![]() |
Re: Help Thread
ai dreptate aici, noi vrem calitate maxima dar la preturi minime si asta e imposibil si atunci aduc si ei ce 'trece'.
|
Stiti pe cineva care are o masina de vanzare pana in 1800E Inmatriculata?
|
orice fel de masina?8)
|
Quote:
|
Meri maine la targ sau cauta pe Dacia sigur gasesti ceva Golf sau asemantor,depinde ce vrei,da 1800 euro e o suma oke si bafta la cumparare!
|
ai castigat la Loto?:)))
|
nu,nu mi-ar fi placut mie,dar nu e pentru mine.E pentru "cumnatumi-o" :lol:
|
dai de beut? :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
:lol: ce treaba am eu.Eu va dau cand o sa-m iau eu :lol: si pana atunci mai e
|
cel mai bine cumperi un ziar de profil si cauti numerele de telefon din oras, suni si gata, sau te plimbi pe bulevardul de la Sanitas si gasesti un golf 3 ok la 1450 euro, neinmatriculat, dar e golf. erau acum cateva zile mai multe golfuri acolo, inclusiv unul tunat cu jante adevarate.
|
ala alb cu faruri de golf4 pe fundal negru cu jante borbet parca lasat la nesimtire (vb. lu dadi:lol:)
|
Quote:
|
Stai cuminte ca dai la stat pe taxa mai mult decat ai da pe masina s-o cumperi ;)
|
Quote:
|
scrie pe el ca este 200 euro taxa. sa fie mai mult de atat? eu zic ca numai farurile, stopurile si jantele acopera suma ceruta de vanzator si masina devine moka.
:lol: |
Quote:
|
sa fie si 600 taxa daca ajungi la 2000 pentru acea masina cu toate taxele si numere de Ro eu zic ca nu e rau deloc avand in vedere ca nu este o masina stock si nici nu este modificata in parcare.
acum depinde si cum se prezinta in rest masina, motor, suspensii, etc. sper sa o cumpere cineva pasionat si sa o vedem la plimbare toata ziua prin oras. |
Quote:
|
Quote:
|
Sãfii,care ma ajuta si pe mine cu un sac de dormit pe weekend?NU RAMAN DATOR !!!
|
Quote:
|
"solved" ,thank you :lol:
|
chit ca nu sunt acasa am o problema cu masina :D Cand am plecat am lasat frana de mana trasa si acum se pare ca s-au blocat tamburii , stii careva vreo solutie ?
|
trebuie dat cu spray pentru degripat in zona cu probleme. vezi daca nu ai lasat la vreo fata din oras masina, se plimba cu ea si nu se mai bloca nimic, ca o tinea ea calda.
:lol: |
Ce program de transformat din DVD in AVI imi recomandati ?
|
Quote:
|
Am nevoie de urmatoarele:
dj andy feat stella -colours of the rainbow dj andy feat stella-freedom thaya -fly david deejay feat ela rose - i can feel Cred ca le-am scris bine, nu sunt pt mine :D |
1 Attachment(s)
una o am ..restu' nu :rolleyes2
|
4 Attachment(s)
strong dc power !:joy:
|
Merci, dau o bere.
|
cu placere (care-i faza cu banghitu ?)
Ontopic : Free signup pe inca un tracker - shadow torrents : http://www.shadowtorrents.com/account.php |
Vreau eu Shadow :-).
|
Quote:
|
Are cumva cineva o placa video Nvidia 7800GT 256MB ddr3 256Bit de care vrea sa scape?
Ca poate il ajut eu. :) |
@ondin .. dar de ce numai 7800 GT ?
@BaLaurzor ... pai el ce fel de vopsea a folosit ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning