![]() |
Re: Hunedoara - Accidente
a mai fost unu sambata dimineata in vile noi a intrat unu cu matizu la cineva in curte
|
1 Attachment(s)
Acum cateva minute pe drumul garii in HD...
stiu doar ca fiesta a fost lovita de un opel vectra mai vechi al carui sofer era un tigan beat mort ... s-a umplut de palarii pe acolo dupa accident!! |
ui cine-i face reclama la hada :lol:
|
Quote:
|
Epavele se mai gaseau acolo inca la 16:00
|
Quote:
|
Quote:
trebuie sa stea acolo pana se usuca tabla pe ea si dispare la prima rafala de vant ca praful? bravo hai la vot, sau la televizor pe travel & discovery ca e mai bine |
Quote:
|
cik accident la artima in intersectie de 10 min ...nush detalii am auzit pe mess:lol:
|
Da, Mihai Viteazu' cu B-dul Dacia,Mercedes E Class cu Logan taxi,am trecut acuma pe acolo.nu par a fi victime serios accidentate
|
nu cica numai tablaria....o stricat frumusete de mercedes :cry2:
|
Am vazut si eu acuma cand am venit de la lucru urme de coloziune pe acolo :D ...ulei, si bucati din geamuri, faruri, si radiatoare :)..
|
Eu am vazut cand am mers la lucru, pacat de "ochiosul" ala negru, era misto de tot.
|
cel mai tare a fost ala cu solenza unui taximetrist ce si-a aruncat clientul din fata prin parbriz sa vada cum e asfaltul in zona fostului patinoar, la intersectia aia frumoasa, unde e semn de cedeaza trecerea, desi nu prea ai vizibilitate si un stop era mult mai indicat..
dar no, fiind orasul nostru atat de mare iti trebuie viteza serioasa sa ajungi in 5 minute de la izvor la hajdat :) oricum bine ca e stopul montat la teatru cum se vine dinspre liceul teoretic prin fata librariei si a bancii de pe colt unde ai vizibilitate panoramica frate, de vezi si daca-i nunta la cantina restaurant administratorul drumurilor din oras rullzz sa-i uram cu toti la multi ani si la cat mai multe indicatoare inversate sa aiba si smurd parte de ceva actiune, sa apara medicii lor prin rotatie la stirile urbei. poate-i votam apoi din greseala pe ei primari si consilieri :) |
Acum era accident in fata la Drexi eu mergeam la Marmosim si unul cu o dacie de TM o dat intr-o duba de distributie. Duba o ramas fara bara din fata si si-o spart radiatorul, dacia e mai shifonata. Pun si poze cand ajung acasa.
|
sper ca ai facut poze faine:-D
|
nu prea faine ca tel meu e mai old fasion :)
|
important este ca nu o murit nimeni ;)
|
loganu din accidentu de aseara si acum mai e pe partea cu artima
|
L-am vazut si eu.
|
2 Attachment(s)
Am trecut si eu asera pe acolo,am ceva poze dar se vede cum se vede...
Mercedes era destul de tare lovit chiar pe centru stalpu era bagat bine de tot inauntru,nu cred ca mai sta dreapta pe drum rotile din fata cu cele din spate eu as zice dauna totala daca are casco,iar logan'ul fata distrusa. |
Cine a fost de vina?
|
si totusi care a fost de vina ? cum s-a intamplat
|
Quote:
|
mama ce raspuns fast :lol:
|
ce jenti faine are ala cu mercedesu.:-)
|
Quote:
Mertanu venea de catre Union...si loganu de la dunarea a intrat pe rosu... O colega de la noi de la lucru era in mertan in dreapta...nu e accidentata f grav nici ea nici barbatu's-o care conducea, dar din pacate nu aveau casco pe mertanu asta..mai au un Golf 4GTI si un Mertan mult mai meserias..deci li se rupe de bani doar ca acuma is terorizati la fiecare intersectie chiar daca au verde incetinesc sa nu intre alt bou in ei... |
damn ii inteleg :|
|
lectie de viata...
|
Quote:
|
Sunt unii care cred ca daca tuneaza masina sau daca e masina mai noua, isi pot permite sa forteze intersectiile. Altii sunt efectiv neatenti. Insa nu de mult era sa il iau si eu pe unu de-al nostru cu masina in plin chiar la intersectia de la Union, eu venind dinspre rusca. Ploua, si in aceste conditii eu merg mai incet de obicei. Norocul meu! Semafoarele de la union erau oprite, erau si de-o parte si de alta masini care asteptau sa trec, insa un ford sau wv, nu mai stiu ce era, a iesit din spatele unuia care statea si a demarat in tromba, iesindu-mi in fata din stanga. FRANA fratilor, si carosabil ud.... va dati seama, aveam noduri in stomac de numa! L-am ratat cu cativa centimetri! Deci chiar daca mergi cat se poate de preventiv, tot se mai gaseste cate unu care sa-ti strice socotelile si nu numai, ca pun pariu ca astia ar fi incercat sa-si faca singuri "dreptate", ca i-am mai vazut intr-o situatie asemanatoare, si or iesit cu bata de baseball la bietii oameni... Asa ceva chiar ca nu avem nevoie....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: O maşină s-a izbit de o cisternă care transporta combustibil şi a luat foc
Quote:
Va multumesc la toti de urari si pentru ca m-ati vizitat la spital. :) Aici puteti vedea cum s-a intamplat accidentul : https://www.youtube.com/watch?v=F6CgcQk_dNY |
ce asshole ii ala cu raba
|
Ce inseamna sa nu ai ABS,si eu eram acum o saptamana intr-un Logan fara ABS,si cam aceasi poveste ca in cazul cu VW numai ca nu aveam viteza,de la vreo 60 la ora cred am pus frana si ne-am dus ca sania pana ne-am oprit in tipu care a schimbat brusc banda fara sa se asigure care a si fugit de la locul accidentului,bine nimica grav doar tabla si plastic indoit,am sunat la politie si l-a oprit un echipaj mai incolo,nu conduceam eu,eu am mers un an de zile pe un papuc fara ABS,am avut si eu destule peripetii dar am scapat de fiecare data,pistonam frana cand vedeam ca pierde aderenta,bine nu de prea multe ori ca dupa ramai fara.
|
se poate folosi frana de motor in lipsa ABS-ului :lol:
|
cand itzi sare prostu in fatza nu mai ai timp de frana de motor!!!
|
Re: O maşină s-a izbit de o cisternă care transporta combustibil şi a luat foc
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:45. |
- Copyright 2026 4Tuning