorul Crişului (două), Poieni (două).

DN 1 Cluj-Napoca - Turda: Mărtineşti (două), Tureni (trei), Copăceni (una).

Pe DN 81 (Zalău-Cluj): Sânmihaiu Almaşului şi Sâncraiu Almaşului

DN 58 (Dej-Zalău-Satu Mare): Sălăjeni, Bocşa, Ileanda şi Bârsău

http://www.clon.ro/stiri/cluj/artico...90216-12020971

Io imi cumpar bicigleta.

vali_cd 23-03-09 10:06

am auzit ca s-a montat camera si in floresti. E adevarat?

-LEXION- 04-05-09 19:13

http://www.clujeanul.ro/cluj/radarel...emnata-4287867

CJ-01-WOB 08-05-09 00:27

Nu as sugera sa incalcati limitele doar pt ca .. ati citit un articol pe nu stiu unde .. plus de asta , daca nu inregistreaza camera fixa poate fii oricand dupa colt un destept cu un radar mobil
Atentie sporita

Bogdan_mb 08-05-09 00:57

"Radarele fixe instalate în judeţul Cluj pe DN 1au fost oprite încă din 29 aprilie. Se vor mai plăti amenzile care au fost înregistrate până la data de 24 aprilie. Deocamdată, nu vă pot spune până la ce dată a fost sistată funcţionarea radarelor fixe şi nici dacă activitatea lor va fi reluată", a declarat, luni, pentru clujeanul.ro, şeful Poliţiei Cluj, comisarul şef Ioan Păcurar" -

- ciudat ca in mai multe locuri spuneau ca cele de pe DN1 raman active, sau faceau referire doar la portiunea Bucuresti - Brasov ?

CJ-86-UHE 08-05-09 08:44

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 2299024)
"Radarele fixe instalate în judeţul Cluj pe DN 1au fost oprite încă din 29 aprilie. Se vor mai plăti amenzile care au fost înregistrate până la data de 24 aprilie. Deocamdată, nu vă pot spune până la ce dată a fost sistată funcţionarea radarelor fixe şi nici dacă activitatea lor va fi reluată", a declarat, luni, pentru clujeanul.ro, şeful Poliţiei Cluj, comisarul şef Ioan Păcurar" -

- ciudat ca in mai multe locuri spuneau ca cele de pe DN1 raman active, sau faceau referire doar la portiunea Bucuresti - Brasov ?

Doar la acea portiune

oq 08-05-09 12:02

radare mai nou prin tot orasul...la podul din manastul..pe dorobantzilor...aseara stateau la vanat in prostie...

UnuFain 08-05-09 13:59

pe turda cluj erau 3 radare mobile ieri ... mare grija

oq 09-05-09 02:07

se pare ca mai nou stau ca sa compenseze alea fixe...

DaNuTzU' 10-05-09 16:47

pai ieri a fost plin 50 constant dintr-un capat in altu al orasului:(

RA_2fast4u 10-05-09 18:17

Mare caracter cel care a inventat detectoarele.. ca acu nu mai aveam carnet. Au fost nebuni astia ieri, pe cand ziceai ca scapi si ii dadeai, altu era :))

flip 10-05-09 20:51

Quote:

Originally Posted by oq (Post 2301561)
se pare ca mai nou stau ca sa compenseze alea fixe...

nu cred, se gandesc ca fiind oprite camerele baga viteza baietii, si isi fac si ei 'norma' :D

loverboy 10-05-09 21:28

Voua va mai suna detectoarele la camerele fixe? Ce e cu ele pana la urma? :rolleyes2:rolleyes2

bzsa 10-05-09 21:42

Quote:

Originally Posted by loverboy (Post 2305858)
Voua va mai suna detectoarele la camerele fixe? Ce e cu ele pana la urma? :rolleyes2:rolleyes2

ieri am trecut pe acolo si camerele erau acoperite iar detectorul nu facea galagie deloc

6502FCW 11-05-09 21:49

da pe ce masini a-ti vazut radarele?

MaxX_82 13-05-09 07:17

Pe Cluj-Turda camerele fixe sunt acoperite (cred ca e sac de gunoi ce au folosit :D) si se si simte diferenta in trafic.

vlad-anka 15-05-09 15:13

ieri stateau in zorilor in benzinaria MOL cu radaru.

Bogdan_mb 16-05-09 13:24

Quote:

Originally Posted by MaxX_82 (Post 2313683)
Pe Cluj-Turda camerele fixe sunt acoperite (cred ca e sac de gunoi ce au folosit :D) si se si simte diferenta in trafic.

au primit acelasi tratament si in bihor :peace: let's take them down :chainsaw: :lol:

Sebi 16-05-09 19:19

Sfatuiti-ma ce detector sa-mi cumpar...buget 400 ron

ps. am muscat un radar :))

gangsta 18-05-09 15:53

Radare - zone de amplasare si anunturi

Quote:

Originally Posted by vlad-anka (Post 2322073)
ieri stateau in zorilor in benzinaria MOL cu radaru.

Vineri pe la ora 8 si ceva stateau la farmec in fata la blocul Spray.:shock:

ZanDer 19-05-09 10:15

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 2329914)
Vineri pe la ora 8 si ceva stateau la farmec in fata la blocul Spray.:shock:

Te asteptau pe tine :>

RIcKO 19-05-09 10:33

stie cineva pana la urma ce se intampla cu ,camerele astea..mai functioneaza sau nu ?....eu oricum sunt de parere ca erau bune camerele alea de pe cluj - turda ....asa si noi stiam unde sunt o lasam mai moale dar acum stau astia te miri pe unde si in plus au scazut extrem de mult accidentele si ma gandesc ca va datzi seama oamenii aia ce au casele la drum prin tureni ...io stiu le iasa copilu la poarta si trece vreunu cu 200..ii ia copilul si pana la turda nu mai opreste :D...acum mai nou pe un drum de turda - cluj am observat 5 radare mobile ....mai exact acum o saptamana ...eu unul sper sa ramana camerele

vali_cd 19-05-09 12:51

Quote:

Originally Posted by Sebi (Post 2325286)
Sfatuiti-ma ce detector sa-mi cumpar...buget 400 ron

ps. am muscat un radar :))

iti recomand cu caldura unul din magazinul meu: http://www.***.ro/index.php/detectoa...-xrs-9745.html

A aparut pe piata de putin timp, 15 benzi de detectie.

mai este unul laudat de clienti, pentru un buget limitat la 400 RON:
http://www.***.ro/index.php/detectoa...-xrs-9540.html

Sper ca postul sa nu fie interpretat ca reclama si sa fie sters, respectivele linkuri prezinta niste modele care pot fi usor comparate dupa descriere, doar informativ, chiar daca unele persoane cumpara din alta parte. Vroiam doar sa raspund intrebarii

gangsta 19-05-09 15:06

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 2332361)
Te asteptau pe tine :>

Nu aveau de ce pe mine ca eram undercover :lol:

All times are GMT +2. The time now is 04:28.

- Copyright 2026 4Tuning