Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/34919-comporti-femeie-uram-barbatii.html)

BC-20-LET 05-08-08 01:13

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie/Ce ne face pe noi ,sa uram barbatii?

Da, Sindrom, dar sunt si cazuri in care daca acorzi prea multa atentie si esti mult prea grijuliu devii sufocant .
Astea sunt chestii generale , dar cum nu toti oamenii sunt la fel la aceste generalizari se mai pot adauga alte conditii .
Cat despre scuza cu serviciul(vai nu, sunt obosit) ar fi si aici de discutat . O sa dau fosta mea situatie ca exemplu : eu lucram(full time), 3 ore pe zi eram in masina(dus-intors de la munca prin Bucuresti), 9 ore la munca, total 12 ore. Cand ajungeam acasa eram de multe ori obosit, nervos dar incercam sa le las in masina :lol: . Prietena mea o lunga perioada de timp nu a lucrat(studenta), dupa care a inceput un part time(4 ore,frectie...) .
Nu intelegea ce inseamna sa fii obosit, sa te trezesti la 6 si ceva sa nu iei tot traficul in freza sa reusesti sa ajungi la 8:30 la birou, nu stia ce inseamna sa muncesti 8 ore full .
Mi se reprosa ca nu am alta scuza in afara serviciul ptr faptul ca sunt obosit(pai era singura) . De multe ori aceste discutii plecau de la dorinta ei de a iesi undeva in cursul sapt, evident lucru care mi-l doream si eu dar pur si simplu sunt momente in care nu te simti in stare sa faci altceva decat sa vegetezi . Eu sunt de parere ca decat sa faci un lucru prost mai bine nu-l mai faci deloc .
De asta lucrurile stau diferit, altfel e cand partenerul/partenera ta se afla intr-o situatie asemanatoare cu a ta din pct de vedere al ocupatiei zilnice si poate sa inteleaga cum te simti la sfarsitul unei zile pentru ca probabil simte acelasi lucruri .
Evident, nu a mers, la un moment dat s-a rupt(fiecare cu partea lui de vina), multe din motive fiind deja mentionate de antescriitorii mei .
Si tind sa cred ca in 80-90% din relatii, dupa o anumita perioada de timp traiesti cu impresia ca partenerul iti apartine si ca nu trebuie sa mai faci nimic sa-l pastrezi . Ei nu, de fapt e o cucerire continua .

Sunt perfect de acord cu Trixi si luati aminte de la ea ;) .

Sindrom 06-08-08 23:09

Quote:

Originally Posted by BC-20-LET (Post 1679485)
Da, Sindrom, dar sunt si cazuri in care daca acorzi prea multa atentie si esti mult prea grijuliu devii sufocant .
Astea sunt chestii generale , dar cum nu toti oamenii sunt la fel la aceste generalizari se mai pot adauga alte conditii .
;) .

si asta e foarte adevarat, trebuie sa stii cand sa te opresti, sa stii sa-i dai libertate si sa-ti dea, in toate trebuie un echilibru altfel se duce totu de rapa incet si dureros.

Trixi 22-08-08 17:11

LET ,sa stii ca aia nu este o relatie,cind unul trage de dimineata pana seara,si aialalta sta si isi omoara timpul cu f.tutul la cap,sau al banilor si asa mai departe...
ori trag amindoi,pentru ca au un scop bine definit,si au ajuns la intelegere,pentru ca asa vor ei AMINDOI,ori se duce totul pe apa sambetei,pentru ca tragi tu singur,si nu simti altceva decit niste bete si betisoare in roate...reprosuri,invidie,gelozie,neintelegere....
faptul ca tineti o femeie in puf,nu va face sa fiti mai respectati.nu aveti dreptul ca sa ii cereti sa fie recunoscatoare,cind ea habar nu are de ce anunme ar trebui sa fie.tu i-ai permis sa steie acasa si sa iti maninca zilele!la aia iara sa nu te astepti sa priceapa ea,singura ce ar fi bine,ca daca ar fi avut destula capacitate mintala,nu ar fi acceptat din start aceasta situatie ;)

scurt pe doi,eu,ca idioata de 20 de ani,dupa ce mi-ai spus ca iti convine sa stau eu acasa si sa nu te bat la cap cu prostiile mele de la serviciu,ca oricum aia 4 millioane ce iau eu,nu te ajuta...dupa 1 an am tot dreptul sa fiu suparata,ca nu imi mai zici nimica,ma lasi singura cu ideile mele idioate sa ma consum eu singura in prostia mea,si dupa aia te duci invartindu-te si nu aud altceva decit reprosuri!
daca va luati o copila,cresteti-o si nu maraiti!iara daca nu va convine asta,luati-va o femeie,si acceptati-o asa cum este deja ea, si iarasi,ciocu' mic!

