![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Daca tot maresc astia salariile bugetarilor cu 50%, asteptati-va sa intalnim camere din 200 in 200 de metri ca numai din amenzi si din loteria de stat vor putea suplimenta bugetul de stat...taxa auto acuma o dau inapoi deci saracii nostri guvernanti vor fi obligati sa faca ceva in privinta banilor din buget...treaba cu camerele fixe e ca statul are doar un procent din amenzi iar restul banilor sunt ai firmelor care administreaza camerele radar...
|
am o dilema....Panoul de pe feleac e radar? ca am venit dinspre cluj spre turda si am trecut pe langa el cu vreo 60-70 si depasit pe linea aceea contiuna....(dak era radar oare m-a prins? ca din cate am vazut panoul e pus pe cealalta parte a drumului):???:
|
nu e radar iti arata viteza informativ si daca mergi de la cj la td nu ai nici o treaba cu el ;)
|
ok ms..ca m-ai linistit...:D
|
Chestia aia de pe 21 decembrie de pe la mijloc e cumva radar?? !!
|
din cate zice lumea da, din alte povesti am inteles ca ii pentru stopuri.
in functie de aia stie stopul cand sa fie verde |
este vreun turdean p`aci care stie ceva despre camerele de la Pennymarket?
|
stie cineva ceva de camerele de la Jucu(Apahida - Jucu)?
Mi-am adaugat in GPS o lista de camere si imi arata ca ar fi 3 in zona aia Stiti cumva daca sunt functionale? |
da astea cand s-au mai inventat?! :x
|
Quote:
|
in ultima curba de pe calea turzii (la urcare) este camera?
|
Quote:
|
Ala din Feleac e radar informativ, sau cel putin asa stiu eu. Iti masoara viteza cu care circuri, dar doar te informeaza si atata tot. :)
|
daca nu ma insel se refera la curba inainte de a ajunge la sensu giratoriu de unde incepe str Observatorului, acolo detectoru baga pana la intensitate maxima dar nici eu n-am primit nimik pana acuma de acolo.
Si ipoteza cum ca asteapta cativa ani sa se stranga amenzi si dupaia ti le trimite pica .... in caz ca nu s-a schimbat legea, amenzile trimise acasa dupa 3 luni de la savarsirea "faptei" se prescriu! Adik se anuleaza. :-P |
Se prescriu dupa 6 luni ...
|
un coleg de servici a luat o camera ficsa spre oradea... prin 18 decembrie... a sosit instiintarea la firma dupa o luna ... deci incep sa fie seriosi baietii :))
|
Quote:
Io imi cumpar bicigleta. |
am auzit ca s-a montat camera si in floresti. E adevarat?
|
|
Nu as sugera sa incalcati limitele doar pt ca .. ati citit un articol pe nu stiu unde .. plus de asta , daca nu inregistreaza camera fixa poate fii oricand dupa colt un destept cu un radar mobil
Atentie sporita |
"Radarele fixe instalate în judeţul Cluj pe DN 1au fost oprite încă din 29 aprilie. Se vor mai plăti amenzile care au fost înregistrate până la data de 24 aprilie. Deocamdată, nu vă pot spune până la ce dată a fost sistată funcţionarea radarelor fixe şi nici dacă activitatea lor va fi reluată", a declarat, luni, pentru clujeanul.ro, şeful Poliţiei Cluj, comisarul şef Ioan Păcurar" -
- ciudat ca in mai multe locuri spuneau ca cele de pe DN1 raman active, sau faceau referire doar la portiunea Bucuresti - Brasov ? |
Quote:
|
radare mai nou prin tot orasul...la podul din manastul..pe dorobantzilor...aseara stateau la vanat in prostie...
|
pe turda cluj erau 3 radare mobile ieri ... mare grija
|
se pare ca mai nou stau ca sa compenseze alea fixe...
|
pai ieri a fost plin 50 constant dintr-un capat in altu al orasului:(
|
Mare caracter cel care a inventat detectoarele.. ca acu nu mai aveam carnet. Au fost nebuni astia ieri, pe cand ziceai ca scapi si ii dadeai, altu era :))
|
Quote:
|
Voua va mai suna detectoarele la camerele fixe? Ce e cu ele pana la urma? :rolleyes2:rolleyes2
|
Quote:
|
da pe ce masini a-ti vazut radarele?
|
Pe Cluj-Turda camerele fixe sunt acoperite (cred ca e sac de gunoi ce au folosit :D) si se si simte diferenta in trafic.
|
ieri stateau in zorilor in benzinaria MOL cu radaru.
|
Quote:
|
Sfatuiti-ma ce detector sa-mi cumpar...buget 400 ron
ps. am muscat un radar :)) |
Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
|
Quote:
|
stie cineva pana la urma ce se intampla cu ,camerele astea..mai functioneaza sau nu ?....eu oricum sunt de parere ca erau bune camerele alea de pe cluj - turda ....asa si noi stiam unde sunt o lasam mai moale dar acum stau astia te miri pe unde si in plus au scazut extrem de mult accidentele si ma gandesc ca va datzi seama oamenii aia ce au casele la drum prin tureni ...io stiu le iasa copilu la poarta si trece vreunu cu 200..ii ia copilul si pana la turda nu mai opreste :D...acum mai nou pe un drum de turda - cluj am observat 5 radare mobile ....mai exact acum o saptamana ...eu unul sper sa ramana camerele
|
Quote:
iti recomand cu caldura unul din magazinul meu: http://www.***.ro/index.php/detectoa...-xrs-9745.html A aparut pe piata de putin timp, 15 benzi de detectie. mai este unul laudat de clienti, pentru un buget limitat la 400 RON: http://www.***.ro/index.php/detectoa...-xrs-9540.html Sper ca postul sa nu fie interpretat ca reclama si sa fie sters, respectivele linkuri prezinta niste modele care pot fi usor comparate dupa descriere, doar informativ, chiar daca unele persoane cumpara din alta parte. Vroiam doar sa raspund intrebarii |
Quote:
Nu aveau de ce pe mine ca eram undercover :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:28. |
- Copyright 2026 4Tuning