Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Servicii Auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto.html)
-   -   tapiterie auto (https://forum.4tuning.ro/671-firme-servicii-auto/43289-tapiterie-auto.html)

hoox2002 13-08-12 23:42

Re: tapiterie auto

Astazi am si eu programare sa fac volanul la Dl. marius sper sa iasa bine si revin cu poze :).
Este un volan de Skoda Octavia II care nu a mai fost imbracat in piele si o sa am emotii cum o sa iasa.

Bykey 19-08-12 08:20

Salut
am VW Lupo
doresc si eu preturi per componenta daca se poate,
scaun fata
volan ( doar manerul sau cum ii zice fara airbag )
fetele de pe usa
si componente din consola centrala
Multumesc

B-14-BYE 20-08-12 11:59

2 sei de moto.. sa le fac cu piele rosie..

iulianr26 23-08-12 12:33

1 Attachment(s)
Cat ma costa asa ceva

anghelfilon 25-09-12 14:10

Da-mi, te rog, un pret pentru urmatoarele chestii de facut la un E39:

1) Imbracat volan in piele. Volanul normal, ca acesta: http://bmwdiy.info/msport-wheel/mf-wheel-01.jpg

2) Fete de usi pe fata. Am doua fete de usi cu piele crem de pe o masina de Anglia si vreau sa le pun pe a mea. Am inteles ca se pot lua comenzile de pe fetele mele de usi si puse pe cele de Anglia, dar trebuie putina munca.

3) Refacut cusatura la scaunele fata. S-a rupt cusatura foarte putin la scaunul pasagerului si destul de mult in zona sezutului la scaunul soferului.

Poti sa-mi dai niste preturi estimative pentru fiecare chestie in parte? Ca de exemplu nu sunt asa sigur ca vreau sa imbrac volanul chiar acum, dar daca pretul e atractiv...

marius design 03-10-12 07:45

Quote:

Originally Posted by yoyomic22 (Post 5085533)
Pentu un Audi A4, vreau sa ii fac interiorul (scaune fata, cotiera,bancheta) cu piele gri. Cam cat m-ar ajunge cu aproximatie?

Salut. Pretul pt. interior piele Audi A4 este 700 euro.Pretul include :piele naturala Drive Colection (40 culori ) ,materiale si manopera.Detalii :0722.911.703.
https://www.youtube.com/watch?v=KHpGB...feature=relmfu

marius design 03-10-12 07:48

Quote:

Originally Posted by Bykey (Post 5143101)
Salut
am VW Lupo
doresc si eu preturi per componenta daca se poate,
scaun fata
volan ( doar manerul sau cum ii zice fara airbag )
fetele de pe usa
si componente din consola centrala
Multumesc

Salut. Pt. a stabili un pret exact trebuie sa vi cu masina la atelier . Trebuie stabilite :materiale,piesele care vor fi tapitate mai exact ,modele,etc.
0722.911.703. Marius.

marius design 03-10-12 07:51

Quote:

Originally Posted by iulianr26 (Post 5148541)
Cat ma costa asa ceva

Salut. Pretul pt. ce vad in aceea poza se incadreaza intre 500 si 1000 euro. Depinde de materialele pe care le alegi,componente ,modele ,etc.

marius design 03-10-12 07:54

Quote:

Originally Posted by anghelfilon (Post 5186790)
Da-mi, te rog, un pret pentru urmatoarele chestii de facut la un E39:

1) Imbracat volan in piele. Volanul normal, ca acesta: http://bmwdiy.info/msport-wheel/mf-wheel-01.jpg

2) Fete de usi pe fata. Am doua fete de usi cu piele crem de pe o masina de Anglia si vreau sa le pun pe a mea. Am inteles ca se pot lua comenzile de pe fetele mele de usi si puse pe cele de Anglia, dar trebuie putina munca.

3) Refacut cusatura la scaunele fata. S-a rupt cusatura foarte putin la scaunul pasagerului si destul de mult in zona sezutului la scaunul soferului.

Poti sa-mi dai niste preturi estimative pentru fiecare chestie in parte? Ca de exemplu nu sunt asa sigur ca vreau sa imbrac volanul chiar acum, dar daca pretul e atractiv...