Calin:) 05-11-08 16:51

Eh.. eu nu "dau" in 20 de ani ca si voi, ci am doar 13 ani si va cer ajutorul in legatura cu o fata, pentru ca eu chiar nu am o idee cum ar trebui sa ma comport cu ea.
Din ce am citit pe aici, am observat ca fetelor le place adevarul si tandretea, dar ei, care are 13 ani (cat mine) este acelasi lucru?
Inca ceva, eu am o nota medie de timiditate, adica imi este rusine sa o invit la un suc sau sa intru intr-o discutie cu ea... ce ar trebui sa fac?

Mustang 05-11-08 19:34

1. timidate nu ar trebui sa ai ... oricum "sufeream" si eu de aceeasi chestie. s-a tratat greu.
2. e cam greu cu 13 ani ... ele vor ceva mai mare.

bodyspeed 05-11-08 19:58

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1710025)

daca va luati o copila,cresteti-o si nu maraiti!iara daca nu va convine asta,luati-va o femeie,si acceptati-o asa cum este deja ea, si iarasi,ciocu' mic!

Corect !! acum mai greu cu acceptarea nu toata lumea e de acest principiu asta , si e mare pacat .. daca femeia e femeie... si chiar te face la capitolul asta , jos palaria , ar trebuie si ea sa fie mandra dar si modesta ,;)
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1845859)
1. timidate nu ar trebui sa ai ... oricum "sufeream" si eu de aceeasi chestie. s-a tratat greu.

ehe da da.. dar cand ajung la o alta varsta mai mare.. se schimba :lol:

Calin:) 05-11-08 20:40

N-am eu probleme de acest gen, vreau sa stiu cum sa fac primul pas, daca unele fete vor ceva mai mare problema lor, dar sunt sigur ca ea nu este asa, ca si multe alte fete care le-am cunoscut...

Mustang 05-11-08 20:44

@body
deobicei cand dai de pasaret scapi de timiditatea aia blestemata. :lol:

@calin...
ai schimbat macar 2 cuvinte cu ea ?

bodyspeed 05-11-08 21:47

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1845976)
@body
deobicei cand dai de pasaret scapi de timiditatea aia blestemata. :lol:

Gabi.. am formulat eu gresit..si grabit..:D
Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One

DA si la 26-30 ..vor ceva mai mic :-P

Mustang 06-11-08 07:30

More like ... de la 35. :lol:
Oricum ideea mea cu pasa ... era corecta. :)

aleks 06-11-08 12:41

Quote:

Originally Posted by Calin:) (Post 1845970)
N-am eu probleme de acest gen, vreau sa stiu cum sa fac primul pas, daca unele fete vor ceva mai mare problema lor, dar sunt sigur ca ea nu este asa, ca si multe alte fete care le-am cunoscut...

calin, tu ai 13 sau 23 de ani?
nu de alta, dar am ceva surse care-mi spun ca nu e reala varsta ta de pe forum

Calin:) 06-11-08 16:54

Ok... varsta mea nu e reala de fel, sunt tatal asa-zisului Calin. Am 43 de ani si pentru el vreau sa aflu ceva pentru ca schimba idei cu mine despre fete.. nu cu mama-sa, iar eu nu pot sa-i spun nimic pentru ca, am vazut niste fete de varsta lui prin oras si pot sa spun ca dupa mine chiar sunt ciudate... par tras cu placa, tatuate, pirsuri si toate minunile pe care acum 30 de ani nu le-am intalnit si cred ca voi stiti cate ceva in legatura cu fetele din ziua de azi...

apache 06-11-08 18:05

de ce l-ati banat mai?:)

aleks 06-11-08 23:19

pentru ca e facut la misto contul si am si dovezile.
10 zile pauza de gandire sunt suficiente...

Calin:) 17-11-08 19:10

Nu l-am facut la misto, dar imi este mult mai usor sa vorbesc la persoana I

PS: asteapta te rog 10min sa schimba varsta

EDIT: daca ai acces, te rog frumos sa-mi schimbi varsta (data nasterii: 24.7.1965) pentru ca nu imi dau seama cum :(

Trixi 18-11-08 12:01

domnu' calin,te rog eu frumos,daca chiar vrei sa discuti aici cu noi,lasa vrajeala...eu,ca femeie de exemplu,urasc treaba asta ;)
pe linga ca e urat sa minti,e si nepoliticos sa presupui ca oamenii cu cine vorbesti sunt atat de tampiti ,incit nu isi dau seama.
multumesc frumos.
deci citi ani ai?si care ar fi problema?pe fata,pretty please!

