Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Intalniri membrii 4Tuning Rm.Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34923-intalniri-membrii-4tuning-rm-valcea.html)

cosmin_cosmin_1 22-06-07 13:36

Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 961288)
de dvd o sa ma ocup eu, cu autorun, autocolant dala pe dvd, carcasa, frumos, prezentare la inceput, muzica, meniu...vreau ceva calumea si o sa le propun celor de la 4tuning sa puna la revista si un dvd cu masinile modificate care sunt prezentate in revista..adica filmulete din timpu modificarii sau alte smecherii...ramane de vazut asta..deocamdata tre sa ne ocupam de VL

Astia de la revista au probleme mari cu foile care zboara la prima rasfoire. Cred ca ar face bine sa rezolve intai partea asta, apoi sa se gandeasca si la altceva. Si pretul e si asa mare..Eu prefer revista concurenta:)

Aaronnel^ 22-06-07 13:42

Daca sunteti asa rai nu mai vedeti filme.
Unii le-au vazut, altii nu. Asta e.

Vad ca toate ideile mele sunt respinse si toate sacrificiile care le fac pentru comunitate sunt luate peste picior, de unii.

Multumesc celor care apreciaza ceea ce fac.

cosmin_cosmin_1 22-06-07 14:39

eu ma mir cum de ai atata vointa sa faci atatea fara a primi nimic in schimb. ideea cu dvd-ul cu filmele si pozele e excelenta, eu de mult timp am zis ca vreau o copie, chiar cu filmele needitate si fara autorun, asa cum e el.
daca ai nevoie de ajutor,spune pe forum,dar ceva concret si incercam sa te ajutam.

SSJ_Gohan 22-06-07 15:32

Aaronele nu iti respinge nimeni nici o idee, doar ca tu ne tot spui ca o sa le faci..o sa le faci. M-am oferit sa te ajut, tii minte cu m-ai tratat nu, atunci am lasat totul balta si te-am lasat pe tine sa iti bati capul.

Ideea cu DVD-ul este una buna, dar nu sunt eu in masura sa spun daca e bine sau rau, uite ca sa nu zici nu stiu ce eu sunt de acord desi nu stiu ce as putea sa prezint despre mine :).

Hai nu te mai supara asa ca o fata, esti barbat dao incolo de treaba ;) :2gun:

CaDDy 22-06-07 15:39

ma... nu te iau peste picior.... si nu am zis k nu recunosc k unele chestii le faci bune .. dar are perfecta dreptate gohanel .. te`ai batut cu pumnu`n piept k faci si dregi .. si nu ai facut nimik ... ai vazut si tu k totzi vrem sa vedem filmuletele .. tocmai .. sa fim totzi egali * NU " unii le`au vazut... altzii nu" * ;) ar trebui sa le vedem totzi ;) mai scade si tu calitatea filmelor .. mai decupeaza secventzele inutile..micsoreaza marimea... si asta e filmu... NU a zis nimeni k vrea filmuletz LACRIMA pe youtube... daca sunt doritori .. pot lua dvd`u de la tine sau de la cine mai are ;) eu unu vreau pur si simplu sa vad imaginea... kit k e lacrima sau de calitate mai slabutza.. k inteleg eu ce si cum e akolo ;) sau daca sunt numere de inmatriculare sau nu ... dar in fine.. nu`tzi mai zic reaq nimik .. vad k eshti genu` " imi iau jucariile si plec akasa " :)

P.S.: gata cu offline`u ... k ne`am abatut de la topic

TigerGTS 22-06-07 15:42

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 961442)
eu ma mir cum de ai atata vointa sa faci atatea fara a primi nimic in schimb. ideea cu dvd-ul cu filmele si pozele e excelenta, eu de mult timp am zis ca vreau o copie, chiar cu filmele needitate si fara autorun, asa cum e el.
daca ai nevoie de ajutor,spune pe forum,dar ceva concret si incercam sa te ajutam.

Aici ma simt de kko, ca am promis ca o sa iti pasez materialele cel tarziu weekendul trecut, dar dupa ce am patit-o m-am naucit dracu` de tot :|. Daca ai un drum prin Nord imi zici cu putin timp inainte si iti pregatesc DVDul. Sorry.

Aaronnel^ 22-06-07 20:54

Gohan nu am zis niciodata ca nu sunt de accord sa ma ajuti. Ti minte cand am discutat si mi-ai zis ca daca vreau imi mai arati niste chestii in Photoshop in aceasta vacantza si am fost de accord.

