![]() |
Re: Golf 4, 1,9 TDI kombi
Pe 6 luni banuiesc ca ai facut-o, eu am dat 573 tot pe 6 luni. Ce sa-i faci, macar sunt pe numele nostru :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Eu o sa o trec pe numele parintilor...mi se pare o aberatie sa platesc 1300 lei/an la cea mai proasta firma de asigurari :|
|
Quote:
|
Am revenit de la mare, fara bani :)) Am luat placute + discuri TRV pentru spate, am pus boxe pe spate, am luat niste stergatoare noi Bosch, lamela si maine merg sa montez discurile..revin cu poze neinteresante
|
2 Attachment(s)
Paparazzi pretenas` :))))
|
3 Attachment(s)
Masina a mai primit o nuca de schimbator de Golf V, un suport de pahare pentru spate ca lipsea, inchidere centralizata pe cheie care are si modul pt ridicarea geamurilor.
|
Frumoase cadouri :p imi place mult masina asta!
|
Vad ca ai odorizant california, miroase al tau? Ca eu mi-am luat ieri si nu imi miroase deloc in masina...
|
Quote:
Quote:
|
xenoane nu iti pui? :D
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ar da bine cu bandou de state si numar mic pus acolo?
|
Arata foarte bine doar ca numarul sa-l pui in partea de jos din stanga si sa nu ai probleme ..;)
|
Quote:
|
Masina deja a intrat in winter mode total. Presuri de guma, fara parchet in portbagaj si ridicata la o inaltime normala. In primavara, sper ca vor veni multe modificari. :D
|
Am vazut la telejurnal ca de saptamana viitoare ninge..... dar nu i-am crezut...
"Succesuri".... |
Si pe mijloc o sa ai probleme:) sti bine de cate ori am fost eu oprit... din motivul asta am renuntat la el.. Pe mijloc nu arata cum trebuie, decat sa il pun pe mijloc mai bine las numarul mare si macar stiu ca nu am probleme.
|
Doar in spate ar mai merge pus.... ca vii din fata si treci de echipaj... si nu prea mai au cum sa te opreasca.... zic si eu...
Eu nu gasesc ca eu as pune pe spate... |
Avem in bucuresti bmw e92 m3 proprietarul are potenta financiara si tot nr cum vrei tu avea pe spate lipit si a tras garda de el sa-l dezlipeasca... Deci stai linistit. Eu am avut cu font de germania si au vrut sa-mi sigileze masina noroc ca le-am avut in portbagaj pe cele omologate.
|
Quote:
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
prietene,atat de tare esti in cleanta pe topicul altuia dar hai sa trecem la fapte concrete de cand ai masina si in momentul de fata ai poze si si...ia sa vedem diferentele...ia vezi la masina mea de cand o am si undeva la 1an dupa(sa nu zic acum)ca ziceai ca eu am mai mult timp la dispozitie
ai N pagini cu masina si poze cu asigurarea ca cat a fost,ai un player de care tare mandru esti cu o valoare de max 30 eu(dupa aproape 1an)si niste odorizante de la california care din pacate nu mai sunt la moda daca nu ai observat ca s-a putea si acela sa fie replica deci mai incape vre-o discutie?inafara patului ca vorbesti multi si prost si ii vai si amar de tine,dar nici cu asta nu ar fi problema insa stai pe banca ta relax si vedeti de treaba,nu agita lumea pe alte topicuri si sa te bagi in seama,si nu venii cu texte de student si ca mori de foame si etc etc...nu intereseaza pe nimeni daca nu te descurci in viata inpusca-te si gata,faci un bine pentru toata lumea,nu mai suferi si nu esti o povoara pentru societatea asta |
cu cine te certi acum soosy, na? Ca si-a luat ban din cauza ta :))))
Tu dai mesaj privat sau suni direct un moderator cand iti polueaza cineva topicul? Sa stiu si eu pe viitor cum sa procedez impotriva oamenilor ca tine! |
Quote:
nu sunt pe nici un moderator,ei doar isi fac treaba si reduc la tacere oameni de genul cum ar trebui si pe tine sa te linisteasca putin cum ai mai fost,dar din pacate in zadar |
dupa ce ii anunti tu imediat, sigur ca isi fac treaba! fiind fatalau te plangi imediat cu toate ca si tu ai acelasi caracter si nu stii sa vorbesti! Sunt curios tu cum de nu ai luat ban ca doar te cacai pe masina lui.... deci nu foloseai un limbaj adecvat acestui forum!