Hori 22-11-08 03:31

Intervin si eu cu o idee, sau mai bine zis parerea mea, in cazul unei relatii, trebuie sa ne ajutam iubita, dar nu foarte mult, anumite chestii le poate face si singura, de asta trebuie ca baiatul sa se gandeasca la asta, sa nu o ajute la chiar orice treaba, sa o ajute doar atunci cand e cazul, asa o si ajuti pe ea intr`un fel sa fie mai descurcareata, nu trebuie sa`i dai mura`n gura, tot ce tine de persoana iubita trebuie facut cu cap, si nu in bataie de joc, pt ca ele.... simt asta si mare va fi mirarea cand ea va zice: a venit momentul cand nu`ti mai pot inghiti comportamentul asta... tin sa mentionez ca am trecut prin chestii de genu, acum am la activ aproape 5 ani de relatie, si m`a atentionat de multe ori, bai vezi ca daca se mai intampla o data nu o sa mai continuam asta impreuna, am invatat si eu ceva ceva, da mai am inca multe de invatat asa`i domnisoara Trixi?:D P.s nu te-am mai vazut prin trafic, ce se intampla?

Trixi 23-11-08 01:31

Re: Cum sa NU te comporti cu o femeie. Ce ne face pe noi sa uram barbatii?

...asa e Hori.prea mult suflat in c.r nu a ajutat inca pe nimeni ;)
nu ma vezi probabil pentru ca sunt mult timp plecata din tara.:-)

dogy_10 23-11-08 14:04

faza cu suflatul in.....am patit si eu, fosta mea prietena mi-a zis ca de ce ma port asa frumos cu ea......ca cik ma port prea frumos.....moment in care am ramas masca....si de aici sa ajuns la despartire....iar in momentul in care n-am mai bagato in seama sa reintors la mine......tre sa existe un echilibru in comportament, sa nu fi nesimtit dar nici prea bun, pt ca se plictiseste

Mustang 23-11-08 14:08

Deci si prin urmare, exista si o parte buna.
Daca n-aveti habar cum sa ii dati papucii pentru ca tine la voi prea mult si voi v-ati plictisit de ea, ii suflati in cwr. :) Se va plictisi si te va lasa. :)

payty 23-11-08 14:15

mie mi se pare normal ca femeia sa nu primeasca totul de-a gata. eu de exemplu, la mine in familie eu sunt cel care aduce banii (in marea majoritate), dar pe ea, desi castiga mult mai putin decat mine, incerc mereu sa o implic in cheltuieli, treburi de-ale casei si ce mai e de facut, pt ca altfel o sa isi inchipuie ca toate vin de-a gata, o sa uite care e valoarea banului si o sa creada ca indiferent in ce rahat suntem, eu am o pusculita plina cu bani din care scot si hocus-pocus, treaba s-a rezolvat.

Mai stiu eu pe unu' la care gagica-sa are o conceptie foarte "misto" : banii mei sunt ai mei, iar ai tai sunt ai nostri :)

Trixi 23-11-08 15:25

...eu inteleg ,ca sunteti destepti si toate cele...dar in loc sa "le impingeti" si sa le "faceti sa inteleaga" nu ar fi mai corect o discutie ca intre oameni,cu toate cartile pe masa,presupunind ca e un om si ea si poate intelege fara sa se simta ulterior ca a fost condusa ca o vaca de inelul din nas?

payty 23-11-08 17:41

acuma spune si tu, cum e mai comod? sa ti se dea totul de-a gata, sau sa pui si tu mana sa faci una, alta? eu cred ca prima varianta. Efectul discutiei ar fi ca o zi, doua e cum am discutat si apoi se ajunge din nou la situatia initiala. Exista si persoane cu care nu se poate discuta direct. Stii ca exista vorba aia.." tre sa stii cum sa ii zici". Si aici e vorba de aceeasi chestie.
(Doar nu iti inchipui ca supun biata femeie la vreun fel de sclavie, sau cine stie? :))

