![]() |
Re: Viteza maximă indicată pe bord cu Audi
Atasez si eu un clip facut la plictiseala cu 4 oameni in masina + masina full incarcata + obosit...
NOTA: Viteza nu este maxima ... doar ca eram prea obosit sa ma duc mai tare...:shock: Vizionare placuta: Masina: AUDI A6 2004 1.9 TDI (cu mici moficari...) |
Audi A6 Avant 2008 2.0 motorina, 140 cai, top speed 236 km/h in germania pe autostrada, nu mai avea deloc vana, dar stabilitate avea din plin ;))
si Audi Q7 3l diesel, 220 km/h, mai mergea, dar nu avem drumuri ok in tara pt asa ceva... |
Audi A4 B5 1,8i 20v 125CP....200km/h pe bord cu 7 persoane in masina..mai mergea putzin......inconstientza totala,nu as mai repeta experienta....
|
236km/h cu A6 Avant 140 de cai? Fii serios nici tu nu crezi ce scrii
|
Atat arata comp de bord...
oricand is dispus sa demonstrez! ;) ar mai putea sa confirme exa, ca era si ea in masina... PS: nu vrea sa intru in discutii in contradictoriu cu nimeni, ca nu asta e scopul forumului. |
Nu e vorba de discutii in contradictoriu. Dar asta inseamna ca indica eronat computerul de bord. Pai ce ar insemna daca un 2.0 atinge 236 , atunci un 3.0 cu inca 100 de cai in plus cat atinge 300?
|
fizic cam imposibil ce spune omul aici, dar ma rog...
|
Quote:
Si defapt unu stock de 1.9 TDI cu 131cp , duce 240 , si poate se mai ducea dar nu avea loc... Dece nu ar duce unu din 08' cu 140cp si 2.0 , 236 km/h ? AUDI A6 1.9 TDI 131cp 240KM/h :pistoles: |
eu 236 am vazut pe bord, acuma ce sa zic, nu am verificat cu gps viteza reala-exacta, care ii probabil cu vreo 10 km/h mai mica...
si motorul de 3 merge cam tot acolo, doar ca ajunge mult mai repede la viteza aia... parerea mea! :D un exemplu de pe tube: https://www.youtube.com/watch?v=G5T4oNercM8 |
Parerea mea e ca a6 2.0 de 140 de cai frumosi mai mult de 210 reali nu prinde decat cu vant puternic in pupa.
Cat despre "baietasul " de zice ca un 1.9 tedei de 130 de cai atinge 240.. Undeva intr-o lume fara frecari, foamete , recesiune e foarte posibil sa poata atinge. |
Quote:
Cum a facut ? asta nu inteleg ... |
Quote:
am mai spus FIZIC este imposibil... o masina de 1,7 tone... cu un cacat de motor de 1.9 si 131 cp (stock) sa prinda viteza asta... la fel de ireala este si viteaza A6-lui de 2.0 omaga zboara masinili acestia n-ai vazut asea ceva! |
Chill copiii trebuie educati nu trebuie sa le naruim visele umede. The future is yours ;)
|
ok, eu nu mai postez pe topic, ca nu are rost.
plm, poate am adormit la volan si am visat ca merg cu 236... asta e! nu au rost discutiile astea, ca atinge 236, ca nu are cum etc. PS: Hyundai h1 van 2.5l, viteza 200 in cap si in coada, si mai aveam pedala... acuma sa zica unu, ca nu merge o duba asa tare ca io nu mai pun mana pe volan... asta e, asa is copii, dar eu unu' nu is nici pescar si nici vanator sa exagerez cand nu e cazul... |
Cu A3 2.0tdi 140cp stock prindeam eu pe ceas cu greu 220km/h.