Problema este ca nu am programe care sa miceasca calitatea filmelor sau alte dracovenii. Lucrez cu Movie Maker. Imi doresc Adobe Premiere dar la ce net am eu il iau cu viteza luminii :))

Nu e vorba ca imi iau jucariile Caddy dar vad ca tu tot timpul ai ceva de comentat in ce fac. Gohan, Oliver, Trafy si cine mai zicea mi-a placut. Au comentat cand am facut ceva rau iar cand am facut ceva bun m-au laudat.

Aaronnel^ 24-06-07 18:27

Intalniri Saptamanale

Ce ati spune daca am avea acum pe timp de vara Intalniri saptamanale ? Stabilim o zi si o ora fixa si un loc fix si in fiecare saptamana ne vedem acolo.

Eu as propune: Vineri , Sala Sporturilor(unde ne adunam mereu) ora 20.00

Am vazut ca acest lucru se intampla la majoritatea Comunitatilor.

Se prezinta cine poate. Aici nu se pun absente :D

trafy-vr6 24-06-07 19:40

ma aaronele...tu iara incepi..daca tot ati votat un moderator de ce nu lasati sa fixeze el tot ? dupaia iar apar vorbe ca faci intalniri aiurea

Aaronnel^ 24-06-07 19:47

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 964686)
ma aaronele...tu iara incepi..daca tot ati votat un moderator de ce nu lasati sa fixeze el tot ? dupaia iar apar vorbe ca faci intalniri aiurea

Nu am fixat intalnirea. Doar am propus. Ramane ca voi sa decideti daca e OK sau nu.

Este doar o PROPUNERE

TigerGTS 24-06-07 19:52

hmmm...idea nu ar fi rea privita prin prisma faptului ca e vara si ca normal am fi mai liberi, dar maine incepe distractia si e foarte probabil sa se termine pe undeva pe la 15 august, luand in considerare si admiterea, dar asta nu se intampla cu toti si nu as vedea de ce nu s-ar putea intalni restul membrilor, care au timp liber, care sunt in oras si carora le face placere...Acum sa nu ne suparam dintr-o propunere :).

Mai important ramane in schimb aspectul intalnirii de pe 14...in legatura cu care asteptam noutati de la cei care mai au... :)

Aaronnel^ 24-06-07 20:03

Deci .... va surade ideea?
Cum spuneam prezenta nu este obligatorie... vine cine poate. Mergem pe acest principiu. Nu poti saptamana aceasta ... incerci cealalta:)

Pe 14 sper sa ne strangem mai multi. Nu uitati sa va luati prietenii. Totusi voi planuiti sa plecati din oras. Cam la ce ora aveti de gand sa plecati.

Eu propuneam ora 20.00 nu numai ca ar fi avantajos pentru mine dar am avea timp sa ne strangem toti sa cunoastem membrii noi(daca isi fac aparitia). Asa vi la 21.00 nu stai nici o ora. Ce impresie isi fac oamenii cand noi le zicem ca ne strangem si stam si ne plimbam prin oras?

Acum nu stiu. Eu in principiu pot si la ora 21.00 dar cum spuneam 19.30 - 20.00 este super OK :)

Cheia este la voi :D

Kaluvr6 24-06-07 20:19

ma eu sincer sunt de acord, acuma vb din punctu meu de vedere care sunt liber, da e o idee sa ne intalnim undeva saptamanal ca daca o sa ajunga comunitatea la vreo 100 de membri si planifici o intalnire unde sa poata sa vina toti, va garantez eu ca unii sigur nu pot. Asa ca hai sa facem o chestie d`asta sa ne int saptamanal si cine vine vine, cine nu poate sapt viitoare. Parerea mea :)

Aaronnel^ 24-06-07 20:20

Propun ca Oliver sa faca un Poll in legatura cu Intalnirile Saptamanale - Vinerea - ora 20.00 - Sala Sporturilor sa vedem cine doreste si cine nu doreste:)

CaDDy 24-06-07 21:14

kuru poll ... asta e .. a zis si oli k e de acord in principiu .. vrea si geo .. si o`r sa mai fie .. e sf de sapt .. seara .. racoare.. BAFTA la intalniri .. si o sa incerc sa vin si eu :) daca`mi permite timpul :)

Aaronnel^ 24-06-07 21:19

Deci ramane ca de saptamana viitoare sa ne intalnim ??

In fiecare Vineri - ora 20.00 - in parcarea Salii Sporturilor are loc Intalnirea Saptamanala a Comunitatii 4Tuning Rm.Valcea ???