Trixi 23-11-08 20:03

te rog sa ma crezi pe cuvint ca sunt femei care au mandrie.care au pretentia de la ele insele sa fie in stare sa spuna: uite asta am realizat.
nu neg faptul ca este mai comod sa primesti totul de-a gata in fata ta, insa femeia dupa o varsta devinde deosebit de pretentioasa cu toata lumea,inclusiv cu ea.
uite, nu e vorba ca ar fi nu stiu cat de feminista,vorbesc doar din propria experienta. fostul meu sot e cu 7 ani mai mare ca mine si am fost impreuna de cind am implinit 20 de ani. evident si el a abordat tehnica "de a ma face sa..." ,"de a ma impinge sa...".
pana la un anumit punct nu era problema, insa dupa ce au trecut 8-9 ani am inceput sa pricep mai altfel lumea si sa ii cer sa renunte la santajul asta subtil, ca am devenit si eu om, care intelege si pricepe daca ii zici.
pur si simplu,modul in care a pus problemele a devenit jignitor, pentru ca m-a lasat sa inteleg ca nu as fi capabila sa pricep problema corespunzator in cazul in care discuta cu mine 1 la 1.
faptul ca ii acorzi sansa sa solutioneze problemele inseamna ca o respecti si ii acorzi incredere...nu o conduci.;)
evident,toata treaba poti sa o faci intr-un mod foarte subtil sau in asa fel incat ea sa se simta calcata in picioare, it's up to you...dar cu cea mai mare bunavointa iti zic sa fii atent cu asta,ca la noi s-a ajuns un divort urat, iar el si azi urla in gura mare ca... cica nu intelege care a fost problema.

dogy_10 25-11-08 21:04

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1882401)
te rog sa ma crezi pe cuvint ca sunt femei care au mandrie.care au pretentia de la ele insele sa fie in stare sa spuna: uite asta am realizat.
nu neg faptul ca este mai comod sa primesti totul de-a gata in fata ta, insa femeia dupa o varsta devinde deosebit de pretentioasa cu toata lumea,inclusiv cu ea.
uite, nu e vorba ca ar fi nu stiu cat de feminista,vorbesc doar din propria experienta. fostul meu sot e cu 7 ani mai mare ca mine si am fost impreuna de cind am implinit 20 de ani. evident si el a abordat tehnica "de a ma face sa..." ,"de a ma impinge sa...".
pana la un anumit punct nu era problema, insa dupa ce au trecut 8-9 ani am inceput sa pricep mai altfel lumea si sa ii cer sa renunte la santajul asta subtil, ca am devenit si eu om, care intelege si pricepe daca ii zici.
pur si simplu,modul in care a pus problemele a devenit jignitor, pentru ca m-a lasat sa inteleg ca nu as fi capabila sa pricep problema corespunzator in cazul in care discuta cu mine 1 la 1.
faptul ca ii acorzi sansa sa solutioneze problemele inseamna ca o respecti si ii acorzi incredere...nu o conduci.;)
evident,toata treaba poti sa o faci intr-un mod foarte subtil sau in asa fel incat ea sa se simta calcata in picioare, it's up to you...dar cu cea mai mare bunavointa iti zic sa fii atent cu asta,ca la noi s-a ajuns un divort urat, iar el si azi urla in gura mare ca... cica nu intelege care a fost problema.

si ce ne facem cand unele femei confunda realizariel lor cu ale persoanei de langa ele, de exemplu sunt femei care considera o realizare a lor faptul ca si-au facut sotul sau prietenul sa le cumpere o masina de ex...

Trixi 25-11-08 21:19

ele in mod cert nu se incadreaza in categoria mentionata de mine si in acest caz,domnii nu trec aceste masini pe numele d-soarelor/doamnelor ci pe firma lor sau in cazul unei casnicii ,pe firma fondata inaintea casniciei, ele avind posibilitatea de a se lauda cu aceste "realizari" doar pe durata perioadei vietii numite si perioada "coliviei de aur" pentru ca in cazul in care "privighetoarea"(adica donsoara) nu mai cinta asa cum zice stapinul,poa' sa isi ieie zborul,ne mai avind posibilitatea de a se lauda cu aceste bunuri.
in cazul in care domnul trece aceste bunuri pe numele lor,fara vre-un merit deosebit sau vre-o ora de munca,vorbim de niste barbati care se cam arunca cu capul si de regula isi cam ia ceaiul fiecare.(dar e pe cale de disparitie specia)