|
Quote:
poate asa unii dintre voi va mai potoliti imi place de tine ca esti peste tot,ca un pilot,vitezoman in toata regula,te macina,chinuie,urmareste numele,persoana mea cand auzi de soosy,imediat hop si tu ar fi mai bine sa iti vezi de treab si totul va fi ok,atunci cand eu incep o discutie sau aberez de la subiect,forum imi merit soarta sa iau ban,dar cand am cert cu toti incultii si desteptii sorry,nu ii vina mea rugamintea mea ar fi sa ne evitam cumva,si va fi bine si nu nu poluam topicul ca nu are rost,asa cum si aici tu o faci |
soosy...ar trebui sa iei ban doar pentru simplu fapt ca scrii intr-o romana pe care doar tu o cunosti! si in al doilea rand scrii cate 20 randuri pentru o idee de rahat care poate fi scrisa intr-un rand...dupa cum vezi multi de pe acest forum iti cam dau peste nas,asa ca ar trebui sa incetezi si tu,ca nu esti mai cu minte ca Mirel in niciun caz...
|
Oare mai stii cate topicuri ai poluat inutil? ti le amintesc eu in caz ca ai uitat!
Urmaresc toate aceste topicuri de placere si e inevitabil sa nu te gasesc bagandu-te in seama mai peste tot! nu cred ca sunt singurul user care a observat asta! Probabil sunt singurul atat de fraier sa se coboare la nivelul singurului neuron pe care il ai si sa se contreze cu tine! |
ala micu' de respira greu (pe 4t) a luat ban pentru cumul de penalizari de la un domn serios, moderator pe 4tuning :lol: a avut ghinion de mai multe ori :lol:
soosy, relaxeaza-te, nu-i pe bani, te rog... restul lumii, daca nu l-am provoca la fiecare postare, ar fi plictisitor, este? ;) |
Eu am mai fost de partea lui soosy si mai era atacat si el aiurea... dar pentru cum scrie i-as sterge toate postarile sa fiu moderator. Ai terminat 12 clase soosy ? Si chiar nu sunt ironic :shock:
|
8 Attachment(s)
De cand n-am mai postat..s-a mai facut cate putin la masina, in limita bugetului:
- S-a schimbat uleiul si filtrele - Prelungire fata V6 noua - Pozitii U.S.A OEM noi - Plafoniere W8 - 2 semnalizari pt faruri, sa fac semnalizare dubla FARA pozitie de state. In viitorul apropiat o sa vina un set de jante de iarna, poate de S3 sau daca nu ceva pe 15-16, nu mai vreau table, grile aerisire Bora si in rest se strange pt jantele de vara. |
Cablajul cu soclu pt. pozitii de unde l-ai luat si cat a fost?
|
Quote:
|
Interesant! Ai scapat sa mai dai o gramada de bani pe cablajele OEM!
|
Lucas-urile acelea din bandouri le imita foarte bine pe cele oem....vad ca tot mai multa lume aprecieaza pozitiile de america... :D
|
Vezi ca plafonierele nu sunt de w8, ca si eu am luat acum 2 luni cu acelasi gand. Sunt plafoniere cu senzori volumetrici.Eu cand le luasem pe ale mele am crezut ca sunt senzorii becuri ambientale.
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si am mai cumparat ceva, un CD-Player 2din nou, JVC KW-HDR81BT.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:37. |
- Copyright 2026 4Tuning