In talon sunt dati 209km/h viteza maxima. |
245 km/h cu o bartana de 20 ani Audi 100 2.2 Turbo In talon e max 216km/h Multi vad putini pricep si mai putini cred. . . .
|
Quote:
:shock: |
2 Attachment(s)
Quote:
Primul e varianta normala Audi 100 2.2 din 1990 quatro de aceea se ridica si mai greu iau cel filmat noaptea e Audi 100 FWD versiunea S711 :!:(de aceea si diferenta intre 260 prima filmare si 280 a doua, diferenta intre versiuna normala si cea sport de la mama ei), (mai usor si mai viteaz cu heavy duty gear box) chipuit la 2.2 bar tot din 1990. Subliniez filmarile nu sunt facute in Ro. imi duc veacum pe altundeva si in tara nu aveam cum sa testez asa ceva, dar masinile sunt inscrise pe Ro.:lol: Apropo pentru cei care nu cred am si ASR pe ea desi e din 1990 Audi 100. (probabil primul model de asr inventat). vad ca sunt o gramada de neincrezatori p-acolo. Daca voi nu aveti si nu a-ti axperimentat nu inseamna ca nu se poate........ Am vrut sa fiu modesc am zis 245 initial desi vedeti si voi ca se poate mai mult 280. Sa traiti........ PS: - daca masina are "vechime" nu inseaman ca nu merge poate merge si mai bine decat cele noi. :twisted: |
Quote:
unii nu sunt capabili sa faca diferenta... daca e model 2008 prinde si 300 km/h.. nu conteaza ce motor are.. ai prins ideea? :D |
2 Attachment(s)
......
|
Un om ce lucreaza la un service cu masini de viteza... mi'a zis o vorba!
Nu crede nimic ce vezi doar kilometrajul , daca nu se vede strada ca masina e in miscare pot fii N' metode de a se ajunge si la 800 km/h ... Gen asta : https://www.youtube.com/watch?v=bH-rgdFkUwg , si mai sunt o gramada... doar ca nu vreau sa se faca prea mult off topic :) . cei ce o sa se uite la clip o sa inteleaga ce spun ;) |
DrifterGT motorul ala 2,2T este legenda in lumea auto si nu ma refer doar la posesorii de Audi.
Inca sunt proprietari de Ferrari si Lamborghini care nu s-ar pune la start langa o masina cu 2.2t. Si daca e Audi 100 de ce nu ar putea sa mearga si 300km/h? Motorul ala poate 400cp la prima strigare chiar daca are 20 de ani vechime conceptul. Cauta pe iutub filmulete cu S2/RS2 si o sa intelegi ce zic.E acelasi motor. |
Quote:
|
Am zis ca ma dezabonez de la topicul asta de 2 bani, dar mai bine nu... ma mai distrez si eu in weekend cand vad cum fac unii probe pe elevator cu 1.9 si 2.0 dizal...
Cum de va mai rabda tastaturileeeeeee????? :lol::lol::lol: |
180 cu un audi 80 b4 1.9tdi 90CP evident nu de mine....la 4000 de ture, linia rosie incepand de la 5000. Nu prea mai era drum dar cred ca in alea 1000 de ture mai ia 20km/h cel putin
|
Quote:
Audi developed a sports version of the coupe in 1990, called the Audi S2. This featured the well proven 2.2 litre in-line five cylinder 20-valve turbo petrol engine from the Audi 200 20V, which was derived from that used in the Audi Quattro. A similar version of the engine was used in the Audi 100 based S4 (the 'Ur-S4'). The S2 came as standard with quattro permanent four wheel drive, and featured a heavy-duty 5-speed manual transmission. The S2 was initially available with a 2.2L turbocharged engine which produced 220 PS (162 kW; 217 bhp) (Engine code: 3B), coupled to a 5-speed transmission. In 1992, the engine received minor upgrades, including distributor-less ignition, which increased power output to 230 PS (169 kW; 227 bhp) (Engine code: ABY) which was coupled to a new 6-speed gearbox. Although the power increase was minimal, the engine now produced 350Nm of torque (up from 309Nm) and featured an overboost function that allowed up to 380Nm in short bursts. The 3B-engined car will accelerate from 0-100 km/h (62.1 mph) in 5.7seconds, continuing to a top speed of 246 km/h (152.9 mph). The ABY-engined coupe will accelerate from 0-100 km/h (62.1 mph) in 5.9seconds, continuing to a top speed of 246 km/h (152.9 mph). In 1993, the S2 received some cosmetic updates, including new AVUS style alloy wheels, elipsoid beam headlamps and clear front indicator lenses. This coincided with the introduction of the five-door S2 Avant, along with a limited run of four-door S2 saloon/sedan models, of which 306 were produced. The S2 saloon and Avant are actually based on the next generation B4 platform, and feature a lot of similarities in the rear axle support system to the later B5 A4 quattro. The B4 platform S2 Avant was also used between 1993 and 1995 as the basis for Audi's RS2 Avant super-sports estate, which was modified for Audi with assistance from Porsche. 1) din cate am citit are 227 bhp , viteza maxima e de 246 km/h ! 2) din cate ai spus tu are pe usor 400 bhp , si prinde 300 km/h ! Cum ? nu am inteles eu ceva ? nu e S2/RS2 ? |
Este o chestie care se vehiculeaza pe forumul asta.
