![]() |
Re: Piese Golf 1,2,3 SH
Cel din spate este under construction.Are bari de Al,e model US.
Separat am orice element de interior.Scaune de Jetta 2 modificate pt G1,bancheta normala. Chederele difera la pachetul crom, de asta te-am intrebat. Bandouri sunt si de aripi si de prag. Daca ajungi in B vii si iti alegi piese.Avem un etaj intreg.Bani sa fie. |
Quote:
|
imi poti da o adresa? vin azi la bucuresti ...
|
Suna-ma.0722952363
|
am sunat , nu a raspuns nimeni ... am mai sunat pe cineva si nu a raspuns m=am suparat si nu am mai intrat in bucale ...
|
Salut, o buza de vr6 gasesc cumva la tine ?
|
Nu am .
|
salut , ma apuc de golf zilele aste poti sa imi trimiti piesele astea? o sa iau pe rand ce ti-am cerut dupacum vin banii ...
-robinet caldura 50 ron. -comanda caldura+cabluri+aeroterma completa cu tubulaturi 200 ron. adresa o ai pe pm .. |
6 Attachment(s)
@db_freak-am primit PM
NOU!! VW G2,Model Madison,'90,4 usi,motor 1.3 injectie multipunct,vopsea originala,stare impecabila la DEZMEMBRAT.Detalii 0722952363 |
salut . As avea nevoie de un interior complet de golf 1 cabrio sau de golf 1 gti in 2 usi (nu vreua sa fie maro , in rest , orice culoare ) , bari fata /spate metalice (home made sau originale ) , far dreapta original sau un set de faruri clare/cu cruce , antifonarea de la pedalier si pasager , grila fata completa model cu 2 faruri , stopuri spate , centura de siguranta sofer (pentru model in 2 usi ) + daca mai ai alte ornamente rare sa imi spui .Astept raspuns
|
Valabil...
|
Valabil...
|
Valabil...
|
salut,
M-ar interesa o aprindere completa de la un golf 2 1.6 benzina cu senzorul HALL (delcou, bobina, calculator, cabluri si mufe) daca ai si la ce pret ar fi totul eventual poze . |
Valabil....
|
Valabil...
|
m-ar interesa pentru golf 3:
-o aripa stanga neagra in stare buna fara rugina -un plafon cu loc pebtru trapa -faruri aftermarket |
@stove-de G3 nu am nimic momentan din ce ai tu nevoie.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:02. |
- Copyright 2026 4Tuning