Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Firme Folii Auto (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto.html)
-   -   COLANTARI AUTO PROFESIONALE ® (https://forum.4tuning.ro/531-firme-folii-auto/39512-colantari-auto-profesionale.html)

colantari 07-05-09 21:37

re: Colantari auto profesionale

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by A539 (Post 2295611)
salut pentru o solenza as vrea sa colantez capota cupola si portbagajul dar nu stiu exact daca trebuiesc trecute in talon...cat m-ar costa aceasta operatiune...sau daca nu cat m-ar costa sa colantez doar capota...

Te salutam.
Pentru a calcula cat costa aceasta operatiune trebuie sa ne spui cu ce culoare doresti.

De ex, masina de mai jos a venit albastra si am facut-o tot albastra, dar cu o nuanta mult mai frumoasa. In plus, am adaugat capota in V si portbagajul pana la jumatate tot cu negru mat.
Plafonul il avea facut de mai bine de juma' de an.

inainte ..................DUPA

colantari 07-05-09 21:42

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristifbi (Post 2297677)
in ce oras se coleaza? k as vrea si eu...

In Bucuresti.
Poti gasi mai multe detalii pe site :
www.dcmdesign.ro

Mai jos alte realizari.

inainte ................DUPA

dunhill01 07-05-09 22:21

opel astra caravan H, foliere 3M carbon, pret?

A539 07-05-09 22:23

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2298307)
Te salutam.
Pentru a calcula cat costa aceasta operatiune trebuie sa ne spui cu ce culoare doresti.

De ex, masina de mai jos a venit albastra si am facut-o tot albastra, dar cu o nuanta mult mai frumoasa. In plus, am adaugat capota in V si portbagajul pana la jumatate tot cu negru mat.
Plafonul il avea facut de mai bine de juma' de an.

inainte ..................DUPA

negru mat...cat pot colanta din masina ca sa nu trebuiasca sa trec pe la rar...ma refer la parti...capota cupola portbagaj

colantari 07-05-09 22:53

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dunhill01 (Post 2298524)
opel astra caravan H, foliere 3M carbon, pret?

Pe ce elemente?

colantari 07-05-09 22:54

Quote:

Originally Posted by A539 (Post 2298529)
negru mat...cat pot colanta din masina ca sa nu trebuiasca sa trec pe la rar...ma refer la parti...capota cupola portbagaj

Capota in V
Plafonul
Portbagajul doar anumite elemente ca sa dea si bine (sa mentina o linie cu plafonul)
Toate astea te costa : 350 ron

dunhill01 07-05-09 23:25

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2298664)
Pe ce elemente?

Capota, Plafon, Usa Spate.......scuze ca nu ti-am dat mai multe detalii.....
bafta

colantari 09-05-09 09:27

Quote:

Originally Posted by dunhill01 (Post 2298807)
Capota, Plafon, Usa Spate.......scuze ca nu ti-am dat mai multe detalii.....
bafta

Ai preturile in semnatura.

A539 09-05-09 12:06

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2298671)
Capota in V
Plafonul
Portbagajul doar anumite elemente ca sa dea si bine (sa mentina o linie cu plafonul)
Toate astea te costa : 350 ron

nu o pot colanta in V capota pentru ca este noua si e neagra de la natura....

colantari 09-05-09 18:25

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by A539 (Post 2302072)
nu o pot colanta in V capota pentru ca este noua si e neagra de la natura....

Atunci toata capota.

Mai jos o alta masina INAINTE ...... DUPA.

colantari 09-05-09 18:28

3 Attachment(s)
ALTE LUCRARI ...........

colantari 09-05-09 18:30

1 Attachment(s)
ALTA LUCRARE...

colantari 09-05-09 18:36

6 Attachment(s)
ALTA COLANTARE TOTALA IN ARGINTIU + IMBRACAREA ELEMENTELOR INTERIOARE CU IMITATIE DE CARBON 3M.

laguna_2_interceptor 10-05-09 19:12

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2302847)
ALTE LUCRARI ...........

Salut, spune/mi te rog la aceasta lucrare ce fel de folie 3M este? 420 sau 421? la prima vedere pare 421... ma insel?

este vb de postul nr.330 din 09-05-09, 17:28

colantari 11-05-09 20:34

Quote:

Originally Posted by laguna_2_interceptor (Post 2305384)
Salut, spune/mi te rog la aceasta lucrare ce fel de folie 3M este? 420 sau 421? la prima vedere pare 421... ma insel?

este vb de postul nr.330 din 09-05-09, 17:28

Acel Mercedes a fost realizat cu folie carbon 3M.

colantari 11-05-09 20:43

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by magu (Post 2097879)
>>>va salut........
>>>as dori sa stiu niste preturi......este vorba de o Vectra A GT(hatchback)
>>> ma intereseaza o colantare a stalpilor si oglinzilor cu folie de carbon

>>>va multumesc

Alta lucrare cu plafon cu negru lucios.

K L U 11-05-09 22:46

Ati mai marit preturile aici?Ca pe site aveti alte preturi
Suport Folie carbonMat/Lucios Folie carbon 3M Folie neagraMata/Lucioasa
Capota 150 lei 350 lei 100 lei
La 150RON m-ar interesa si pe mine un plafon de Cielo folie Carbon ;)

andreiwtw 12-05-09 00:17

pentru un bmw e46 coupe colantare integrala cu folie carbon 3m cat ar costa ?

fenyx 12-05-09 03:13

dupa atatea pagini tot nu am inteles ceva daca vreau sa dau colantul jos de pe o masina full cum procedez ca banuiesc ca nu e asa simplu ca as putea sa ma trezesc fara folie intr-o noapte

colantari 12-05-09 21:40

Quote:

Originally Posted by K L U (Post 2309868)
Ati mai marit preturile aici?Ca pe site aveti alte preturi
Suport Folie carbonMat/Lucios Folie carbon 3M Folie neagraMata/Lucioasa
Capota 150 lei 350 lei 100 lei
La 150RON m-ar interesa si pe mine un plafon de Cielo folie Carbon ;)

Imi pare rau, insa furnizorii de materiale au marit pretul materialelor.
Cum la noi in tara nu se produc astfel de materiale si se importa din Germania ....
Noile preturi pe www.dcmdesign.ro

colantari 12-05-09 21:51

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2310173)
pentru un bmw e46 coupe colantare integrala cu folie carbon 3m cat ar costa ?

Colantarea cu folie carbon 3M totala :
450 * 11 piese = 4950 lei
450 * 2 bari = 900 lei
Total : 5.850 lei + tva
Programare cu 3-4 saptamani inainte.
Timp de executie : 1 zi

colantari 12-05-09 21:54

Quote:

Originally Posted by fenyx (Post 2310307)
dupa atatea pagini tot nu am inteles ceva daca vreau sa dau colantul jos de pe o masina full cum procedez ca banuiesc ca nu e asa simplu ca as putea sa ma trezesc fara folie intr-o noapte

Daca vrei sa dai jos folia trebuie sa ai un feon de 300-400 grade, sa o desfaci de pe interior si sa tragi cu putere de ea.
Nu este chiar asa de simplu.
Dupa aceasta operatiune trebuie degresata suprafata de micile reziduri ce raman in urma cu un spray special.

fenyx 12-05-09 23:04

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2313032)
Daca vrei sa dai jos folia trebuie sa ai un feon de 300-400 grade, sa o desfaci de pe interior si sa tragi cu putere de ea.
Nu este chiar asa de simplu.
Dupa aceasta operatiune trebuie degresata suprafata de micile reziduri ce raman in urma cu un spray special.

multam de informatie .un laguna II full colantata culoare bej mahon cat costa sa o colantez?

andreiwtw 12-05-09 23:54

Quote:

Originally Posted by colantari (Post 2313019)
Colantarea cu folie carbon 3M totala :
450 * 11 piese = 4950 lei
450 * 2 bari = 900 lei
Total : 5.850 lei + tva
Programare cu 3-4 saptamani inainte.
Timp de executie : 1 zi

ma duce mult ...
la banii astia ii dau o vopsea ca lumea ...

colantari 13-05-09 21:30

Quote:

Originally Posted by fenyx (Post 2313359)
multam de informatie .un laguna II full colantata culoare bej mahon cat costa sa o colantez?

Pretul este de 1.000 ron + tva
Pentru a alege culoarea exacta trebuie sa vii la firma sa vezi pantonarul de culori.

colantari 13-05-09 21:37

Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2313473)
ma duce mult ...

Pai, nu ai vazut cat costa o piesa de la inceput? La cat te asteptai sa te duca?
Ca nu sunt mai putine piese de 4 pe o parte + capota, plafon si portbagaj. Nemaipunand la socoteala barile fata si spate. Daca vrei ceva de fitze, costa. De asta nu sunt pe toate strazile, pentru ca materialele sunt foarte scumpe si vin foarte greu.

colantari 13-05-09 21:47

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andreiwtw (Post 2313473)
ma duce mult ...

Alte lucrari....

GAHU 13-05-09 22:13

Un peugeot 206 in 5 usi colantat negru mat complet,un pret as dori,si cam cat ati garanta pt folie(spalat,praf...zapada,soare...etc)va multumesc

colantari 13-05-09 22:30

Quote:

Originally Posted by GAHU (Post 2316563)
Un peugeot 206 in 5 usi colantat negru mat complet,un pret as dori,si cam cat ati garanta pt folie(spalat,praf...zapada,soare...etc)va multumesc

Pretul pentru colantare cu negru mat : 1.000 ron + tva.
Garantie 12 luni.
Timp de executie : 5-6 ore.
Autocolantul, ca si vopseaua trebuiesc ferite de jet puternic de apa.

Atuuri ale colantului fata de vopsea:
- pentru orice avarie/ zgarietura nu astepti mai mult de 1 ora pentru a fi remediata.
- cand te plictisesti de o culoare o schimbi foarte usor

ShurikeN 13-05-09 22:41

Intrebarea mea ar fi daca se poate imbraca un bord COMPLET in folie 3 M si la ce pret ar ajunge? Latimea masinii ar fi cam 150 cm ..MAX iar lungimea foliei nu cred sa depaseasca alti 150 cm. ( am sa adaug si o poza cu bordul )

GAHU 13-05-09 22:44

multumesc pentru promptitudine,daca ma hotarasc trebuie programare?ar fi posibila si varianta capota si plafon negru mat?iar restul masinii orange focus st?daca da ar fi cu mult mai scump?

colantari 14-05-09 08:20

Quote:

Originally Posted by ShurikeN (Post 2316671)
Intrebarea mea ar fi daca se poate imbraca un bord COMPLET in folie 3 M si la ce pret ar ajunge? Latimea masinii ar fi cam 150 cm ..MAX iar lungimea foliei nu cred sa depaseasca alti 150 cm. ( am sa adaug si o poza cu bordul )

Buna ziua.
Te rugam sa ne trimiti o poze cu bordul respectiv ca sa putem sa ne dam seama despre ce este vorba.

colantari 14-05-09 08:22

Quote:

Originally Posted by GAHU (Post 2316685)
multumesc pentru promptitudine,daca ma hotarasc trebuie programare?ar fi posibila si varianta capota si plafon negru mat?iar restul masinii orange focus st?daca da ar fi cu mult mai scump?

Nu este mai scump si chiar este mai spectaculos. Este un contrast foarte puternic ce iese in evidenta.
Pana la urma asta ne si dorim, nu?

maka.bbm 14-05-09 21:06

salut. Am tot cautat o firma care sa realizeze lucrari de calitate si din cate am vazut rezultatele voastre sunt remarcabile, dar nu am reusit inca sa alfu de nicaieri care sunt efectele inghetului asupra foliei...
- Cum se manifesta folia iarna daca masina nu este tinuta in garaj? este afectata de inghet, temperaturi scazute ?
- Folia lucioasa cam in cat timp incepe sa isi piarda din luciu, si sa aiba aspect matuit ?

colantari 14-05-09 21:58

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by maka.bbm (Post 2319648)
salut. Am tot cautat o firma care sa realizeze lucrari de calitate si din cate am vazut rezultatele voastre sunt remarcabile, dar nu am reusit inca sa alfu de nicaieri care sunt efectele inghetului asupra foliei...
- Cum se manifesta folia iarna daca masina nu este tinuta in garaj? este afectata de inghet, temperaturi scazute ?
- Folia lucioasa cam in cat timp incepe sa isi piarda din luciu, si sa aiba aspect matuit ?

Te salutam si ne pare bine ca pui intrebari la care altii nu se gandesc.
Foliile sunt Oracal - import Germania
Aceste folii au garantie de 4 ani in mediul exterior.
Rezista de la -40 grade C pana la + 70 grade C. Bineinteles, daca nu intervin factori mecanici sau chimici asupra lor.
Daca esti grijuliu la spalatorie si spui celui care se ocupa de masina ta sa dea cu jetul mai de la distanta, vei constata ca folie se mentine foarte bine pe masina. Daca iti lasi masina pe mana celui care iti spala masina si nu il atentionezi ca este colantata, el nu va avea nici o jena, si va spala masina cum stie el mai bine ca sa iasa mai repede de pe rampa. Pentru ca trebuie sa intre urmatorul, normal. Si, saracul de el, nestiind cu sa isi multumeasca noul client, va da in stanga si in dreapta cu jetul de apa (care are o presiune foarte mare, bineinteles) si iti poate jupui autocolantul de pe marginile care nu au putut fi intoarse in interior (orice piesa se intoarce in interiorul ei pentru protejare la actiune mecanica).
Intrebati-ne in continuare...... ca suntem capabili sa va raspundem la orice intrebare ce tine de colantare. De la colantari in folii imitatie de carbon la folii printate policromie pe toata masina. Orice transformare exterioara doriti sa aduceti masinii voastre poate fi facuta la firma DCM DESIGN.
Chiar si bannere publicitare la cel mai mic pret din Romania poate fi facut la noi. Si printare pe stiplex, pe lemn, pe gresie, pe faianta, jaluzele personalizate, etichete pentru sticle de vin, folii de protectie telefon, folii antiefractie pentru locuinte, folii securizare oglinzi masini si geamuri (un hot nu va mai fura oglinzile sablate sau masina pe care o va valorifica mai greu gatorita geamurilor sablate pe care trebuie sa le schimbe), decorare standuri expo, pixuri si brichete personalizate, steaguri in policromie la super rezolutie, carti de zizita, flyere, etc.

Alta lucrate mai jos. Un Golf care a venit cu barile pe care vopseaua era sarita si la care s-a muncit la pregatirea suprafetei de 2 ori mai mult decat colantarea in sine. Insa a iesit destul de bine. Clientul foarte multumit si care va reveni sa o faca total negru lucios.

Si inca ceva. Stai linistit, foliile au fost testate pe mii de taxiuri din Bucuresti, Ialomita, Alexandria, Brasov (inclusiv a lui George Vintila), Constanta, Sfantul Gheorghe, etc. Si nu numai atat. Masinile de curse ale HIPARION.COM au fost realizate in timp record chiar si cand au venit din Ungaria, avand cursa a doua zi.
P.S. : Chiar si masinile noastre sunt colantate in aceste folii. Caci suntem foarte multumiti de rezultate. Bani putini, calitate buna, timp mic de asteptare. Nici nu ne mai gandim la vopsitorie.

GAHU 15-05-09 01:23

1 Attachment(s)
Pana la urma m-am decis la negru mat cu acele 2 dungi rosii,un pret total se poate?Chiar am vb cu Catalin Berari(Hiparion Invest)si este incantat de treaba pe care o faceti.Am sa ateasez si o poza

colantari 15-05-09 14:28

Quote:

Originally Posted by GAHU (Post 2320581)
Pana la urma m-am decis la negru mat cu acele 2 dungi rosii,un pret total se poate?Chiar am vb cu Catalin Berari(Hiparion Invest)si este incantat de treaba pe care o faceti.Am sa ateasez si o poza

Pret colantare totala cu negru mat si cu dungi laterale taiate pe plotter : 1200 lei + tva.
Lui Catalin Berari (Trustul HiPARiON) i s-au facut anul trecut toate masinile Mitsubishi EVO VII, VIII, IX, inclusiv cele care au avut concurs in Ungaria.

sebby 17-05-09 19:50

lasa-mi si mie pm, te rog, nu am timp sa urmaresc topicul.
cat m-ar costa folie negru mat pt un motor (yamaha r1 2001) ? ma intereseaza varianta de cea mai buna calitate, nu vreau sa o colantez lunar..

sobru 19-05-09 08:55

salut

salut, pt un vw polo 6n2 capota cat m-ar costa, si in cat timp ar fi gata, am vopsit capota de curand si nu sant multumit de cum a iesit de asta apelez la voi..multumesc anticipat.

antonio74 19-05-09 16:27

5 Attachment(s)
Saluti , dupa cum stii dungile pe care mi le-ai facut la fiesta nu au fost pe placul meu , iti atasez cateva poze cu fiesta ST si cu rugamintea ca poate reusesti sa mi le faci ca in pozele care vor urma ,

merci

All times are GMT +2. The time now is 17:38.

- Copyright 2026 4Tuning