Se numeste "tuning". Motorul ala e foarte potent stock doar cu modificari din electronica. Ti-am zis de s2/rs2 ca folosesc acelasi motor ca sa iti fie mai usor sa cauti pe youtube. Acum ne-am inteles? |
Quote:
|
250 km/h, A4 , 2,4l ,fabricatie 2000 , nemodificata .La 220km/h in treapta a 4 a imi taie gazul.
|
Audi A6 2009 3.0tdi 234cai....250km/h limitat
|
audi a4 b7 avant 2.0 tdi BLB
jante 16 - 220km/h in blana jante18 - 210km/h in blana |
Quote:
s2-cod motor 3b sau aby(putin peste 200 cp si aprox 330 nm) rs2 cod motor adu.(putin peste 300 cp si aprox 400nm) Diferenta intre cele 2 motorizari(adu si aby):turbo,galerie evacuare,galerie admisie,intercooler,injectoare si bineinteles softul. Motorizarea 3b are inclusiv aprinderea diferita. Mai exista codul motor aan(audi s4,s6) Peste 400 cp fara a schimba nimic la motor(doar din soft) poate ajunge adu(rs2) Ca si top speed,cu treapta 6(sau 5 in functie de cv)si limitare de viteza inclusiv turatie anulata ajunge undeva la 300km/h pe la 7500 rpm.Sau se face upgrade la transmisie. Numa'bine |
Iti multumesc ca ne-ai luminat. :)
Era evident chiar din postul la care ai dat quote de ce i-am spus omului ca s2/rs2 au acelasi motor.Ca sa poata cauta mai usor pe youtube. Oricum la baza e acelasi 2.2 t in 5 cilindri. |
deci.
bluey stie cate ceva despre cinci pistoane, dar nu stie toate chichitele si codurile, asta e , nu poti sa le stii pe toate @passbogdan. 200 fwd si awd mc1/2 165 cp 200 turbo quattro kg 182 cp s2,200 20v 3b,aby 220cp s4/s6 aan 230 cp rs2 adu 314 cp. |
a3 1.8t AGU 1997 la baza 150cp
aproape 260km/h pana a crapat arborele si cutia de viteze cu urm modificari: gt28rs injectoare 440 pompa benzina audi s6-2001 ambreiaj sport spec 2 kit admisie directa k&n intercooler custom evacuare custom 76mm bujii reci beru roti 205/45/17 soft upsolute |
Audi A6 - 2,5l, quattro
170 in a 5a ca mai mult nu am avut curaj... nu am fost niciodata si nu voi fii vitezomana... :eyebrow: pentru mine oricum ajunge... trebuie neaparat sa dau pedala si in a 6a treapta sa vad ce poate sau am dreptul sa ma laud si cu 170?... :workout: |
Audi A6 3.0 TDI V6 224 cp maxim pe bord atins personal la intoarcere din Germania catre Romania 255 - cu bataie 257 km/ora hmmmmmm foarte frumos. nu cred ca se putea mai mult dar daca.........as fi vrut 300 km /ora si punct. :D
|
210 cu audi a4b5 1.9 tdi 90 cai + cip... e limitat la 210 zic eu, pt ca am 4500 turatii la 210km/h nu trece nicicum peste, in treptele 1,2,3,4 trece de 5000. se poate scoate limitarea? multumesc!
|
nu este limitat, nu are motorul putere sa urce mai sus iti mai trebuie cp!
|
Oricum real cu 90 cai nu ai mai mult de 190 pe bord si asta cu indulgenta
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning