![]() |
Re: Ct-10-Ntz
Am puntea deplasata in partea stanga e posibil sa fie din tendoane ?? sau de unde
|
posibil punte indoita
|
4 Attachment(s)
Draq sa o ia ... intre timp am facut rost de nijte faruri pe care le-am desfacut si le-am aranjat nitzel ce zicetzi de ele :D
|
9 Attachment(s)
CU ochii pusi :D
|
usor usor iese ceva :)
|
Interesante farurile. Pacat de accident... Arata bine masina :) Lasa ca o faci tu la loc :) Multa bafta si spor la munca :)
|
arata bine lasata jos, cat despre capota neagra parca e si prea comuna si sar putea sa ai si probleme sa te opreasca politia sa te intrebe de ce umblii cu capota noua nevopsita, si folia iar cateva sutici
Trageo napoi la linie si garda la sol fao oricum Bafta |
Quote:
Quote:
|
NtzDra ce iai facut de ai coborato asa? vreau sa imi fac si eu....:-)
|
Ultima poza e photoshop ;)
|
si inca ceva:P de unde ai consola dintre scaune? ca e marfa:-) e din comert?:?:
|
Quote:
Quote:
|
nice potzi sa imi aratzi niste poze in plus ca mar interesa si pe mine:P ms mult:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Revenim la normal :D
|
Quote:
bordul il am in genul tau cum e in poza de la inceputul forumului tot cu torpedou pe mijloc. materialele folosite, daca ai taiat ceva de la scrumiera in jos, scos, masuratori etc... thx |
Arata bine cu farurile alea :) Fa-i niste poze mai clare. Si renunta la PARAVANTURILE alea de pe stergatoare.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cam asa am masurat oricum io am mai taiat pe unde a mai trebuit din ea ca sa o fac sa stea asa bine
|
nu ai o camera foto digitala ? sa vedem si noi mai bine bordul :D
|
blana:P misto facuta dar la pedalier cum e? ca asa ceva am facut si eu dar mai curbat si un pic mai inaltutz la schimbator dar acolo la pedalier am eu dubii.... ms ptpoze oricum:D
|
Quote:
tego este un fel de placaj din cate am inteles nu? iar consola din cate se vede in a doua poza pare a fi imbracata in piele sau imitatie de piele inclusiv bordul? cat despre ceasurile din consola presupun ca sunt cele 2 din dreapta bordului. daca ai renuntat la pozitia lor originala, ai acoperit spatiul din bord tot cu tego? (in cazul in care nu ai pus altceva in locul ceasurilor) |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
masinutza mea aia alba e a unui prieten
|
Quote:
am inteles despre bord... la mine e modelul acela cu ceasurile de ulei si apa pe dreapta imediat dupa scrumiera cu butoanele pe centru si fara guri de aer. ms de info si de poze |
Quote:
|
1 Attachment(s)
ntz am uitat sa intreb ceva... cand ai montat consola ai taiat bucata de metal de sub torpedou? altfel nu imi dau seama cum ai bagat consola pana in capat.
vezi in poza care bucata ma refer: |
salutare ...am si yo o nelamurire...ce model de praguri sunt alea...fale si u pls o poza sa le vad mai bn...si un sfat....fa ceva la capota aia k nu da bn deloc...fa-o egala q aripile....oricum bafta si astept poza q pragurile;)
|
1 Attachment(s)
uite asa sunt pragurile sunt ca modelu ala pe care scrie gti numai ca nu scrie pe astea :P si chestia aia de acolo nu am taiat-o ca nu e pusa consola pana la capat e doar decupara putzin in dreptul marginii aleia
|
aha am inteles ms inca odata... eu cred ca daca ma apuc sa fac una o sa scot aia sa bag consola pana in capat... sa vad ca deocamdata au inceput iar troienile si viscolul si nu ma bag la mesterit pana nu se face mai calumea.
|
2 Attachment(s)
Care imi poate spune da sigur cat trebuie sa tai din arcuri ca sa o las asa in jos si ce alta metoda ca sa comprim arcurile fara presa stitzi :D
|
o spira o spira jumatate
|
eu zic sa o lasi asa ,cine stie pe ce gropane o iei sa-ti duci femeia acasa si ramai pe acolo suspendat
e destul de lasata ptr ceea ce vrei u ;) |
never can be to low ;)
|
Parca te vad iar nervos cum ai facut si cu barile, ca iti atinge jos :))
|
Cu spoilerele stock, si cu suspensie ca a lu' Morcovu iti zic eu ca nu o rupi chiar asa.
|
oricum o sa iau alte arcuri sa le tai si pe astea ale masinii le pastrez nu se stie poate ma razgandeanu :D am auzit ca e bine sa iau arcuri tot de fatza si pt spate parca tre sa intre o cheie de 13 pe ele nu ??
|
inca t mai tine vopseaua?:D:D:D:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
Sa ii fac jantele albe sau capacele |
Da nu le mai ai pe alea negre din semnatura?
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:51. |
- Copyright 2026 4Tuning