magnum730 24-03-09 05:12

Cum o fi sa ti ceara fata: nu mai vorbi cu niciuna din prietenele tale, evita sa mai iesi cu prietenu x ca e betziv, cu y ca e curvar, cu z ca si inseala nevasta, daca e ea acasa iesim, daca nu e eu sa stau in casa, evita contactul cu colegele de munca si sa nu te mai sune acasa, daca mergi la un gratar stam bot in bot si nu vbim cu nimeni decat intre noi, etc. Ca dupa ce incepi sa incerci sa faci si pe placul ei (hai ca poate mai tace si e si ea multumita) sa ti zica ca ei i se pare ca m am plictisit de ea, ca am pe alta si ca nu mai sunt acelasi.
Va recunoasteti vreuna fetelor? Eu sper ca nu si daca da, ganditi va ca si voi aveti prietene dubioase, ca si voi aveti colegi de munca care v ar trage o pedala daca ar putea, ca aveti si voi prieteni cu care nu v ati culca chiar daca ei ar vrea si ca traim printre oameni, nu singuri in munti.
Ca nu a avut niciodata dreptate, nu am nici un dubiu, ca am facut si ca ea si nu s a schimbat nimic, nu e deloc surprinzator. Relatia s a terminat si din cate am intzeles aceleasi idei le a aplicat si mai departe, si tot singura a ramas.

Concluzia: nu te comporta in nici un fel cu o femeie cu care vezi ca nu te potrivesti si termina relatia pt binele tuturor!

Trixi 24-03-09 10:28

amin!

aleks 24-03-09 10:40

Īmi place cum ai scris acolo, tare multă dreptate ai...

Mustang 24-03-09 10:44

Eu cred ca cel mai bun sfat pe care il pot da, este sa va simtiti bine... in pielea voastra.
Si sa nu faceti chiar toate poftele femeilor pentru ca or sa ajunga sa se invete cu binele si or sa caute barbati care sa le intrige ca nu se pot domestici.
Barbatul insa nu se va plictisi prea curand de femeia care ii face toate poftele. Cel putin eu nu sunt genul de barbat care sa ma plictisesc de persoana care imi face toate poftele...

Deci: daca nu va convine ca femeia vine cu PREA MULTE pretentii, nu inseamna ca trebuie sa faceti ceva care nu va place. Ori cadeti la comun acord - ea nu vrea asa... el nu vrea ca ea si se incearca continuarea relatiei, ori... mergeti pe un compromis (nu numai dintr-o singura parte), ori se incheie relatia si va cautati ceva mult mai bun.

Parerea mea...

payty 27-03-09 21:27

Quote:

Originally Posted by magnum730 (Post 2177507)
Cum o fi sa ti ceara fata: nu mai vorbi cu niciuna din prietenele tale, evita sa mai iesi cu prietenu x ca e betziv, cu y ca e curvar, cu z ca si inseala nevasta, daca e ea acasa iesim, daca nu e eu sa stau in casa, evita contactul cu colegele de munca si sa nu te mai sune acasa, daca mergi la un gratar stam bot in bot si nu vbim cu nimeni decat intre noi, etc. Ca dupa ce incepi sa incerci sa faci si pe placul ei (hai ca poate mai tace si e si ea multumita) sa ti zica ca ei i se pare ca m am plictisit de ea, ca am pe alta si ca nu mai sunt acelasi.
Va recunoasteti vreuna fetelor? Eu sper ca nu si daca da, ganditi va ca si voi aveti prietene dubioase, ca si voi aveti colegi de munca care v ar trage o pedala daca ar putea, ca aveti si voi prieteni cu care nu v ati culca chiar daca ei ar vrea si ca traim printre oameni, nu singuri in munti.
Ca nu a avut niciodata dreptate, nu am nici un dubiu, ca am facut si ca ea si nu s a schimbat nimic, nu e deloc surprinzator. Relatia s a terminat si din cate am intzeles aceleasi idei le a aplicat si mai departe, si tot singura a ramas.

Concluzia: nu te comporta in nici un fel cu o femeie cu care vezi ca nu te potrivesti si termina relatia pt binele tuturor!

asta cam asa e. doar ca se aplica la pustoaice de 19-20 de ani. o femeie matura, de 29-30 de ani gandeste altfel. O fi trecut si ea prin astea, dar daca a avut cap, a inteles intre timp ca sunt aberatii.

bodyspeed 27-03-09 21:38

părerea ta mustang e ok., comportarea femei este pe cāt de nefirească pe atāt de atotcumprinzătoare şi te face un mic om īn universul ei
Scuză-mi exprimarea mai pe şleau Ea vrea să fi aşa , aşa şi pe dincolo (toate poftele ei) dar ea nu face absolut nimic ...
magnum730.. frumoasă concluzia :D

