![]() |
Re: Liniutze de 1 mai la mare pe 29-Aprilie-2007
a fost frumos...frumos de tot....m-am distrat pe cinste...am avut ce vedea...am ajutat...totul a fost frumos:lol:
|
Salut .nu va suparati are careva filmulete mai clare cu prima cursa a lu cristi k nam apucat s-o vad va rog ,,,am inteles k a luato de la subaru ala alb ....multumesc ,,,,,,,
|
Una peste alta a fost frumos, spectaculos si sanatos :P
|
sa inteleg ca pana la urma a fost ok.....
|
Quote:
|
Quote:
|
si n-ai vazut pe niciunu care pazea o sticla de cola? :))) si statea chiar pe o piatra ? =))
|
are cineva POZE sau FILMULETE cu PEUGEOT 205 ala FARA CAPOTA?>>?? :rolleyes2
|
|
125 de filmuletze
de la 4Tuning le gasiti facand click aici |
Quote:
|
da eu cu ai mei eram :)...ala cu trening rosu gri si sapca era obraznick..si ala cu trening gri crem eram eu... apoi am plecat putin in fata ca se vedea mai bine la copac,unde am reusit sa rup o tulpina care mai era nu m-a tinut ! :))
|
-Au incercat 2 tinerei.....manevra cu vestele....este adevarat la Finish unde era lume mai putina.....au fost putin alergati spre nenorocul lor.:)
|
da dar vezi tot se spunea aici ca cine vrea sa ajute de pe forum poate sa ajute... nu imi era greu sa stau dincolo de banda sa rog lumea mai in spate sau nush altceva.... dar cu cine trebuia vorbit sa fi spus |sunt tuningboy v-as putea ajuta daca aveti nevoie ....etc etc " eee data viitoare poate cand o sa fie si mai frumos tinand cont ca a mers f bine !
o singura greseala am vazut eu...s-a dat un start cand 2 masini totusi erau oprite inainte de finish...ceva de genul asta a fost parca ! s-a spus STATI STATI dar ei au continuat :| |
Stie cineva despre performantele calibrei rosii .let parca avea la nr ,,,,cai putere ceva ........?Cea care sa facut si cu CZR ....
|
ct 20 LET tin minte ca era numarul! iar la performante am inteles undeva la 250 + cp cam asa ceva ;)
|
Quote:
|
Salut , cine are poze si filmulete cu LAF-urile il rog sa le puna aici .
|
Quote:
|
cele mai tari care mi sau parut mie au fost > cel putin asta am vazut din filme
leonu negru golfu 4 gri pe motorina carerra alba ....si acel audi A8 alb >? stie careva ce motor avea ? nu am gasit nici o poza cu el ...cumva W12 ? 6l ? |
era S8 audi`u alb
|
ba bine dreacu ca n-a fost nimeni de la x-team pe acolo, poate data viitoare participam si noi. Promitem ca data viitoare o frecam pl:)))
|
Quote:
|
Felicitari organizatorilor pentru cursa reusita, personal am avut ceva dubii privind publicul, dar se pare ca m-am inselat,
pacat ca s-a terminat cam repede. |
Quote:
galeria de poze exista ? |
Nu are nimeni o poza , un filmulet cu LAF-urile ? ? ?
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Le am pe acestea ... ms oricum . Va salut ! ! !
|
baietii de la 4tuning ati facut poze? :)
|
eu tot astept filme sau poze de cand am plecat pe autostrada, pana in constanta! cand mergeam in coloane, cand claxonam, tot! hai ca ati iesit pe geam, chiar asa nu ati filmat? nu ati fotografiat? :(
|
pai golful cred ca era 1,9 tdi dar dus undeva sus si tragea bine rau,audiul era s8 avea motor de lamborghini.cea mai tare masina cred ea ca a fost porcheul 997 biturbo,si fara cuvinte a fost boh ursul turbo de 2,5 care daca facea cu txa sigur il faCEA,wpp 2,5 24 valve.pt mine boh no 1
|
Cea mai adevarata cursa mi s-a parut cea dintre S8 si UFO :D Cine a stat la finish si a vazut cum s-a dus UFO-ul pe langa el cu 20-30m inainte de finish... :shock: :shock:
|
am si eu o chestia..la inceput UFO parca avea eleronul negru ...dar cand s-a dat nu-l mai avea... ce s-a intamplat a obs cineva ? aaa si cand s-a dat cu calibra LET rosie..parca l-a luat calibra ...cum draq?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Da click in atasament si apoi scroll orizontal cu atentie;) PS: Tuningboy,eleronul ala maretz,in unele cazuri ia foarte mult din capacitatea de accelarare a masinii...ia vezi,onoriu avea eleronul ala de show(c_rc) cand s-a tras cu sebi?;).....In legatura cu...."cum e posibil?!"...mai intai participa si tu si atunci vei vedea cat de usor poti rata o treapta(nu in genul dani,ci doar sa nu-i dai cand trebuie sau sa intri in cut-off:() sau cat de capricioasa poate fi electronica din cand in cand(mai ales la un soft atat de elaborat cum cred ca este cel de pe ufo,tinand cont de modificarile radicale):(...nu in ultimul rand ce importantza CAPITALA poate avea alegerea inspirata a gumelor optime pentru suprafata/conditiile meteo din momentul respectiv;) |
Quote:
|
Quote:
Caii putere nu inseamna totul....conteaza si daca poti sa-i pui pe asfalt si pe ce plaje de turatii sunt distribuiti....transmisia are un rol capital....nu mai vorbesc si de factorul cheie.... |
Quote:
|
Quote:
As fi ales si un Evo sau STI dar stock..... PS.Fumu` ala care era dupa mine ...era de fapt uleiul din cutia de transfer care curgea pe evacuare....dar tot nu m-am lasat |
intrebare: leonu ala negru cu nr de dj , ce motorizare are ? avea un demaraj nebun de tot :)
|
1 Attachment(s)
Parerea mea este ca UFO n-a plecat deloc bine in cursa aia iar calibra a avut unul dintre cele mai bune starturi pe care le-a luat acolo,motivele le-ar putea spune numai proprietarul(ma refer la ufo).....Si da,distantza a fost de vreun tramvai d-ala mai mic:oops:
De leon-ul ala si eu sunt curios...banuiesc ca un VR6+turbo + 4motion:D |
| All times are GMT +2. The time now is 20:14. |
- Copyright 2026 4Tuning