Salut. 1. Volan imbracat piele 400 lei.
2.Schimbat tapiterie 2 fete de usi 200 lei
3.Recusut cusatura scaune fata 400 lei.
Tel :0722.911.703.

wolverine 03-10-12 22:24

Cu piele ecologica lucrezi? M'ar interesa pentru un bmw E36 scaune, bancheta fete de usi, cam cat m'ar duce?

marius design 05-10-12 11:16

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wolverine (Post 5196884)
Cu piele ecologica lucrezi? M'ar interesa pentru un bmw E36 scaune, bancheta fete de usi, cam cat m'ar duce?

Salut. Pretul pt. retapitat scaune fata,banchete spate si fete de usi cu piele ecologica orice culoare sau combinatie de cuori este 500 euro. 0722.911.703.

bodyn 31-10-12 20:01

1 Attachment(s)
Imbracati in piele si nuca de la schimbator am o astra h si o vreau asa.

gabryel21 01-11-12 19:30

40 ron e nuca

marius design 18-11-12 17:46

Quote:

Originally Posted by gabryel21 (Post 5231330)
40 ron e nuca

Te rog sa-ti faci topicul tau de prezentare !

marius design 18-11-12 17:58

10 Attachment(s)
New proiect !!!

VLAD-sport 20-11-12 15:46

Quote:

Originally Posted by marius design (Post 5252908)
New proiect !!!

Salut,un stalp cu un suport de ceas pe el,cam cat costa sa il tapitati?

Multumesc,

marius design 20-11-12 16:22

Quote:

Originally Posted by VLAD-sport (Post 5255518)
Salut,un stalp cu un suport de ceas pe el,cam cat costa sa il tapitati?

Multumesc,

Salut. Peretul pt. tapitat stalp cu ceasuri este 50 euro -Alcantara sau Piele.

bimmer4life 07-12-12 10:12

3 Attachment(s)
ma intereseaza cat ma costa sa-mi refaci cele doua laterale uzate din poze (spatar/sezut) cu piele dintro banchet as prefera pt a avea aceeasi culoare/"varsta". daca e cazul si trebuie refacuta spuma, as vrea sa stiu daca poti face si asta. un pret te rog pt toate, pe rand. mersi

badeamihaita 15-12-12 00:51

Salut!

Pentru un VW Passat B6, interior standard piele naturala (scaune fata, banchete, tetiere, cotiera,fete usi) cam la cat ajunge?

Multumesc!

badeamihaita 15-12-12 00:52

Si cam cat ar dura lucrarea, te rog sa-mi spui!

badeamihaita 15-12-12 01:07

As vrea ca in linkul de mai jos!
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1302077924

B 19 LHT 17-12-12 11:47

Quote:

Originally Posted by marius design (Post 5252888)
Te rog sa-ti faci topicul tau de prezentare !

Acelasi lucru l-ai facut tu in urma cu cateva luni, pe topicul lui....nu-i asa?
https://forum.4tuning.ro/671-firme-se...ane-piele.html

P.S. De ce ai atatea topicuri inchise?

badeamihaita 20-12-12 19:12

Mersi de "raspuns".

Am gasit in alta parte.

B 75 UAP 22-12-12 00:11

Quote:

Originally Posted by badeamihaita (Post 5291992)
Mersi de "raspuns".

Am gasit in alta parte.

Zi mersi! Altii si-au luat teapa dupa ce au dus tot interiorul fara sa-l mai poata recupera 4 luni, chiar si nefacut. "Servicii" pentru care se platesc 600 euro manopera, pentru ca, dupa 4 luni sa iasa o mare mizerie..

B 19 LHT 22-12-12 11:37

Traim in Romania, oricat ai plati, fie isi bat joc, fie nu pot mai mult, parca toti am fura, ei nu stiu cat muncesti in tara asta a noastra pentru 600 E.

gabryel21 22-12-12 21:16

sa iei si o gramada de bani si sa mai faci si treaba aiurea chear e nasol rau de tot

mmmbbb67 21-02-13 00:00

8 Attachment(s)
Vreau sa refac interiorul complet la o mazda coupe sport in doua tonuri, asta inseamna bord, fete usi, plafon ( la plafon e tabla chioara, nu am plafonul de imbracat,ori poti sa il faci tu ori ma descurc ), scaune fata ( si de intarit ca sunt obosite ) bancheta spate, portbagaj, stalpi si consola mijloc, cam astea in principiu mai mult in + decat in minus, iti atasez doua poze sa ai idee ca acum e in tinichigerie, da'mi si mie un pret pentru piele, piele ecologica si textil si o durata de executie te rog si sincer e graba ca executie
Atasez cateva poze cu interiorul de origine, mentionez ca sunt luate dupa net ca acum nu am cum sa fac poze la interiorul de origine si trimit cateva poze cu interioare mai noi sa va faceti idee ce vreau, formele la scaune cand le faceti sa le dati forma care sunt in imaginile noi, la portiere adaugat burete pentru a le modela un pic si combinatia de culori dar pe rosu si alta culoare ca in poza galben cu albastru, multumesc.

B 75 UAP 21-02-13 05:36

Frumoasa masina masina si rara.. Daca ai inteles ceva din ce s-a discutat mai sus ai mare grija de interiorul ala. Unii ar promite orice ca sa poata lua lucrarea. Eventual poti plati si o "taxa de urgenta", sigur intr-o saptamana va fi gata.

marius design 21-02-13 07:56

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by mmmbbb67 (Post 5371514)
Vreau sa refac interiorul complet la o mazda coupe sport in doua tonuri, asta inseamna bord, fete usi, plafon ( la plafon e tabla chioara, nu am plafonul de imbracat,ori poti sa il faci tu ori ma descurc ), scaune fata ( si de intarit ca sunt obosite ) bancheta spate, portbagaj, stalpi si consola mijloc, cam astea in principiu mai mult in + decat in minus, iti atasez doua poze sa ai idee ca acum e in tinichigerie, da'mi si mie un pret pentru piele, piele ecologica si textil si o durata de executie te rog si sincer e graba ca executie
Atasez cateva poze cu interiorul de origine, mentionez ca sunt luate dupa net ca acum nu am cum sa fac poze la interiorul de origine si trimit cateva poze cu interioare mai noi sa va faceti idee ce vreau, formele la scaune cand le faceti sa le dati forma care sunt in imaginile noi, la portiere adaugat burete pentru a le modela un pic si combinatia de culori dar pe rosu si alta culoare ca in poza galben cu albastru, multumesc.

Salut.
Se poate face interiorul tau exact ca in pozele trimise de tine.
Trebuie sa stabilim impreuna toate detaliile si dupa aceea pot sa-ti dau un pret exact...
0722.911.703.
Am postat cateva poze cu Rolls Royce 1952 reconditionat tot interiorul de atelierul meu !
Masina este reconditionata exterior de reprezentanta Mercedes Romania .

alingb 16-03-13 10:47

cat ar costa tapitarea completa la un seat ibiza 2007 ( piele rosie sau bej ) scaune , bancheta , fete usi , bord , volan , plafon , covorase , schimbator , frana de mana , in portbagaj , tot tot ? sare pretul de 2000 E ?

ionutz_1991 08-06-13 16:55

salut cat face un interior completa (scaune fata- spate) la un golf 4 (4 usi) textil cu piele pe margine/ sau numai textil?

Budy_ 08-06-13 18:31

Quote:

Originally Posted by alingb (Post 5401889)
cat ar costa tapitarea completa la un seat ibiza 2007 ( piele rosie sau bej ) scaune , bancheta , fete usi , bord , volan , plafon , covorase , schimbator , frana de mana , in portbagaj , tot tot ? sare pretul de 2000 E ?

cu 2000euro iti cumperi inca un ibiza

hayden07 29-06-13 16:47

SALUT! as vrea sa imbrac in piele partea din mijloc a fetelor de usi din fata dupa un bmw e36 coupe, cat ma costa? ms

juniorx88 25-09-13 14:41

Tapiterie auto

1 Attachment(s)
Salutare,

Am un scaun Sparco la care as vrea sa ii dublez lateralele cu o stofa rezistenta la frecare sau cu piele deoarece se va strica in zona aceea.
Intre timp am pus eu doua bucati de material textil dar este doar o solutie provizorie. Atasez o poza si am incercuit cu rosu zonele unde trebuie pus materialul.

Scaunul il am dat jos, deci poate fi disponibil imediat.

Am rugamintea sa imi dati un pret si un termen pentru aceasta mica operatiune.

Multumesc

al3xandru92 16-01-14 14:31

Salut.. M-ar interesa si pe mine un pret pentru un vw bora , scaunele bancheta fetele de usi volanu si cotiera . mersi !

All times are GMT +2. The time now is 13:31.

- Copyright 2026 4Tuning