![]() |
Re: Discutii Diverse Intre Userii VL. .:)
Cipy .. tu ziceai ca te duci maine ... eu nu mai ajung :((
Sa ceri tu te rog 20-25 de stickere cu 4t ptr Comunitatea Valcea ca au zis ca ne dau :) ... :P :peace: |
vazut azi una bucata cristi ctz, una bucata adytzu, una bucata cipy si una bucata the x, una bucata x gogu si una bucata TT
|
trafy :lol: :lol: :lol: :lol: noi mai mereu ne vedem.
adik mai in fiecare zi :lol: |
Multi ani traiasca, multi ani traisca, LA MULTI ANI, Cine sa traiasca , cine sa traisca, LA MULTI ANI, Adytzu sa traiasca LA MULTI ANI
Happy Birthday Adytzule:hug: .. maine asteptam sa dai de baut:drunk::drunk::drunk: |
dap ...merem pe undeva ...dar cand vin si eu ...ca la noapte plec pana la bucale...dar nu la 4t day
ms ms :drunk: :dance: |
Quote:
|
aaronele:)) vezi ca nu e intalnire 4 tuning:))
|
DEZAMAGITOR... Asta inseamna 4tuning days :| . In afara de tipe si cateva masini, sufletul... Un raion intreg de Jaguar, Honda, Mazda si Mercedes stock... Pai daca vroiam sa le vad stock ma opream la dealerii autorizati pe drum, nu trebuia sa platesc 10 lei ca sa le vad la 4tuning. Firmele au fost reprezentate de tot CACAo. Nimeni nu avea o oferta de preturi imprimata pe hartie sa zica " - Ce ma?..Vrei ceva? Na ici o oferta si vezi ce preturi avem..." Un amarat de Card de vizita sa stai sa mai dai telefoane dupa ei sa vezi ce au si ce nu au... Nu am vazut nici un Lambo, Ferrari, Masseratti...Ce aveam pe acolo era Corvette-ul rosu, 200SX (care nici macar nu era faimosul 240SX ce a facut istorie in lumea drift-ului si drag-ului), o Celica de rally. :| Daca va uitati cu atentie masinile destul de murdare prin interior si pe la roti (parerea mea ca daca iti expui masina o faci luna...Nu vii cu presurile murdare si nu iti depui hainele la vedere in ele...Le inghesui in portbagaj numai sa nu strici estetica masinii). Reprezentantii companiilor NEPREGATITI (am vorbit cu cei de la SKN pentru un CIP la astra al meu si mi-au zis ca nu au, a trebuit sa ii arat eu in calculatorul lui ca au si pentru masina mea :|) si nu mai vorbim de lipsa de amabilitate a unora...
|
B 31 COH--> logan alb cu radar..nu scrie nimic pe el
|
apropo Tiger....ai ceva poze? ceva accesorii pt astra meu ?
|
Eram ieri in drum spre raureni...aveam vreo 140 si ii faceam flash`uri la loganu alb:))))si nu se dadea....am stat vreo 20 de secunde in spatele lui cu flashuri si pana la urma s`a dat:)))cand ma uit mai bine era politist si dadea drumu la radar:)))deci cred ca astept o scrisoare de dragoste acasa:))))
|
B 31 Coh ;))
|
9 Attachment(s)
Si cateva poze mai reprezentative.
|
7 Attachment(s)
Voila si tipele
|
ce sufletiste sunt sa`mi trag pumni la kinder
|
Nimic Trafy. Nici o Astra F prezenta si am precizat deja ca materialele promtionale de body kit sau motor tuning au lipsit ... Aproape inexistente... Toti doar cu o carticica de vizita...Decat la la Bucur Tuning mi-au lasat un mini-catalog Rieger...Dar sa gasesc si eu o lista cu preturi de filtre de aer, cip, niste explicatii cu ceea ce inseamna tuningul de motor, evacuari sau mai stiu eu ce piese de motor la nimeni nu am gasit asa ceva. Sunt profund jignit ca si la sisteme audio au stat prost: Au avut o reprezentare buna doar cei de la Blaupunkt. Nu tu KENWOOD, Sony...Doar 1-2 standuri care vindeau de de toate :|.
|
of. deh frate...la siab cand am fost ..era intr`o impreza parca un subwoofer care se auzea infect. din cate am vazut din pozele tale si alte poze ....au fost cateva traby....cel mai mult mi`a placut ca a fost prezentat TXA`ul si TAU :X
|
Cei cu Traby au fost cei mai OK. Au discutat cu oamenii, deschisi la ideile de serviciu foto, de promovare pe net, un documentar ceva...Le fac ei in Brasov. Cei mai de treaba, jos palaria pentru ei !. Tipu` de la SKN m-a cam dezamagit - nu sunt eu tare in motor tuning, dar ala era mai rau ca mine, cei de la Bucur, desi au site-ul la pamant si nu intelegi nimic de pe site, ieri au fost cat de cat bine pregatiti, desi nici ei nu au prezentat o oferta de preturi - decat un mini-catalor. Ce-i TXA-ul si TAU?
|
TXA e un urs tare rau..motor de M parca 3.5 nu stiu exact..si TAU...e dacia din videoclipu cassa loco - tu si prietena ta ( asa se numeste melodia )
|
N-am facut caz de TXA, iar TAU-ul nu l-am vazut :|
|
2 Attachment(s)
uite poze...:)
|
Aha...TXA-ul l-am pozat si eu :lol: Nici nu m-am uitat la nr.
|
http://www.***********/html/1/7/2/9/511729.php nu pot sa cred
|
Quote:
|
ii rog pe cei care au tv tunner si timp liber sa inregistreze emisiunea tuning show prezentata pe B1tv in fiecare duminica la 12:30 ....multumesc. care se ofera?
|
tzza .. am uitat de emisiune :((((
|
m`am uitat eu :)
|
Quote:
|
Quote:
|
aaronele,...a aratat de la tuning days si seat leon de la pit stop tuning
Bolo..bafta la vanzare tati |
1 Attachment(s)
Apropo de seat :
|
Paşte mielul fericit, Oul şade înroşit, De ruşine s-a scumpit, Iar iubitul iepuroi Să v-aducă euroi, Fericire,sănătate, Mult noroc şi spor la toate.PASTE FERICIT!!!
|
Paste Fericit si tie Trafy si tuturor baietilor, aveti grija la banditii astia acum de sarbatori si Sa va inrositi masinile :lol:
|
Paste Fericit si voua :) Sa nu mancati mult .. si mai ales sa nu beti apoi sa va urcati la volan ca caschetarii abia asteapta sa va inhatze :)
Drive safe !:peace: |
Hristos A Inviat!
|
pe bune?:O
|
Bai nene? Si-a luat mah careva revista 4tuning nr.6 (asta noua), si dc da, de unde, ca eu am cautat-o de mi-au iesit ochii si n-am gasit-o :(
|
mi se pare ca o au aici la rodipet pe republicii...exact la intersectia de sus la semafor
|
Inca nu au distribuito in tara ....
De pe 10 incolo .. va fi disponibila si in benzinariile si magazinele din tara ;) |
aaronel a fost misto emisiunea tuning show?
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning