![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
astept un raspuns de la COLOR Tuning si va anunt...plm...nu am comandat ca am facut alt ceva cu banii mei...nu au fost stransi de la voi ;) ... cand am timp te sun
1 |
Sa facut Comanda de Parasolare si stikere!
Razvan sunt dator la tine cu un stiker + un baner micut cu adresa de web a clubului! Preturile la parasolare asa cum au fost si pana acum este de 25 de lei...la care sau adaugat si taxele de la FanCurier! Razvan ai un parasolar SEE`u are 3 Bucati Presupun ca si Hrz`ul vrea Parasolar... In Total au fost comandate 7 Parasolare! Cum sosesc parasolarele va invit la lipit si probabil in scurt timp la sesiunea de poze pentru site!! Sa auzim de bine! Ps.... See`......am fumat in sufragerie ..da`te Draq |
:cool: merge treaba brici aicia la inferno vad...:bat::pistoles: bv bv baieti...imi place de voi..:D:chuckel:
|
Quote:
mercii jiji .... astept sa ma suni cand ai timp si vb ta....poate mai facem si noi o intalnire ceva....!!!;) sa auzim de bine |
Ciene doreste Parasolar...sa se grabeasca mai am 5 Bucati..si ma pregatesc sa plec la mare :)) ....
Inca o rugaminte....Deoarece Pozele site`ului nu mai merg...cine vrea publicarea pe site, este rugat sa imi dea un email cu: -Nume --- Alias (Daca este Cazul) -Poze (3 Bucati--- Fata --- Lateral---Spate) -Tipul Masinii -Cilindree -CP email: [email protected] Toate Bune! |
date dreaqq ,da si mie 2 parasolare sa le vand sa fac si yo bani de mare.....
plm.....mergem la bulgari........ |
:))) tre sa ma apuc sa strang lovele de benzina...tigane...ca altfel o ardem numai in guvizi cu usturoi :)) ...app... am luat barca :)) te sparg...ii punem si stiker la barca :))):))):)))
|
fane cand ne intalnim si noi sa botezam si cotetu meu ?!
|
Incerc sa te sun astazi...cred ca ma duc sa mai schimb cate ceva la masina!sau diseara ne intalnim si ai stike+Link site si eventual Parasolar daca vrei!Vb la Telefon!
|
mai e loc si pentru un Fiat Punto Sporting? :) astept raspuns, multumesc
|
baga si tu o poza cu masina,cu tine,cu performante datorii la banci si asa mai departe
|
OKIOOOOOOO.........
am vazut ca ai pus litere chinezesti pe umbrela.........???? harzatear gazu.......tu si cu sarma........ tiai dreaq de NINJA..........:)):)):)) |
pau ... piauuuuu.....vaaajjj.....pui shangai :)))) zat
edit: Avem Loc...baga niste poze cu masina si discutam.... |
Quote:
la mine mai e cum mai e ca totusi e galbejita dar la sarma bmw fabricat in corea |
http://www.imigi.ro/public/thumb_486...6901578571.jpg
http://www.imigi.ro/public/thumb_486...3842872206.jpg http://www.imigi.ro/public/thumb_486...1164352952.jpg http://www.imigi.ro/public/thumb_486...1256714567.jpg http://www.imigi.ro/public/thumb_486...5199700725.jpg http://www.imigi.ro/public/thumb_486...2031757591.jpg Capacitate cilindrica: 1243 cmc Putere: 80 Cp Cutie viteze: 6+1 vede si ea un parasolar Inferno in viitoru` apropiat? :D |
Asta e masina cu pleoapele alea care imi plac mie :)
|
Lucrezi pe la Transchim?!:lol:
|
sunt sofer pe tir :)))) glumeam... lucrez la rhs si acolo au depozitul :P
|
Ok am inteles! Stiu ca acolo e transchimu ca m-am chinuit si eu anu trecut vreo 3 zile la rand cu tot cu spaga sa fac itpu!:lol:
|
Quote:
|
o fi politie iar la sala sporturilor in seara asta? ca aseara nu mai lasa pe nimeni sa intre trantele
|
Nu mai lasa sa intre de vreo saptamana :)
Si asa va fii mereu ! Continuam la Diverse discutii |
Quote:
arata bine............. |
Quote:
so....ma primiti? :P |
nu-l primiti ca-i bagabont mai mare ca voi ;))
|
Quote:
e un fel de cabron in devenire are HIT la nr |
Quote:
|
Hai sa nu mai facem atata off-topic....Cunosc masina din Bariera...o sa ne facem timp sa dicutam cateva detalii legate de club si de cateva regulii interioare ale grupului...!
O sa iti dau un PM diseara cu toate detaliile si cateva conditii..nu foarte greu de acceptat! |
Quote:
|
Quote:
arzatear focu de carbune............ |
Fac astai poele si le urc pe forum
Totodata FLO este Aproape membru Inferno MotorSport |
Quote:
|
eu nu ca sint de munca........restul pe la sala..............
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Uite Tigane Jantele....Eu zic ca e mai bine decat cu BBS`urile alea...
PS: A rezolvat fratele tau si cu tipsurile strambe 8)8) Plm...traseu de 60 :lol::lol: Si sper saptamana asta cu articulatiile pentru Fata...plm...Caut mecanic sa le montez |
2 Attachment(s)
Quote:
ia de-acilea.........ar merge si nava asta amiral in inferno....... mai ma gandesc......... |
Flo....In seara astha poate ne intalnim sa iti dau alea...mananc si eu si o iau asa incet pafara....
Frumos Taciune Frumos :)) Legende Plm...Inferno..Legende |
bha gigi da nu mai facem ma si noi o intalnire ceva ?! poze ....alea alea .... ??
P.S. Sa stapanesti sanatos noile jante ...smechere ...da frumos !! |
Multumesc...Intalnirea Vreau si eu Sa o Facem...Dar sunt foarte presat de timp......sper dupa 15 ,sa facem ceva..!Cu parasolare cu astea...ceva frumos..ne gandim si la o locatie Buna..si o rezolvam!
|
no hai ma ca ma dispera munca asta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:29. |
- Copyright 2026 4Tuning