CaDDy 24-06-07 21:24

eu asa zic .. nu am nimik impotriva :)

Aaronnel^ 24-06-07 21:54

Referitor la intalnire de pe 14 iulie 2007 ?
Acolo cum ramane ? :-s

TigerGTS 24-06-07 21:55

Precum stabilit ! E intalnire programata, speram sa strangem cat mai multe masini. Daca lumea isi anuntza prietenii o sa reusim, ca bacul e caput pana atunci. Mai vedem daca in loc de 21:00 o ducem la un 20:30...Dar nu mai devreme...Acum sa vedem ce program are lumea...Take care !

Aaronnel^ 24-06-07 21:57

Quote:

Originally Posted by TigerGTS (Post 964905)
Precum stabilit ! E intalnire programata, speram sa strangem cat mai multe masini. Daca lumea isi anuntza prietenii o sa reusim, ca bacul e caput pana atunci. Mai vedem daca in loc de 21:00 o ducem la un 20:30...Dar nu mai devreme...Acum sa vedem ce program are lumea...Take care !

Ar fi bine la un 20.00 - 20.15 :D
Ti-as fi recunoscator :D

Ca daca e 20.00 - 20.15 pana la 20.30 ne strangem :)

Asa daca e 21.00 pana pe la 21.30 - 21.35 ne strangem voi mai stati un pic si pleacati.

Ideal ar fi 19.45 - 20.00 - 20.15 parerea mea. Ideal pentru mine si pentru toti :D

trafy-vr6 24-06-07 22:52

s`a trezit si domnu aaronel sa faca intalniri in timpu bacului...bai baietilor nu a fost vb ca facem intalnirile p... dupa bac? de acuma sa nu va mai aud in privat ca cine a fixat intalnirea atunci sau ce ***...bafta

TIR 24-06-07 22:55

Mama de ce va agitati atata cu bacul... asta... daca nu stii nimic nu ai dc sa te stresezi daca stii iara acelas motiv... !!! Plus e la 20:00 oralele se termina la 18:00 :) parca...

trafy-vr6 24-06-07 23:24

da frate da pana acuma toata lumea: aa nuuu nu facem intalniri ca e bacu, capacitatea si alte smecherii, dupa bac facem intanire, dupa admitere, nu il mai lasati pe aaronel sa fixeze si d`astea ......oricum...ne mai auzim dupa bac...bafta tuturor care dau bacu

Aaronnel^ 24-06-07 23:32

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 965072)
da frate da pana acuma toata lumea: aa nuuu nu facem intalniri ca e bacu, capacitatea si alte smecherii, dupa bac facem intanire, dupa admitere, nu il mai lasati pe aaronel sa fixeze si d`astea ......oricum...ne mai auzim dupa bac...bafta tuturor care dau bacu

Aoleu ... trafy nu a zis Geo ca e OK , Oliver , Caddy.... la astea saptamanale vine cine poate.

Pe 14 iulie e intalnirea mare dupa BAC sa sarbatorim ca ati scapat :)

Ce e asa greu de inteles?

CaDDy 24-06-07 23:33

trafy .... nu te mai supara atat .... pt k e vrb de o intalnire saptamanala ... nu cont daca vii tu sau nu .. daca vin eu sau nu .. cont k e akolo .. vine cine poate...

Poate sapt asta o sa se stranga 20 .. si sapt viitoare 1 :) dar .. nu c ont .. nu e nimik oficial .. pur si simplu o " iesire in orash ca baietzii " .. eu unu asa o privesc...
daca e vin si eu .. daca e nu vin .. sa vad . sa am chef... pt k nu cont :) e SAPTAMANALA :P

Aaronnel^ 24-06-07 23:38

Quote:

Originally Posted by CaDDy (Post 965091)
trafy .... nu te mai supara atat .... pt k e vrb de o intalnire saptamanala ... nu cont daca vii tu sau nu .. daca vin eu sau nu .. cont k e akolo .. vine cine poate...

Poate sapt asta o sa se stranga 20 .. si sapt viitoare 1 :) dar .. nu c ont .. nu e nimik oficial .. pur si simplu o " iesire in orash ca baietzii " .. eu unu asa o privesc...
daca e vin si eu .. daca e nu vin .. sa vad . sa am chef... pt k nu cont :) e SAPTAMANALA :P

Exact CaDDy .... in sfarsit esti si tu de accord cu mine si suntem pe aceeasi banda :)

In fiecare Vineri - ora 20.00 - Sala Sporturilor

Robbert 24-06-07 23:45

mie unu mi se par mai intaresante intalnirile ce au loc pe republici seara ... deabia astept sa imi iau si eu permisul :cry: :cry:

trafy-vr6 25-06-07 09:21

ba sunteti palii? l`ati facut pe mAaronel baiat? :)) e inca baietel:P

Aaronnel^ 25-06-07 10:23

Quote:

Originally Posted by trafy-ctz (Post 965433)
ba sunteti palii? l`ati facut pe mAaronel baiat? :)) e inca baietel:P

Treci ma si invata :))) Daca nu iei BAC-u nu te mai primim la intalniri.

