![]() |
Re: E46 - 320d!
Ce e de apreciat la tine este ca nu esti "taran cu bmw"...care stie doar cerculete si cam atat.
Imi place ca bagi mecanica la greu...ceva destul de rar intalnit la cei ce sunt in lumea asta a masinilor. |
9 Attachment(s)
ca tot a venit caldura :D am pus folie pe fata, am schimbat gumele pe spate si am primit in famile un nou membru :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi am ramas fara certificat , ca asa zice domnu de la rutiera ca stau rotile cracanate /...\ eu nu am auzit de chestia asta ,m-am certat 1 ora cu el in continuu, prost am fost ca l-am dat , da nu am stiu eu ce are de gand...
|
De cand e ilegal sa ai camber?
|
sa-l intrebi pe el, mi-a scris in PV ca am defectiune la sistemul de rulare :lol: il dau in judecata , luni ma duc la rar tot asa cum o am , sa vedem ce zic baietii ;)
|
Quote:
orice interventie asupra masinii care rezulta modificari trebuie omologat sau nu este admis in sensul ca esti bun de plata,aici vorbiind de lumini,toba,camber si etc nu vreau sa intru prea mult in detalii si etc etc polemici si de astea dar nu are rost sa mai faci nimic daca la fata locului nu ai putut rezolva asta ii pe la noi... |
3 Attachment(s)
iar am dat de ghinion..
|
Le-ai schimbat preventiv sau ti-au cazut in motor clapetele?
|
Quote:
|
Quote:
tu nu esti om sa mergi cu 2.0 d :D |
Daca tot ai desfacut galeria, scoate swirl flapsurile ;) si curata-o !
|
4 Attachment(s)
Am revenit in forta dupa 3 zile de munca aproape non stop.. cum am zis mai sus si niciodata nu ma insel cand vine vorba de motoare :D , distributia a fost sarita de la punct foarte grav, cu ocazia asta am schimbat distributia cu una nou, pompa de apa, curele, role, am curatat admisia ,intercooler,turbo, am verificat injectoarele sunt in parametrii , am facut compresia si ea buna , tacheti si supapelele in stare buna .... daca va spun sincer de 1 saptamanta nustiu daca am dormit vreo 24 ore adunate :D numai puteam de nerabdare si de dor sa o conduc :D :D sunt ca un copil bine sunt copil da foarte fericitttttttttttttttttttttttt
|
DUPA CE FACI RODAJU SA MA SUNI SA TE DUC LA "DOCTOR" :D
|
momentan suntem in tratement da usor usor :D :D te sun
|
Quote:
Ce valori ti au iesit pe cilindri? |
3 Attachment(s)
am vandut si rotile...
|
Ce bine arata.... Ce suspensie e? Ca arata tare bine asa jos si cu jantele alea de tabla.
|
ta-technix in 25 mi de km sunt foarte multumit de ea... altii fac reclama proasta, eu nu ii fac nici buna nici proasta da la bani care i-am dat pe ea e super , mersi frumos... chiar e urata acum:))))))) ,iarna asta strangem bani langa soba :D :D pt primavara
|
2 Attachment(s)
am facut si itp :)))))
|
2 Attachment(s)
again
|
Quote:
|
" I-a dat in spaima " Din nou :))) Eu zic sa treci la benzina :lol:
|
ax cu came rupt ....
|
Quote:
|
Quote:
|
Vorbeste de sus tipul cu Replica de M3 care nici macar un burnout nu poate sa faca :lol::lol::lol::rolleyes2
|
Quote:
pe topicul meu problema lui este aparatul foto , si ca sunt pozele editate :lol: :lol: :lol: nu stiu ce masina are....nici nu ma intereseaza....dar atitudinea lui ma lasa rece........eu l-am ignorat si am sa o fac in continuare !!! |
3 Attachment(s)
si pana la urma m-am decis in privinta rotilor,urmeaza o primavara destul de grea.....
|
1 Attachment(s)
Mult mai serioasa imaginea masinii cu jantele astea ;) 8)Dar ..... cine a fost cu ideea asta ?????
|
Vin foarte bine jantele astea, pentru cine vrea sa iasa in evidenta. Stiu ca de mult te gandeai la modelul asta:lol::lol:
Nu sunt foarte grele pt articulatii? Eu am style 44, as vrea style 135, dar nu prea ma incanta sa pun si mai grele..:rolleyes2 P.S: Si eu zic ca merita o statie la drum lung, chiar daca se vede ca naiba antena pe masina..;) |
Quote:
Arată foarte bine E46-le pe aceste jante, baftă în continuare. |
Sigur la ornamentul ala se referea, si da, jantele sunt ce trebuie, pe e46 e cunoscut ca arata bine.
|
eu am fost cu ideea , demult mi le doream , da tot ziceam ca deja erau cateva e46 cu style 95 , da pana la urma mi-am zis imi fac masina cum imi place mie si am fost decis sa le iau, statia a fost foarte buna , ea m-a ajutat sa aduc rotile acasa am facut 800 km sa le aduc acasa, iar bandou de la portbagaj ....stiuuuuuuuuu.stiuuuuuuuuuuu , e al 3 care il schimb , se duc lamelele acelea de la numar si ma streseaza daca nu merg ledurile la numar, iar pe asta nu l-am mai vopsit, pt ca o sa vopsesc masina toata si nu are rost .. zici ca e s-line :)))))))))
|
Quote:
|
Sunt frumoase. Lui ii plac foarte mult. Asta e tot ce conteaza. Altcineva ar fi ales alt model, partea a2a, dar el a pus ce-i place.
|
Masina arata foarte bine! Succes in continuare!
|
Salut,
am vazut ca ai avut o problema cu senzoru DDE cu ai rezolvato pt ca acelasi senzor imi face figuri si mie de 1 sapt ma omoara cand se aprinde imi taie toata puterea, da in nas si cate o data imi opreste motoru. Multumes |
| All times are GMT +2. The time now is 08:05. |
- Copyright 2026 4Tuning