![]() |
re: Oltcit 12TRS - DJ 05 WDJ
stai calm si nu schimba nimic. lasa-l asa. daca este mai bine,vin eu pana la tine si ma uit la el. e pacat sa schimbi jumatate de motor pentru condesnatorul de este pe delcou:rolleyes2 0724 936 361 si imi zici unde sa vin ca ma uit eu la el.
|
3 Attachment(s)
Wdj reinvie,mare noroc are masinuta asta
|
facuram trenuletu oltcit:))
|
trenuletu:)) sunteti nebuni:))=))
|
masina a fost dezmembrata de fostul proprietar (vali).a mai ramas doar caroseria care urma sa fie dusa la remat, asa ca (fiind iubitor al aceste marci) decat sa ajunga acolo sub fiare vechi , am facut o fapta buna zic eu si am cumparat'o.acum problema sta in felul urmator:masina nu mai are motor,cutie,nici macar interioru nu mai este complet (doar semibordul si buzunarele mai sunt :( as investi ceva bani in el un motor o cutie ceva acolo , dar asta inseamna ca nu o sa mai termin EBW-u (fiind student fondurile sunt foarte mici :( oricum...important este ca nu a ajuns la remat.este pe maini bune acum :P ...o sa pun curand poze cu masina :(
|
De la inceput am avut impresia ca nu se va ajunge nicaieri cu masina asta..totusi
EBW...n-are rost sa bagi bani in ea degeaba...mai bine fa-o pe a ta cum trecuie si lasa-l pe asta pentru la urma... |
sau orienteaza-te care are tabla mai buna,poate faci din doua una sanatoasa ;)
|
iti donez eu ce piese ai nevoie. 0764 654 722. suna-ma si vb
|
din wdj a mai ramas caroseria! care poate merge la fier!
|
atunci topic closed:!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning