![]() |
Re: Drobeta Turnu Severin
Ce difuzoare sunt alea?
|
Quote:
wtf ? man , ai baut ceva ? eu vorbeam cu Grasu la fel cum vorbesc de fiecare data cu el , ti sa parut tie ca am zis ceva de facut'u la masini sau ceva de genu ? iar simti nevoia sa te iei de cineva ? hai sa incetam , am mai trecut de ... 2...3 ori prin asta ? ai vazut ca nu duce la nimic .. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
P.S : asta e culoarea de care ti'am zis Grasule ...
|
Quote:
VAND XENOANE! si o suspensie sport Bilstein pt golf 4! |
Quote:
|
nu e terminata...mai am o gramada de facut la ea pana sa fie terminata si sa ai dau vopseaua finala........
|
Ai pm...
|
ba, eu nu ma cert cu nimeni, dar imi place sa te atac :D:D:D:D.....
lasa ca-ti trece o sa mi se para cam ciudat "clin" dar......na, fiecare cu gusturile lui... bafta in continuare si SPOR la treaba, MAXIM AM SPUS :))) |
https://www.youtube.com/watch?v=iZ4CaXtLjho sunt si eu pe acolo....
|
nana a iesit super masina, pe bune si cel mai tare e ca ai lucrat u la ea si ti-ai facut-o exact asa cum ai vrut u ... scz k nu te-am mai sunat dar abea acum am intrat pe net .... ne auzim la un telefon sa bem si noi un suc cu balbotaru la soare :)))
|
ai grija cu kit-u ala sa nu crape la vopsirea totala ii schimbi si culoarea?
|
...a iesit bine ;) , sa te vad cum te descurci cu fibra pe barii :twisted:
|
Quote:
la vopsirea finala o fac km aceeasi culoare doar plafonul,capota si oglinzile vor fi negru mat....astept propuneri cum ziceti sa o fac:twisted::!: |
19 Attachment(s)
am terminat si cu partea stanga a masinii , acum urmand haionul
Un pas mare pentru om,un salt imens spre vopseaua finala8) |
da da super masina ... si apropo, cei interesati contactati-l k va face treaba nu gluma ... garantez pt el k am vazut cum a muncit si cat suflet pune in ceea ce face ... tzambric, te ateptam si pe tine cu finalul ;) v-am salutat si spor la treaba in continuare :)
|
Bravo HFV-ule, buna treaba ! Se vede omu pasionat si care vrea sa faca, chiar cu bani putini si munca proprie, reuseste . Ma bucur pentru tine.
PS: parca ai mai pus umpic de burtica .. bine itz merge :D |
1 Attachment(s)
hai sa pun si eu o poza cu "cotoarba"
|
LEKIO "te zbor din club" =))=)) "prieteni stiu dece" =)) =))
ps. lekio schimba clubu.............. |
era o semnatura si un avatar "ironic" :) . Eh, Sarac pe viata nu ? :))
|
da da ....
zi mai bine ca a fost dureros pentru tine sa renunti , sa le schimbi :)) si m'ai rugat pe mine ... nu te mai ascunde dupa deget ... in legatura cu cealalta chestie .... it's your choice dude ! :D |
mata , dodo , mata :)
|
Quote:
vezi cum ma iau si eu de cine nu vrei :lol::lol: |
hhhh, era asa frumos topicu asta cu modificarile lu HFV-u si il stricaram noi cu offtopicurile! cine are un motor mic ca marima mare ca cilindrie nebun la cai si usor la buzunar ? :D
|
aveam eu pentru kart un motor de 70 cmc ... nu stiu exact cati cai avea , e ok ? :lol::lol::lol:
|
te referi la motoru de pe leon ? nu mersi ! vreau ceva mai bun :D
|
eee ...
enerveaza'ma enerveaza'ma , stii ca nu pot sa te *** ** **** si sa *** *** ** **** pana nu primesc video-urile :lol::lol::lol::lol::lol: |
eh pana atunci taci si **** ca bine faci :) Te manca in 3.14zda cu *** alea a ? :))
ps: e ultimu' offtopic :D |
1 Attachment(s)
gata , stop offtopic !
eu ma duc la culcare , tu poti sa mergi la plimbare , ai cel putin jumate din ce iti trebuie : |
ahhh nu pot sa ma abtin !
Mata , DoDo , Mata ! |
Quote:
|
Quote:
si referitor la kestia cu burtica ,adevarat tu ma sti mai slab dar kestia si mai dura e k am slabit in jur de 10 kg.....eram imens frate(m-am facut musculos):twisted: |
raule ce esti :))) a devenit mr muscolo, mecanicul gel :)))
|
Quote:
eu zic sa va intalniti undeva sa bagam masinile in "roata" cu farurile aprinse si sa va luati la "misto" si promit k eu o sa tai bilete........ |
ma bag si eu la vrajala asta k vreau sa vad cateva persoane plangand knd le dau sa manance o supa de balbotari :)))))
|
Quote:
nu ne certam ma , chiar nu ne certam :D P.S : Grasule , de cand ai tu 40 de ani ma ? :shock: |
Buna idea cu bataia de replici :D DoDo , te bagi ? :) Facem bani din bilete ! Cumpar genti la super trabi :P Sa ne si amuzam umpic :
https://www.youtube.com/watch?v=aCa60EmPT1s |
no way dude :lol: :lol:
castigurile se folosesc in scopuri nobile ( bere / mici ) nu pentru achizitonarea de componente pentru masini :D eu ma bag , dar doar cu conditia ca macar anu' asta sa accepti "a battle" ... club vs club ... la care sectiune vrei tu 8) |
La sectiunea sah ! :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |
- Copyright 2026 4Tuning