Kaluvr6 27-06-07 01:06

Mi`a venit acuma o idee pt o locatie noua de intalniri:) peste pod la goranu unde era targu inainte....e asfaltat nou, e liber si ditamai parcarea. Poate o punem si de`o liniuta acolo ca e drumu lat si drept, sa vb cu cineva de`acolo sa vedem ce zic vecinii....ce ziceti? Eu am facut poze acolo cu trafy si mi se pare marfa...plus ca e si un bar acolo cu terasa...

TIR 27-06-07 01:08

:)) nice chiar ca, am vazut si eu locatia... arata bine ca doar e proaspat asfaltat:)

Aaronnel^ 27-06-07 01:10

La urmatoarea intalnire poate ne deplasam acolo ....
Pe 14 ramane ca plecati?

Nu uitati de Intalnirile saptamanale

Kaluvr6 27-06-07 01:10

si nu e nici o denivelare. Acuma sa nu fie aia prea tzarani sa cheme garda....da vb eu cu electricianu meu ca sta acolo si sa vad ce zice....daca nu macar sa ne intalnim acolo ca e frumos si foarte liber.

TIR 27-06-07 01:35

Cu cine cu Banana ?:))

Kaluvr6 27-06-07 01:52

cum adik? :)

IONUT-GBP 27-06-07 12:58

Quote:

Originally Posted by Kaluvr6 (Post 968712)
si nu e nici o denivelare. Acuma sa nu fie aia prea tzarani sa cheme garda....da vb eu cu electricianu meu ca sta acolo si sa vad ce zice....daca nu macar sa ne intalnim acolo ca e frumos si foarte liber.

Cu Liviu ? :twisted:

Alexik 27-06-07 17:38

hello baieti...pe forumul asta ma uit de ceva vreme si abia azi am vazut ca exista intalnirile astea...de fapt imi mai spusesera niste prieteni de ele, dar nu ma gandeam ca se fac cu adevarat :)

ce intrebare am eu...poate veni oricine ? eu am un A4 Avant din 2003 (cred ca lumea il mai vede prin oras, mai ales ca nu e foarte mare orasul si ma plimb destul de mult seara, cand sunt plictisit), momentan stock dar urmeaza un chip tuning, admisie/evacuare schimbate...ceva jante frumoase, ceva frumos pe interior (oricum, astea incetul cu incetul). mie chiar mi-ar placea sa vin, conteaza doar daca sunt "welcome" :)

anyway, va salut tot prin intermediul acestui post, fiind si primul de pe forum :)

Adytzu_JerrY 27-06-07 17:40

esti bine venit ! Te asteptam la Urmatoarea Intalnire...! Numai bine !

Aaronnel^ 27-06-07 17:43

Quote:

Originally Posted by Alexik (Post 969847)
hello baieti...pe forumul asta ma uit de ceva vreme si abia azi am vazut ca exista intalnirile astea...de fapt imi mai spusesera niste prieteni de ele, dar nu ma gandeam ca se fac cu adevarat :)

ce intrebare am eu...poate veni oricine ? eu am un A4 Avant din 2003 (cred ca lumea il mai vede prin oras, mai ales ca nu e foarte mare orasul si ma plimb destul de mult seara, cand sunt plictisit), momentan stock dar urmeaza un chip tuning, admisie/evacuare schimbate...ceva jante frumoase, ceva frumos pe interior (oricum, astea incetul cu incetul). mie chiar mi-ar placea sa vin, conteaza doar daca sunt "welcome" :)

anyway, va salut tot prin intermediul acestui post, fiind si primul de pe forum :)

Te astepam vineri la ora 20.00 la Sala Sporturilor sa ne cunoastem :)

Esti bine venit:)

Adytzu_JerrY 27-06-07 17:43

Btw ... Poti sa`ti prezinti masina la sectiunea Masina Mea !
Poze ..date ...sti tu ..:)
bft !

All times are GMT +2. The time now is 13:25.

- Copyright 2026 4Tuning