Chast 19-05-09 15:42

Quote:

Originally Posted by magnum730 (Post 2177507)

Bai, acum depinde, uite, eu am avut un fost care a calcat stramb cand venea vorba de prietenii lui, el era cu alcoolul, (si cand zic alcool nu ma refer la 3-4 beri cu prietenii ci la 3-4 beri singur apoi 3-4 la doi litri cu prietenii ZILNIC) iar ei nu intelegeau de ce eu ii ziceam sa bea mai cu "moderatie". Spuneau ca il tin in lesa, ah da, daca eram vreuna care ii zicea sa nu mai puna botu pe alcool si sa nu mai iasa cu prietenii DELOC, mai ziceam, dar n-am facut asa, in timpul saptamanii era beat, in weekend era beat. Eh, intr-un final, prietenii i-au spus ca eu am ceva cu el, el a ramas cu ideea asta-n cap, eu am plecat, el a plans. (Cata drama pentru o gura de alcool, nu-mi vine sa cred. :))) Macar daca era un Heineken mai ziceam, dar Burger ... hell no.

Trixi 11-07-09 15:42

demult nu am mai scris pe aici...nu pentru ca nu am avut nici o suparare...dimpotriva!doar ca,abia acum cred ca s-au cristalizat mai multe in mintea mea ca sa pot sa pun in cuvinte.

...desi,exact eu am inceput topicul si eu am scris "...ce ne face pe noi sa URAM barbatii" ,cred ca am ajuns la concluzia ca as schimba titlul.nu mai pot sa urasc.am ajuns,sa ma uit la multi barbati simtind mila si plictiseala.sa nu ma intelegeti gresit.sunt barbati care merita respectul si la ei ma uit cu un respect deosebit.

momentan,am o problema cu barbatul care nu realizeaza unde anume ar fi cazul sa se opreasca inainte ca sa devina penibil.stiu bine,ca barbatul e orgolios si tare greu admite ca "nu poate"(intelege fiecare cum vrea) dar ...toate au o limita.nu cred ca e mai bine, daca exagereaza pana ce devine subiectul unor glume.

de data asta nu am vorbit obiectiv,pentru ca din cauza asta ajungem la mai multe probleme pe care le intilnim zi de zi.poate mai vine si altcineva cu vreo idee....

Vj_AlecS 12-08-09 15:54

pacat ca nu se mai discuta pe aici. am citit ~ tot si sunt multe de invatat si te pune pe ganduri...
ps: mustang frate esti idolu meu :D bafta la fete..

Mustang 15-08-09 15:09

Quote:

Originally Posted by Vj_AlecS (Post 2553162)
ps: mustang frate esti idolu meu :D bafta la fete..

Dupa n km parcursi saptamana asta, cu lipsa extraordinara de net, risc sa interpretez prost postul tau. Este vorba de sarcasm aici? :shock:

Vj_AlecS 15-08-09 18:07

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 2560130)
Dupa n km parcursi saptamana asta, cu lipsa extraordinara de net, risc sa interpretez prost postul tau. Este vorba de sarcasm aici? :shock:

deloc... m-au distrat f tare posturile tale.. si imi place atitudinea ta fata de fete si povestile cu fostele prietene..

91SIN 16-02-10 11:08

Urmatoarele calitati mai repede sau mai tarziu nu te vor duce unde vrei cu o femeie: timiditatea,a fi papa lapte,nice guy si omul care iarta la nesfarsit.:lol:
Femeia are nevoie de un Alpha.Un mascul dominant.Sper ca ati inteles ce am vrut sa zic.O zi buna!

Trixi 16-02-10 11:18

Fata,sau fetita,intr-adevar,are nevoie de masculul Alfa.Femeia nu.:-)Ea este suficient de matura deja,ca sa fie in stare sa se faca auzita si fara un scuipo-mobil linga ea.

91SIN 16-02-10 15:09

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 3091448)
Fata,sau fetita,intr-adevar,are nevoie de masculul Alfa.Femeia nu.:-)Ea este suficient de matura deja,ca sa fie in stare sa se faca auzita si fara un scuipo-mobil linga ea.

Nu pot sa zic ca am experienta la femei,nu am umblat cu vreo una peste 20 de ani:lol: (desi nu m-ar deranja:oops:)deci nu pot sa zic daca ai sau nu dreptate.Dar mai la toate le mai place sa fie dominate.

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning